fidelis666 06.11.12, 20:02 modlą się na wszystkich portalach i zaklinają rzeczywistość . Ten 'czarny " Obama" bardzo ich uwiera .No i nie dał tarczy . Obama wie jednak dobrze ,że z Polak to jak małpa z brzytwą .... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
indris Ja bym kibicował nawet krowie... 06.11.12, 20:08 ...która by była przeciw Romneyowi. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: POPIS kibicuje Romneyowi 06.11.12, 20:09 A co to POPiS????? Jest takie cosik? Bo jakoś nie da się zauważyć....... Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: POPIS kibicuje Romneyowi 06.11.12, 20:15 Jakoś mnie to nie dziwi. Karta Praw Podstawowych, IPN, "żołnierze wyklęci", kretyńska polityka zagraniczna to wyróżniki POPiSu. ------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: POPIS kibicuje Romneyowi 06.11.12, 20:19 Szczególnie ta "polityka zagraniczna" - to wspólna dla PiS i PO, tak ciapku????? Masz ogromną wiedzę, jak widzę w tej materii. Odpowiedz Link Zgłoś
adherent1 Re: POPIS kibicuje Romneyowi 06.11.12, 22:05 etta2 napisała: > Szczególnie ta "polityka zagraniczna" - to wspólna dla PiS i PO Zgadza się, gdyż odpowiedzialny za jej prowadzenie jest człowiek kiedyś PiS teraz w PO. To że chce wyrzynać swoje watahy może budzić tylko absmak ludzi z poza POPiS-u, czyli przywoitych :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: POPIS kibicuje Romneyowi 07.11.12, 16:31 etta2 napisała: > Szczególnie ta "polityka zagraniczna" - to wspólna dla PiS i PO, tak ciapku???? > ? Masz ogromną wiedzę, jak widzę w tej materii. Włażą w dupę USA i Watykanowi. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: POPIS kibicuje Romneyowi 06.11.12, 21:23 Tylko co mają wspomniane przez Ciebie rzeczy z tematem wyboru prezydenta USA?:) Mógłbyś też coś więcej o polityce zagranicznej PO napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: POPIS kibicuje Romneyowi 06.11.12, 21:32 humbak napisał: > Tylko co mają wspomniane przez Ciebie rzeczy z tematem wyboru prezydenta USA?:) Nadzieje, że Bardzo Wielki Brat udzieli (jeżeli wygra M. Romney) pomocy w kontynuowaniu dotychczasowego kursu. > Mógłbyś też coś więcej o polityce zagranicznej PO napisać. Stosunki z Litwą, Białorusią, Ukrainą - stale się pogarszają. Kiepskie z Francją. Tarcza strzelnicza, tzn. antyrakietowa. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: POPIS kibicuje Romneyowi 06.11.12, 23:19 > Nadzieje, że Bardzo Wielki Brat udzieli (jeżeli wygra M. Romney) pomocy w konty > nuowaniu dotychczasowego kursu. Nie nadążam szczerze mówiąc. > Stosunki z Litwą, Białorusią, Ukrainą - stale się pogarszają. Kiepskie z Francj > ą. Tarcza strzelnicza, tzn. antyrakietowa. Jeśli chodzi o politykę wschodnią- rozwiń, bo w przypadku Białorusi i Litwy nie widzę związku z polityką PO (chyba że chodzi Ci o wpadki w temacie opozycji Białoruskiej, tu przyznaję rację). Jeśli chodzi o Ukrainę nie zauważam. Odpowiedz Link Zgłoś
masterinho Re: POPIS kibicuje Romneyowi 06.11.12, 21:40 Z prezydentury Obamy nic dla nas nie wynikneło z Rommeyem będzie tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: POPIS kibicuje Romneyowi 06.11.12, 21:44 masterinho napisał(a): > Z prezydentury Obamy nic dla nas nie wynikneło z Rommeyem będzie tak samo. USA mają dwóch sojuszników - Anglię i Izrael. Wszystko pozostałe to wyłącznie interesy - bieżące, średnioterminowe i perspektywiczne. Ale nasze "elity" nie są w stanie tego zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: POPIS kibicuje Romneyowi 06.11.12, 21:47 Dlatego pisld namiętnie czapkowali w Washingtonie i błagali o zniesienie wiz dla Górali. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: POPIS kibicuje Romneyowi 07.11.12, 16:38 masterinho napisał(a): > Z prezydentury Obamy nic dla nas nie wynikneło z Rommeyem będzie tak samo. Racja, z prezydentury Obamy nic dla nas nie wynikło (chyba tak się pisze, bo wyniknęło podkreśla jako błąd). I BARDZO DOBRZE!!! Bo wyniknąć mogły tylko złe rzeczy. Republikanie traktują Polskę jak frajerów którzy sami im się pchają w łapską by ich wydymać. Politycy POPiSu przypominają jakiegoś więziennegocw...a, który z własnej inicjatywycw...i się do największego z więźniów licząc że w razie co ten może go przed kimś obroni. Republikanie z wielką chęcią żerują na durnocie POPiSdolonych polityków i wykorzystują Polskę jak mogą (udział w brudnych wojnach, wciskanie nam cholernie drogiego złomu, robienie z Polski tarczy, wykorzystywanie Polski do brudnych gierek przecie Rosji, polskie dopłaty do amerykańskich inwestycki, itp.). Obama olewa Polskę i ta postawa jest dla nas o niebo lepsza!! Odpowiedz Link Zgłoś
max2-012 wszystkie ciemniaki (rednecks) kibicują Romneyowi 06.11.12, 22:09 to dla nich typowe, bo prawicowcy sa pazerni i glupi, jak wykazala nauka. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: POPIS kibicuje Romneyowi 07.11.12, 06:09 fidelis666 napisała: > modlą się na wszystkich portalach i zaklinają rzeczywistość . > Ten 'czarny " Obama" bardzo ich uwiera .No i nie dał tarczy . > Obama wie jednak dobrze ,że z Polak to jak małpa z brzytwą .... Za co tak bardzo nie lubisz Polaków ? Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: A Pan Bóg Obamie... 07.11.12, 09:00 wariant_b napisał: W tej sytuacji czarno dla POPiSu widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: A Pan Bóg Obamie... 07.11.12, 09:20 remez2 napisał: > W tej sytuacji czarno dla POPiSu widzę. Poczekajmy, aż wypowie się poseł Górski. Może mu się rozjaśniło w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: A Pan Bóg Obamie... 07.11.12, 09:33 wariant_b napisał: > remez2 napisał: > > W tej sytuacji czarno dla POPiSu widzę. > > Poczekajmy, aż wypowie się poseł Górski. > Może mu się rozjaśniło w głowie. Miłosierdzie boskie jest nieograniczone ale czy do tego stopnia? Odpowiedz Link Zgłoś
fidelis666 Re: A Pan Bóg Obamie... 07.11.12, 19:40 wściekłość popisu nie ma granic - tarczy nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
mizanka Re: POPIS kibicuje Romneyowi 07.11.12, 08:59 Ja też kibicowałem Romneyowi, ponieważ Obama jest jednym z najgorszych prezydentów USA w historii. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: POPIS kibicuje Romneyowi 07.11.12, 09:07 mizanka napisał(a): > Ja też kibicowałem Romneyowi, ponieważ Obama jest jednym z najgorszych prezyden > tów USA w historii. Skoro tak twierdzisz. PS - Bóg dał mu szansę poprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: POPIS kibicuje Romneyowi 07.11.12, 14:05 fidelis666 napisała: > zdania są podzielone . Jak zawsze, wszędzie i w każdej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: POPIS kibicuje Romneyowi 07.11.12, 16:39 mizanka napisał(a): > Ja też kibicowałem Romneyowi, ponieważ Obama jest jednym z najgorszych prezyden > tów USA w historii. Gorszym, niż Bush junior, Nixon, czy Reagan, nie jest na pewno! Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush Nie. Romney to mentalna Hiroszima i Czarnobyl 07.11.12, 23:52 mizanka napisał(a): > Ja też kibicowałem Romneyowi, ponieważ Obama jest jednym z najgorszych prezyden > tów USA w historii. Nie. Romney to mentalna Hiroszima i Czarnobyl razem wziete. Do wiekszosci wyborcow w USA to widocznie dotarlo - do czesci Polakow (tych wiejsko-moherowych) to nie dociera. p. s. ale to cos w tym jest: przegrani glosuja na przegranych - PO i PiS za Romney'em a madrzy glosuja na madrych :-) - Europa za Obama !!! Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: Nie. Romney to mentalna Hiroszima i Czarnobyl 08.11.12, 15:02 katrina_bush napisała: > Do wiekszosci wyborcow w USA to widocznie dotarlo - do czesci Polakow (tych wie > jsko-moherowych) to nie dociera. > p. s. > ale to cos w tym jest: Akurat tu się nie zgodzę, przy moim całym krytycznym podejściu do rodaków, to jednak w sondażu w Polsce Obama miał dwa razy większe poparcie niż Romney! Oczywiście Romney miał w Polsce największe poparcie spośród wszystkich krajów Europy, jednak Polacy mają tutaj mózgi mniej sprane od Amerykanów gdzie Romney dostał ponad 40% głosów! Inna sprawa nasza pożałowania godna scena polityczna, wogóle nie odzwierciedlająca rzeczywistych poglądów społecznych, tutaj niestety większość (cały PiS i większość PO i pewnie też PSL) ściskała kciuki za Romneya. Odpowiedz Link Zgłoś
lionold Re: POPIS kibicuje Romneyowi. Przeputali jak 07.11.12, 09:08 zwykle. Takie zdolne une sOM. Odpowiedz Link Zgłoś
gucio60 Re: PIS kibicuje Romneyowi. Przeputali jak 07.11.12, 09:31 A w gruncie rzeczy, co nas może obchodzić kto jest prezydentem USA, co my z tego mamy ? Obama nie tworzy żadnej "smoleńskiej komisji" a i Romney też nie miał takiego zamiaru. To do czego są mi oni potrzebni ? Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: PIS kibicuje Romneyowi. Przeputali jak 07.11.12, 09:34 gucio60 napisał: > A w gruncie rzeczy, co nas może obchodzić kto jest prezydentem USA, co my z teg > o mamy ? > Obama nie tworzy żadnej "smoleńskiej komisji" a i Romney też nie miał takiego z > amiaru. To do czego są mi oni potrzebni ? Może tarcza strzelnicza, tzn. antyrakietowa? -------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: PIS kibicuje Romneyowi. Przeputali jak 08.11.12, 15:14 Tradycyjnie kandydat , ktorega poparla polska prawica - PRZEGRYWA .... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: PIS kibicuje Romneyowi. Przeputali jak 08.11.12, 15:18 jacekm22 napisał: > Tradycyjnie kandydat , ktorega poparla polska prawica - PRZEGRYWA .... ;-) Czas najwyższy znów tą prawidłowość przeszczepić na polski grunt!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: PIS kibicuje Romneyowi. Przeputali jak 08.11.12, 15:33 tornson napisał: > jacekm22 napisał: > > > Tradycyjnie kandydat , ktorega poparla polska prawica - PRZEGRYWA .... ;-) > Czas najwyższy znów tą prawidłowość przeszczepić na polski grunt!! :D Jestem za. Od zaraz. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: PIS kibicuje Romneyowi. Przeputali jak 08.11.12, 15:32 jacekm22 napisał: > Tradycyjnie kandydat , ktorega poparla polska prawica - PRZEGRYWA .... ;-) Pocałunek śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś