olga_w_ogrodzie 29.04.13, 19:09 po lewej - SLD, Ruch Palikota i Europa +, p. Kalisz, z Domem Wszystkich Polska. po prawej - PiS, PJN, Solidarna Polska. i jeszcze J.Korwin-Mikke. ale i z prawej, i z lewej wciąż jak mantrę słychać : PO się rozpada. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniechto.only Re: Jak PO rozpada się z wielkim hukiem 29.04.13, 19:50 > ale i z prawej, i z lewej wciąż jak mantrę słychać : PO się rozpada. Wishful thinking. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Jak PO rozpada się z wielkim hukiem 29.04.13, 19:52 olga_w_ogrodzie napisała: > po lewej - SLD, Ruch Palikota i Europa +, p. Kalisz, z Domem Wszystkich Polska. > > po prawej - PiS, PJN, Solidarna Polska. > > i jeszcze J.Korwin-Mikke. > > ale i z prawej, i z lewej wciąż jak mantrę słychać : PO się rozpada. Doczeka do 2015? Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Jak PO rozpada się z wielkim hukiem 29.04.13, 19:57 Spokojnie. Doczeka, przeżyje i...pogrzebie wspólne modły do brukselki Kalisza, Siwca, Palikota i Olusia. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Jak AWS :) 29.04.13, 20:00 etta2 napisała: > Spokojnie. Doczeka, przeżyje i...pogrzebie wspólne modły do brukselki Kalisza, > Siwca, Palikota i Olusia. Z Biernackim :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Jak PO rozpada się z wielkim hukiem 30.04.13, 06:32 hummer napisał: > Doczeka do 2015? Patrząc co wyczyniają : Kwaśniewski, Miller, Palikot, Kalisz, Siwiec itd. itd spokojnie doczeka do 2015 r. Odpowiedz Link Zgłoś
godz-0800 Re: Jak PO rozpada się z wielkim hukiem 30.04.13, 17:26 wiosnaludzikow napisał: > hummer napisał: > > Doczeka do 2015? > Patrząc co wyczyniają : Kwaśniewski, Miller, Palikot, Kalisz, Siwiec itd. itd s > pokojnie doczeka do 2015 r. No.....i patrząc jeszcze co na FK wyczynia pseudo lewicowiec wiosnaludzików. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b I ta zwariowana karuzela 29.04.13, 22:09 ci z lewej chcą liberalnych, znaczy prawicowych reform, ci z prawej żywcem socjalizmu. Właściwie jedyne co wiadomo, to to, że Tusk jest w środku, stanowiąc oś obrotu. Lewica atakuje z prawej, prawica z lewej i coraz większy galimatias i kołowrotek. Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: I ta zwariowana karuzela 29.04.13, 22:45 Trzeba uszczegółowić: ci z tzw. chcą socjalizmu w gospodarce i synkretyzmu faszystowsko-bolszewickiego z odchyleniem parareliginym (gnoza z Klewek). -- buldog. Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 Re: Jak PO rozpada się z wielkim hukiem 29.04.13, 23:55 olga_w_ogrodzie napisała: > ale i z prawej, i z lewej wciąż jak mantrę słychać : PO się rozpada. Pomarzyć ludzka rzecz... Odpowiedz Link Zgłoś
olga_w_ogrodzie Re: Jak PO rozpada się z wielkim hukiem 30.04.13, 00:30 posłuchałam sobie J. Gowina u T. Lisa. to jest możliwe, że z czasem on coś tam będzie chciał organizować ze skrzydłem konserwatywnym. ale tu nie ma zagrożenia dla PO. ewentualnie, dla większości w Sejmie i to by była sprawa poważna. / a tak w ogóle, to podobała mi się klasa J. Gowina - i na jego konferencji prezentowana i u T. Lisa./ Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Jak ma taką klasę 30.04.13, 04:51 To niech z klasą pokaże drogę polskich zarodków do niemieckich laboratoriów albo przeprosi. James Jones też miał klasę,nosił tylko wyprasowane koszule. Typowy sekciarz, na którego nawet tak wybitnie inteligentne osoby jak ty się nabierają. Przerażające. Odpowiedz Link Zgłoś
olga_w_ogrodzie Re: Jak ma taką klasę 30.04.13, 17:06 ex.mila napisała: > To niech z klasą pokaże drogę polskich zarodków do niemieckich laboratoriów alb > o przeprosi. powiedziałam wyraźnie, że chodzi mi o klasę pokazaną po dymisji na konfrencji. podobnie zachował się u Lisa. > Typowy sekciarz, na którego nawet tak wybitnie inteligentne osoby jak ty się na > bierają. Przerażające. jeśli ktoś ocenia czyjeś zachowania inaczej, niż Ty, to znaczy, że się nabrał ? samodzielnie nie myśli, ale dał się zmanipulować ? wiele wypowiedzi J. Gowina mi się nie podobało bardzo. a zachowanie się po ogłoszeniu dymisji, tak. jak mogłam się nabrać ? powiedział to, co powiedział - widziałam i słyszałam. może myślał co innego, ale w tym wypadku, ważne było to, co powiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
eres2 Re: Jak PO rozpada się z wielkim hukiem 30.04.13, 00:46 Jakże miło czasem sobie pomarzyć… A takich mniej wirtualnych marzeń nie miewasz? Choćby tych wiosennych? Odpowiedz Link Zgłoś
corastara wiesci o pogrzebie PO sa przedwczesne 30.04.13, 02:06 parafrazujac Twaina. Odpowiedz Link Zgłoś
obeznany44 Re: wiesci o pogrzebie PO sa przedwczesne 30.04.13, 17:12 cóż... może nie tylko na stypę ale i na pogrzeb z żałobą chętnych nie będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Nie obiecuj 30.04.13, 04:44 byłoby cudownie, ale w tej partii sami oportunisci i karierowicze, zębami będą trzymać się stołków. Ja mam tylko do siebie pretensje - nikt mi pistoletu do skroni nie przystawiał jak oddawałam glos na Piterę. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Jak PO rozpada się z wielkim hukiem 30.04.13, 17:38 Pan Godson spodziewa się prześladowań ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Jak PO rozpada się z wielkim hukiem 30.04.13, 17:40 ave.duce napisała: > Pan Godson spodziewa się prześladowań ;) sama bym mu natłukła pasem Odpowiedz Link Zgłoś
olga_w_ogrodzie Re: Jak PO rozpada się z wielkim hukiem 30.04.13, 17:54 już wiem dlaczego przychylnie patrzę na inicjatywę R. Kalisza. oraz dlaczego tak lubię M. Borowskiego. i czemu nieźle słucha mi się A. Kwaśniewskiego, gdy jest trzeźwy. oraz czemu z sympatią patrzę na Wł. Cimoszewicza. czy czemu pozytywnie oceniam takie wystąpienia jak wczorajsze J. Gowina. i dlaczego całkiem lubię P. Kowala. oraz P. Poncyljusza. no i czemu tak wielkim autorytetem od lat jest dla mnie T. Mazowiecki. Odpowiedz Link Zgłoś
godz-0800 Re: Jak PO rozpada się z wielkim hukiem 30.04.13, 17:59 olga_w_ogrodzie napisała: > już wiem dlaczego przychylnie patrzę na inicjatywę R. Kalisza. > oraz dlaczego tak lubię M. Borowskiego. > i czemu nieźle słucha mi się A. Kwaśniewskiego, gdy jest trzeźwy. > oraz czemu z sympatią patrzę na Wł. Cimoszewicza. > czy czemu pozytywnie oceniam takie wystąpienia jak wczorajsze J. Gowina. > i dlaczego całkiem lubię P. Kowala. > oraz P. Poncyljusza. > > no i czemu tak wielkim autorytetem od lat jest dla mnie T. Mazowiecki. Dżises krajz...powiedz nam.... bo nie wytrzymam z ciekawości, czytając twoje posty, kiedy chwaliłaś Tuska jak kiedyś haen. Odpowiedz Link Zgłoś