Gość: Agelasta Hojarska mecenasem naukowców IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 12.07.04, 14:58 Będzie pisał pracę naukową na Nobla. Dali Hojarskiej maturę i teraz we łbie się jej przewróciło. Naukowcy od obornika! Nie chce bynajmniej obrażać uczciwych hodowców bydła i trzody, bo oni po prostu pracują w trudnych warunkach. Pracują z pokorą, a czestokroć są inżynierami i mają doktoraty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HL Re: Hojarska, Hesja i handlarz amfetaminą IP: *.u.mcnet.pl 12.07.04, 15:10 To mojemu koledze niszcza zycie za skreta siedzi w wiezieniu, a jakis k.... z samoobrony za kilo fety biega po wolnosci??????!??!?!?!?!?!?!?!????????? Co kraj to obyczaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: >>>>> indris <<<<< _A ja i tak kocham cudowną, nieskalaną Samoobronę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 15:14 Odpowiedz Link Zgłoś
chilum Re: Hojarska, Hesja i handlarz amfetaminą 12.07.04, 17:51 Gość portalu: HL napisał(a): > To mojemu koledze niszcza zycie za skreta siedzi w wiezieniu, > a jakis k.... z samoobrony za kilo fety biega po > wolnosci??????!??!?!?!?!?!?!?!????????? Co tu pisać,a np. o.6 g ziola razem z workiem zważone i chłopak ma sprawę za handel. Innym razem 12 chłopaków miało w użyciu 1,2 g zioła. I jak wykrywalność skoczyła. Przybili im co się dało: udzielanie,namawianie,zbiorowe używanie,posiadanie i co ino. TVP dumnie pokazała,nie tak dawno. Nie ma co,nie? Policji ginie 7kg stuffu z sejfu na komendzie,gościu sprzedał 1kg proszku,ale nie mogą zamknąć ,bo pisze dzieło wiekopomne,które zmieni losy świata;-) > Co kraj to obyczaj No,niestety taki kraj jakie i jego obyczaje. Chilum Orr / Jedi Order Council at Javin IV -- Stop War on Drugs & Start War on Siths Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oburzony co ta kobieta jeszcze robi w Sejmie ? IP: 5.3.1R* / 202.157.192.* 12.07.04, 15:16 Ona sama powinna dawno byc za kratkami. Obrona przez tzw. posla przestepcy nie miesci sie w glowie normalnemu czlowiekowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tola Żałosne. To kpina ze społeczeństwa i prawa IP: *.dip.t-dialin.net 12.07.04, 15:25 1. Praca naukowa Hojarskiej na temat, o którym ona sama niewiele wie i sądząc po jego ujęciu jest to chyba jakaś fikcyjna praca. 2. Asystent posłanki to przestępca a ona nie wie (???!!!!)o jego wyrokach. 3. Opinia posła o bardzo dobrym wykształceniu asystenta- szkoła średnia, która nikogo nie powinna obchodzić i nikt sie nie ma czepiać. No tak, sama dopiero co maturę pisała, co za poziom :/ 4. Powinna ona odpowiadać karnie za utrudnianie ujęcia przestepcy. 5. Umierający przestępca, pracujący a nawet jeżdżący na urlop. 6. Matka, która nie ma numeru tel do swojego syna...Mogła coś lepszego wymyślić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROLNIK ROZUMIĘ -DOBRZE POPYCHA I TYLA A WAM WARA IP: *.osd.vectranet.pl / *.osd.vectranet.pl 12.07.04, 15:31 A CO NIE MOZE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawnik Re: Hojarska, Hesja i handlarz amfetaminą IP: *.zielman.pl 12.07.04, 15:47 po każdym takim artykule odechciewa mi sie chodzić do roboty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaryf Re: Hojarska, Hesja i handlarz amfetaminą IP: *.midltn01.ct.comcast.net 12.07.04, 15:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lech, Boston USA W to co sie wyprawia w Polsce IP: *.ne.client2.attbi.com 12.07.04, 16:01 trudno jest poprostu uwierzyc! Jest rzecza niepojeta, aby w srodku Europy, w kraju czlonkowskim UE do parlamrntu wybierane byly partie bedace w istocie zorganizowanymi gangami, a na poslow i senatorow najzwyklejsi przestepcy z aktualnymi wyrokami sadowymi! To nie polityka, to zwykly rynsztok, w ktorego smrodzie i brudzie babrza sie tacy jak Miller, Jaskiernia, Lepper, Hojarska, Jurga-Nowacka czy Giertych! W tym kraju nie bedzie normalnie jeszcze przez conajmniej 2 pokolenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sum Re: W to co sie wyprawia w Polsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.04, 17:21 Dodac należy jeszcze Oleksego, który tylko towarzysko się spotykał w swoim mieszkaniu z kadrowym pracownikiem wywiadu. To też się przecież wyróżnia na tle UE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaryf Re: Hojarska, Hesja i handlarz amfetaminą IP: *.midltn01.ct.comcast.net 12.07.04, 16:13 Czytajac wszystkie Wasze opinie zastanawiam sie co ta Bitch robi w Parlamencie. Odpowiedz jest bardzo prosta; Samoruina widzi ze leci w sondazach na poludnie i powiezyla tow.H. wazne zadanie.Wszyscy dotychczas glosujacy obywatele naszego kochaego Kraju zdaja sobie sprawe jakie kluczowe znaczenie maja zwiazki Mazowsza z Hesja, a Samoruina wie to najlepiej.Jej wodz pomimo ze juz 10 lat gnoju na swe pole nie wywozi i tak jest wciaz bardziej od wlasnego polka jalowy.Prawdziwy ROLNIK zanim w pole do pracy wyruszy odmawia ;CHLEBA NASZEGO POWSZEDNIEGO;i jedyne ziarno jakie wyrzuca to to do zasiewu.nie na tory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sama Łobrona Re: Hojarska, Hesja i handlarz amfetaminą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 16:55 Noz sie w kieszeni otwiera jak sie slszy co te sq z Samoobrony wyprawiaja. LUDZIE kto na tych zlodziei glosuje!!! Aaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michnik Re: Morda jak pierdzaca dupa konia.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.04, 17:11 Widzicie, socjotechnika (tym razem graficzna) zadziałała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mordoplastyk JAKA URODA, TAKIE MYŚLI I CZYNY IP: *.safepages.com / *.sea.safepages.com 12.07.04, 17:33 TYCH ŻYDOWSKICH HIEN. TYLKO Z SĘPAMI MOGĄ KONKUROWAĆ O PADLINĘ. Tym już ani mordoplastyka ani wymiana mózgu nic nie pomoże. Pzestępczych i chamskich genów też nie daje się wymienić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prof.dr.hab MAGISTER HOJARSKA IP: *.chem.cornell.edu 12.07.04, 17:41 Kochani, apetyt rosnie w miare jedzenia: ona znalazla faceta do zebrania materialow a moze nawet i napisania jej pracy magisterskiej (stad jej stwierdzenie "moja praca naukowa" swoja droga alez to glupia baba, zeby cos takiego powiedziec). Podany temat pracy jest typowy dla prac magisterskich. Szukajcie z znajdziecie: proponuje wszystkim male sledztwo: czy ktos moze tu napisac, na jaka "uczelnie" zapisala sie posel Hojarska? na jaki wydzial? Po temacie monza dotrzec do tego, kto sie nia "naukowo" opiekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawoj1 Re: Hojarska, Hesja i handlarz amfetaminą IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 12.07.04, 18:51 Jestam za tym tym aby takim aferzystom z naszego parlamentu kofiskować cały ich majątek i to bez wyjątków, bo niedość że chroni ich imunitet to jeszcze dotego kradną na sze pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka Czepiaja sie ? IP: *.jtb.pl 12.07.04, 18:55 najciekawszy jest ten ekspert w sprawie sztuki, no przykro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OPTYMISTA Nie dajmy pluć se w twarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.04, 20:09 Ten artykuł do głębi przekonał mnie, że jeśli głosować, to tylko na SAMOOBRONĘ. Niech mi ktoś wskaże inną partię, której posłowie sponsorują (dobitniej: opłacają z własnej kasy) tak ważne dla obecnych stosunków polsko-niemieckich prace naukowe. Jeśli zauważymy, że wyznaczony termin tego wiekopomnego dzieła: „Jerzy R. ma czas na napisanie pracy do października 2005 r” znajduje się już w kolejnej kadencji sejmu, to uświadomimy sobie z jaką wielką determinacją pani poseł podchodzi do tej sprawy. Sam obwiniony zobowiązał się do napisania tego dzieła mimo tak złego stanu zdrowia i jak możemy się domyślać z wypowiedzi pani poseł: „Poznałam go rok temu. Często wyjeżdżał do Niemiec, a ja potrzebowałam właśnie takiej osoby do napisania tej pracy„, praca ta wiązała się zapewne z tymi uciążliwymi wyjazdami. Cóż to za nadzwyczajne poświęcenie! Jestem przekonany, że pan Prezydent również to doceni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr evil Re: Nie dajmy pluć se w twarz IP: *.internode.on.net.au 13.07.04, 01:10 a ta amfetamina to po prostu wypadek przy pracy, zawieruszyla sie, nawet niw wiedzial ze ja wiezie. no ale zeby za 1kg dostac TYLKO 2.5 roku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr evil Re: Morda jak pierdzaca dupa konia.. IP: *.internode.on.net.au 13.07.04, 00:57 obrazasz takie piekne zwierze (tzn. konia) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Ścierwo SAMOOBRONA. Pamiętajcie żeby iśc na wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 09:35 Pamiętajcie żeby iśc na wybory i zagłosować odpowiednio ! Odpowiedz Link Zgłoś