lionold 12.12.12, 20:31 Kreatura w koloratce zionąca wściekłą nienawiścią, wilczą zajadłością, ludzką mściwością. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
calun_torunski wiadomo opozycja vel dzialalnosc charytatywna z 12.12.12, 20:40 budzetu wszystko w imie jednosci i pojednania Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: wiadomo opozycja vel dzialalnosc charytatywna 12.12.12, 20:49 znaczy ale o co Ciebie idzie? Pozdrawiam losiu Odpowiedz Link Zgłoś
calun_torunski wiadomo opozycja vel dzialalnosc charytatywna 12.12.12, 20:52 moze bys sie zapoznal z wypowiedziami ksiedza-opozyjonisty nawolujacego do jednosci i dlatego zgadzajacego sie do udzialu w komitecie honorowym marszu domagajacego sie wolnosci i niepodleglosci ... Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: wiadomo opozycja vel dzialalnosc charytatywna 12.12.12, 21:28 ale o jakich mowach piszesz? Bo ja go kojarzę z jakże słusznymi hasłami np. wzięcia sie za postkomusze kapusiowe bagienko. Albo z mowami nawiązującymi do tego by pamiętać o rzezi Polaków na Kresach. nie widzę w tym nic złego, ba wrecz przeciwnie. pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
calun_torunski wiadomo opozycja vel dzialalnosc charytatywna z 12.12.12, 21:39 a skad ja moge wiedziec, ze ty nie jestes kapusiem postkomuszym z UPA ??? Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: wiadomo opozycja vel dzialalnosc charytatywna 12.12.12, 21:50 calun_torunski napisał: > a skad ja moge wiedziec, ze ty nie jestes kapusiem postkomuszym z UPA ??? z prostego powodu: komuszki nie lubili się z UPA :) pozdrawiam losiu Odpowiedz Link Zgłoś
calun_torunski wiadomo opozycja vel dzialalnosc charytatywna z 12.12.12, 21:52 > z prostego powodu: komuszki nie lubili się z UPA :) ale komuszki uwielbialy komuszych kapusiow z UPA, wiec wszystko sie zgadza Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: wiadomo opozycja vel dzialalnosc charytatywna 12.12.12, 22:05 calun_torunski napisał: > > z prostego powodu: komuszki nie lubili się z UPA :) > ale komuszki uwielbialy komuszych kapusiow z UPA, wiec wszystko sie zgadza nie uwielbiały. Nie dowierzały im, i jak już swoje zadanie wypełniły, zazwyczaj smutno kończyły. pozdrawiam losiu Odpowiedz Link Zgłoś
calun_torunski wiadomo opozycja vel dzialalnosc charytatywna z 12.12.12, 22:08 > nie uwielbiały. Nie dowierzały im, i jak już swoje zadanie wypełniły, zazwyczaj > smutno kończyły. wlasnie - to sie zastanow czy ciebie tez taki smutny koniec nie spotka Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: wiadomo opozycja vel dzialalnosc charytatywna 12.12.12, 22:15 widzisz, skoro wg Ciebie tyle czasu przeżyłem ( w końcu czasy UPA to dość odległa przeszłośc), to czego miałbym sie bać teraz? :) Swoją drogą nie doceniasz mnie, kochaneńki. Łosie jeszcze pierwszy lodowiec pamietają :) pozdrawiam losiu Odpowiedz Link Zgłoś
calun_torunski wiadomo opozycja vel dzialalnosc charytatywna 12.12.12, 22:20 > Swoją drogą nie doceniasz mnie, kochaneńki. Łosie jeszcze pierwszy lodowiec pam > ietają :) stad te idiotyczne poglady jadace naftalina Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: wiadomo opozycja vel dzialalnosc charytatywna 12.12.12, 22:28 nie wiem czy idiotyczne. Skoro za pierwszego lodowca wiadomym było iz 2+2=4, to nie wiem co takiego by się miało podziać by w "nowoczesnych czasach' nagle zamiast 4 w wyniku miałoby się np. 5 pojawić... Jak 2+2=4 uwazasz za "naftalinę", to ja wolę w tym zapachu jednak zostać :) pozdrawiam losiu Odpowiedz Link Zgłoś
calun_torunski wiadomo opozycja vel dzialalnosc charytatywna z 12.12.12, 22:33 fuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: wiadomo opozycja vel dzialalnosc charytatywna 12.12.12, 22:38 no cóż, jak wolisz "perfumowane" 2+2=5, to już Twoja sprawa :) pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: wiadomo opozycja vel dzialalnosc charytatywna 12.12.12, 20:52 Prawdę mówiąc nie słucham co ten pan mówi , nie czytam co pisze wiec powstrzymam się od krytyki tego gostka w sukience. Odpowiedz Link Zgłoś
calun_torunski wiadomo opozycja vel dzialalnosc charytatywna 12.12.12, 20:53 wiele tracisz ... on od niedawan odgrywa niepowstale sztuki Gombrowicza na zywo Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: wiadomo opozycja vel dzialalnosc charytatywna 12.12.12, 21:36 żałuj, bo pisze sensownie. I dlatego jest tak przez lewusów i wybiórcza tępiony. pierwszy raz naraził sie bodajże przy okazji wojny o tak lubianych przez wybiórcza kapusi. Chodziło o kapusi w sutannach. I od tamtej pory ma oficjalnie przegwizdane. Nieoficjalnie miał juz wcześniej niewesoło, co mu dobitnie esbecy wykazali przypalając go papierosami. pozdrawiam losiu Odpowiedz Link Zgłoś
calun_torunski wiadomo opozycja vel dzialalnosc charytatywna 12.12.12, 21:40 a ty mowiles - nie przypalajcie go to jeszcze dobre szlugi sa Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: wiadomo opozycja vel dzialalnosc charytatywna 12.12.12, 21:51 nic nie mówiłem, bo gdy gpo przypalano nie wiedziałem o tym Teraz wiem ze go przypalano i robienie sobie z tego podśmiechujek uważam za wyjatkowo niesmaczne pozdrawiam losiu Odpowiedz Link Zgłoś
calun_torunski wiadomo opozycja vel dzialalnosc charytatywna z 12.12.12, 21:54 > nic nie mówiłem, bo gdy gpo przypalano nie wiedziałem o tym ciekawe - to typowe - "porzadni obywatele" dyktatur zwykle twierdza, ze "oni nie wiedziel" - Nemcy o zbradniach nazistowskich, Polacy o zbrodniach esbe > Teraz wiem ze go przypalano i robienie sobie z tego podśmiechujek uważam za wyjatkowo > niesmaczne nie ty nie robisz sobie "z tego podśmiechujek" tylko mownice do trollowania Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: wiadomo opozycja vel dzialalnosc charytatywna 12.12.12, 22:11 > ciekawe - to typowe - "porzadni obywatele" dyktatur zwykle twierdza, ze "oni ni > e wiedziel" - Nemcy o zbradniach nazistowskich, Polacy o zbrodniach esbe a skąd mogłem wiedzieć ze jakiegoś księdza gdzies tam przypalano, skoro mieszkałem set kilometrow dalej a komusza władza jakoś nie chciała sie tymi "osiągnięciami" dzielić w ówczesnych mediach? Może mógłbyś pokazać choć jeden artykuł w jakiej trybunie Ludu, gdzie jakiś esbek chwalił sie osiągnięciami w wyrywaniu paznokci, przytrzaskiwaniu genitaliów za pomocą szuflady czy przypalaniu papierosami? Nie bądź taki, podaj choć jeden przykład... > nie ty nie robisz sobie "z tego podśmiechujek" tylko mownice do trollowania widzę ze musiałem Ci gdzieś dopiec... czyżbyś pisywał pod innym nickiem na jakimś innym forum i nie wypłacili Ci srebrników boś jakąś dyskusję zawalił? Przepraszam najmocniej :D pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
calun_torunski wiadomo opozycja vel dzialalnosc charytatywna z 12.12.12, 22:21 kolejny nieinternowany Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: wiadomo opozycja vel dzialalnosc charytatywna 12.12.12, 22:29 kto? Ja? Faktycznie nikt mnie nie internował :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
calun_torunski wiadomo opozycja vel dzialalnosc charytatywna 12.12.12, 22:34 mnie to bardziej pasujesz to tych, ktorzy internowali Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: wiadomo opozycja vel dzialalnosc charytatywna 12.12.12, 22:37 calun_torunski napisał: > mnie to bardziej pasujesz to tych, ktorzy internowali etam, kogo u siebie na odludziu miałbym internować, jak tu mało kto dociera a samemu nie chce sie nigdzie wyłazić? pozdrawiam losiu Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: i-Isakowicz-Zalewski: ksiądz. 12.12.12, 20:48 jeden z bardziej wiarygodnych ksieży. W odróznieniu od tych hołubionych przez wybiórczą. A coi właściwie chciałeś napisać? Pozdrawiam losiu Odpowiedz Link Zgłoś
calun_torunski wiarygodny ksiadz, sucha woda, zimny ogien 12.12.12, 20:55 weganskie jajko, zimowy upal, sprytny los, niewidomy snajper Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: wiarygodny ksiadz, sucha woda, zimny ogien 12.12.12, 21:31 calun_torunski napisał: > weganskie jajko, zimowy upal, sprytny los, niewidomy snajper dobra dobra. Nie każdy jest jak ulubiebniac wybiórczej, Czajkowski albo inny kapuś w sutannie. Większosć księży to ludzie uczciwi. Tyle ze nagłaśnia sie wyjątki i stara się z nich normę uczynić. Stary lewacki myk polegający na tym ze z wyjątków czyni się normę, a z normy - wyjątki. Aż dziw ze ktoś daje się jeszcze na to nabierac pozdrawiam losiu Odpowiedz Link Zgłoś
calun_torunski wiarygodny ksiadz, sucha woda, zimny ogien 12.12.12, 21:38 > dobra dobra. Nie każdy jest jak ulubiebniac wybiórczej, Czajkowski albo inny k > apuś w sutannie. Większosć księży to ludzie uczciwi. Tyle ze nagłaśnia sie wyją > tki i stara się z nich normę uczynić. Stary lewacki myk polegający na tym ze z > wyjątków czyni się normę, a z normy - wyjątki. Aż dziw ze ktoś daje się jeszcze > na to nabierac a skad ja moge miec pewnosc, ze ty nie jestes kapusiem w sutannie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: wiarygodny ksiadz, sucha woda, zimny ogien 12.12.12, 21:53 calun_torunski napisał: > a skad ja moge miec pewnosc, ze ty nie jestes kapusiem w sutannie ??? a gdybym nawet był, to co by to zmieniło? Inni kapusie by zniknęli? Czajkowski okazałby sie niewinny jak ta lelija? pozdrawiam losiu Odpowiedz Link Zgłoś
calun_torunski wiarygodny ksiadz, sucha woda, zimny ogien 12.12.12, 21:56 > a gdybym nawet był, to co by to zmieniło? Inni kapusie by zniknęli? Czajkowski > okazałby sie niewinny jak ta lelija? jak na razie to ty zaslaniasz sie innymi - ze oni niby gorsi od ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: wiarygodny ksiadz, sucha woda, zimny ogien 12.12.12, 22:19 niczym się nie zasłaniam, bo moja przeszłośc, jaka by nie była, nie wpływała na kariere kapusia-Czajkowskiego, ani jego życie - na moje :) nie można porównywać rzeczy nieporównywalnych, bo to głupio wygląda :) pozdrawiam losiu Odpowiedz Link Zgłoś
calun_torunski wiarygodny ksiadz, sucha woda, zimny ogien 12.12.12, 22:22 ale dobrze ze sie przyznales ze byles kapusiem innym nie starczylo odwagi Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: wiarygodny ksiadz, sucha woda, zimny ogien 12.12.12, 22:31 calun_torunski napisał: > ale dobrze ze sie przyznales ze byles kapusiem błąd polegający na nadinterpretacji. typowy wsród lemingów, MWzWM i innych lewaków :) pozdrawiam losiu Odpowiedz Link Zgłoś
calun_torunski wiarygodny ksiadz, sucha woda, zimny ogien 12.12.12, 22:34 typowa kapusta Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: wiarygodny ksiadz, sucha woda, zimny ogien 12.12.12, 22:40 calun_torunski napisał: > typowa kapusta czyżby samokrytykę kolega złozył? Stare czasy się przypomniały? :D Pozdrawiam losiu Odpowiedz Link Zgłoś
lionold Re: Skoro nie wiesz co chciałem napisać 12.12.12, 21:01 to spieprzaj dziadu i nie wtryniaj się - siedź spokojnie na kuprze. Nie rozumiesz bo my nie kwaczemy. Odpowiedz Link Zgłoś
calun_torunski widze, ze nie znasz losiu4 ... 12.12.12, 21:02 to wyjatkowo upier.....y troll Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: widze, ze nie znasz losiu4 ... 12.12.12, 21:33 masz dość pocieszną definicję trollizmu, ale niech Ci będzie :) pozdrawiam losiu Odpowiedz Link Zgłoś
calun_torunski widze, ze nie znasz losiu4 ... 12.12.12, 21:42 > masz dość pocieszną definicję trollizmu, ale niech Ci będzie :) > > pozdrawiam > > losiu sa marne, zwykle trolle potem dlugo dlugo nic i potem jest losiu4 - niezrownany w swoim fachu Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: widze, ze nie znasz losiu4 ... 12.12.12, 22:33 ciesze się że me zdolności w nauczaniu lemingów doceniłeś :) Wraca mi wiara w sens tego co robię :) pozdrawiam losiu Odpowiedz Link Zgłoś
calun_torunski widze, ze nie znasz losiu4 ... 12.12.12, 22:35 pis ma moc przyciagania dawnych ormowcow Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: widze, ze nie znasz losiu4 ... 12.12.12, 22:45 a co ja. Pan Samochodzik jestem czy jak że coś o ormo gadasz? :) pozdrawiam losiu Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Skoro nie wiesz co chciałem napisać 12.12.12, 21:32 lionold napisał: > to spieprzaj dziadu i nie wtryniaj się - siedź spokojnie na kuprze. Nie > rozumiesz bo my nie kwaczemy. nie rozumiem, bo jak zrozumieć brak logiki? pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
calun_torunski Skoro nie wiesz co chciałem napisać 12.12.12, 21:43 > nie rozumiem, bo jak zrozumieć brak logiki? akurat dla ciebie to stan normalny Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Skoro nie wiesz co chciałem napisać 12.12.12, 22:35 stan niezrozumienia braku logiki? Fakt, to u mnie stan normalny :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
calun_torunski Skoro nie wiesz co chciałem napisać 12.12.12, 22:36 zapomniales o "i" pomiedzy "nia" i "br" Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Skoro nie wiesz co chciałem napisać 12.12.12, 23:09 zdarza mi się czasem coś zapomnieć, ale tym razem nie zapomniałem :) pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
adherent1 Re: i-Isakowicz-Zalewski: ksiądz. 12.12.12, 21:05 losiu4 napisał: > jeden z bardziej wiarygodnych ksieży. Oczywiście - jest wiarygodny przynajmniej kiedy stwierdza, że w diecezjach na stanowiska od kierowcy do kamerdynera dobierani są ludzie o jednej, akurat w tej diecezji preferowanej orientacji seksualnej. Odpowiedz Link Zgłoś
calun_torunski i-Isakowicz-Zalewski: ksiądz. 12.12.12, 21:08 > losiu4 napisał: > > jeden z bardziej wiarygodnych ksieży. > Oczywiście - jest wiarygodny przynajmniej kiedy stwierdza, > że w diecezjach na stanowiska od kierowcy do kamerdynera > dobierani są ludzie o jednej, akurat w tej diecezji preferowanej > orientacji seksualnej. w to akurat nie wierze - przeciez to takie grubasy, ze niby jak by to mieli robic ??? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczyjar Re: i-Isakowicz-Zalewski: ksiądz. 12.12.12, 21:42 Nie oni - tylko im robią> Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: i-Isakowicz-Zalewski: ksiądz. 12.12.12, 21:48 calun_torunski napisał: > w to akurat nie wierze - przeciez to takie grubasy, ze niby jak by to mieli rob > ic ??? tak samo jak inni homosie-grubasy :) wiem że wsród księży są homosie, ale wiem też ze nie moży byćich więcej niz w społeczeństwie z którego sie wywodzą. Czyli max 1-2%. Tyle że swoim homosiowym swędem lubią sie zbierać w jednym miejscu i popierać jeden drugiego, więc stąd można odnieść mylne wrażenie że jest ich nie wiadomo ilu pozdrawiam losiu Odpowiedz Link Zgłoś
calun_torunski wybacz, ale w dniu kiedy z ust Wielkiego Polaka 12.12.12, 21:50 padly tak wazne slowa nie bede sie znizal do dyskutowania z trollem o seksie grubasow Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: wybacz, ale w dniu kiedy z ust Wielkiego Pola 12.12.12, 21:57 calun_torunski napisał: > padly tak wazne slowa nie bede sie znizal do dyskutowania z trollem o seksie gr > ubasow znaczy jakiie "wazne słowa"? O tym ze bywają homosie wśród księży? To żadna tajemnica. A nawet jakby ktoś nie spotkał żadnego w swoim życiu, to jak zna statystykę i wie, że księży nie znajduje sie w polu z kapustą tylko rodzą sie jak każdy inny człowiek, to oczywistym wnioskiem jest, ze homosie wsród księży byc muszą. I jest ich nie więcej niz w normalnej populacji, czyli 1-2%. A pewnie mniej, bo jest odsiew. Co do sesku grubasów: czemu sądzisz ze go nie uprawiają? Pozdrawiam losiu Odpowiedz Link Zgłoś
calun_torunski wybacz, ale w dniu kiedy z ust Wielkiego Polaka 12.12.12, 22:07 Jaroslawa, trollu Jaroslawa kiedy niby Jaroslaw mowil o homosiach wsrod ksiezy ???? i co mnie obchodzi seks grubasow ?? porozmawiaj z poslanka Sobecka Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: wybacz, ale w dniu kiedy z ust Wielkiego Pola 12.12.12, 22:51 e, myślałem ze nawiązujesz do dyskusji o ks. Zaleskim i homosiach w kościele, bo od tego zaczeła się ta odnoga wątku :) Ale o co ci właściwie chodzi z tym jarosławem? Że powiedział iż miał gorzej niz niejeden internowany? No pewnie że miał gorzej: np. zaden klawisz nie donosił mu darmowej wódy jak Bolesławowi... pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: i-Isakowicz-Zalewski: ksiądz. 12.12.12, 21:44 adherent1 napisał: > losiu4 napisał: > > jeden z bardziej wiarygodnych ksieży. > Oczywiście - jest wiarygodny przynajmniej kiedy stwierdza, > że w diecezjach na stanowiska od kierowcy do kamerdynera > dobierani są ludzie o jednej, akurat w tej diecezji preferowanej > orientacji seksualnej. widzisz jak to nieładnie tak uogólniać. Bo zdaje sie Zaleski stwierdził iż są takie miejsca, gdzie jest wyjątkowo dużo księży o odmiennej orientacji. I niewykluczone ze jest to prawda, bo wszędzie na swiecie części rowerowe sie wspierają wiec nie widzę powodu by miałoby być inaczej w niektórych miejscach w kościele. Tak więc reasumując: nie chodziło o to że tak jest wszedzie, tylko ze sa takie miejsca, gdzie ten proces zachodzi. Pozdrawiam losiu Odpowiedz Link Zgłoś
calun_torunski dzisaj Premier Kaczynski powiedzial wazne slowa 12.12.12, 21:48 ktore niektorych zabolaly (uderz w stol) a tobie tylko sex w glowie losiu4 Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: dzisaj Premier Kaczynski powiedzial wazne slo 12.12.12, 21:58 calun_torunski napisał: > ktore niektorych zabolaly (uderz w stol) > > a tobie tylko sex w glowie losiu4 nie ja zacząłem o seksie, wybacz :) pozdrawiam losiu Odpowiedz Link Zgłoś
calun_torunski dzisaj Premier Kaczynski powiedzial wazne slo 12.12.12, 22:05 > nie ja zacząłem o seksie, wybacz :) tobie sie wszystko z d... kojarzy Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: dzisaj Premier Kaczynski powiedzial wazne slo 12.12.12, 22:56 pretensje do kol. Adherenta :) pozdrawiam losiu Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: i-Isakowicz-Zalewski: ksiądz. 12.12.12, 21:51 mówił o całej kurii biskupiej w bliżej nieokreślonej diecezji a więc to nie pojedyńczy przypadek Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: i-Isakowicz-Zalewski: ksiądz. 12.12.12, 22:03 fiu-bzdziu2010 napisała: > mówił o całej kurii biskupiej w bliżej nieokreślonej diecezji czyli o pojedynczym przypadku w skali kraju :) Zrozum, ja wiem że są homosie wśród księży. Nie ma cudów - muszą być. I wiem też, ze tak jak wszędzie na świecie (w "cywilu") wspierają się oni nawazajem i swój ciągnie do swego. Stad ich koncentracja w pewnych miejscach. Tyle ze nie zmienia to faktu, że jest ich nie więcej niż 1-2%, więc skoro "tu" jest ich nadreprezentacja, to "tam" siłą rzeczy musi być ich mniej :) Matematyka, kochaneńka, się kłania pozdrawiam losiu Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: i-Isakowicz-Zalewski: ksiądz. 12.12.12, 22:06 jaki pojedyńczy przypadek????? ile kuria biskupia liczy pracowników???? tylko sztuk jeden, znaczy biskupa????? Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: i-Isakowicz-Zalewski: ksiądz. 12.12.12, 22:24 fiu-bzdziu2010 napisała: > jaki pojedyńczy przypadek????? > ile kuria biskupia liczy pracowników???? tylko sztuk jeden, znaczy biskupa???? pojedynczy przypadek sitwy w kurii. Homosiowskiej sitwy. Teraz rozumiesz? Może inaczej, bo widze ze masz pewne kłopoty ze złożonymi pojęciami: jak widzę na ten przykład zagajnik, to mówię ze jest to przypadek pojedynczy na jakimś obszarze. Natomiast przychodzisz Ty i mi "wyjaśniasz", ze w ten zagajnik to nie jest pojedynczy przypadek, bo tam jest 20 drzew... rozumiesz o co biega? pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: i-Isakowicz-Zalewski: ksiądz. 12.12.12, 22:34 a ile pałaców biskupich jest w Polsce, to obliczymy ile ten "pojedyńczy"przypadek stanowi procent Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: i-Isakowicz-Zalewski: ksiądz. 12.12.12, 22:43 fiu-bzdziu2010 napisała: > a ile pałaców biskupich jest w Polsce, to obliczymy ile ten "pojedyńczy"przypad > ek stanowi procent nie wiem, nie liczyłem, ale zamiast po próznicy gadać może przeszlibyśmy do meritum i zadali pytanie: co dokładnie Zaleski napisał? Osobiście nie czytałem, widziałem jeno opinię w której stało, iż Zaleski posłużył się pojedynczym przykładem, nie precyzując dokładnie o co chodzi pozdrawiam losiu Odpowiedz Link Zgłoś
adherent1 Re: i-Isakowicz-Zalewski: ksiądz. 13.12.12, 00:10 losiu4 napisał: > nie wiem, nie liczyłem, ale zamiast po próznicy gadać może przeszlibyśmy > do meritum i zadali pytanie: co dokładnie Zaleski napisał? Nie napisał, tylko powiedział (pisanie wymaga pewnego wysiłku). Oburzający jest fakt iż zajmujesz się seksualnością księży a nie dziwi cię funkcjonowanie zawodu kamerdyner (co to za zwierz dr Google młodym odpowie). Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: i-Isakowicz-Zalewski: ksiądz. 13.12.12, 14:12 napisał też. I to niejedną rzecz, zeby zejść z tematów okołoseksualnych. Np. fajną ksiazkę pt. Księża wobec bezpieki. Wiele można sie z niej dowiedzieć. Co m.in.do homosiów w kościele miał tez cos napisać. Znaczy opublikować, bo najwyraźniej już miał coś przygotowane. Ksiązkę jakąś. Nie wiem, zrezygnował z planów czy jak? Pozdrawiam losiu Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Zgoda, jest to następna sutannowa kreatura. 12.12.12, 22:44 znaczy ksiądz który nie donosił, więc niepodobnający się ludziom z Czerskiej? pozdrawiam losiu Odpowiedz Link Zgłoś
zgred-zisko Re: i-Isakowicz-Zalewski: ksiądz. 13.12.12, 14:30 Jeżeli jest piekło, to - w jego wypadku - dobrze. Szczególnie ciepło wspominam, jego listy z pogróżkami do księży, na których znalazł coś w IPN-ie. (diabli wiedzą jakim prawem, bo jako poszkodowany powinien mieć dostęp do swojej teczki a nie do wszystkich). Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: i-Isakowicz-Zalewski: ksiądz. 13.12.12, 17:57 > Kreatura w koloratce zionąca wściekłą nienawiścią, wilczą zajadłością, ludzką m > ściwością www.youtube.com/watch?v=K71kgzfk8Tw Odpowiedz Link Zgłoś
lionold Re: Nie jesteś purchawkapuknięta a raczej 13.12.12, 18:01 prukwapie...ięta. Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: Nie jesteś purchawkapuknięta a raczej 13.12.12, 18:04 interpretuję te wypowiedż: nie o tego ks tadeusza isakowicza-zaleskiego chodzi. mój błąd :D Odpowiedz Link Zgłoś