kiemlicz88 Re: Hajdarowicz - biznesowy samobójca 01.12.12, 16:38 Cytat z netu: Niech Hajdarowicz zatrudni: Maleszkę, Czuchnowskiego, Wróbla, Wojewódzkiego, Wołka, Kuczyńskiego, Stasińskiego, Mazowieckiego, Miecugowa i Ordyńskiego. Będzie miał tygodnik jak ta lala i około pięciu tysięcy czytelników. Odpowiedz Link Zgłoś
kiemlicz88 Re: Hajdarowicz - biznesowy samobójca 01.12.12, 16:40 Celny komentarz Jerzego Sosnowskiego z Trójki: Ależ oni właśnie założyli pismo - nazywało się "Uważam Rze". Hajdarowicz robi to mniej więcej, co w Trójce próbował robić (pod innymi sztandarami) pan Sobala. Tyle, że ma większe możliwości jako właściciel, nie dyrektor. Ale pozostaje to (moim zdaniem) czystym chamstwem. Ludzie kupowali "URz" dla określonych autorów, z którymi mi nie po drodze, niemniej potraktowano ich (czytelników i autorów) w sposób obrzydliwy. forum.polskieradio.pl/trojka/posts.aspx?t=11492 Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Hajdarowicz - biznesowy samobójca 01.12.12, 17:25 zakochałeś się we własnym wątku walisz jak szesnastolatek konika :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kundera5 Re: Hajdarowicz - biznesowy samobójca 01.12.12, 18:39 Jednej szczujni mniej. Brawa dla Hajdarowicza! Odpowiedz Link Zgłoś
kiemlicz88 Re: Hajdarowicz - biznesowy samobójca 01.12.12, 19:59 Tomcio pluszak musi być POzytywnie zdziwiony! Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 hm 01.12.12, 20:04 mam tutaj pewne wątpliwości. Za co Hajdaj dostaje geld. Za sukces wydawniczy Rzepy, czy za jego brak. Dla mnie to szemrany człek. I to było na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
agnostic5 Re: Hajdarowicz - biznesowy samobójca 02.12.12, 10:27 Problem w rozumowaniu polega na tym, że Lisicki kilka dni wcześniej wywalił Karnowskiego. W usunięciu Lisickiego czuć rękę Grasia. Odpowiedz Link Zgłoś
kiemlicz88 Re: Hajdarowicz - biznesowy samobójca 02.12.12, 20:27 Pszenno-buraczany: Rety, czy to tak trudno pojąć, że prasa ma być taka jaka jest reprezentacja ludzi w kraju, na rynku, czy jak kto chce to zwać. Są ludzi interesujący się tym co piszą ci panowie i fajnie że oni piszą, bo wiedza z prasy wyborczo-tevauenowej jest równie szeroka, jak ta tylko z ambony Rydzyka. Jedno warte drugiego. Szkoda więc dalej młócić łatwy temat. Prasa powinna być różnorodna, ujęcia tematu pochodzić powinny z różnych środowisk, bo jesteśmy krajem różnorodnym, wielokulturowym, na przekór tego, że nam się tych cech odmawia. Nie jesteśmy monolitem wyborczotevauenowym i jeśli PO zamieni się w POską Partię Wyborczo Tevauenową, to należałoby przywrócić Trybunę Ludu i zakończyć spór ostatecznie. Czy aby o to Wołkowi biega? spoleczenstwo.newsweek.pl/w--newsweeku---dorzynajaca-wataha,99090,1,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
agnostic5 Re: Hajdarowicz - biznesowy samobójca 03.12.12, 07:29 Ja pamiętam, jak Wołek z Kamińskim i Jurkiem jeździli do Pinocheta z ryngrafem. Większej żenady na prawicy nie było. Później Wołek poczuł, że wiatr zmian wieje z innej strony. Zakochał się w Michniku. Wołek powinien milczeć. Odpowiedz Link Zgłoś