Dodaj do ulubionych

"Staruch" triumfuje u Pospieszalskiego...

22.02.13, 03:35
Oj, coś czuję w kościach, że będziemy się jeszcze składać jako podatnicy na wielomilionowe odszkodowania dla pana Piotra Staruchowicza i jego kolegów-kibiców...

W "zbrodnię i karę" Starucha nie wierzą już nawet w Wybiórczej i lisim Newsweek'u...

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13441432,Staruch__To_media_wsadzily_mnie_do_wiezienia_i_media.html
www.tvp.pl/vod/audycje/publicystyka/jan-pospieszalski-blizej/wideo/21022013-2230/9947323
Obserwuj wątek
    • 1all.correct "Staruch" przedstwaicielem młodej prawicy. 22.02.13, 08:09
      Ten młodzieniec kultywuje najlepsze tradycje powstańczego patriotyzmu wyrażane od 1980 ROKU PAŃSKIEGO przez NSZZ "SOLIDARNOŚĆ". Niech żyją kibice CWKS Legii Warszawa !
      • 11temida Narodowcy murem za "Staruchem" 22.02.13, 08:37
        1all.correct napisała:

> Ten młodzieniec kultywuje najlepsze tradycje powstańczego patriotyzmu wyrażane
        > od 1980 ROKU PAŃSKIEGO przez NSZZ "SOLIDARNOŚĆ". Niech żyją kibice CWKS Legii
        > Warszawa !
        • 1all.correct Re: Narodowcy murem za "Staruchem" 22.02.13, 12:48
          11temida napisał(a):

> 1all.correct napisała:
          >
          > > Ten młodzieniec kultywuje najlepsze tradycje powstańczego patriotyzmu wyr
          > ażane
          > > od 1980 ROKU PAŃSKIEGO przez NSZZ "SOLIDARNOŚĆ". Niech żyją kibice CWKS
          > Legii
          > > Warszawa !
          Co z tego, że Dmowski Romek był gejem ? Jarek też jest pedrylem i co ?!!!
      • 99venus Re: "Staruch" przedstwaicielem młodej prawicy. 22.02.13, 08:55
        www.youtube.com/watch?v=Qf3eX-9icgU
        i to by było na tyle.
    • 11temida "Sprawiedliwość" oczami Starucha 22.02.13, 08:36
      wpolityce.pl/wydarzenia/47664-staruch-w-blizej-dopoki-ostatni-z-moich-kolegow-nieslusznie-aresztowanych-nie-zostanie-wypuszczony-na-wolnosc-dla-mnie-ta-sprawia-sie-nie-skonczy

I to ma byc państwo prawa? Dzisiejsza POlicja to jak kiedyś ZOMO
    • ayran Re: "Staruch" triumfuje u Pospieszalskiego... 22.02.13, 08:45
      Twoja głupkowatość jest doprawdy wzruszająca. Żeby triumfujacy "Pan Staruchowicz" mógł się skutecznie ubiegać o "wielomilionowe odszkodowania" musiałby wykazać, że w wyniku siedmiomiesięcznego pobytu w areszcie poniósł wielomilionowe straty (albo utracił możliwości wielomilionowych zarobków, oczywiście legalnych). Powodzenia życzę, niekoniecznie szczerze.
      • 11temida nie ciekawi cie dlaczego był bity????????? 22.02.13, 08:53
        ayran napisał:

> Twoja głupkowatość jest doprawdy wzruszająca. Żeby triumfujacy "Pan Staruchowic
        > z" mógł się skutecznie ubiegać o "wielomilionowe odszkodowania" musiałby wykaza
        > ć, że w wyniku siedmiomiesięcznego pobytu w areszcie poniósł wielomilionowe str
        > aty (albo utracił możliwości wielomilionowych zarobków, oczywiście legalnych).
        > Powodzenia życzę, niekoniecznie szczerze.
        • 1all.correct Pan Staruch nie bił Rzeźniczaka !!! 22.02.13, 08:54
          To była tylko tzw. ręczna pieszczota.
          • 11temida bili Starucha !!! 22.02.13, 09:13
            Staruch opisuje też procedury, jakie mają miejsce podczas zatrzymania w państwie prawa, podczas którego był bity przez policję:

Przyjazd do Komendy Stołecznej w Pałacu Mostowskich. Tam bicie, najpierw przez naczelnika wydziału ds. zwalczania przestępczości kibiców. Potem, kiedy już byłem zatrzymany, wezwano do mnie oddział realizacji - antyterrorystów w pełnym rynsztunku, którzy bili mnie najpierw na komendzie, potem bili mnie, wioząc nieoznakowanym vanem do szpitala, a następnie przez całą drogę ze szpitala na tzw. dołek, w którym byłem zatrzymany, zanim zostałem przewieziony do aresztu.

1all.correct napisała:

> To była tylko tzw. ręczna pieszczota.
            • 1all.correct Re: bili Starucha !!! 22.02.13, 12:36
              11temida napisał(a):
              > To była tylko tzw. ręczna pieszczota.

Ruchy posuwisto-zwrotne ?!!!
        • 99venus Re: nie ciekawi cie dlaczego był bity????????? 22.02.13, 08:55
          za co to wszyscy wiemy,tylko dlaczego tak mało??
          • 11temida Re: nie ciekawi cie dlaczego był bity????????? 22.02.13, 09:14
            stoisz tak gdzie ZOMO :P

99venus napisał:

> za co to wszyscy wiemy,tylko dlaczego tak mało??
            • 99venus Re: nie ciekawi cie dlaczego był bity????????? 22.02.13, 09:35
              powiem ci szczerze-w tej sprawie w niczym mi to nie przeszkadza.nic tak nie przemawia do żulii jak surowa pała.
              www.youtube.com/watch?v=Qf3eX-9icgU - na tego menela szkoda sądu i pieniędzy na trzymanie w więzieniu.jak pierwsze skarcenie nie pomoże to trzeba będzie powtórzyć.aż do skutku.
        • pis_da_deby Re: nie ciekawi cie dlaczego był bity????????? 22.02.13, 08:55

A byl czy mowi ze byl ?
          • 1all.correct Pan Artur Zawisza udzieli błogosławieństwa ! 22.02.13, 09:00
            Już przed najbliższym meczem na Ł3 ! PRECZ Z KOMUNĄ !!!
            • pis_da_deby Re: Pan Artur Zawisza udzieli błogosławieństwa ! 22.02.13, 09:06
              1all.correct napisała:

> Już przed najbliższym meczem na Ł3 ! PRECZ Z KOMUNĄ !!!

Inna sprawa to zeby dojsc do porozumienia trzeba z kazdym rozmawiac takim jezykiem jaki on rozumie.
          • 11temida opowiada o tym.......publicznie! 22.02.13, 09:15
            Staruch opisuje też procedury, jakie mają miejsce podczas zatrzymania w państwie prawa, podczas którego był bity przez policję:

Przyjazd do Komendy Stołecznej w Pałacu Mostowskich. Tam bicie, najpierw przez naczelnika wydziału ds. zwalczania przestępczości kibiców. Potem, kiedy już byłem zatrzymany, wezwano do mnie oddział realizacji - antyterrorystów w pełnym rynsztunku, którzy bili mnie najpierw na komendzie, potem bili mnie, wioząc nieoznakowanym vanem do szpitala, a następnie przez całą drogę ze szpitala na tzw. dołek, w którym byłem zatrzymany, zanim zostałem przewieziony do aresztu.

pis_da_deby napisał:

>
            > A byl czy mowi ze byl ?
            • pis_da_deby Re: opowiada o tym.......publicznie! 22.02.13, 09:27
              Czyli opowiada. Tak myslalem. No i wybral sobie dobre miejsce do tego opowiadania
            • 99venus Re: opowiada o tym.......publicznie! 22.02.13, 09:36
              i skatowanego menela wypuścili ze szpitala?
              to znaczy,że słabo bili.
        • ayran Re: nie ciekawi cie dlaczego był bity????????? 22.02.13, 11:15
          Jakoś specjalnie mnie to nie pasjonuje, z tym że oczywiście nie wierze, by rzeczywiście był pobity tak, jak to przedstawił. Pewnie dostał ze dwa razy "z liścia" w ramach zemsty za Rzeźniczaka. Czego oczywiście nie pochwalam.
    • rzewuski1 Re: "Staruch" triumfuje u Pospieszalskiego... 22.02.13, 09:32
      Kto oglądać Pospieszalskiego?
      Szkoda czasu.

• dystans4 Re: "Staruch" triumfuje u Pospieszalskiego... 22.02.13, 09:47
      Chcesz powiedzieć, że bardziej wierzymy Pospieszalskiemu? My?

Niech więcej opowiada o smoleńskim zamachu, zdradzie Tuska, dobijaniu rannych i chyłkiem wywożonym z pobojowiska kokpicie. I niech się uwiarygodni swoją lojalnością wobec władz stanu wojennego.
      Będziemy mieli PiS w pełnej krasie.
      --
      buldog.
    • kecawa Re: "Staruch" triumfuje u Pospieszalskiego...:-) 22.02.13, 09:48
      Polszewizacja państwa widoczna jest gołym okiem- akie to jednak ważne by wymieniać co kilka lat rządzących bo się alienują- widać to na przykładzie jak polszewia postępuje a Staruch jest tu jedynie przykładem

ps
      nie stawiam tezy że jest to aniolek lecz tezę że polszewicki aparat przymsu i wspierające go media gotują nam los Starucha
      • des4 Re: "Staruch" triumfuje u Pospieszalskiego...:-) 22.02.13, 10:36
        a dlaczego jakiś aparat przymusu (swoją drogą co to znaczy "polszewicki" to jakaś grypsera?) ma mnie aresztować i bić tak jak tego bandytę? na mecze nie uczęszczam, ustawek w lasach nie organizuję, dzieci na lokalnych zawodach i kobiet nie kopię, siekier i maczet nie wożę w bagażniku...
        • kecawa Re: "Staruch" triumfuje u Pospieszalskiego...:-) 23.02.13, 10:28
          Porozmawiaj z kobietami i dziećmi co palowani byli 11 listopada w Warszawie

ps
          demokracja i praworządność drogi lemingu polega na tym, że dopóki nie udowodnią ci przestępstwa to niemożna ciebie karać a w szczególności karać poprzez pobicie

ps
          pozdrow Mira Zdzicha i Rycha a również Bukla i Tuska
      • 99venus Re: "Staruch" triumfuje u Pospieszalskiego...:-) 22.02.13, 11:26
        podejrzewasz żorżyk,że ci przyleją?nie martw się.policja ułomnych mentalnie nie bije.
        wystarczy,że los ich pokarał.
    • mariner4 Bili go? Szkoda ze to nieprawda. 22.02.13, 11:19
      Ten s.... syn, idol PiSiorów sam ma lekką rękę do bicia.
      M.
    • piq "Staruch", "Litar" i inne żałosne ciocie... 22.02.13, 11:35
      ...są mocne tylko wtedy, gdy idą z kolegami. Gdyby stanął taki ćwierćprątek przed normalnym zdrowym i silnym facetem sam, to by się porobił w stringi. Ciekawe, że to taki wzorzec osobowy dla kretynków od "prawdziwej i niepodległej" oraz bredni smoleńskiej.

Popieranie rodziny polega na tym, głąbit, że człowiek, który atakuje rodzinę z dziećmi, za to, że przyszła sobie na mecz, powinien zostać zmielony żywcem razem z odpadami poprodukcyjnymi na karmę dla rybek. A nie na tym, że takie cymbały jak ty, głąbit, czy remiś, robicie sobie z takich ciot idoli.
      • 1all.correct Prawica nie da ukrzywdzić Pana Staruchowicza ! 22.02.13, 11:50
        ON jest jak wonny kwiat na łące pełnej lewicowego gnoju. Precz z komuną !!!
        • rzewuski1 Re: Prawica nie da ukrzywdzić Pana Staruchowicza 22.02.13, 17:16
          To w Polsce jest komuna?
          Co chlejesz?
          Denaturat zmieszany z benzyną?
    • boblebowsky Re: "Staruch" triumfuje u Pospieszalskiego... 22.02.13, 13:10
      gambit_smolenski2 napisał(a):

> Oj, coś czuję w kościach, że będziemy się jeszcze składać jako podatnicy na wie
      > lomilionowe odszkodowania dla pana Piotra Staruchowicza i jego kolegów-kibiców.
      > ..
      >
      > W "zbrodnię i karę" Starucha nie wierzą już nawet w Wybiórczej i lisim Newsweek
      > 'u...
      >
      > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13441432,Staruch__To_media_wsadzily_mnie_do_wiezienia_i_media.html
      > www.tvp.pl/vod/audycje/publicystyka/jan-pospieszalski-blizej/wideo/21022013-2230/9947323

A może miliardy głąbit?:)))
    • remik.bz dostanie jakies grosze odszkodowania 22.02.13, 13:19

> Oj, coś czuję w kościach, że będziemy się jeszcze składać jako podatnicy na wie
      > lomilionowe odszkodowania dla pana Piotra Staruchowicza

Wątpię.
      Władza posadziła Staruchowicza dla zemsty za "Donald matole...."
      Zemsta się dokonała. Władza łaskawie zwolniła wroga swego.
      Teraz władza ma (teoretycznie będzie mieć, praktycznie - juz ma)problem odszkodowania. Jesli Staruchowicz dostanie duże odszkodowanie to nawet zwolennicy PO się oburzą- "jak to z własnych podatków , z naszej krwawicy w korporacjach mamy płacić za prywatną zemstę Tuska?"
      No to władza da grosze ,aby zwolennicy władzy nie cierplieli za bardzo i aby się cieszyli ,ze władza dokopała przeciwnikowi. No bo przeciez to jest najważniejsze dla tej grupy "demokratów" a nie jakieś tam prawa człowieka.
      Tak czy inaczej z niskich pobudek , dla prywatneij zemsty władza już wykreowała lidera , konkretnego lidera wśród pewnej grupy swych przeciwników. A konkretny lider , taki "z krwi i kości" to nie jakis byt "internetowo-fejsbookowy", to cos czego mądra władza powinna jak ognia unikać. Mądra władza......to raczej nie tuskowa.
      • boblebowsky Re: dostanie jakies grosze odszkodowania 22.02.13, 13:21
        remik.bz napisał:

> Władza posadziła Staruchowicza dla zemsty za "Donald matole...."
        > Zemsta się dokonała. Władza łaskawie zwolniła wroga swego.
        > Teraz władza ma (teoretycznie będzie mieć, praktycznie - juz ma)problem odszkod
        > owania. Jesli Staruchowicz dostanie duże odszkodowanie to nawet zwolennicy PO s
        > ię oburzą- "jak to z własnych podatków , z naszej krwawicy w korporacjach mamy
        > płacić za prywatną zemstę Tuska?"
        > No to władza da grosze ,aby zwolennicy władzy nie cierplieli za bardzo i aby si
        > ę cieszyli ,ze władza dokopała przeciwnikowi. No bo przeciez to jest najważniej
        > sze dla tej grupy "demokratów" a nie jakieś tam prawa człowieka.
        > Tak czy inaczej z niskich pobudek , dla prywatneij zemsty władza już wykreowała
        > lidera , konkretnego lidera wśród pewnej grupy swych przeciwników. A konkretny
        > lider , taki "z krwi i kości" to nie jakis byt "internetowo-fejsbookowy", to c
        > os czego mądra władza powinna jak ognia unikać. Mądra władza......to raczej nie
        > tuskowa.

Oj chyba się remiś trochę rozpędziłeś. Jak na razie to ten bandzior został zwolniony z aresztu, a nie uniewinniony od zarzutów.
        • remik.bz Re: dostanie jakies grosze odszkodowania 22.02.13, 14:22
          boblebowsky napisał:

>
          > Oj chyba się remiś trochę rozpędziłeś. Jak na razie to ten bandzior został zwol
          > niony z aresztu, a nie uniewinniony od zarzutów.

Jak na razie to zarzuty "narkotykowe" nie trzymaja sie kupy. Osobiście wątpię ( i nie tylko ja) ,ze zebrane "dodowdy" wystarczą do skazania.
          A zarzut "posiadania cudzych dowodów osobistych" chyba nie wymagał 8-miesięcznego aresztu. Staruchowiucz powinien być dawno osądzony w tej sprawie.
          • boblebowsky Re: dostanie jakies grosze odszkodowania 22.02.13, 14:27
            remik.bz napisał:

> boblebowsky napisał:
            >
            > >
            > > Oj chyba się remiś trochę rozpędziłeś. Jak na razie to ten bandzior zosta
            > ł zwol
            > > niony z aresztu, a nie uniewinniony od zarzutów.
            >
            > Jak na razie to zarzuty "narkotykowe" nie trzymaja sie kupy. Osobiście wątpię (
            > i nie tylko ja) ,ze zebrane "dodowdy" wystarczą do skazania.

Wiem, wiem, Kempa też wątpi:)) Rozumiem, że znasz akta?
            • remik.bz Re: dostanie jakies grosze odszkodowania 22.02.13, 14:48
              boblebowsky napisał:

>> Wiem, wiem, Kempa też wątpi:)) Rozumiem, że znasz akta?
              >
              Nie znam akt, ale znam zycie.
              Gdyby proces zaczął sie powiedzmy po 1 miesiącu aresztu pewnie zapomniano by o akcie aresztowania. Sprawa jakos by sie rozeszła po kościach. Nawet jakby dostał 10 lat to jakos by to przeszło.
              Teraz sprawa stała sie polityczna. Staruchowicz będzie miał nie tylko bardzo dobrych i cwanych prawników do pomocy, ale na dodatek ew. proces będzie mocno pilnowany przez media antyrządowe, niezaleznych obserwatorów, różnych obrońców praw człowieka itp. Raczej numer "na Tuleyę " nie wyjdzie po raz drugi. Aż tak głupia to władza nie jest aby to powtarzać w stosunkowo mało waznej sprawie. Skazanie w pierwszej instancji-to będą kolejne procesy- coraz bardziej pilnowane przez opozycję. I coraz wiekszy "gloria i chwała dla męczennika".
              Po ew. ostatecznym skazaniu w Polsce, wyczerpaniu "drogi sądowej" w kraju zostają różne "Strasburgi" mocno uczulone na aresztowania przy słabiutkich dowodach, na opieszałość sądową i na wyroki o zabarwieniu politycznym.
              No cóż , władza sama sobie ten pasztet upiekła trzymając gościa tak długo w areszcie.
              • adam111115 Re: dostanie jakies grosze odszkodowania 22.02.13, 14:58
                Raczej numer "na Tuleyę " nie wyjdzie po raz drugi.

Mógłbyś proszę wyjaśnić zwrot? Co to znaczy?

Tuleya skazał G. za łapówki przy czym powiedział uwagi o metodach wydobycia zeznań.

Więc jak się ma Tuleya do twojego idola?
              • boblebowsky Re: dostanie jakies grosze odszkodowania 22.02.13, 15:14
                remik.bz napisał:

> boblebowsky napisał:
                >
                > >> Wiem, wiem, Kempa też wątpi:)) Rozumiem, że znasz akta?
                > >
                > Nie znam akt, ale znam zycie.
                > Gdyby proces zaczął sie powiedzmy po 1 miesiącu aresztu pewnie zapomniano by o
                > akcie aresztowania. Sprawa jakos by sie rozeszła po kościach. Nawet jakby dosta
                > ł 10 lat to jakos by to przeszło.

Proces po miesiącu? Fantazja cię ponosi, talk samo jak ta znajomość życia:)

> Teraz sprawa stała sie polityczna. Staruchowicz będzie miał nie tylko bardzo do
                > brych i cwanych prawników do pomocy, ale na dodatek ew. proces będzie mocno pil
                > nowany przez media antyrządowe, niezaleznych obserwatorów, różnych obrońców pra
                > w człowieka itp. Raczej numer "na Tuleyę " nie wyjdzie po raz drugi. Aż tak głu
                > pia to władza nie jest aby to powtarzać w stosunkowo mało waznej sprawie. Skaza
                > nie w pierwszej instancji-to będą kolejne procesy- coraz bardziej pilnowane prz
                > ez opozycję. I coraz wiekszy "gloria i chwała dla męczennika".
                > Po ew. ostatecznym skazaniu w Polsce, wyczerpaniu "drogi sądowej" w kraju zost
                > ają różne "Strasburgi" mocno uczulone na aresztowania przy słabiutkich dowodach
                > , na opieszałość sądową i na wyroki o zabarwieniu politycznym.
                > No cóż , władza sama sobie ten pasztet upiekła trzymając gościa tak długo w are
                > szcie.

Sprawę polityczną ze swoich zarzutów zrobił sam Staruch wraz politykami prawicy, którzy go popierali. Musieli mu się odwdzięczyć za jego zaangażowanie w wyborach.
      • 1all.correct Pan Staruch, przywódca polskiej młodzieży naucza: 22.02.13, 14:14
        Tylko pod Krzyżem, tylko pod tym Znakiem Polska jest Polską, a Polak Polakiem! BÓG - HONOR – OJCZYZNA Wielka Polska Katolicka !
        Krucjata Różańcowa za Ojczyznę! Codziennie odmawiajcie Różaniec o Polskę wierną Bogu, Krzyżowi i Arturowi Zawiszy, o wypełnienie Jasnogórskich Ślubów Narodu podjętych podczas pielgrzymki kumatych kibiców. Precz z komuną !!!
        • remik.bz Re: Pan Staruch, przywódca polskiej młodzieży nau 22.02.13, 14:24
          1all.correct napisała:

> Tylko pod Krzyżem, tylko pod tym Znakiem Polska jest Polską, a Polak Polakiem!
          > BÓG - HONOR – OJCZYZNA Wielka Polska Katolicka !
          > Krucjata Różańcowa za Ojczyznę! Codziennie odmawiajcie Różaniec o Polskę wierną
          > Bogu, Krzyżowi i Arturowi Zawiszy, o wypełnienie Jasnogórskich Ślubów Narodu p
          > odjętych podczas pielgrzymki kumatych kibiców. Precz z komuną !!!

Gdybyś była mężczyzną , to bym poradził "nie pij tyle". Ale ponieważ jesteś kobiętą to zamilknę.
          • 1all.correct Re: Pan Staruch, przywódca polskiej młodzieży nau 22.02.13, 17:07
            remik.bz napisał:

> 1all.correct napisała:
            >
            > > Tylko pod Krzyżem, tylko pod tym Znakiem Polska jest Polską, a Polak Pola
            > kiem!
            > > BÓG - HONOR – OJCZYZNA Wielka Polska Katolicka !
            > > Krucjata Różańcowa za Ojczyznę! Codziennie odmawiajcie Różaniec o Polskę
            > wierną
            > > Bogu, Krzyżowi i Arturowi Zawiszy, o wypełnienie Jasnogórskich Ślubów Na
            > rodu p
            > > odjętych podczas pielgrzymki kumatych kibiców. Precz z komuną !!!
            >
            > Gdybyś była mężczyzną , to bym poradził "nie pij tyle". Ale ponieważ jesteś kob
            > iętą to zamilknę.
            Pierdolisz.
            • remik.bz Nie jesteś kobietą 22.02.13, 17:24
              1all.correct napisała:

> Pierdolisz.

A więc jednak nie jesteś kobietą. Dzieki za sprostowanie mojej pomyłki.
              A więc "nie pij tyle Przyjacielu"
      • bogucjusz Remisiowi gratulujemy idola :-) n/t 23.02.13, 10:45
    • snajper55 To nie kibice, tylko kibole 22.02.13, 15:05

> lomilionowe odszkodowania dla pana Piotra Staruchowicza i jego kolegów-kibiców.

Zwracam ci uwagę, że to nie są żadni kibice, tylko kibole. Tak sami o sobie mówią, więc nie wiem dlaczego starasz się to przekłamać.

Poza tym oni mogą się poczuć dotknięci określeniem "kibic" i jeśli taki Pan Staruch dowie się kim jesteś, to tak ci "jebnie w łeb" że "wypie...sz" z tego forum na długo (cytaty z pewnej wypowiedzi Pana Starucha).

S.
    • losiu4 Re: "Staruch" triumfuje u Pospieszalskiego... 22.02.13, 15:17

ciekawe czy wtedy wybiórcza posypie głowę popiołem czy swoim zwyczajem będzie głupa rznąć... a może jakiegoś cyngla wypuści zeby jakas "afere" w którą kibole niby bedą zamieszani rozkręcić?

Pozdrawiam

Losiu
      • 1all.correct Re: To nie kibice, tylko kibole 22.02.13, 17:09
        Kibol to nie człowiek i nie kibic. Tak taki odpad, krótko mówiąc gó....
      • cymber.gaj Re: "Staruch" triumfuje u Pospieszalskiego... 22.02.13, 18:09
        Staruchowicz u Pospieszalskiego gaworzył, jak to po zatrzymaniu był przez kilkanaście godzin bez przerwy bity, wręcz katowany – najpierw przez policję, potem przez straż więzienną. Jakimś cudem jednak nasz bohater przeżył, a nawet pobyt w szpitalu okazał się niepotrzebny. Prawdziwy patriota wszystko wytrzyma dla Umiłowanej Ojczyzny Swojej!
        W ogóle to dość zabawny widok był – oto Jaś Pospieszalski, ten nieustępliwy, niepokorny, nieustraszony bojownik o wolność słowa, zaprasza do swojego programu wyłącznie zdeklarowanych zwolenników swoich poglądów. Czyżby się obawiał kontrargumentów? Po prostu się boi? Nie zaprasza przeciwników ze zwykłego, podłego strachu? Jest nędznym tchórzem?
        • jan.urbaniak1 Re: "Staruch" triumfuje u Pospieszalskiego... 22.02.13, 22:55
          cymber.gaj napisał:

> Staruchowicz u Pospieszalskiego gaworzył, jak to po zatrzymaniu był przez kilka
          > naście godzin bez przerwy bity, wręcz katowany – najpierw przez policję,
          > potem przez straż więzienną. Jakimś cudem jednak nasz bohater przeżył, a nawet
          > pobyt w szpitalu okazał się niepotrzebny. Prawdziwy patriota wszystko wytrzyma
          > dla Umiłowanej Ojczyzny Swojej!
          > W ogóle to dość zabawny widok był – oto Jaś Pospieszalski, ten nieustępli
          > wy, niepokorny, nieustraszony bojownik o wolność słowa, zaprasza do swojego pro
          > gramu wyłącznie zdeklarowanych zwolenników swoich poglądów. Czyżby się obawiał
          > kontrargumentów? Po prostu się boi? Nie zaprasza przeciwników ze zwykłego, podł
          > ego strachu? Jest nędznym tchórzem?
          >
          Bo to menda.
          • remik.bz ależ "elitarny" komentarz ! 23.02.13, 07:20
            jan.urbaniak1 napisał:

> >
            > Bo to menda.

Ten komentarz to ewidentnie owoc "intelektualnych" mozliwości Pana Jana, nawet szczyt tych możliwosci śmiem twierdzić.
            • 99venus Re: ależ "elitarny" komentarz ! 23.02.13, 10:41
              adekwatny do poczynań Pospieszalskiego.
              to pewnie kolega ojca Starucha,podobno dziennikarza narodowego(bez względu co to znaczy)
    • spokojny.zenek jakaś nowa definicja "triumfowania"... 23.02.13, 12:39
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka