Dodaj do ulubionych

Był sobie taki bloger - Freeyourmind

31.07.12, 17:16
Bloger całymi miesiącami atakował rząd Tuska w sprawie uchybień w śledztwie jakich się rzekomo ten rząd dopuścił. FYM Snuł kolejne teorie a psychoprawica z otwartymi dziobami nosiła go na rękach.
W pewnym momencie doszedł do wielce uprawnionego wniosku, iż Antoni Macierewicz współpracuje z rosyjskimi służbami przy tuszowaniu mordu polskich elit. I znikł.
Czyżby dopadli go siepacze Macierewicza? Czy maczał w sprawie jego tajemniczego zniknięcia palce Tomasz Sakiewicz, człowiek który jako jedyny dorobił się na katastrofie smoleńskiej?
Obserwuj wątek
    • ave.duce Re: Był sobie taki bloger - Freeyourmind 31.07.12, 17:21
      tw_wielgus napisał:

> Czy maczał w sprawie jego tajemniczego
      > zniknięcia palce Tomasz Sakiewicz, człowiek który jako jedyny dorobił się na
      > katastrofie smoleńskiej?

Nie on jeden się dorobił.

A co do sprawy FYMa - czy psychoprawica wciąż ma dzioby szeroko otwarte, czy teraz zajadle kłapie nimi w bezsilnej złości?

Pytam, bo w zasadzie nie bywam w Sal00nie Psychiatryk'24.
      • tw_wielgus Re: Był sobie taki bloger - Freeyourmind 31.07.12, 17:35
        Rodzinom ofiar należały się odszkodowania i trudno ich nieszczęście porównywać z udanym plannem biznesowym pewnego podtatusiałego "wroga ludu".

Bywam na tyle rzadko, iż nie czuję się na tyle kompetentny aby odpowiedzieć na to pytanie.
        • ave.duce Re: Był sobie taki bloger - Freeyourmind 31.07.12, 17:39
          tw_wielgus napisał:

> Rodzinom ofiar należały się odszkodowania i trudno ich nieszczęście porównywać
          > z udanym plannem biznesowym pewnego podtatusiałego "wroga ludu".

Nie miałam fcale na myśli rodzin.

> Bywam na tyle rzadko, iż nie czuję się na tyle kompetentny aby odpowiedzieć na
          > to pytanie.

A zaglądałeś na nowy blog FYMa?
          • tw_wielgus Re: Był sobie taki bloger - Freeyourmind 31.07.12, 17:43
            Takm lypnałem okiem. I w wynikum wpojonej lekturą prawicowych portalim podejrzliwości śmiem twierdzićm że to nie on a podstawiona kukiełka. Może to Gargas albo inny pretorianin z obory Sakiewicza się podszywa żeby od szefa odciągnąć podejrzenia.
            • ave.duce Re: Był sobie taki bloger - Freeyourmind 31.07.12, 17:48
              Hm, nie jest to wykluczone, aczkolwiek poziom inteligencji w tekstach tam pisanych mi się nie zgadza z poziomem tekstów kukiełek red. Tomasza. Może jakiś cracker wynajęty za smoleńską ka$$?
              • tw_wielgus Re: Był sobie taki bloger - Freeyourmind 31.07.12, 17:50
                Słusznie, mogli wziąść kogoś z zew.
                • ave.duce Re: Był sobie taki bloger - Freeyourmind 31.07.12, 18:02
                  Z zew powiadasz/
                  Ukryta opcja niemiecka?!
    • brysio76 FYM walczy! 31.07.12, 17:25
      Ale już nie na Salonie24
      centralaantykomunizmu.blogspot.com/
      W sumie to jeden z lepszych gagów naszej psychoprawicy.
      • tw_wielgus Re: FYM walczy! 31.07.12, 17:32
        To to jakaś żałosna chińska podróba, lub próba zatuszowania sladów po porwaniu prawdziwego FYM.
        Nie mam na to twierdzenie dowodów, ale słyszałem na mieście teorię, iż jest on więziony w piwnicy redakcji pewnej gazety rzekomo polskiej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka