Dodaj do ulubionych

i-Isakowicz-Zalewski: ksiądz.

12.12.12, 20:31
Kreatura w koloratce zionąca wściekłą nienawiścią, wilczą zajadłością, ludzką mściwością.
Obserwuj wątek
    • calun_torunski wiadomo opozycja vel dzialalnosc charytatywna z 12.12.12, 20:40
      budzetu

wszystko w imie jednosci i pojednania
      • losiu4 Re: wiadomo opozycja vel dzialalnosc charytatywna 12.12.12, 20:49
        znaczy ale o co Ciebie idzie?

Pozdrawiam

losiu
        • calun_torunski wiadomo opozycja vel dzialalnosc charytatywna 12.12.12, 20:52
          moze bys sie zapoznal z wypowiedziami ksiedza-opozyjonisty nawolujacego do jednosci i dlatego zgadzajacego sie do udzialu w komitecie honorowym marszu domagajacego sie wolnosci i niepodleglosci ...
          • losiu4 Re: wiadomo opozycja vel dzialalnosc charytatywna 12.12.12, 21:28
            ale o jakich mowach piszesz? Bo ja go kojarzę z jakże słusznymi hasłami np. wzięcia sie za postkomusze kapusiowe bagienko. Albo z mowami nawiązującymi do tego by pamiętać o rzezi Polaków na Kresach. nie widzę w tym nic złego, ba wrecz przeciwnie.

pozdrawiam

Losiu
            • calun_torunski wiadomo opozycja vel dzialalnosc charytatywna z 12.12.12, 21:39
              a skad ja moge wiedziec, ze ty nie jestes kapusiem postkomuszym z UPA ???
              • losiu4 Re: wiadomo opozycja vel dzialalnosc charytatywna 12.12.12, 21:50
                calun_torunski napisał:

> a skad ja moge wiedziec, ze ty nie jestes kapusiem postkomuszym z UPA ???

z prostego powodu: komuszki nie lubili się z UPA :)

pozdrawiam

losiu
                • calun_torunski wiadomo opozycja vel dzialalnosc charytatywna z 12.12.12, 21:52
                  > z prostego powodu: komuszki nie lubili się z UPA :)

ale komuszki uwielbialy komuszych kapusiow z UPA, wiec wszystko sie zgadza
                  • losiu4 Re: wiadomo opozycja vel dzialalnosc charytatywna 12.12.12, 22:05
                    calun_torunski napisał:

> > z prostego powodu: komuszki nie lubili się z UPA :)

> ale komuszki uwielbialy komuszych kapusiow z UPA, wiec wszystko sie zgadza

nie uwielbiały. Nie dowierzały im, i jak już swoje zadanie wypełniły, zazwyczaj smutno kończyły.

pozdrawiam

losiu
                    • calun_torunski wiadomo opozycja vel dzialalnosc charytatywna z 12.12.12, 22:08
                      > nie uwielbiały. Nie dowierzały im, i jak już swoje zadanie wypełniły, zazwyczaj
                      > smutno kończyły.

wlasnie - to sie zastanow czy ciebie tez taki smutny koniec nie spotka
                      • losiu4 Re: wiadomo opozycja vel dzialalnosc charytatywna 12.12.12, 22:15
                        widzisz, skoro wg Ciebie tyle czasu przeżyłem ( w końcu czasy UPA to dość odległa przeszłośc), to czego miałbym sie bać teraz? :)

Swoją drogą nie doceniasz mnie, kochaneńki. Łosie jeszcze pierwszy lodowiec pamietają :)

pozdrawiam

losiu
                        • calun_torunski wiadomo opozycja vel dzialalnosc charytatywna 12.12.12, 22:20
                          > Swoją drogą nie doceniasz mnie, kochaneńki. Łosie jeszcze pierwszy lodowiec pam
                          > ietają :)

stad te idiotyczne poglady jadace naftalina
                          • losiu4 Re: wiadomo opozycja vel dzialalnosc charytatywna 12.12.12, 22:28
                            nie wiem czy idiotyczne. Skoro za pierwszego lodowca wiadomym było iz 2+2=4, to nie wiem co takiego by się miało podziać by w "nowoczesnych czasach' nagle zamiast 4 w wyniku miałoby się np. 5 pojawić... Jak 2+2=4 uwazasz za "naftalinę", to ja wolę w tym zapachu jednak zostać :)

pozdrawiam

losiu
                            • calun_torunski wiadomo opozycja vel dzialalnosc charytatywna z 12.12.12, 22:33
                              fuuuu
                              • losiu4 Re: wiadomo opozycja vel dzialalnosc charytatywna 12.12.12, 22:38
                                no cóż, jak wolisz "perfumowane" 2+2=5, to już Twoja sprawa :)

pozdrawiam

Losiu
      • rzewuski1 Re: wiadomo opozycja vel dzialalnosc charytatywna 12.12.12, 20:52
        Prawdę mówiąc nie słucham co ten pan mówi , nie czytam co pisze
        wiec powstrzymam się od krytyki tego gostka w sukience.
        • calun_torunski wiadomo opozycja vel dzialalnosc charytatywna 12.12.12, 20:53
          wiele tracisz ...

on od niedawan odgrywa niepowstale sztuki Gombrowicza na zywo
        • losiu4 Re: wiadomo opozycja vel dzialalnosc charytatywna 12.12.12, 21:36
          żałuj, bo pisze sensownie. I dlatego jest tak przez lewusów i wybiórcza tępiony. pierwszy raz naraził sie bodajże przy okazji wojny o tak lubianych przez wybiórcza kapusi. Chodziło o kapusi w sutannach. I od tamtej pory ma oficjalnie przegwizdane. Nieoficjalnie miał juz wcześniej niewesoło, co mu dobitnie esbecy wykazali przypalając go papierosami.

pozdrawiam

losiu
          • calun_torunski wiadomo opozycja vel dzialalnosc charytatywna 12.12.12, 21:40
            a ty mowiles - nie przypalajcie go

to jeszcze dobre szlugi sa
            • losiu4 Re: wiadomo opozycja vel dzialalnosc charytatywna 12.12.12, 21:51
              nic nie mówiłem, bo gdy gpo przypalano nie wiedziałem o tym Teraz wiem ze go przypalano i robienie sobie z tego podśmiechujek uważam za wyjatkowo niesmaczne

pozdrawiam

losiu
              • calun_torunski wiadomo opozycja vel dzialalnosc charytatywna z 12.12.12, 21:54
                > nic nie mówiłem, bo gdy gpo przypalano nie wiedziałem o tym

ciekawe - to typowe - "porzadni obywatele" dyktatur zwykle twierdza, ze "oni nie wiedziel" - Nemcy o zbradniach nazistowskich, Polacy o zbrodniach esbe

> Teraz wiem ze go przypalano i robienie sobie z tego podśmiechujek uważam za wyjatkowo > niesmaczne

nie ty nie robisz sobie "z tego podśmiechujek" tylko mownice do trollowania
                • losiu4 Re: wiadomo opozycja vel dzialalnosc charytatywna 12.12.12, 22:11
                  > ciekawe - to typowe - "porzadni obywatele" dyktatur zwykle twierdza, ze "oni ni
                  > e wiedziel" - Nemcy o zbradniach nazistowskich, Polacy o zbrodniach esbe

a skąd mogłem wiedzieć ze jakiegoś księdza gdzies tam przypalano, skoro mieszkałem set kilometrow dalej a komusza władza jakoś nie chciała sie tymi "osiągnięciami" dzielić w ówczesnych mediach? Może mógłbyś pokazać choć jeden artykuł w jakiej trybunie Ludu, gdzie jakiś esbek chwalił sie osiągnięciami w wyrywaniu paznokci, przytrzaskiwaniu genitaliów za pomocą szuflady czy przypalaniu papierosami? Nie bądź taki, podaj choć jeden przykład...

> nie ty nie robisz sobie "z tego podśmiechujek" tylko mownice do trollowania

widzę ze musiałem Ci gdzieś dopiec... czyżbyś pisywał pod innym nickiem na jakimś innym forum i nie wypłacili Ci srebrników boś jakąś dyskusję zawalił? Przepraszam najmocniej :D

pozdrawiam

Losiu
                  • calun_torunski wiadomo opozycja vel dzialalnosc charytatywna z 12.12.12, 22:21
                    kolejny nieinternowany
                    • losiu4 Re: wiadomo opozycja vel dzialalnosc charytatywna 12.12.12, 22:29
                      kto? Ja? Faktycznie nikt mnie nie internował :)

Pozdrawiam

Losiu
                      • calun_torunski wiadomo opozycja vel dzialalnosc charytatywna 12.12.12, 22:34
                        mnie to bardziej pasujesz to tych, ktorzy internowali
                        • losiu4 Re: wiadomo opozycja vel dzialalnosc charytatywna 12.12.12, 22:37
                          calun_torunski napisał:

> mnie to bardziej pasujesz to tych, ktorzy internowali

etam, kogo u siebie na odludziu miałbym internować, jak tu mało kto dociera a samemu nie chce sie nigdzie wyłazić?

pozdrawiam

losiu
    • losiu4 Re: i-Isakowicz-Zalewski: ksiądz. 12.12.12, 20:48
      jeden z bardziej wiarygodnych ksieży. W odróznieniu od tych hołubionych przez wybiórczą. A coi właściwie chciałeś napisać?

Pozdrawiam

losiu
      • calun_torunski wiarygodny ksiadz, sucha woda, zimny ogien 12.12.12, 20:55
        weganskie jajko, zimowy upal, sprytny los, niewidomy snajper
        • losiu4 Re: wiarygodny ksiadz, sucha woda, zimny ogien 12.12.12, 21:31
          calun_torunski napisał:

> weganskie jajko, zimowy upal, sprytny los, niewidomy snajper

dobra dobra. Nie każdy jest jak ulubiebniac wybiórczej, Czajkowski albo inny kapuś w sutannie. Większosć księży to ludzie uczciwi. Tyle ze nagłaśnia sie wyjątki i stara się z nich normę uczynić. Stary lewacki myk polegający na tym ze z wyjątków czyni się normę, a z normy - wyjątki. Aż dziw ze ktoś daje się jeszcze na to nabierac

pozdrawiam

losiu
          • calun_torunski wiarygodny ksiadz, sucha woda, zimny ogien 12.12.12, 21:38
            > dobra dobra. Nie każdy jest jak ulubiebniac wybiórczej, Czajkowski albo inny k
            > apuś w sutannie. Większosć księży to ludzie uczciwi. Tyle ze nagłaśnia sie wyją
            > tki i stara się z nich normę uczynić. Stary lewacki myk polegający na tym ze z
            > wyjątków czyni się normę, a z normy - wyjątki. Aż dziw ze ktoś daje się jeszcze
            > na to nabierac

a skad ja moge miec pewnosc, ze ty nie jestes kapusiem w sutannie ???
            • losiu4 Re: wiarygodny ksiadz, sucha woda, zimny ogien 12.12.12, 21:53
              calun_torunski napisał:

> a skad ja moge miec pewnosc, ze ty nie jestes kapusiem w sutannie ???

a gdybym nawet był, to co by to zmieniło? Inni kapusie by zniknęli? Czajkowski okazałby sie niewinny jak ta lelija?

pozdrawiam

losiu
              • calun_torunski wiarygodny ksiadz, sucha woda, zimny ogien 12.12.12, 21:56
                > a gdybym nawet był, to co by to zmieniło? Inni kapusie by zniknęli? Czajkowski
                > okazałby sie niewinny jak ta lelija?

jak na razie to ty zaslaniasz sie innymi - ze oni niby gorsi od ciebie

• losiu4 Re: wiarygodny ksiadz, sucha woda, zimny ogien 12.12.12, 22:19
                  niczym się nie zasłaniam, bo moja przeszłośc, jaka by nie była, nie wpływała na kariere kapusia-Czajkowskiego, ani jego życie - na moje :) nie można porównywać rzeczy nieporównywalnych, bo to głupio wygląda :)

pozdrawiam

losiu
                  • calun_torunski wiarygodny ksiadz, sucha woda, zimny ogien 12.12.12, 22:22
                    ale dobrze ze sie przyznales ze byles kapusiem

innym nie starczylo odwagi
                    • losiu4 Re: wiarygodny ksiadz, sucha woda, zimny ogien 12.12.12, 22:31
                      calun_torunski napisał:

> ale dobrze ze sie przyznales ze byles kapusiem

błąd polegający na nadinterpretacji. typowy wsród lemingów, MWzWM i innych lewaków :)

pozdrawiam

losiu
                      • calun_torunski wiarygodny ksiadz, sucha woda, zimny ogien 12.12.12, 22:34
                        typowa kapusta
                        • losiu4 Re: wiarygodny ksiadz, sucha woda, zimny ogien 12.12.12, 22:40
                          calun_torunski napisał:

> typowa kapusta

czyżby samokrytykę kolega złozył? Stare czasy się przypomniały? :D

Pozdrawiam

losiu
      • lionold Re: Skoro nie wiesz co chciałem napisać 12.12.12, 21:01
        to spieprzaj dziadu i nie wtryniaj się - siedź spokojnie na kuprze. Nie rozumiesz bo my nie kwaczemy.
        • calun_torunski widze, ze nie znasz losiu4 ... 12.12.12, 21:02
          to wyjatkowo upier.....y troll
          • losiu4 Re: widze, ze nie znasz losiu4 ... 12.12.12, 21:33
            masz dość pocieszną definicję trollizmu, ale niech Ci będzie :)

pozdrawiam

losiu
            • calun_torunski widze, ze nie znasz losiu4 ... 12.12.12, 21:42
              > masz dość pocieszną definicję trollizmu, ale niech Ci będzie :)
              >
              > pozdrawiam
              >
              > losiu

sa marne, zwykle trolle potem dlugo dlugo nic i potem jest losiu4 - niezrownany w swoim fachu
              • losiu4 Re: widze, ze nie znasz losiu4 ... 12.12.12, 22:33
                ciesze się że me zdolności w nauczaniu lemingów doceniłeś :) Wraca mi wiara w sens tego co robię :)

pozdrawiam

losiu
                • calun_torunski widze, ze nie znasz losiu4 ... 12.12.12, 22:35
                  pis ma moc przyciagania dawnych ormowcow
                  • losiu4 Re: widze, ze nie znasz losiu4 ... 12.12.12, 22:45
                    a co ja. Pan Samochodzik jestem czy jak że coś o ormo gadasz? :)

pozdrawiam

losiu
        • losiu4 Re: Skoro nie wiesz co chciałem napisać 12.12.12, 21:32
          lionold napisał:

> to spieprzaj dziadu i nie wtryniaj się - siedź spokojnie na kuprze. Nie
          > rozumiesz bo my nie kwaczemy.

nie rozumiem, bo jak zrozumieć brak logiki?

pozdrawiam

Losiu
          • calun_torunski Skoro nie wiesz co chciałem napisać 12.12.12, 21:43
            > nie rozumiem, bo jak zrozumieć brak logiki?

akurat dla ciebie to stan normalny
            • losiu4 Re: Skoro nie wiesz co chciałem napisać 12.12.12, 22:35
              stan niezrozumienia braku logiki? Fakt, to u mnie stan normalny :)

Pozdrawiam

Losiu
              • calun_torunski Skoro nie wiesz co chciałem napisać 12.12.12, 22:36
                zapomniales o "i" pomiedzy "nia" i "br"
                • losiu4 Re: Skoro nie wiesz co chciałem napisać 12.12.12, 23:09
                  zdarza mi się czasem coś zapomnieć, ale tym razem nie zapomniałem :)

pozdrawiam

Losiu
      • adherent1 Re: i-Isakowicz-Zalewski: ksiądz. 12.12.12, 21:05
        losiu4 napisał:
        > jeden z bardziej wiarygodnych ksieży.
        Oczywiście - jest wiarygodny przynajmniej kiedy stwierdza,
        że w diecezjach na stanowiska od kierowcy do kamerdynera
        dobierani są ludzie o jednej, akurat w tej diecezji preferowanej
        orientacji seksualnej.
        • calun_torunski i-Isakowicz-Zalewski: ksiądz. 12.12.12, 21:08
          > losiu4 napisał:
          > > jeden z bardziej wiarygodnych ksieży.
          > Oczywiście - jest wiarygodny przynajmniej kiedy stwierdza,
          > że w diecezjach na stanowiska od kierowcy do kamerdynera
          > dobierani są ludzie o jednej, akurat w tej diecezji preferowanej
          > orientacji seksualnej.

w to akurat nie wierze - przeciez to takie grubasy, ze niby jak by to mieli robic ???
          • kaczyjar Re: i-Isakowicz-Zalewski: ksiądz. 12.12.12, 21:42
            Nie oni - tylko im robią>
          • losiu4 Re: i-Isakowicz-Zalewski: ksiądz. 12.12.12, 21:48
            calun_torunski napisał:

> w to akurat nie wierze - przeciez to takie grubasy, ze niby jak by to mieli rob
            > ic ???

tak samo jak inni homosie-grubasy :) wiem że wsród księży są homosie, ale wiem też ze nie moży byćich więcej niz w społeczeństwie z którego sie wywodzą. Czyli max 1-2%. Tyle że swoim homosiowym swędem lubią sie zbierać w jednym miejscu i popierać jeden drugiego, więc stąd można odnieść mylne wrażenie że jest ich nie wiadomo ilu

pozdrawiam

losiu
            • calun_torunski wybacz, ale w dniu kiedy z ust Wielkiego Polaka 12.12.12, 21:50
              padly tak wazne slowa nie bede sie znizal do dyskutowania z trollem o seksie grubasow
              • losiu4 Re: wybacz, ale w dniu kiedy z ust Wielkiego Pola 12.12.12, 21:57
                calun_torunski napisał:

> padly tak wazne slowa nie bede sie znizal do dyskutowania z trollem o seksie gr
                > ubasow

znaczy jakiie "wazne słowa"? O tym ze bywają homosie wśród księży? To żadna tajemnica. A nawet jakby ktoś nie spotkał żadnego w swoim życiu, to jak zna statystykę i wie, że księży nie znajduje sie w polu z kapustą tylko rodzą sie jak każdy inny człowiek, to oczywistym wnioskiem jest, ze homosie wsród księży byc muszą. I jest ich nie więcej niz w normalnej populacji, czyli 1-2%. A pewnie mniej, bo jest odsiew.
                Co do sesku grubasów: czemu sądzisz ze go nie uprawiają?

Pozdrawiam

losiu
                • calun_torunski wybacz, ale w dniu kiedy z ust Wielkiego Polaka 12.12.12, 22:07
                  Jaroslawa, trollu Jaroslawa

kiedy niby Jaroslaw mowil o homosiach wsrod ksiezy ????

i co mnie obchodzi seks grubasow ??

porozmawiaj z poslanka Sobecka
                  • losiu4 Re: wybacz, ale w dniu kiedy z ust Wielkiego Pola 12.12.12, 22:51
                    e, myślałem ze nawiązujesz do dyskusji o ks. Zaleskim i homosiach w kościele, bo od tego zaczeła się ta odnoga wątku :) Ale o co ci właściwie chodzi z tym jarosławem? Że powiedział iż miał gorzej niz niejeden internowany? No pewnie że miał gorzej: np. zaden klawisz nie donosił mu darmowej wódy jak Bolesławowi...

pozdrawiam

Losiu
        • losiu4 Re: i-Isakowicz-Zalewski: ksiądz. 12.12.12, 21:44
          adherent1 napisał:

> losiu4 napisał:
          > > jeden z bardziej wiarygodnych ksieży.

> Oczywiście - jest wiarygodny przynajmniej kiedy stwierdza,
          > że w diecezjach na stanowiska od kierowcy do kamerdynera
          > dobierani są ludzie o jednej, akurat w tej diecezji preferowanej
          > orientacji seksualnej.

widzisz jak to nieładnie tak uogólniać. Bo zdaje sie Zaleski stwierdził iż są takie miejsca, gdzie jest wyjątkowo dużo księży o odmiennej orientacji. I niewykluczone ze jest to prawda, bo wszędzie na swiecie części rowerowe sie wspierają wiec nie widzę powodu by miałoby być inaczej w niektórych miejscach w kościele. Tak więc reasumując: nie chodziło o to że tak jest wszedzie, tylko ze sa takie miejsca, gdzie ten proces zachodzi.

Pozdrawiam

losiu
          • calun_torunski dzisaj Premier Kaczynski powiedzial wazne slowa 12.12.12, 21:48
            ktore niektorych zabolaly (uderz w stol)

a tobie tylko sex w glowie losiu4
            • losiu4 Re: dzisaj Premier Kaczynski powiedzial wazne slo 12.12.12, 21:58
              calun_torunski napisał:

> ktore niektorych zabolaly (uderz w stol)
              >
              > a tobie tylko sex w glowie losiu4

nie ja zacząłem o seksie, wybacz :)

pozdrawiam

losiu
              • calun_torunski dzisaj Premier Kaczynski powiedzial wazne slo 12.12.12, 22:05
                > nie ja zacząłem o seksie, wybacz :)

tobie sie wszystko z d... kojarzy
                • losiu4 Re: dzisaj Premier Kaczynski powiedzial wazne slo 12.12.12, 22:56
                  pretensje do kol. Adherenta :)

pozdrawiam

losiu
          • fiu-bzdziu2010 Re: i-Isakowicz-Zalewski: ksiądz. 12.12.12, 21:51
            mówił o całej kurii biskupiej w bliżej nieokreślonej diecezji
            a więc to nie pojedyńczy przypadek
            • losiu4 Re: i-Isakowicz-Zalewski: ksiądz. 12.12.12, 22:03
              fiu-bzdziu2010 napisała:

> mówił o całej kurii biskupiej w bliżej nieokreślonej diecezji

czyli o pojedynczym przypadku w skali kraju :) Zrozum, ja wiem że są homosie wśród księży. Nie ma cudów - muszą być. I wiem też, ze tak jak wszędzie na świecie (w "cywilu") wspierają się oni nawazajem i swój ciągnie do swego. Stad ich koncentracja w pewnych miejscach. Tyle ze nie zmienia to faktu, że jest ich nie więcej niż 1-2%, więc skoro "tu" jest ich nadreprezentacja, to "tam" siłą rzeczy musi być ich mniej :) Matematyka, kochaneńka, się kłania

pozdrawiam

losiu
              • fiu-bzdziu2010 Re: i-Isakowicz-Zalewski: ksiądz. 12.12.12, 22:06
                jaki pojedyńczy przypadek?????
                ile kuria biskupia liczy pracowników???? tylko sztuk jeden, znaczy biskupa?????
                • losiu4 Re: i-Isakowicz-Zalewski: ksiądz. 12.12.12, 22:24
                  fiu-bzdziu2010 napisała:

> jaki pojedyńczy przypadek?????
                  > ile kuria biskupia liczy pracowników???? tylko sztuk jeden, znaczy biskupa????

pojedynczy przypadek sitwy w kurii. Homosiowskiej sitwy. Teraz rozumiesz? Może inaczej, bo widze ze masz pewne kłopoty ze złożonymi pojęciami: jak widzę na ten przykład zagajnik, to mówię ze jest to przypadek pojedynczy na jakimś obszarze. Natomiast przychodzisz Ty i mi "wyjaśniasz", ze w ten zagajnik to nie jest pojedynczy przypadek, bo tam jest 20 drzew... rozumiesz o co biega?

pozdrawiam

Losiu
                  • fiu-bzdziu2010 Re: i-Isakowicz-Zalewski: ksiądz. 12.12.12, 22:34
                    a ile pałaców biskupich jest w Polsce, to obliczymy ile ten "pojedyńczy"przypadek stanowi procent
                    • losiu4 Re: i-Isakowicz-Zalewski: ksiądz. 12.12.12, 22:43
                      fiu-bzdziu2010 napisała:

> a ile pałaców biskupich jest w Polsce, to obliczymy ile ten "pojedyńczy"przypad
                      > ek stanowi procent

nie wiem, nie liczyłem, ale zamiast po próznicy gadać może przeszlibyśmy do meritum i zadali pytanie: co dokładnie Zaleski napisał? Osobiście nie czytałem, widziałem jeno opinię w której stało, iż Zaleski posłużył się pojedynczym przykładem, nie precyzując dokładnie o co chodzi

pozdrawiam

losiu

• adherent1 Re: i-Isakowicz-Zalewski: ksiądz. 13.12.12, 00:10
                        losiu4 napisał:
                        > nie wiem, nie liczyłem, ale zamiast po próznicy gadać może przeszlibyśmy
                        > do meritum i zadali pytanie: co dokładnie Zaleski napisał?

Nie napisał, tylko powiedział (pisanie wymaga pewnego wysiłku).
                        Oburzający jest fakt iż zajmujesz się seksualnością księży a nie
                        dziwi cię funkcjonowanie zawodu kamerdyner (co to za zwierz
                        dr Google młodym odpowie).
                        • losiu4 Re: i-Isakowicz-Zalewski: ksiądz. 13.12.12, 14:12
                          napisał też. I to niejedną rzecz, zeby zejść z tematów okołoseksualnych. Np. fajną ksiazkę pt. Księża wobec bezpieki. Wiele można sie z niej dowiedzieć. Co m.in.do homosiów w kościele miał tez cos napisać. Znaczy opublikować, bo najwyraźniej już miał coś przygotowane. Ksiązkę jakąś. Nie wiem, zrezygnował z planów czy jak?

Pozdrawiam

losiu
    • podmiot_faktu Zgoda, jest to następna sutannowa kreatura. 12.12.12, 22:40

• losiu4 Re: Zgoda, jest to następna sutannowa kreatura. 12.12.12, 22:44
        znaczy ksiądz który nie donosił, więc niepodobnający się ludziom z Czerskiej?

pozdrawiam

losiu
    • zgred-zisko Re: i-Isakowicz-Zalewski: ksiądz. 13.12.12, 14:30
      Jeżeli jest piekło, to - w jego wypadku - dobrze. Szczególnie ciepło wspominam, jego listy z pogróżkami do księży, na których znalazł coś w IPN-ie. (diabli wiedzą jakim prawem, bo jako poszkodowany powinien mieć dostęp do swojej teczki a nie do wszystkich).
    • purchawkapuknieta Re: i-Isakowicz-Zalewski: ksiądz. 13.12.12, 17:57

> Kreatura w koloratce zionąca wściekłą nienawiścią, wilczą zajadłością, ludzką m
      > ściwością

www.youtube.com/watch?v=K71kgzfk8Tw
      • lionold Re: Nie jesteś purchawkapuknięta a raczej 13.12.12, 18:01
        prukwapie...ięta.
        • purchawkapuknieta Re: Nie jesteś purchawkapuknięta a raczej 13.12.12, 18:04
          interpretuję te wypowiedż: nie o tego ks tadeusza isakowicza-zaleskiego chodzi. mój błąd :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka