Dodaj do ulubionych

Kolejny desperat się podpalił

17.06.13, 12:04
Kolejny przypadek samopodpalenia miał miejsce na Pomorzu. Desperat pewnie nie miał pieniędzy, żeby przyjechać do Warszawy albo był tak zdesperowany, że było mu wszystko jedno.

www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20130616/BYDGOSZCZ03/130619257
Obserwuj wątek
    • obraza.uczuc.religijnych Re: Kolejny desperat się podpalił 17.06.13, 12:08
      Kolejny winny chciał popełnić samobójstwo. Niewinni nie popełniają samobójstw.
      • spitek5 Re: Kolejny desperat się podpalił 17.06.13, 13:37
        Ludzie popełniają samobójstwa z róznych powodów, np. ze strachu przed odpowiedzialnością za szwidle tak jak Blida, z biedy, z powodu choroby i z wielu innych przyczyn..
        • obraza.uczuc.religijnych Re: Kolejny desperat się podpalił 17.06.13, 13:41
          Nieprawda, nie znacz oficjalnej wykładnie, ludzie popełniają samobójstwo bo są winni tak jak Blida albo Sumliński.
      • wujcio44 Re: Kolejny desperat się podpalił 17.06.13, 15:35
        obraza.uczuc.religijnych napisał:

> Kolejny winny chciał popełnić samobójstwo. Niewinni nie popełniają samobójstw.

On był winny interesowania się zamachem w Smoleńsku.
    • life.form Ja tam SLD nie popuszczę 17.06.13, 14:19
      Chodzi o ustawę Blidy za rządów Millera o wyrzucaniu na bruk. Nawet w Grecji nie ma przejmowania jedynych mieszkań, a Polska, to nie Grecja. Klimat inny. Nie wiem za co się ten desperado podpalił, ale nie wybaczę ch... opisanym w wywiadzie Ikonowicza, że niszczą polską lewicę, jedynych, którzy się za takimi desperados ujmują.
    • alistair-p Re: Kolejny desperat się podpalił 17.06.13, 14:39
      Najwyższy odsetek samobójstw w Europie jest na Wegrzech.W tej krainie wolnosci płynacej mlekiem i miodem.A Panprezes postanowił węgrów dogonic.Pewnie był w tych okolicach niedawno,tzn.na Pomorzu.
      • spitek5 Re: Kolejny desperat się podpalił 17.06.13, 14:58
        Możesz podać jakies statystyki?
        • kotek.filemon Re: Kolejny desperat się podpalił 17.06.13, 15:11
          Gwoli ścisłości Litwa i Słowenia są wyżej niż Węgry, ale Słowenia o picikłak tylko.
          Number one jest ciekawy, trzy razy sprawdzałem, czy dobrze paczę.

en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_suicide_rate
          • spitek5 Re: Kolejny desperat się podpalił 17.06.13, 15:26
            Z tego wynika, że Polska powinna pójść drogą Syrii, bo tam współczynnik samobójstw wynosi 0,1, a u nas ponad 15 na 100 tys.
            • alistair-p Re: Kolejny desperat się podpalił 17.06.13, 15:41
              Nie martw się,PiS nie wygra wyborów,więc nam to nie grozi.A jesli nawet wygra,to droga Kimów jest Kaczynskiemu bliższa.
          • wujcio44 Re: Kolejny desperat się podpalił 17.06.13, 15:32
            kotek.filemon napisał:

> Number one jest ciekawy, trzy razy sprawdzałem, czy dobrze paczę.

Okoliczności przyrody mają raczej przygnębiające.
    • chateau Re: Kolejny desperat się podpalił 17.06.13, 15:57
      Kolejny przypadek hieny karmiącej się cudzym nieszczęściem.
      • spitek5 Re: Kolejny desperat się podpalił 17.06.13, 16:18
        Nie wiem, gdzie ty tutaj widzisz karmienie się cudzą tragedią. Przypadki samopodpalenia zdarzają się bardzo rzadko, a tak się składa, że ostatnio jest ich coraz więcej. Muszą więc być jakieś przyczyny, nie uważasz?

Obecny rząd dba przede wszystkim o interesy bogatych, biedni są pozostawieni sami sobie. Tu masz przykład z dzisiaj: poznan.gazeta.pl/poznan/1,36037,14113221,SMS_od__czysciciela__kamienic___Mam_fajna_bude_na.html
        • chateau Re: Kolejny desperat się podpalił 17.06.13, 16:22
          U ciebie widzę.
          Bo nic nie wiesz o motywach ani okolicznościach, ale tokujesz. Żenada, psze pana.

Sam to czujesz, bo przywołujesz przykład od czapy.
          • spitek5 Re: Kolejny desperat się podpalił 17.06.13, 16:27
            A tym samopodpaleniem mogę się pożywić, czy też morda w kubeł, bo szkodzi ryżemu wodzowi?

niezalezna.pl/42333-wstrzasajace-wyznanie-zony-moj-maz-podpalil-sie-z-biedy
            • chateau Re: Kolejny desperat się podpalił 17.06.13, 16:37
              Wpadłeś w tunel poznawczy.
              Wyjdź z szafy na powietrze świeże. To ci dobrze zrobi. Może zobaczysz coś więcej niż ryżego wodza i jak mu dokopać.
              • spitek5 Re: Kolejny desperat się podpalił 17.06.13, 17:01
                Jeszcze Komorowskiemu dokopuję, a to są już dwa tunele poznawcze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka