Dodaj do ulubionych

Bardzo sprytny i inteligentny bufon Miller

25.05.13, 07:50
Wywiad w "Piaskiem po oczach" powiedział w ramach komplementowania Tuska :
"Donald Tusk wykonał bardzo sprytny, inteligentny ruch i w ten sposób zagwarantował sobie zwycięstwo" - ocenił w "Piaskiem po oczach" szef SLD Leszek Miller.
Po czym dodał w następnym zdaniu samego siebie do tego panteonu wybitnie inteligentnych strategów i polityków :
" Z tym większą satysfakcją o tym mówię bo sam to uczyniłem ..."
Z Millera czerpią wszyscy !
www.tvn24.pl/piaskiem-po-oczach,31,m/miller-sprytny-ruch-tuska-zagwarantowal-sobie-zwyciestwo,328196.html
Obserwuj wątek
    • 1all.correct Niezbyt sprytny i inteligentny inaczej JarKacz. 25.05.13, 08:02
      Jak to solidaruch ... .
      • wiosnaludzikow Re: Niezbyt sprytny i inteligentny inaczej JarKac 25.05.13, 08:05
        Odpowiadasz na:
        1all.correct napisała:
        > Jak to solidaruch ... .
        Jak chcesz pogadać o Kaczyńskim to załóż odrębny wątek.
    • haen2010 Re: Bardzo sprytny i inteligentny bufon Miller 25.05.13, 08:03
      Razem z Tuskiem sypią się jego nadzieje na gabinety, dobre pensje, darmowe limuzyny i wydawanie poleceń sekratarkom. No to gada głupoty.

Wydaje mi się, że Tusk już nie jest w stanie przywrocić mu tych marzeń.
      • wiosnaludzikow Re: Bardzo sprytny i inteligentny bufon Miller 25.05.13, 08:08
        haen2010 napisał:

> Razem z Tuskiem sypią się jego nadzieje na gabinety, dobre pensje, darmowe limu
        > zyny i wydawanie poleceń sekratarkom. No to gada głupoty.
        Mówienie o sobie jaki to jestem inteligentny nie jest głupotą ale dewiacją psychiczną; On odpłynął po tym sukcesie 13 procentowym :)
        > Wydaje mi się, że Tusk już nie jest w stanie przywrocić mu tych marzeń.
        Jest w stanie to tylko kwestia nazwy i PR. To może być np. : Wielka Koalicja Antykryzysowa :) i póżniej wspólne obsadzenie Spółki "Polskie Inwestycje" .
        • 1all.correct Re: Niezbyt sprytny i inteligentny inaczej JarKac 25.05.13, 08:10
          Porównywanie parodii i karykatury człowieka jakim jest Jarosław Wypierdek do kogokolwiek to faktycznie było nadużycie z mojej strony.
          • wiosnaludzikow Re: Niezbyt sprytny i inteligentny inaczej JarKac 25.05.13, 08:28
            1all.correct napisała:

> Porównywanie parodii i karykatury człowieka jakim jest Jarosław Wypierdek do
            > kogokolwiek to faktycznie było nadużycie z mojej strony.

Nie, to nie było nadużycie co do treści ale nie na temat. Taka typowa reakcja forumowicza, który chce bronić krytykowanego , nie ma argumentów i zamiast przemilczeć pisze : ...a Kaczyński to ...
        • haen2010 Re: Bardzo sprytny i inteligentny bufon Miller 25.05.13, 08:17
          Chyba piszesz o 3% z Rybnika.

Formalnie może sobie jeszcze rozdawać rządowe i spółkowe synekury. Tyle, że ryzykuje wielki konflikt z platfusiarnią, solidaruchami przecież.
          • 1all.correct Przestańcie włazić do doopy Millerowi ! 25.05.13, 09:38
            Wy jesteście jak prof. Madzia Środa - zakochana bez pamięci w Leszku M. i odtrącona przez niego.
    • remez2 Re: Bardzo sprytny i inteligentny L. Miller 25.05.13, 09:47
      Ładnie, że doceniasz szefa SLD. To dzisiaj rzadko spotykana postawa. :-)
      • wiosnaludzikow Re: Bardzo sprytny i inteligentny L. Miller 25.05.13, 12:09
        To Miller sam siebie docenia :) i to mocno.
        • remez2 Re: Bardzo sprytny i inteligentny L. Miller 25.05.13, 12:42
          wiosnaludzikow napisał:

> To Miller sam siebie docenia :) i to mocno.
          Nie ma powodów do fałszywej skromności.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka