zzarda32 16.08.12, 19:53 Wiecie dlaczego obaj wywołują tką nienawiść polskiej prawicy - tej skrajnej? Bo wśród nich nie ma nikogo takiego o takim formacie jaki Ci dwaj !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sowietolog Re: Cyryl a Michnik 16.08.12, 19:58 Rydzyk i Kaczyński, wiesz dlaczego obaj wywołują taką nienawiść polskiej pseudo-lewicy, tej skrajnej, libertyńskiej, z Ruchem Palikota na czele...? ;-) Ok Zzarda, nie odwracaj kota ogonem i leminżej uwagi od własnej wtopy. A wtopiłaś potwornie z tym Kiryłem, który - PRZYPOMINAM: NIE JEST GŁOWĄ ANI PAŃSTWA, ANI PRAWOSŁAWIA!. Ino Kzet ratuje wasz honor... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zzarda32 Re: więc zróbmy cyryla przewodniczącym ruchu pali 16.08.12, 20:01 To dowcip? Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: więc zróbmy cyryla przewodniczącym ruchu pali 16.08.12, 20:07 honorowym. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: więc zróbmy cyryla przewodniczącym ruchu pali 17.08.12, 01:41 Prawosławny Cyryl nie pasuje na Metody OZONowca Palikota. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Cyryl a Michnik 16.08.12, 20:01 Jessssu, a skąd skojarzenie z Michnikiem? Może zapytasz "Cyryl a Obama" - wyjdzie na to samo. Ile goowna we łbie trzeba zgromadzić, by takie skojarzenia robić? Odpowiedz Link Zgłoś
adamszem To moje marzenie... 17.08.12, 00:25 Dużo dałbym, aby tak rzeczywiście było, tzn. aby wśród polskiej prawicy nie było nikogo formatu Michnika i Cyryla. Aby wśród nich nie było sługusów Moskwy,agentów KGB i UB/SB. Aby Polska była wolna od Michnikowszczyzny. To moje największe marzenie. Co zrobić, aby się spełniło? Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: To moje marzenie... 17.08.12, 00:28 może pielgrzymka na kolanach do Częstochowy???/ Odpowiedz Link Zgłoś
zzarda32 Re: To moje marzenie... 17.08.12, 06:47 Bez Michnika nie byłoby obecnej Polski !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: To moje marzenie... 17.08.12, 06:57 zzarda32 napisał: > Bez Michnika nie byłoby obecnej Polski !!!! Właśnie.Gdyby A Michnika nie było może lepiej dla Polaków by się skończyło. Panie redaktorze,czy dopuszcza Pan strzelanie do robotników? AM 1993):Dopuszczam! Odpowiedz Link Zgłoś
zzarda32 Re: Cyryl a Michnik 17.08.12, 06:48 Nie - obaj represjonowani, obaj pomawiani, obaj są symbolami ! A w pisie co - Staruch ???? Odpowiedz Link Zgłoś