Dodaj do ulubionych

powrót normalności w TVP

22.07.04, 10:05
Tak psioczyliśmy na Dworaka, a tu proszę :) Pokazał klasę. Brawo!
Spełniają się najgorsze obawy inaw ( bądź tez Jagnieszki) - faszyści nie
dość, że likwidują "Kabaret" Lipińskiej to wpychają transmisję mszy świętej w
niedzielę.
www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_040722/kraj/kraj_a_5.html
Obserwuj wątek
    • Gość: babariba jeśeli glajszachtowanie 'publicznej' IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 22.07.04, 10:40
      i zastępowanie 'swoimi - 'nieswoich' nazywasz 'powrotem normalności', to gratuluję dobrego samopoczucia.
      Na szczęście piloty telewizorów mają dziś bardzo wiele guziczków...
      • Gość: wartburg wyrównanie rachunków IP: *.pool.mediaWays.net 22.07.04, 12:19
        Gość portalu: babariba napisał(a):

> i zastępowanie 'swoimi - 'nieswoich' nazywasz 'powrotem normalności', to
        gratul
        > uję dobrego samopoczucia.
        > Na szczęście piloty telewizorów mają dziś bardzo wiele guziczków...

To jest zastępowanie tych, którzy zupelnie utracili zaufanie, tymi, którzy
        jeszcze je mają. Z jakiegoś powodu jestem też pewien, że dołożą wszelkich
        wysiłków, aby go nie utracić, guziczku.

Nie przypominam sobie, aby Olejnik albo Żakowski skompromitowali się chociaż
        raz w ten sposób, jak to czynią dzień w dzień i to od lat bezkarne zera
        dziennikarskie w rodaju Pieńkowskiej, Durczoka, Jeneralskiego albo
        Gembarowskiego. Przyszedł czas (wreszcie) na wyrównanie warunków.
        • Gość: uciekajaca wiedźma Re: wyrównanie rachunków IP: *.crowley.pl 22.07.04, 12:29
          Gość portalu: wartburg napisał(a):

> Gość portalu: babariba napisał(a):
          >
          > > i zastępowanie 'swoimi - 'nieswoich' nazywasz 'powrotem normalności', to
          > gratul
          > > uję dobrego samopoczucia.
          > > Na szczęście piloty telewizorów mają dziś bardzo wiele guziczków...
          >
          >
          > To jest zastępowanie tych, którzy zupelnie utracili zaufanie, tymi, którzy
          > jeszcze je mają. Z jakiegoś powodu jestem też pewien, że dołożą wszelkich
          > wysiłków, aby go nie utracić, guziczku.
          >
          > Nie przypominam sobie, aby Olejnik albo Żakowski skompromitowali się chociaż
          > raz w ten sposób, jak to czynią dzień w dzień i to od lat bezkarne zera
          > dziennikarskie w rodaju Pieńkowskiej, Durczoka, Jeneralskiego albo
          > Gembarowskiego. Przyszedł czas (wreszcie) na wyrównanie warunków.
          Czy wszyscy odwetowcy mają "chrześcijańskie inaczej" oblicza ???
          Nie chodzi tu o Żakowskiego czy Olejnik ale np. o Pospieszalskiego czy innych
          pampersopodobnych.
          Czyżby "socjalistyczny" wartburg po liftingu ,zamienił się w steibachowskie
          BMW ,z guziczkiem zamiast silnika ???
          :)))
          • Gość: wartburg Re: wyrównanie rachunków IP: *.pool.mediaWays.net 22.07.04, 12:39
            Gość portalu: uciekajaca wiedźma napisał(a):

> > Czy wszyscy odwetowcy mają "chrześcijańskie inaczej" oblicza ???
            > Nie chodzi tu o Żakowskiego czy Olejnik ale np. o Pospieszalskiego czy innych
            > pampersopodobnych.
            > Czyżby "socjalistyczny" wartburg po liftingu ,zamienił się w steibachowskie
            > BMW ,z guziczkiem zamiast silnika ???
            > :)))

O czym chrzanisz? O jakie "chrześcijańskie oblicza" Ci biega? Ja się cieszę,
            że ekipa "Wiadomości" - najgorsza w historii TVP - pójdzie wreszcie w odstawkę.
            Bo przez te twarzyczki Pieńkowskojeneralskodurczokowskie dostawałem mdłości po
            każdym włączeniu telewizora.
            • Gość: uciekająca wiedźma Re: wyrównanie rachunków IP: *.crowley.pl 22.07.04, 13:00

> Gość portalu: uciekajaca wiedźma napisał(a):
              >
              > > > Czy wszyscy odwetowcy mają "chrześcijańskie inaczej" oblicza ???
              > > Nie chodzi tu o Żakowskiego czy Olejnik ale np. o Pospieszalskiego czy in
              > nych
              > > pampersopodobnych.
              > > Czyżby "socjalistyczny" wartburg po liftingu ,zamienił się w steibachowsk
              > ie
              > > BMW ,z guziczkiem zamiast silnika ???
              > > :)))
              >
              >
              > O czym chrzanisz? O jakie "chrześcijańskie oblicza" Ci biega? Ja się cieszę,
              > że ekipa "Wiadomości" - najgorsza w historii TVP - pójdzie wreszcie w
              odstawkę.
              >
              > Bo przez te twarzyczki Pieńkowskojeneralskodurczokowskie dostawałem mdłości
              po
              > każdym włączeniu telewizora.
              Chrzanię tylko o tym by wreszcie skończyć z "wyrównywaniem rachunków" :)
              By jedynym kryterium była fachowosć dziennikarska.....
              A nie zamiana jednych cichodajek, na takie same spod innego sztandaru.
              Ale zdaję sobie sprawę,ze w tym chorym kraju ,nie doczekam się tego nigdy :(((
              A jeśli wg. Ciebie to Rzepa jest wzorem uczciwego dziennikarstwa,to raczej
              konsensusu między nami nie będzie :)))
              • kataryna.kataryna Re: wyrównanie rachunków 22.07.04, 13:12
                Gość portalu: uciekająca wiedźma napisał(a):

> Chrzanię tylko o tym by wreszcie skończyć z "wyrównywaniem rachunków" :)
                > By jedynym kryterium była fachowosć dziennikarska.....
                > A nie zamiana jednych cichodajek, na takie same spod innego sztandaru.

Te cichodajki spod innego sztandaru to Olejnik i Żakowski?

> A jeśli wg. Ciebie to Rzepa jest wzorem uczciwego dziennikarstwa,to raczej
                > konsensusu między nami nie będzie :)))

A jaka polska gazeta jest według Ciebie najbardziej uczciwa/najmniej nieuczciwa
                (niepotrzebne skreslić)? Bardzo jestem ciekawa, bo już wiem, że nie Rzepa,
                pewnie też nie jedno z Żyć, więc jaka? Wyborcza? A może Fakty i Mity?
                • Gość: P-77 Re: wyrównanie rachunków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 13:23
                  > Te cichodajki spod innego sztandaru to Olejnik i Żakowski?
                  Akurat M. Olejnik bezstronnością już od dawna nie grzeszy - w zeszłym roku
                  podczas rozmowy z Donaldem Tuskiem (5 czerwca 2003 r.) to on ją musiał tonować.
                  Zaczęła od stwierdzenie "minister skarbu ryje pod radą nadzorczą" (chodziło o
                  próby podważenia legalności wyboru członków rady nadzorczej TVP) i w ustach
                  dziennikarza takie stwierdzenie było nie na miejscu.
                  Nie podobała mi się telewizja Kwiatkowskiego ale nowe kierownictwo TVP 1 po
                  prostu zastępuje jedną nomenklaturę inną.
                  Choć oczywiście we wrześniu dopiero okaże się kto ma rację.
                • Gość: uciekajaca wiedźma Re: wyrównanie rachunków IP: *.crowley.pl 22.07.04, 13:25
                  kataryna.kataryna napisała:

> Gość portalu: uciekająca wiedźma napisał(a):
                  >
                  > > Chrzanię tylko o tym by wreszcie skończyć z "wyrównywaniem rachunków" :)
                  > > By jedynym kryterium była fachowosć dziennikarska.....
                  > > A nie zamiana jednych cichodajek, na takie same spod innego sztandaru.
                  >
                  >
                  >
                  > Te cichodajki spod innego sztandaru to Olejnik i Żakowski?
                  Czytaj wczesniejsze posty Kataryno :)
                  Żakowski to jeden z moich ulubionych ludzi pióra !
                  >
                  > > A jeśli wg. Ciebie to Rzepa jest wzorem uczciwego dziennikarstwa,to racz
                  > ej
                  > > konsensusu między nami nie będzie :)))
                  >
                  >
                  >
                  > A jaka polska gazeta jest według Ciebie najbardziej uczciwa/najmniej
                  nieuczciwa
                  >
                  > (niepotrzebne skreslić)? Bardzo jestem ciekawa, bo już wiem, że nie Rzepa,
                  > pewnie też nie jedno z Żyć, więc jaka? Wyborcza? A może Fakty i Mity?
                  Jak może mieć wątpliwości ,taki forumowy Sherlock Molmes ???
                  • kataryna.kataryna Re: wyrównanie rachunków 22.07.04, 13:28
                    Gość portalu: uciekajaca wiedźma napisał(a):

> >
                    > > A jaka polska gazeta jest według Ciebie najbardziej uczciwa/najmniej
                    > nieuczciwa
                    > >
                    > > (niepotrzebne skreslić)? Bardzo jestem ciekawa, bo już wiem, że nie Rzepa
                    > ,
                    > > pewnie też nie jedno z Żyć, więc jaka? Wyborcza? A może Fakty i Mity?
                    > Jak może mieć wątpliwości ,taki forumowy Sherlock Molmes ???

Wyborcza i FiM ex aequo?
                    • Gość: jan Re: wyrównanie rachunków IP: 81.219.98.* 22.07.04, 16:12
                      jeszcze 2 miesiące temu kataryniarz w obronie "Gazety" i Adasia wydłubywał
                      forumowiczom oczy , pluł , drapał i bił ze złości pięścią w klawiaturę.
                      ależ ten lapsus-lapsus ma wpływ na kataryniarza że ono tak lewituje , lewituje
                      i zatrzyma się ze swoimi poglądami pewnie gdzieś w pobliżu Gertiszcha i
                      Maciarewicza.
                      coś ty lapsus-lapsus zrobił że ono tak sie tobie podkłada ?
                    • venus99 Re: wyrównanie rachunków 22.07.04, 18:41
                      ja bym stawiał na nd.jako wzorzec obiektywizmu.ale rzepa mieści się z cała
                      pewnościa na pudle.
            • Gość: Nequaquam Vacuum Panie Dwusuw! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 17:01

> Gość portalu: uciekajaca wiedźma napisał(a):
              >
              > > > Czy wszyscy odwetowcy mają "chrześcijańskie inaczej" oblicza ???
              > > Nie chodzi tu o Żakowskiego czy Olejnik ale np. o Pospieszalskiego czy in
              > nych
              > > pampersopodobnych.
              > > Czyżby "socjalistyczny" wartburg po liftingu ,zamienił się w steibachowsk
              > ie
              > > BMW ,z guziczkiem zamiast silnika ???
              > > :)))
              >
              >
              > O czym chrzanisz? O jakie "chrześcijańskie oblicza" Ci biega? Ja się cieszę,
              > że ekipa "Wiadomości" - najgorsza w historii TVP - pójdzie wreszcie w
              odstawkę.
              >
              > Bo przez te twarzyczki Pieńkowskojeneralskodurczokowskie dostawałem mdłości
              po
              > każdym włączeniu telewizora

Widzisz drogi Dwusuwie, po to są guziczki na pilocie, żebyś mógł zmienić
              program jak ci się mdło robi. Bardzo widać sporadycznie to robiłeś, bo
              ci "wspaniali dziennikarze" już pokazali na co ich stać, ale w telewizji która
              już nie istnieje, bo nikt nie chciał jej oglądać (zresztą się nie dało znieść
              tego mydła). Tak jak i Ty, guziczków nie wduszali odpowiednich także inni tobie
              podobni i pampersia TV zniknęła.

Teraz, za pieniądze podatników będą ci sami ludzie realizować tak samo rzygliwo-
              pampersie smrodki i emitować w TVP.

Może się to komuś nie podobać, ale te "skompromitowane" i "niegodne zaufania"
              twarze TVP, które eksterminuje według politycznego klucza kolejny aparatczyk na
              czele telewizji publicznej, zapewniały największą oglądalność. Wiedz, że jednak
              w przeciwieństwie do Ciebie zdecydowana większość obywateli tego kraju wie do
              czego służą guziczki na pilocie i gdyby im coś nie pasowało, to by z tej
              umiejętności korzystali.
              • kataryna.kataryna Re: Panie Dwusuw! 22.07.04, 17:08
                Gość portalu: Nequaquam Vacuum napisał(a):

> Może się to komuś nie podobać, ale te "skompromitowane" i "niegodne zaufania"
                > twarze TVP, które eksterminuje według politycznego klucza kolejny aparatczyk
                na
                >
                > czele telewizji publicznej, zapewniały największą oglądalność.

Poczytaj badania wiarygodności kwiatkowskiej telewizji to zobaczysz jaka była
                opinia społeczeństwa o programach informacyjnych i publicystycznych robionych
                przez tych "eksterminowanych".

Wiedz, że jednak
                >
                > w przeciwieństwie do Ciebie zdecydowana większość obywateli tego kraju wie do
                > czego służą guziczki na pilocie i gdyby im coś nie pasowało, to by z tej
                > umiejętności korzystali.

I tutaj się chyba nic nie zmieniło, nadal można korzystać z guziczków, więc o
                co ten raban? Może poczekajmy na pierwsze wyniki oglądalności (a przede
                wszystkim wiarygodności) z konkluzjami?
                • Gość: Nequaquam Vacuum Re: Panie Dwusuw! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 17:25
                  kataryna.kataryna napisała:

> Gość portalu: Nequaquam Vacuum napisał(a):
                  >
                  >
                  > > Może się to komuś nie podobać, ale te "skompromitowane" i "niegodne zaufa
                  > nia"
                  > > twarze TVP, które eksterminuje według politycznego klucza kolejny aparatc
                  > zyk
                  > na
                  > >
                  > > czele telewizji publicznej, zapewniały największą oglądalność.
                  >
                  >
                  >
                  > Poczytaj badania wiarygodności kwiatkowskiej telewizji to zobaczysz jaka była
                  > opinia społeczeństwa o programach informacyjnych i publicystycznych robionych
                  > przez tych "eksterminowanych".

Poza garstką "zaangażowanych", intelektualnych krzykaczy nikogo takie badania
                  nie inetersują. Jakby Polacy nie ufali tym programom, to by ich nie oglądali.
                  Wydaje Ci się że masz prawo wyrokować, że Polacy to naprawde tacy idioci że
                  wybierają i oglądają program w który nie wierzą? Rozumiem, że jak to by
                  dotyczyło "Nie do wiary", ale program informacyjny?

> Wiedz, że jednak
                  > >
                  > > w przeciwieństwie do Ciebie zdecydowana większość obywateli tego kraju wi
                  > e do
                  > > czego służą guziczki na pilocie i gdyby im coś nie pasowało, to by z tej
                  > > umiejętności korzystali.
                  >
                  >
                  >
                  > I tutaj się chyba nic nie zmieniło, nadal można korzystać z guziczków, więc o
                  > co ten raban? Może poczekajmy na pierwsze wyniki oglądalności (a przede
                  > wszystkim wiarygodności) z konkluzjami?

Raban jest o to, że ja osobiście nie lubię płacić podatków na czyjeś hobby i
                  niespełnione marzenia. Wisi mi jaką opcję polityczną reprezentuje państwowa
                  telewizja. Od wybierania mam guziczki. Natomiast zależy mi na tym, że skoro już
                  takie gówno jak państwowa telewizja musi istnieć, to żeby miało jak największą
                  oglądalność i dużą ilość bardzo drogich reklam. Żebym musiał dopłacać jak
                  najmniej.

Pampersi udowodnili w praktyce, że zapewnić oglądalności nie potrafią. Dla mnie
                  to wystarczające.
                  • Gość: kataryna Re: Panie Dwusuw! IP: *.devs.futuro.pl 22.07.04, 19:25
                    Gość portalu: Nequaquam Vacuum napisał(a):

> > Poczytaj badania wiarygodności kwiatkowskiej telewizji to zobaczysz jaka
                    > była
                    > > opinia społeczeństwa o programach informacyjnych i publicystycznych robio
                    > nych
                    > > przez tych "eksterminowanych".
                    >
                    > Poza garstką "zaangażowanych", intelektualnych krzykaczy nikogo takie badania
                    > nie inetersują. Jakby Polacy nie ufali tym programom, to by ich nie oglądali.
                    > Wydaje Ci się że masz prawo wyrokować, że Polacy to naprawde tacy idioci że
                    > wybierają i oglądają program w który nie wierzą? Rozumiem, że jak to by
                    > dotyczyło "Nie do wiary", ale program informacyjny?

Ja nie uważam, ja tylko przypominam sobie badania opinii publicznej na temat
                    wiarygodności TVP za czasów Kwiatkowskiego. Nie wypadały najlepiej. A jeśli
                    chodzi o oglądalność, to częśc widzów nie ma wyboru, bo TVN nie pokrywa całego
                    kraju a wiele osób nie ma kablówki i mają do wyboru TVP i Polsat.

> > Wiedz, że jednak
                    > > >
                    > > > w przeciwieństwie do Ciebie zdecydowana większość obywateli tego kr
                    > aju wi
                    > > e do
                    > > > czego służą guziczki na pilocie i gdyby im coś nie pasowało, to by
                    > z tej
                    > > > umiejętności korzystali.
                    > >
                    > >
                    > >
                    > > I tutaj się chyba nic nie zmieniło, nadal można korzystać z guziczków, wi
                    > ęc o
                    > > co ten raban? Może poczekajmy na pierwsze wyniki oglądalności (a przede
                    > > wszystkim wiarygodności) z konkluzjami?
                    >
                    > Raban jest o to, że ja osobiście nie lubię płacić podatków na czyjeś hobby i
                    > niespełnione marzenia. Wisi mi jaką opcję polityczną reprezentuje państwowa
                    > telewizja.

Chyba Ci jednak nie wisi skoro przeszkadzać Ci zaczęło dopiero pozbywanie się z
                    TVP skompromitowanych ludzi służących SLD.

Od wybierania mam guziczki. Natomiast zależy mi na tym, że skoro już
                    >
                    > takie gówno jak państwowa telewizja musi istnieć, to żeby miało jak
                    największą
                    > oglądalność i dużą ilość bardzo drogich reklam. Żebym musiał dopłacać jak
                    > najmniej.

Wysokość abonamentu nie jest uzależniona od oglądalności bo służy on
                    finansowaniu tzw. misji telewizji publicznej - na to płacisz abonament a nie na
                    wyrównanie zysków z reklam. A programy "misyjne" mają niską oglądalność i to
                    się raczej nie zmieni. Misja różni telewizję publiczną od komercyjnej. Dopóki
                    telewizja jest publiczna, nie będize się kierowała wyłącznie kryterium
                    oglądalności.

> Pampersi udowodnili w praktyce, że zapewnić oglądalności nie potrafią. Dla
                    mnie
                    >
                    > to wystarczające.

Dla Ciebie tak, dla innych nie. Niektórzy uważają, że telewizja publiczna
                    powinna być przede wszystkim rzetelna i wiarygodna, a dotychczasowa ekipa w
                    praktyce udowodniła, że tego nie potrafi. Dla mnie to wystarcza. A pampersów
                    będę krytykować jak pojawią się problemy. Na razie jeszcze nawet nie zaczęli i
                    prawdopodobnie nie zaczną a tu już taka zadyma.
                    • Gość: babariba pampersi byli już na misji... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 22.07.04, 23:41
                      ...z franciszkanami z Niepokalanowa. Wydarli kasę (z państwowych firm zresztą głównie) i co??? Z pewnością oglądalność nie doganiała ilości miejsc, w których tę sławną telewizję MOŻNA było oglądać.
                      Teraz się oglądalnością nie muszą martwić... :)))
                • venus99 Re: Panie Dwusuw! 22.07.04, 18:44
                  czy mogę prosić o podanie wyników tych badań z ostatnich 2 lat?
                  guzik jest bronią ale jeszcze lepsza jest forsa.
                  ja przestaję płacic ten haracz.
            • venus99 Re: wyrównanie rachunków 22.07.04, 18:39
              problem polega na tym (czego nie chcesz zrozumieć albo przyjąć do
              wiadomości),że tobie robi sie niedobrze na widok Pieńkowskiej, Jeneralskiego
              czy też Durczoka a mnie na widok twoich faworytów.
              i obydwaj mamy prawo do takiej reakcji.tyle tylko,że ja bym twoich nie wylewał
              z roboty.
        • Gość: S Re: wyrównanie rachunków IP: *.blaster.pl / 62.233.226.* 22.07.04, 16:26
          A niech sobie wyrównują , ale dlaczego za moje pieniądze?
        • Gość: babariba jeśli tu chodzi o 'wyrównanie rachunków'... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 22.07.04, 23:04
          ...no to pewnie ta definicja jest adekwatna do stanu rzeczy, ale proszę mi nie mówic w takim razie o powrocie do normalności.
          Dla mnie jakimś stanem normalności byłoby, gdyby w telewizji publicznej znalazło się miejsce i dla Pospieszalskiego i dla Lipińskiej, dla Olejnikowej i dla Kwiatkowskiego.
          Jeśli natomiast jest teraz 'wyrównywanie rachunków', to... guziczków w pilocie i u nas wiele, oj wiele
    • Gość: Paweł Monika Olejnik bezstronna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 13:40
      Monika Olejnik bezstronna? Proszę słuchając jej wywiadów zwróćić uwagę w jaki
      sposób zadaje pytania i dyskutuje z politykami różnych opcji? Obserwuję uważnie
      to zjawisko od wielu lat i nie mam wątpliwości, że pani ta to wierna służąca
      naszego nadprezydenta Adasia. Gdyby trzeba było wskazać typowego dziennikarza
      Targowicy - dałbym jej miejsce w ścisłej czołówce.
      • Gość: wartburg Re: Monika Olejnik bezstronna? IP: *.pool.mediaWays.net 22.07.04, 14:02
        Gość portalu: Paweł napisał(a):

> Monika Olejnik bezstronna? Proszę słuchając jej wywiadów zwróćić uwagę w jaki
        > sposób zadaje pytania i dyskutuje z politykami różnych opcji? Obserwuję
        uważnie
        >
        > to zjawisko od wielu lat i nie mam wątpliwości, że pani ta to wierna służąca
        > naszego nadprezydenta Adasia. Gdyby trzeba było wskazać typowego dziennikarza
        > Targowicy - dałbym jej miejsce w ścisłej czołówce.

Mi też Monika O. wydaje się podejrzana. Szczególnie zaś fakt, że zadaje
        pytania i dyskutuje z politykami "różnych opcji". To z pewnością na coś
        wskazuje. Masz rację, od teraz będę się jej przyglądał uważnie. Jeśli nie
        powstrzyma jej Gembarowski z Pieńkowską, to czarno widzę.
    • goniacy.pielegniarz chyba jednak nie do końca 22.07.04, 14:20
      info.onet.pl/952497,19,item.html
    • Gość: klip Re: powrót normalności w TVP IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 22.07.04, 14:39
      Tam caly czas jest normalnie,tzn.stronniczo politycznie. Raz lewica wierzaca,
      raz lewica niewierzaca.To jest normalnosc w publicznej telewizji.
      • Gość: jack Re: powrót normalności w TVP IP: *.proxy.aol.com 22.07.04, 19:01
        Problem zlikwidowac jest stosunkowo latwo.
        Oddacac tvp1 lewicy wierzacej, tvp2 lewicy niewierzacej.
        Po roku zbadac ogladalnosc i oddac nazwe tv1 tej o wiekszej ogladalnosci.
        • klip-klap nie rozumiem 22.07.04, 19:26
          Muszę przyznac,ze nie rozumiem podniecenia ludzi jakimis zmianami na stanowisku
          czy dwoch. Zasada dzialania pozostaje ta sama - telewizja jest publiczna i tym
          samym zalezna od tych czy innych politykow. Na pewno nie obiektywna, chyba ze
          przez przypadek. Jedyne co jest w stanie to zmienic, to prywatyzacja,ale
          przeciez zaden z establishmentowych politykow nie chcialby stracic takiego
          narzedzia manipulacji.
          • Gość: jack Re: nie rozumiem IP: *.proxy.aol.com 22.07.04, 19:57
            Ale to jest polska domena, to onanizowanie sie osobami na stanowiskach nawet w
            instytucjach gdzie jakakolwiek partyjnosc jest niewskazana.
            Jeden partyjny palant wymienil drugiego i to powinno byc niedopuszczalne i to
            jest ISTOTA problemu.
            Jesli tak juz musi byc, ze czesc tv pozostaje w gesti panstwa, (a nie stac ich
            na obiektywnosc pogladow) to maja 2 programy panstwowe i powinna sie prawica z
            lewica nimi podzielic. Widzowi sami wybiora bardziej rozsadnych.
            Bo taka zmiana calosci programow, osob je prowadzacych co 4 lata jest
            idiotyzmem i drwina z publicznosci.
            A palantow rozliczac z ogladalnosci programu i osiaganych wynikow ekonomicznych.
    • Gość: jan odcinek "W" IP: 81.219.98.* 22.07.04, 15:40
      Jak zobaczyłem w TVP 2, przeniesione z TV Puls "Rozmowy niedokończone" z, Boże
      wybacz Pospieszalskim Janem poszedłem na pocztę i złożyłem w okienku
      odcinek "W" książeczki opłat telewizyjnych
      "Potwierdza sie zlożenie odcinka "W" o zaprzestaniu uzywania odbiornika
      radiofonicznego , telewizyjnego z dniem...."
      Komisarza TVP ks.Ołdakowskiego i Pospieszalskiego nie będę finansował , o !
      • Gość: Lech Re: odcinek "W" IP: *.blaster.pl / 62.233.226.* 22.07.04, 16:30
        Ja też tak zrobiłem.
        • Gość: Henryk Re: odcinek "W" IP: 82.160.16.* 22.07.04, 23:05
          I ja bym chętnie tak zrobił ale jestem "25% rodziny" i nie mogę.
      • oszolom.z.faktow.i.mitow Re: odcinek "W" 22.07.04, 19:35
        Gość portalu: jan napisał(a):

> Jak zobaczyłem w TVP 2, przeniesione z TV Puls "Rozmowy niedokończone" z,
        Boże
        >
        > wybacz Pospieszalskim Janem poszedłem na pocztę i złożyłem w okienku
        > odcinek "W" książeczki opłat telewizyjnych
        > "Potwierdza sie zlożenie odcinka "W" o zaprzestaniu uzywania odbiornika
        > radiofonicznego , telewizyjnego z dniem...."

Kurde, Jasiek, zainspirowałeś mnie. Jak zobaczyłem, że się ta wściekła prawica
        kręci wokół Orlenu, podjechałem na stację, zatankowałem do pełna i odjechałem
        bez płacenie. A co! Nie będą mi tu Giertychy i inne Wassermany mącić. A jutro
        zrobię twój numer z abonamentem. Też mi się ta brunatna telewizja katolska nie
        podoba.
        > Komisarza TVP ks.Ołdakowskiego i Pospieszalskiego nie będę finansował , o !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka