jola.iza1 27.10.12, 22:26 Za co? No właśnie, za co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jola.iza1 Re: Tylko jeden ??? 27.10.12, 23:39 A który? Chyba mnie nie zrozumiałaś, jak zwykle:) Za co odpowiada minister, nieważny rząd, mało ważny premier. Na jakiej podstawie można odwołać ministra? Według mnie tylko na zasadzie nielubienia przez premiera. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Tylko jeden ??? 27.10.12, 23:45 jola.iza1 napisała: > A który? > Chyba mnie nie zrozumiałaś, jak zwykle:) > Za co odpowiada minister, nieważny rząd, mało ważny premier. > Na jakiej podstawie można odwołać ministra? > Według mnie tylko na zasadzie nielubienia przez premiera. Ewentualnie gentlemen's agreement pomiędzy zainteresowanymi. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Minister do dymisji 30.10.12, 19:48 Skoro wątek przywrócony,ponawiam pytanie: Za co ministra należałoby/możnaby zdymisjonować, według Was? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Minister do dymisji 30.10.12, 19:59 Posłuchaj, co na ten temat powiedział Leszek Miller. Rozmowa Janiny Paradowskiej z Leszkiem Millerem, przewodniczącym SLD www.tok.fm/TOKFM/0,88789.html ps. Paradowska równa w dół... ale to, co na interesujący Cię temat rzekł był Leszek Miller... Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Minister do dymisji 30.10.12, 20:11 Ave, Ty też? Ja tylko pytałam Forumowiczów: za co, kiedy, dlaczego, w jakich okolicznościach ministra należałoby zdymisjonować? A Ty Millerem mnie atakujesz. :) Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Minister do dymisji 30.10.12, 20:33 ps. Paradowska równa w dół.. Starcza złośliwość i będzie coraz gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Minister do dymisji 30.10.12, 21:18 remez2 napisał: > ps. Paradowska równa w dół.. > Starcza złośliwość i będzie coraz gorzej. Donek mówi, że "Janka jest ok".;) Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Minister do dymisji 30.10.12, 21:36 veglie napisał: > remez2 napisał: > > > ps. Paradowska równa w dół.. > > Starcza złośliwość i będzie coraz gorzej. > > Donek mówi, że "Janka jest ok".;) Cyngiel to cyngiel. Zawsze może się przydać. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Minister do dymisji 30.10.12, 20:36 e-adres napisał: > za niewinność :-) To akurat wiem, od 1970 :) Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Minister do dymisji 30.10.12, 21:06 jola.iza1 napisała: > Za co? > No właśnie, za co? Np. za działanie na szkodę interesu społecznego. Wł. Sidorowicz, minister zdrowia i opieki społecznej w okresie od 12 stycznia 1991 do 5 grudnia 1991, o mały włos nie zlikwidował w Polsce metody zapłodnienia pozaustrojowego. Odpowiedz Link Zgłoś