Dodaj do ulubionych

" Kupmy wreszcie od Amarykanów te taśmy prawdy

08.12.12, 14:35
i dowiedzmy się wreszcie o czym rozmawiali bracia Kaczyńscy, dowiemy sie wtedy dlaczego ladowali w Smoleńsku, gdzie nie było ku temu warunków"-Pani prof.Monika Płatek w Babilonie!

Panie Tusk, Panie Sikorski cała Polska na to czeka. Skończmy wreszcie to smoleńskie szaleństwo!
Postawmy kropkę nad i !
Obserwuj wątek
    • witek.bis Re: " Kupmy wreszcie od Amarykanów te taśmy prawd 08.12.12, 14:39
      Jeśli będzie jakaś ściepa na te taśmy, to ja się dorzucam...
      • jacekm22 Re: " Kupmy wreszcie od Amarykanów te taśmy prawd 08.12.12, 14:42
        +1 !
      • zapijaczony_ryj Re: " Kupmy wreszcie od Amarykanów te taśmy prawd 08.12.12, 14:50
        witek.bis napisał:

> Jeśli będzie jakaś ściepa na te taśmy, to ja się dorzucam...

ja tez. A w ogóle to jestem za referendum w tej sprawie. Polacy chcą prawdy o tym dlaczego tak na chama usiłowali tam wyladować!
    • szwampuch58 Re: " Kupmy wreszcie od Amarykanów te taśmy prawd 08.12.12, 14:42
      za pozno "religia" smolenska juz funkcjonuje,swiry zaatakuja wszystko co sie "zamachnie" na nia
      • witek.bis Re: " Kupmy wreszcie od Amarykanów te taśmy prawd 08.12.12, 14:43
        Owszem - religia istnieje i zawsze znajdą się jej wyznawcy, ale chodzi o to, żeby nie stała się religią panującą...
    • zoro_wieczorowo_poro za późno... :( 08.12.12, 14:47
      "Serwis wPolityce.pl pisze o zapisie ostatniej rozmowy między Jarosławem a Lechem Kaczyńskimi, który - jak twierdzi - miałby się ukazać tuż przed zapadnięciem ciszy wyborczej. W serwisie czytamy, że rozmowa jest sfałszowana i stawia Jarosława Kaczyńskiego w złym świetle, jako tego, który namawia brata do lądowania w Smoleńsku. "
      • jacekm22 Re: za późno... :( 08.12.12, 14:54
        A zadnej nowosci zes tu nie zapodal .... KAZDA rozmowa nie po mysli Jaroslawa Rajmundowicza i jego sekty - bedzie sfalszowana ...... !!
        • dystans4 Re: za późno... :( 08.12.12, 15:04
          Wersja amerykańska też? Toż premier Wolski J.Kaczyński to strategiczny sojusznik USA.
          --
          bul.
          • jacekm22 Re: za późno... :( 08.12.12, 15:06
            TEZ !!! Jak dzisiaj zobaczylismy Bialy Dom wraz z Obama wpisal sie na krotka liste Jaroslawa Rajmundowicza , publikujac swa odpowiedz na petycje czlonkow sekty PISowsko-Smolenskiej ...
          • szwampuch58 Re: za późno... :( 08.12.12, 15:07
            ale u strategicznego sojusznika,panie,kleska bialego czlowieka, na razie i wogole" uklad " panie
        • bozon.higsa Re: za późno... :( 08.12.12, 15:15
          jacekm22 napisał:

> A zadnej nowosci zes tu nie zapodal .... KAZDA rozmowa nie po mysli Jaroslawa R
          > ajmundowicza i jego sekty - bedzie sfalszowana ...... !!

Ty głupku...ty się przedstawiasz jako antyklerykał i ateista.
          Ja pierniczę, nigdy takich głupków nie poprę, choć sam jestem antyklerykałem i ateistą.
          • jacekm22 Re: za późno... :( 08.12.12, 15:23
            Pisowski DUPOWŁAZIE !!! Jakie masz o mnie zdanie debilu nie interesuje mnie to ...!!!
            A to ze nagranie tej rozmowy o zdrowiu mamusi istnieje i jest ono w posiadaniu wywiadow USA , Federacji Rosyjskiej i poznamy jej tresc , jest to tylko kwestia czasu ...
            • bozon.higsa Re: za późno... :( 08.12.12, 15:30
              jacekm22 napisał:

> Pisowski DUPOWŁAZIE !!! Jakie masz o mnie zdanie debilu nie interesuje mnie to
              > ...!!!
              > A to ze nagranie tej rozmowy o zdrowiu mamusi istnieje i jest ono w posiadaniu
              > wywiadow USA , Federacji Rosyjskiej i poznamy jej tresc , jest to tylko kwestia
              > czasu ...

Kretynie, który się przedstawiasz jako antyklerykał i ateista.

Ja się wstydzę za takich idiotów jak ty,choć moje poglądy są podobne do twoich.

Potrafisz coś zrozumieć z tego krótkiego przekazu?
              Nie podejrzewam,że możesz z siebie zrzucić zasłonę nienawiści i idiotyzmu,który zasłonił ci wszystko.
              Po co ty w ogóle piszesz? piszesz to wydawałoby się,że masz łeb,jeżeli masz łeb w tym łbie powinnes mieć przynajmniej resztki mózgu.
              Al;e ty, nawet tego nie masz.

• zapijaczony_ryj Dokładnie, kwestia czasu jest! 08.12.12, 17:13
              jacekm22 napisał:

> Pisowski DUPOWŁAZIE !!! Jakie masz o mnie zdanie debilu nie interesuje mnie to
              > ...!!!
              > A to ze nagranie tej rozmowy o zdrowiu mamusi istnieje i jest ono w posiadaniu
              > wywiadow USA , Federacji Rosyjskiej i poznamy jej tresc , jest to tylko kwestia
              > czasu ...
      • zapijaczony_ryj Re: za późno... :( 08.12.12, 15:09
        Na prawdę nigdy nie jest za późno
        • fidelis666 Re: za późno... :( 08.12.12, 15:14
          Z drugiej strony ,niech trzymają to na wszelki wypadek ,gdyby mały furer chciał wygrać wybory
          • bozon.higsa Re: za późno... :( 08.12.12, 15:18
            fidelis666 napisała:

> Z drugiej strony ,niech trzymają to na wszelki wypadek ,gdyby mały furer chciał
            > wygrać wybory

Nie wiesz jak się pisze poprawnie po niemiecku słowo wódz?
            Znasz tylko rosyjski trollu....
          • zapijaczony_ryj Re: za późno... :( 08.12.12, 15:22
            fidelis666 napisała:

> Z drugiej strony ,niech trzymają to na wszelki wypadek ,gdyby mały furer chciał
            > wygrać wybory

Nawet jak i by wygrał, to i tak by nie rządził, bo nikt z psycholem w koalicję juz nigdy nie wejdzie, nawet taka nierządnica jak polityczna jak PSL
    • bozon.higsa Re: " Kupmy wreszcie od Amarykanów te taśmy prawd 08.12.12, 15:13
      pan_ryj_zapijaczony_banow_26 napisał:

> i dowiedzmy się wreszcie o czym rozmawiali bracia Kaczyńscy, dowiemy sie wtedy
      > dlaczego ladowali w Smoleńsku, gdzie nie było ku temu warunków"-Pani prof.Monik
      > a Płatek w Babilonie!
      >
      > Panie Tusk, Panie Sikorski cała Polska na to czeka. Skończmy wreszcie to smoleń
      > skie szaleństwo!
      > Postawmy kropkę nad i !

Ciekaw jestem, czy posłuchają cię? A powinni, w laniu wazeliny do Tuska i PO- ty,zzadra,etta i paru innych przekroczyliście wszystkie normy.

• dystans4 Re: " Kupmy wreszcie od Amarykanów te taśmy prawd 08.12.12, 15:28
        Nie przesadzajmy. Kiedy popatrzę na Twoje wPiSy, przekonuję się, że istnieją wzorce niedościgłe, niedosiężne. Dla nikogo, za wyjątkiem kolegów z PiS w mediach i na Forum, oczywiście.
        --
        buldog.
        • bozon.higsa Re: " Kupmy wreszcie od Amarykanów te taśmy prawd 08.12.12, 15:31
          dystans4 napisał:

> Nie przesadzajmy. Kiedy popatrzę na Twoje wPiSy, przekonuję się, że istnieją wz
          > orce niedościgłe, niedosiężne. Dla nikogo, za wyjątkiem kolegów z PiS w mediach
          > i na Forum, oczywiście.
          > --
          > buldog.

Czy ja jestem winien,że ty jesteś kretynem?

• dystans4 Re: " Kupmy wreszcie od Amarykanów te taśmy prawd 08.12.12, 15:40
            WZORZEC NIEDOŚCIGNIONY:

Ktoś, KTO z należytą uwagą i ze zrozumieniem właściwym tylko Członkom Prawa i Sprawiedliwości wsłuchuje się w Orędzia Pana Prezydenta Kaczyńskiego do Narodu Polskiego z okazji Rocznic odzyskania Niepodległości, jak i Wigilii Bożego Narodzenia, TEN/TA zrozumie przesłanie Panów Kaczyńskich zawarte pośród wypowiedzi Pana Prezesa, ich wyjątkowy sens trzeba chcieć i umieć doczytać.
            --
            buldog.
            • bozon.higsa Re: " Kupmy wreszcie od Amarykanów te taśmy prawd 08.12.12, 15:42
              dystans4 napisał:

> WZORZEC NIEDOŚCIGNIONY:
              >
              > Ktoś, KTO z należytą uwagą i ze zrozumieniem właściwym tylko Członkom Prawa
              > i Sprawiedliwości wsłuchuje się w Orędzia Pana Prezydenta Kaczyńskiego do Narod
              > u Polskiego z okazji Rocznic odzyskania Niepodległości, jak i Wigilii Bożego Na
              > rodzenia, TEN/TA zrozumie przesłanie Panów Kaczyńskich zawarte pośród wypowiedz
              > i Pana Prezesa, ich wyjątkowy sens trzeba chcieć i umieć doczytać.

> --
              > buldog.

Na swoje wizytówce umieść podpis....idiota niedościgniony.

• dystans4 Re: " Kupmy wreszcie od Amarykanów te taśmy prawd 08.12.12, 15:57
                Jak ładnie. Po PiSowsku, w pełnej krasie.
                NaPiSz coś jeszcze, proszę. Dajesz świadectwo swojej partii.
                Prezes wynagrodzi.
                --
                buldog.
                • bozon.higsa Re: " Kupmy wreszcie od Amarykanów te taśmy prawd 08.12.12, 16:06
                  dystans4 napisał:

> Jak ładnie. Po PiSowsku, w pełnej krasie.
                  > NaPiSz coś jeszcze, proszę. Dajesz świadectwo swojej partii.
                  > Prezes wynagrodzi.

Jeszcze raz w takim razie powtórzę...Jestem idiota niedościgniony w swojej głupocie,etc.
                  Nie potrafię nawet "wyczaić" kto ma jakie preferencje polityczne.
                  Żegnam cię głupku, bo szkoda mi dalej stukania w klawiaturę,gdyż twoja wrodzona tępota umysłowa nie pozwoli ci i tak niczego zrozumieć z tego co napisałem.

• zapijaczony_ryj Re: " Kupmy wreszcie od Amarykanów te taśmy prawd 09.12.12, 19:11
                    bozon.higsa napisał(a):

> dystans4 napisał:
                    >
                    > > Jak ładnie. Po PiSowsku, w pełnej krasie.
                    > > NaPiSz coś jeszcze, proszę. Dajesz świadectwo swojej partii.
                    > > Prezes wynagrodzi.
                    >
                    >
                    > Jeszcze raz w takim razie powtórzę...Jestem idiota niedościgniony w swojej głup
                    > ocie,etc.
                    > Nie potrafię nawet "wyczaić" kto ma jakie preferencje polityczne.
                    > Żegnam cię głupku, bo szkoda mi dalej stukania w klawiaturę,gdyż twoja wrodzona
                    > tępota umysłowa nie pozwoli ci i tak niczego zrozumieć z tego co napisałem.
                    >

znaczy jak nie ma argumentówto przypier,olić, albo ublizyć
                    • bozon.higsa Re: " Kupmy wreszcie od Amarykanów te taśmy prawd 09.12.12, 19:45
                      zapijaczony_ryj napisał:

> >
                      > >
                      > > Jeszcze raz w takim razie powtórzę...Jestem idiota niedościgniony w swoje
                      > j głup
                      > > ocie,etc.
                      > > Nie potrafię nawet "wyczaić" kto ma jakie preferencje polityczne.
                      > > Żegnam cię głupku, bo szkoda mi dalej stukania w klawiaturę,gdyż twoja wr
                      > odzona
                      > > tępota umysłowa nie pozwoli ci i tak niczego zrozumieć z tego co napisał
                      > em.
                      > >
                      >
                      > znaczy jak nie ma argumentówto przypier,olić, albo ublizyć

Jak mam idiotów przekonać. Jakich argumentów mam użyć,kiedy do waszych bezmyślnych mózgów żadne argumenty nie docierają?
                      • zapijaczony_ryj Re: " Kupmy wreszcie od Amarykanów te taśmy prawd 09.12.12, 19:50
                        bozon.higsa napisał(a):
                        >
                        >
                        > Jak mam idiotów przekonać. Jakich argumentów mam użyć,kiedy do waszych bezmyśln
                        > ych mózgów żadne argumenty nie docierają?

Tak
                        • niegracz Ależ kupcie :))) 09.12.12, 20:17
                          zrzućcie sie i kupcie

- Ale po co wydawac kasę
                          na Wielkie Nic ?
                          • zapijaczony_ryj Re: Ależ kupcie :))) 11.12.12, 12:20
                            niegracz napisał:

> zrzućcie sie i kupcie
                            >
                            > - Ale po co wydawac kasę
                            > na Wielkie Nic ?
                            >

raczej wielka bomba co rozsadzi kurdupla
                            • v.t.s Re: Ależ kupcie :))) 20.12.12, 17:15
                              nadyma się jak balon, gwoźdź zardzewiały wystarczy
                              • zapijaczony_ryj Re: Ależ kupcie :))) 20.12.12, 18:27
                                v.t.s napisał:

> nadyma się jak balon, gwoźdź zardzewiały wystarczy

"Dupa Wołowa" tak ma
              • zapijaczony_ryj Re: " Kupmy wreszcie od Amarykanów te taśmy prawd 09.12.12, 11:20
                bozon.higsa napisał(a):
                > owiedz
                > > i Pana Prezesa, ich wyjątkowy sens trzeba chcieć i umieć doczytać.[/i]
                > > --
                > > buldog.
                >
                >
                > Na swoje wizytówce umieść podpis....idiota niedościgniony:
                >
                tiny.pl/htd75

Fakt, ale uważa siEM za gIeniusza
          • zapijaczony_ryj Re: " Kupmy wreszcie od Amarykanów te taśmy prawd 09.12.12, 09:43
            bozon.higsa napisał(a):

> dystans4 napisał:
            >
            > > Nie przesadzajmy. Kiedy popatrzę na Twoje wPiSy, przekonuję się, że istni
            > eją wz
            > > orce niedościgłe, niedosiężne. Dla nikogo, za wyjątkiem kolegów z PiS w m
            > ediach
            > > i na Forum, oczywiście.
            > > --
            > > buldog.
            >
            >
            >
            > Czy ja jestem winien,że ty jesteś kretynem?
            >
            >
            No proszę znów ubliża
            • bozon.higsa Re: " Kupmy wreszcie od Amarykanów te taśmy prawd 09.12.12, 09:46
              zapijaczony_ryj napisał:

> bozon.higsa napisał(a):
              >
              > > dystans4 napisał:
              > >

> > > --
              > > > buldog.
              > >
              > >
              > >
              > > Czy ja jestem winien,że ty jesteś kretynem?
              > >
              > >
              > No proszę znów ubliża
              >

Czy ja to do ciebie pisałem? Posługujesz się również nickiem dystans4?
              • zapijaczony_ryj Re: " Kupmy wreszcie od Amarykanów te taśmy prawd 11.12.12, 20:51
                bozon.higsa napisał(a):

> zapijaczony_ryj napisał:
                >
                > > bozon.higsa napisał(a):
                > >
                > > > dystans4 napisał:
                > > >
                >
                > > > > --
                > > > > buldog.
                > > >
                > > >
                > > >
                > > > Czy ja jestem winien,że ty jesteś kretynem?
                > > >
                > > >
                > > No proszę znów ubliża
                > >
                >
                >
                >
                > Czy ja to do ciebie pisałem? Posługujesz się również nickiem dystans4?

Ubliżasz chamie wszystkim!
                • bozon.higsa Re: " Kupmy wreszcie od Amarykanów te taśmy prawd 11.12.12, 21:08
                  zapijaczony_ryj napisał:

> > Czy ja to do ciebie pisałem? Posługujesz się również nickiem dystans4?
                  >
                  > Ubliżasz chamie wszystkim!

Nie chamie ,tylko chamom,którzy mnie ubliżają.

• zapijaczony_ryj Re: " Kupmy wreszcie od Amarykanów te taśmy prawd 09.12.12, 08:17
        bozon.higsa napisał(a):
        > > Postawmy kropkę nad i !
        >
        >
        > Ciekaw jestem, czy posłuchają cię? A powinni, w laniu wazeliny do Tuska i PO- t
        > y,zzadra,etta i paru innych przekroczyliście wszystkie normy.
        >

Tak jak tyn w ublizaniu!
        • bozon.higsa Re: " Kupmy wreszcie od Amarykanów te taśmy prawd 09.12.12, 09:48
          zapijaczony_ryj napisał:

> bozon.higsa napisał(a):
          > > > Postawmy kropkę nad i !
          > >
          > >
          > > Ciekaw jestem, czy posłuchają cię? A powinni, w laniu wazeliny do Tuska i
          > PO- t
          > > y,zzadra,etta i paru innych przekroczyliście wszystkie normy.
          > >
          >
          > Tak jak tyn w ublizaniu!

Przecież w tym wątku ci nie ubliżyłem.
          Nie ubliżam nikomu,który mnie wcześniej nie ubliży.
          W poście powyżej skarżyłeś się,że znowu ci ubliżam, a ja odnosiłem się do postu dystans4.
          Masz dwa nicki na FK?

• easy-babette666 Re: " Kupmy wreszcie od Amarykanów te taśmy prawd 09.12.12, 11:21
          Bardzo dobrze ze Wam ubliża kretyni, rozmawiacie i stymulujecie tego sukinsyna na wszystkich forach.
          • zapijaczony_ryj Re: " Kupmy wreszcie od Amarykanów te taśmy prawd 12.12.12, 10:11
            easy-babette666 napisała:

> Bardzo dobrze ze Wam ubliża kretyni, rozmawiacie i stymulujecie tego sukinsyna
            > na wszystkich forach.

jka jestem tylko na tym
    • fiu-bzdziu2010 Re: " Kupmy wreszcie od Amarykanów te taśmy prawd 08.12.12, 15:30
      kupmy i dajmy do dystrybucji w kinach razem z filmem o Smoleńsku
      i wyświetlić będzie można jako prolog lub epilog z filmem Pana Antoniego Krauzego
      • bozon.higsa Re: " Kupmy wreszcie od Amarykanów te taśmy prawd 08.12.12, 15:33
        fiu-bzdziu2010 napisała:

> kupmy i dajmy do dystrybucji w kinach razem z filmem o Smoleńsku
        > i wyświetlić będzie można jako prolog lub epilog z filmem Pana Antoniego Krauze
        > go

Nie scat was POkemony na kupno tej taśmy z rozmową braci?
        Nie zwracaliście się z tym do waszego prezesa z Gdańska.
        To na co co was stać głupiutkie POkemony?

• fiu-bzdziu2010 Re: " Kupmy wreszcie od Amarykanów te taśmy prawd 08.12.12, 15:37
          celny strzał z tym zakupem......pianę na ustach Twych już wywołuje

jednak taśmy prawdy jako epilog do filmu o Smoleńsku to jest to!!!!!
          • bozon.higsa Re: " Kupmy wreszcie od Amarykanów te taśmy prawd 08.12.12, 15:45
            fiu-bzdziu2010 napisała:

> celny strzał z tym zakupem......pianę na ustach Twych już wywołuje
            >
            > jednak taśmy prawdy jako epilog do filmu o Smoleńsku to jest to!!!!!

Tylko wam q...a epilogu brakuje sekto smoleńska złożona z POkemonów.

Nie kupił wam jeszcze Donald tej taśmy?
            Nie dał mu Putin?
            Nie sprzedał?
            A może Putin z Kaczorem trzyma i was wystrychają na dudka platfusie POkemony?

• fiu-bzdziu2010 Re: " Kupmy wreszcie od Amarykanów te taśmy prawd 08.12.12, 15:52
              no to może być prolog .....
              wymowa filmu jeszcze dosadniejsza
              • dystans4 Re: " Kupmy wreszcie od Amarykanów te taśmy prawd 08.12.12, 15:56
                Oczywiście. Powinno być tak jak u Hitchcocka. Najpierw wybucha bomba, później napięcie rośnie.
                Tak jak w rzeczywistości.

Prezes wynagrodzi go za starania.
                --
                Pozdrowienia
                bul.
                • zapijaczony_ryj Sugerujesz, ze Macierewicz w końcu dojdzie prawdy, 11.12.12, 16:00
                  dystans4 napisał:

> Oczywiście. Powinno być tak jak u Hitchcocka. Najpierw wybucha bomba, później n
                  > apięcie rośnie.
                  > Tak jak w rzeczywistości.
                  >
                  > Prezes wynagrodzi go za starania.
                  > --
                  > Pozdrowienia
                  > bul.

że to" Ptaki" zaatakowały Tupkę i ja rozdziobały w locie?
              • zapijaczony_ryj Re: " Kupmy wreszcie od Amarykanów te taśmy prawd 20.12.12, 08:47
                fiu-bzdziu2010 napisała:

> no to może być prolog .....
                > wymowa filmu jeszcze dosadniejsza

Ja czekam na Discovery - to bedzie prawda!
            • zapijaczony_ryj Putin taśmy nie da, bo to by oznaczało koniec 20.12.12, 06:55
              bozon.higsa napisał(a):
              > Nie kupił wam jeszcze Donald tej taśmy?
              > Nie dał mu Putin?
              > Nie sprzedał?
              > A może Putin z Kaczorem trzyma i was wystrychają na dudka platfusie POkemony?

"Dupy Wołowej", a ta jest dla ruskich użyteczna, bo sieje w Polsce ferment i destabilizuje nasz kraj.
          • zapijaczony_ryj Na ustach wszystkich PiS_dogłowych! 19.12.12, 18:13
            fiu-bzdziu2010 napisała:

> celny strzał z tym zakupem......pianę na ustach Twych już wywołuje
            >
            > jednak taśmy prawdy jako epilog do filmu o Smoleńsku to jest to!!!!!

A "Dupa Wołowa" juz drży ze strachu, ze prawda wypłynie!
        • zapijaczony_ryj Re: " Kupmy wreszcie od Amarykanów te taśmy prawd 19.12.12, 13:39
          bozon.higsa napisał(a):
          >
          > Nie scat was POkemony na kupno tej taśmy z rozmową braci?
          > Nie zwracaliście się z tym do waszego prezesa z Gdańska.
          > To na co co was stać głupiutkie POkemony?
          >
          na prawdę o 13 grudnia -trzecia wersja:

Mama mówiła : - Nie wierz nikomu

Więc on ulotki rozrzucał w domu

Okna zasłonił, zamek zasunął

I na tapczanie walczył z komuną

Jarka nie wzięli do internatu

Całą więc sławę zawdzięcza bratu

A że podobni do siebie byli

Wielu do dzisiaj ich z sobą myli

Jarek domowe przyjął zadanie

Czołgi rozstawił se na tapczanie

Sam stanął z prawej, z lewej - wiadomo

Naprzeciw Jarka stanęło ZOMO

Rozpoczął starcie wznosząc okrzyki

Mama zabrała mu żołnierzyki

Ale spokojnie, jest na to rada

Kiedyś tę walkę IPN zbada.
      • magnol-ia090 Re: " Kupmy wreszcie od Amarykanów te taśmy prawd 19.12.12, 13:14
        Jezeli te tasmy sa i kiedykolwiek trafia do Polski nic to nie da. Sekta nadal bedzie gadac swoje bo " Aby powstala falszywa opowiesc, wystarczy, ze ktos oglosi nieprawde, swiadomie albo nie, a inni ja powtorza. W koncu prawda zniknie ze zbiorowej pamieci, a z klamstwa narodzi sie nowa prawda". Trafny cytat z ksiazki " Kolumb - historia nieznana" Polecam.
        • zapijaczony_ryj To niezupełnie tak jest 20.12.12, 09:52
          magnol-ia090 napisał(a):

> Jezeli te tasmy sa i kiedykolwiek trafia do Polski nic to nie da. Sekta nada
          > l bedzie gadac swoje bo " Aby powstala falszywa opowiesc, wystarczy, ze ktos o
          > glosi nieprawde, swiadomie albo nie, a inni ja powtorza. W koncu prawda znikni
          > e ze zbiorowej pamieci, a z klamstwa narodzi sie nowa prawda". Trafny cytat z k
          > siazki " Kolumb - historia nieznana" Polecam.

Prawda zawsze się obroni i prędzej czy później wypłynie!
    • cookies9 Re: " Kupmy wreszcie od Amarykanów te taśmy prawd 08.12.12, 17:25

> i dowiedzmy się wreszcie o czym rozmawiali bracia Kaczyńscy, dowiemy sie wtedy
      > dlaczego ladowali w Smoleńsku, gdzie nie było ku temu warunków"-Pani prof.Monik
      > a Płatek w Babilonie!

Genialnie proste:-) Złóżmy się...czyn chwalebny i raz na zawsze damy odpór YaroZbawowi...
      Grosz do grosza i będzie odpowiednia kwota...
      • kaczyjar Re: " Kupmy wreszcie od Amarykanów te taśmy prawd 08.12.12, 17:45
        Kup my taśmy!
        Kup my taśmy!
        Kup my taśmy!
        Kup my taśmy!
        Będzie spokój:):) ?
        • zapijaczony_ryj Spokuju za życia "Dupy Wołowej" nigdy nie będzie! 22.12.12, 13:27
          kaczyjar napisał:

> Kup my taśmy!
          > Kup my taśmy!
          > Kup my taśmy!
          > Kup my taśmy!
          > Będzie spokój:):) ?
      • zapijaczony_ryj Zróbmy zrzutkę na te taśmy,dla dobra Polski i nas 12.12.12, 15:59
        cookies9 napisała:

> pan_ryj_zapijaczony_banow_26 napisał:
        >
        > > i dowiedzmy się wreszcie o czym rozmawiali bracia Kaczyńscy, dowiemy sie
        > wtedy
        > > dlaczego ladowali w Smoleńsku, gdzie nie było ku temu warunków"-Pani prof
        > .Monik
        > > a Płatek w Babilonie!
        >
        > Genialnie proste:-) Złóżmy się...czyn chwalebny i raz na zawsze damy odpór Yaro
        > Zbawowi...
        > Grosz do grosza i będzie odpowiednia kwota...
    • zuzkazuzka111 Popieram. Kupmy te taśmy! 09.12.12, 09:49
      Niech ktoś je wreszcie opublikuje.
      Gdzie one są?
      • bozon.higsa Re: Popieram. Kupmy te taśmy! 09.12.12, 09:55
        zuzkazuzka111 napisała:

> Niech ktoś je wreszcie opublikuje.
        > Gdzie one są?

Podobno mają je Rosjanie i Amerykanie.
        Rozumiem,że Rosjanie to "wrogi"
        Ale Amerykanie to przyjaciele.
        Nie mogą ich po prostu dać?
        • zuzkazuzka111 Re: Popieram. Kupmy te taśmy! 09.12.12, 11:28
          bozon.higsa napisał(a):

> zuzkazuzka111 napisała:
          >
          > > Niech ktoś je wreszcie opublikuje.
          > > Gdzie one są?
          >
          >
          > Podobno mają je Rosjanie i Amerykanie.
          > Rozumiem,że Rosjanie to "wrogi"
          > Ale Amerykanie to przyjaciele.
          > Nie mogą ich po prostu dać?

:) zarowno Ameryka jak i Rosja sa przyjaciolmi wylacznie dla swoich potrzeb i celow.
          gdyby takie nagranie istnialo i w jakikolwiek sposob kompromitowalo kaczynskich, gw juz dawno by do niego dotarla. Jak na razie cisza...
          Jesli ktokolwiek ma wiarygodne poszlaki, co do istnienia wyjasniajacej wszystko"rozmowy braci" , chetnie rzuce pare zlotych, by tego posłuchać.
          więc.... Niech ryj prowadzi... Czy to w Rosjii, czy USa, czy innym Izraelu...
          • zapijaczony_ryj Ja też! 22.12.12, 19:22
            zuzkazuzka111 napisała:
            > Jesli ktokolwiek ma wiarygodne poszlaki, co do istnienia wyjasniajacej wszystko
            > "rozmowy braci" , chetnie rzuce pare zlotych, by tego posłuchać.
            > więc.... Niech ryj prowadzi... Czy to w Rosjii, czy USa, czy innym Izraelu...
        • zapijaczony_ryj Re: Popieram. Kupmy te taśmy! 13.12.12, 21:01
          bozon.higsa napisał(a):

>
          > > Gdzie one są?
          >
          >
          > Podobno mają je Rosjanie i Amerykanie.
          > Rozumiem,że Rosjanie to "wrogi"
          > Ale Amerykanie to przyjaciele.
          > Nie mogą ich po prostu dać?
          Musieliby mieć w tym interes
      • niegracz Czekajcie dalej na Godota 09.12.12, 11:20
        - Jak mówi ludowe porzekadło:

-]Tylko idiota czeka na Godota.
        • fiu-bzdziu2010 Re: Czekajcie dalej na Godota 09.12.12, 11:25
          fakt, kaczuś czekał na Wuja Sama na białym koniu i co ????? idiota, co nie zna polskich porzekadeł??????
          • zapijaczony_ryj Re: Czekajcie dalej na Godota 11.12.12, 13:42
            fiu-bzdziu2010 napisała:

> fakt, kaczuś czekał na Wuja Sama na białym koniu i co ????? idiota, co nie zna
            > polskich porzekadeł??????

Raczej chyba białym kocie!
      • zapijaczony_ryj Re: Popieram. Kupmy te taśmy! 09.12.12, 14:04
        zuzkazuzka111 napisała:

> Niech ktoś je wreszcie opublikuje.
        > Gdzie one są?

Powinny zostać upublicznione natychmiast!
        • bozon.higsa Re: Popieram. Kupmy te taśmy! 09.12.12, 14:10
          zapijaczony_ryj napisał:

>
          > > Gdzie one są?
          >
          > Powinny zostać upublicznione natychmiast!

Kto ma te rozmowę upublicznić? I dlaczego do tej pory nie została upubliczniona?
          Rusz chłopie głową.....
          • zapijaczony_ryj Re: Popieram. Kupmy te taśmy! 14.12.12, 11:05
            bozon.higsa napisał(a):

> zapijaczony_ryj napisał:
            >
            > > zuzkazuzka111 napisała:
            > >
            > > > Niech ktoś je wreszcie opublikuje.
            > > > Gdzie one są?
            > >
            > > Powinny zostać upublicznione natychmiast!
            >
            >
            > Kto ma te rozmowę upublicznić? I dlaczego do tej pory nie została upubliczniona
            > ?
            > Rusz chłopie głową.....

Ci którzy chca dociec prawdy!
    • a74-7 Re: " Kupmy wreszcie od Amarykanów te taśmy prawd 09.12.12, 10:17
      a moze by tak zamiast ostatniej rozmowy zakupic obrazki satelitarne z 9,10,11 i 12 kwietnia , ten material wniesie wiecej do sprawy ,co nie ?

Gdyby rozmowa braci wnosila cokolwiek do sledztwa - uzyto by jej juz dawno ; dziwne ze lemingi nie chca przyjac tego do swych swiatlych umyslow
      • fiu-bzdziu2010 Re: " Kupmy wreszcie od Amarykanów te taśmy prawd 09.12.12, 11:04
        a może są, tylko nie są publikowane, co by Majestat Rzeczpospolitej nie ucierpiał?????
        • zapijaczony_ryj Re: " Kupmy wreszcie od Amarykanów te taśmy prawd 21.12.12, 09:30
          fiu-bzdziu2010 napisała:

> a może są, tylko nie są publikowane, co by Majestat Rzeczpospolitej nie ucierpi
          > ał?????

Uważasz, ze rozmowa knajacka była?
          • fiu-bzdziu2010 Re: " Kupmy wreszcie od Amarykanów te taśmy prawd 21.12.12, 23:56
            pisząc o Majestacie Rzeczpospolitej miałam na myśli Jej Pierwszego Obywatela, który może miał kogoś nad sobą......
            • zapijaczony_ryj Re: " Kupmy wreszcie od Amarykanów te taśmy prawd 23.12.12, 09:02
              fiu-bzdziu2010 napisała:

> pisząc o Majestacie Rzeczpospolitej miałam na myśli Jej Pierwszego Obywatela, k
              > tóry może miał kogoś nad sobą......

Jakie może, miał nad sob a nadprezydenta zwanego równiez jako TW Pączek vel ?Dupa Wołowa"!
      • zuzkazuzka111 Re: " Kupmy wreszcie od Amarykanów te taśmy prawd 09.12.12, 11:40
        Kupmy wszystko. Juz to kiedys proponowalam. I wrak i skrzynki i zdjecia i nagrania. Wszystko ma cene, trzeba ustalic jaką. Zapłacić i skończyć tę zabawę w łapanie króliczka. Puki jeszcze jacyś świadkowie żyją.
        Chyba, że ceną jest właśnie życie.
        • a74-7 Re: " Kupmy wreszcie od Amarykanów te taśmy prawd 09.12.12, 11:44
          najwazniejszymi swiaedkami sa pon prezydent i pan prhemier , oni maja najwieksza wiedze w temacie ... nawet tego co utajnione ...
          • zuzkazuzka111 Re: " Kupmy wreszcie od Amarykanów te taśmy prawd 09.12.12, 11:55
            Król Bul, Guma i Sikorski wiedzą wszystko.
            Fizyków, chemików i spektrometrow też nie trzeba szukać w Ameryce. Są w Polsce, wystarczy zapłacić za badania. Rozumiem rozgoryczenie rodzin i ich szukanie po omacku, ale działania prokuratury i Macierewicza z drugiej strony są zastanawiające co najmniej. Chyba, że prokuratura wie, że zamachu dokonały najwyższe władze... I potrzebne są niezbite dowody, a takich nie mają.
          • zapijaczony_ryj Re: " Kupmy wreszcie od Amarykanów te taśmy prawd 22.12.12, 09:49
            a74-7 napisał:

> najwazniejszymi swiaedkami sa pon prezydent i pan prhemier , oni maja najwieks
            > za wiedze w temacie ... nawet tego co utajnione ...

niestety panprezydent zabrał swoją wiedzę do grobu, a jego brat prawdopodobnie sam prawdy nie powie
        • zapijaczony_ryj Re: " Kupmy wreszcie od Amarykanów te taśmy prawd 23.12.12, 09:58
          zuzkazuzka111 napisała:

> Kupmy wszystko. Juz to kiedys proponowalam. I wrak i skrzynki i zdjecia i nagra
          > nia. Wszystko ma cene, trzeba ustalic jaką. Zapłacić i skończyć tę zabawę w łap
          > anie króliczka. Puki jeszcze jacyś świadkowie żyją.
          > Chyba, że ceną jest właśnie życie.

Będą mordować świadków?
      • volupte Re: " Kupmy wreszcie od Amarykanów te taśmy prawd 09.12.12, 11:49
        Zeby użyć trzeba ja mieć . A skąd?
        • zapijaczony_ryj Re: " Kupmy wreszcie od Amarykanów te taśmy prawd 23.12.12, 14:02
          volupte napisał:

> Zeby użyć trzeba ja mieć . A skąd?

Trzeba kupić, uzyć i zamknąć raz na zawsze ryja Maciorze i "Dupie Wołowej"!
      • zapijaczony_ryj Też! 13.12.12, 09:25
        a74-7 napisał:

> a moze by tak zamiast ostatniej rozmowy zakupic obrazki satelitarne z 9,10,11
        > i 12 kwietnia , ten material wniesie wiecej do sprawy ,co nie ?
        >
        > Gdyby rozmowa braci wnosila cokolwiek do sledztwa - uzyto by jej juz dawno ; dz
        > iwne ze lemingi nie chca przyjac tego do swych swiatlych umyslow
    • wiosnaludzikow Re: " Kupmy wreszcie od Amarykanów te taśmy prawd 09.12.12, 18:59

> Panie Tusk, Panie Sikorski cała Polska na to czeka. Skończmy wreszcie to smoleń
      > skie szaleństwo!
      > Postawmy kropkę nad i !
      Ryjku. Płonne Twoje nadzieje. Nikt poważnie Tuska i Sikorskiego w śwoecoe nie traktuje. Nie są w stanie zrealizować Twojego marzenia.
      • wawasawa [...] 09.12.12, 19:33
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • kaczyjar Jaja złote 09.12.12, 19:46
          A kto sprzedaje kurę znoszącą złote jaja?
          • wawasawa [...] 09.12.12, 20:26
            Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • herya Re: " Kupmy wreszcie od Amarykanów te taśmy prawd 11.12.12, 12:30

> a Płatek w Babilonie!

Od 2010 wiadomo co w nich jest:
      forum.gazeta.pl/forum/w,1157,116779247,116848766,Re_Wiem_zauwazylem_ale_nawet_oni_cos_jakos.html
      • witek.bis Re: " Kupmy wreszcie od Amarykanów te taśmy prawd 11.12.12, 22:56
        To ma ręce i nogi... Bardzo bym się zdziwił, gdyby Ruscy tej rozmowy nie podsłuchiwali. A co do wraku, to on sam rzeczywiście nie ma znaczenia, jednak duże znaczenie ma fakt, że go nie oddają. Gdyby zaś nic z tego ni z owego oddali wrak i ujawnili treść rozmowy, zniszczyliby młody kościół smoleńsko-katolicki, którego istnienie i rozwój jest im bardzo na rękę.
    • niegracz Nowa wiara nawiedzonych: tasmy prawdy 20.12.12, 18:11
      one Was wyzwolą
      jak sie doczekacie Godota....
      • zapijaczony_ryj Re: Nowa wiara nawiedzonych: tasmy prawdy 20.12.12, 18:41
        niegracz napisał:

> one Was wyzwolą
        > jak sie doczekacie Godota....
        >
        >
        Nie nas wyzwolą, tylko wyeliminujOM Naczelnego Idiotę vel "Dupę Wołową" z polityki raz na zawsze!
    • sawa.com Gdyby te tasmy istniały ekipa Tuska wydobylaby je 22.12.12, 07:34

> a Płatek w Babilonie!
      >
      > skie szaleństwo!

spod ziemi. Z kosmosu. Za wszelka cenę!
      Tych tasm najpewniej nie ma tak jak nie ma protokołów, ze lot za który odpowiadali ministrowie Tuska - Sikorski, Klich i Arabski został przygotowany zgodnie z obowiązującymi procedurami.

plk. Klich (nie mylic z Klichem Mnistrem Obrony Narodowej) ktory jak nikt inny zna dokumenty katastrofy smoleńskiej i ktory mowi, że ten samolot nie powinien w ogóle wyleceić zapewne bardzo dobrze wie co mowi.

Śledztwo smoleńskie powinno sie rozpocząć od dymisji odpowiedzialnych za przygotowanie lotu ministrów a nie od mataczenia typu:
      wg Petelickiego ten SMS brzmiał tak: "Katastrofę spowodowali piloci, którzy zeszli we mgle poniżej 100 metrów. Do ustalenia pozostaje, kto ich do tego skłonił"
      wiadomosci.wp.pl/kat,48996,title,Gen-Petelicki-widzialem-SMS-z-10-kwietnia-2010-r-katastrofe-spowodowali-piloci,wid,13313904,wiadomosc.html
      Więc prosze cie bardzo to ty nie mąć w glowach frumowiczom, którzy i tak "nie są ani na kursie, ani na ściezce"
      • zapijaczony_ryj Re: Gdyby te tasmy istniały ekipa Tuska wydobylab 22.12.12, 15:26
        sawa.com napisała:
        > Więc prosze cie bardzo to ty nie mąć w glowach frumowiczom, którzy i tak "nie
        > są ani na kursie, ani na ściezce"
        >
        Jak zwykle sawo mijasz się z prawdą,
        "Wyjazd premiera zawsze organizuje kancelaria premiera, a wyjazd prezydenta zawsze organizuje kancelaria prezydenta-Leszek Miller były premier
        • sawa.com Re: Gdyby te tasmy istniały ekipa Tuska wydobylab 22.12.12, 17:07
          zapijaczony_ryj napisał:

> "Wyjazd premiera zawsze organizuje kancelaria premiera, a wyjazd prezydenta zaw
          > sze organizuje kancelaria prezydenta-Leszek Miller były premier

Nie masz racji. Dysponentem samolotu był minister Arabski. Był przeciez przypadek, ze odmawiał Kancelarii Prezydenta. Był przypadek, ze Kancelaria Prezydenta czarterowała samolot. Był spór kto ma to finansować.
          Oczywiście, ze nie jest tak, ze tylko jedna strona jest winna. po stronie Kancelarii Prezydenta też były osoby przygotowujace ten lot. Stopień winy ze strony Kancelarii Prezydenta i nazwiska osób odpowiedzialnych za przygotowania powinny tez być jasno wyartykulowane.

Bełkot o jakichs tasmach prawdy to nic innego jak tylko bełkot.
    • wiosnaludzikow Re: " Kupmy wreszcie od Amarykanów te taśmy prawd 22.12.12, 19:55
      > skie szaleństwo!
      Ryjku. Nikt w administracji Obamy nie traktuje serio i poważnie ani Tuska, ani Sikorskiego. Co oni mogą tam załatwić ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka