m.c.hrabia 12.12.12, 10:24 "menczennik" wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13034661,Kaczynski__To__ze_mnie_nie_internowali__bylo_dla_mnie.html?lokale=warszawa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
v.t.s Re: I wszystko jasne - osram 12.12.12, 10:31 jak oni mogli panprezesa tak perfidnie potraktować Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: I wszystko jasne - osram 12.12.12, 10:34 Ależ to jednak jest zakompleksiony i żałosny typek. - Ja akurat w tym czasie byłem pod Hutą Warszawa. Sądzę, że to wymagało tego samego poziomu odwagi - przekonuje Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: I wszystko jasne - osram 12.12.12, 11:07 boblebowsky napisał: > Ależ to jednak jest zakompleksiony i żałosny typek. Raczej dupek! > > - Ja akurat w tym czasie byłem pod Hutą Warszawa. Sądzę, że to wymagało tego > samego poziomu odwagi - przekonuje Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: I wszystko jasne - osram 12.12.12, 10:38 "Ja akurat w tym czasie byłem pod Hutą Warszawa" mówi panprezes chciałabym poznać jakiegokolwiek świadka, który go tam widział ale takiego prawdziwego, a nie takiego, ktory teraz sobie przypomniał Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: I wszystko jasne - osram 12.12.12, 10:42 "Była niedziela. Dowiedziałem się (o stanie wojennym) w kościele św. Stanisława Kostki, dokąd poszedłem na mszę. (...) Szedłem z domu bocznymi ulicami i nie widziałem żołnierzy. " To chyba kanałami ,bo nie da się z Mickiewicza nie przecinając większych ulic , tym bardziej że po drodze jest urząd dzielnicy na pewno obstawiony. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: I wszystko jasne - osram 12.12.12, 10:45 m.c.hrabia napisał: > "Była niedziela. Dowiedziałem się (o stanie wojennym) w kościele św. Stanisł > awa Kostki, dokąd poszedłem na mszę. (...) Szedłem z domu bocznymi ulicami i ni > e widziałem żołnierzy. " > > To chyba kanałami , znaczy powstaniec po matce;) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: I wszystko jasne - osram 12.12.12, 13:43 ... to by z tych kanałów w Skierniewicach wylazł... Biedactwo! Się musiał spod kołderki wykopywać, co to ją matczyne ręce pod samą brodę podciągnęły... - a we śnie Huta Warszawa.. i ON!!! PeeS - najbardziej go bolało to, że bliźniaka, tego fajtłapowatego, zwinęli a jego nie... PeeS2 - to ile on tam tych pączków zeżarł skoro przyszli po niego przed szóstą a wypuścili wieczorem?? Gdyby tylko jednego i jedną herbatkę... to wylazłaby na wierzch cała nieludzkość SB :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: I wszystko jasne - osram 12.12.12, 11:09 scoutek napisała: > chciałabym poznać jakiegokolwiek świadka Obstawiam, że towarzysz Jasiński go widział. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: I wszystko jasne - osram 12.12.12, 11:16 on go już widział wcześniej chyba na polibudzie? ha! prezespan wierzy ubeckim papierom przy lustracji wszystkich dookoła ciekawe, czy jakby jakiś ubek potwierdził, że go widział 13 grudnia jak działał (BTW co to znaczy?) to byłoby dla PiS wiarygodne czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: I wszystko jasne - osram 12.12.12, 12:38 scoutek napisała: > on go już widział wcześniej > chyba na polibudzie? Albo w Filli w Białymstoku. Jaro, ten to potrafi się ukrywać. Miałem serdeczny ubaw czytając, że Jarosława jako działacza "Solidarności" przywiózł tam w teczce mecenas Olszewski. Odpowiedz Link Zgłoś
inna57 Re: "menczennik" obesraniec 12.12.12, 10:55 Nie obrażaj skunksów. Może i mają cuchnącą broń ale w sumie to jednak sympatyczne zwierzątka w porównaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Święta idą 12.12.12, 10:58 Dajmy już spokój nieszczęsnemu bojownikowi o wolność i demokrację. Niech sobie żyje w swoich urojeniach. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Święta idą 12.12.12, 11:02 haen2010 napisał: > Dajmy już spokój nieszczęsnemu bojownikowi o wolność i demokrację. Niech sobie > żyje w swoich urojeniach. właśnie dzięki takiej postawie kwitnie i się rozwija a powinno się mu wszystko wytykać i piętnować konfabulacje i kłamstwa tak jak Frasyniuk:"pier... Jarek, nie było cię tam" Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Święta idą 12.12.12, 11:54 Dokladnie,starczy tolerowania bezczelnosci i obludy! Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Święta idą 12.12.12, 13:14 Chyba nie kapujecie, że zajmując się bez przerwy tym dupkiem sami go dowartościowujecie jako równorzędnego dla Tuska przeciwnika. Co zresztą niewiele odbiega od prawdy. Kaczor-Donald czyli dupek-bubek są jak dwie strony fałszywej monety. Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: I wszystko jasne - osram 12.12.12, 11:01 m.c.hrabia napisał: > "menczennik" > > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13034661,Kaczynski__To__ze_mnie_nie_internowali__bylo_dla_mnie.html?lokale=warszawa Nadrabia dziś...ma swoją partię,organizuje marsze kiedy chce i gdzie chce - raz pod pałacem a raz pod siedzibą premiera...teraz wszystko może:-))) Żałosny człowiek... Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: I wszystko jasne - osram 12.12.12, 11:38 Pod hutę uprzejmi esbecy podrzucili go SKOTem Odpowiedz Link Zgłoś
zbysio45 Ten kiepski wątek i posty to wszystko jako polityk 12.12.12, 13:27 miłosci a nie NAWISCI NA TYM FORUM?Moze kiepscy propagandzisci przypomna sobie jakie byłt zapewnienia czołowych politykow PO w stosunku do parti opozycyjnych.Nie jestem czlonkiem PIS ale jako samodzielnie myslacy obywatel obserwuje ze pd 5 lat ROZPETANA PRZEZ PO KAMPANIA NIENAWISCI NIE SŁABNIE ALE PRZYBIERA NA SILE.NAWET JEDEN WYPADEK ŚMIERTELNY W RAMACH KAMPANI NIENAWISCI W BIURZE PIS W ŁODZI JUZ NIC NIE ZNACZY.NALEZY SIE opamietać. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Ten kiepski wątek i posty to wszystko jako po 12.12.12, 13:35 że jesteś Zbysiu "mocno myślący" to widać po formie i treści twego wpisu. Odpowiedz Link Zgłoś
bogucjusz Czy ktoś może potrafi ten wolski bełkot 12.12.12, 13:42 przetłumaczyć na język polski? --- "Ląduj, dziadu!" Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Co to jest, 12.12.12, 13:50 nawiść??? ... tępoto myśląca.... :D:D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś