zoro_wieczorowo_poro 07.08.12, 10:30 śmiać się czy płakać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan.urbaniak1 Re: Ministrant :))) 07.08.12, 10:32 zoro_wieczorowo_poro napisał: > śmia > ć się czy płakać A czy ten Świątobliwy Młodzianek z równym zapałem ubogaca strefy erogenne ks. proboszcza jak eks. posłanki Sawickiej ? Odpowiedz Link Zgłoś
m.rycho Re: Ministrant :))) 07.08.12, 10:40 Ciupcia z obrzydzeniem a do mszy służy z rozkoszą jak na prawdziwego katolika przystało. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Ministrant :))) 07.08.12, 10:55 Na ploteczki jest miejsce na pudelku. Odpowiedz Link Zgłoś
lionold Re: Nie widzę tematu. 07.08.12, 11:43 Jeszcze nie widziałem, żeby ślepy widział, szczególnie gdy mu oczy PiS_dą zarosły. Odpowiedz Link Zgłoś
bpos Re: Nie widzę tematu. 07.08.12, 19:01 > Jeszcze nie widziałem, żeby ślepy widział, szczególnie gdy mu oczy PiS_dą zarosły. Krótko i na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Ministrant :)))Hipokryta 07.08.12, 10:43 zoro_wieczorowo_poro napisał: > śmia > ć się czy płakać A w kieszeniach służbowy prezerwatywy co by po mszy jakąś p[arafiankę posunąć Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: Ministrant :))) 07.08.12, 11:56 Dwulicowiec...jak ulał pasuje do PiSsu:-) Facet,rozwodnik,który nie ma dzieci,żyje 'na kocią łapę',prowadził żywot rozpustnika- mówi w wywiadzie "Czytałem z ambony fragment Pisma Świętego z Nowego Testamentu. To była msza w intencji obrony życia, rodziny i narodu. Miałem też okazję pomodlić się przed Najświętszą Panienką w intencji wyzwolenia Polski z rąk złodziei - powiedział "Super Expressowi" Kaczmarek. Więcej www.se.pl/wydarzenia/kraj/agent-tomek-suzy-do-mszy_272280.html Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: Ministrant :))) 07.08.12, 21:26 nawet na ołtarzach j.góry???? Odpowiedz Link Zgłoś