wiosnaludzikow 22.05.13, 17:02 www.tvn24.pl/platforma-traci-wiekszosc-w-lodzi-poklosie-konfliktu-kwiatkowski-grabarczyk,327551,s.html Buldogi zaczynają się gryźć. Brakuje jedzenia, grozi dieta a więc gryzą się. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
platfusy.do.paki Przechodzimy do kolejnej fazy 22.05.13, 17:11 o której kiedyś wspominałem. Ta faza to wsypywanie się nawzajem celem pozostania przy korycie. Jak w organizacji przestępczej. Chcesz pozostać na powierzchni musisz wsypać kolegów, tak by utonęli. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj To znaczy, ze juz się rozpadło na trzy frakcje jak 22.05.13, 17:37 PiS? Czy jeszcze nie? Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Przechodzimy do kolejnej fazy 22.05.13, 17:37 czyli będą sławne " przecieki " do mediów. Jeden będzie kapował na drugiego. Możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok PiS ta fazę ma już za sobą :):) 23.05.13, 06:54 Znaczy się też organizacja przestępcza :):). Odpowiedz Link Zgłoś
kiemlicz88 Re: PO sypie się dalej 22.05.13, 18:21 Bida idzie, to świnki żrą się przy żłobie. Odpowiedz Link Zgłoś
kiemlicz88 Re: PO sypie się dalej 22.05.13, 21:26 Chyba z Centrali poszedł prikaz do płatnych nikców, aby wspierać mocniej POrtię. Wysyp pro-polszewickich wpisów w dniu dzisiejszym na to wskazuje. W Polszewii strach i panika. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: PO sypie się dalej 23.05.13, 05:14 kiemlicz88 napisał: > Chyba z Centrali poszedł prikaz do płatnych nikców, aby wspierać mocniej POrtię > . Wysyp pro-polszewickich wpisów w dniu dzisiejszym na to wskazuje. W Polszewii > strach i panika. Też to zauważyłem. Natomiast konkurencyjna centrala dalej utrzymuje ofensywę i chyba wycofała Zbyszka/ Adamsa zgodnie z moją radą :) Odpowiedz Link Zgłoś