Dodaj do ulubionych

Panie Prezydencie Wałęsa, naród nigdy Panu

17.09.13, 09:23
tego nie zapomni, ze to Pańskie dzieło było:
www.tvn24.pl/imperium-sie-rozpadlo-w-polsce-nikt-ich-nie-chcial-20-lat-bez-rosyjskich-wojsk,355196,s.html
A tych co panu dokuczają , co z piana na ustach sieja do Pana nienawiść próbujac kłamstwem przykryć Pańskie wielkie i nie podważalne osiągnięcia ...olać!
Obserwuj wątek
    • bozon.higgsa Re: Panie Prezydencie Wałęsa, naród nigdy Panu 17.09.13, 09:30
      Myślę,że Lechu przeczyta twój post.
      • zapijaczony_ryj Re: Panie Prezydencie Wałęsa, naród nigdy Panu 17.09.13, 09:38
        bozon.higgsa napisał(a):

> Myślę,że Lechu przeczyta twój post.
        >

A ja myślę, ze dziś mało kto pamieta, ze to Lech Wałęsa prosty robotnik po zawodówce ograł wykształconego zawodowego polityka jakim był Jelcyn!
        Fakt , ze przedtem nieżle go podlał doskonałą polską wódecznością
    • wojid Re: Panie Prezydencie Wałęsa, naród nigdy Panu 17.09.13, 11:37
      Mnie kiedyś rozśmieszył pewien wywiad z Wałęsą dotyczący zamieszek w Egipcie. Reporter spytał się co trzeba teraz w Egipcie zrobić. A Wałęsa odpowiedział, że wprowadzić komunę, a potem ją obalić.

--
      balustrady nierdzewne warszawa
      • zapijaczony_ryj Re: Panie Prezydencie Wałęsa, naród nigdy Panu 17.09.13, 17:22
        wojid napisał(a):

> Mnie kiedyś rozśmieszył pewien wywiad z Wałęsą dotyczący zamieszek w Egipcie. R
        > eporter spytał się co trzeba teraz w Egipcie zrobić. A Wałęsa odpowiedział, że
        > wprowadzić komunę, a potem ją obalić.

I uwazasz, ze to nie byłoby skuteczne?
      • douglasmclloyd Re: Panie Prezydencie Wałęsa, naród nigdy Panu 17.09.13, 18:58
        wojid napisał(a):

> Mnie kiedyś rozśmieszył pewien wywiad z Wałęsą dotyczący zamieszek w Egipcie. R
        > eporter spytał się co trzeba teraz w Egipcie zrobić. A Wałęsa odpowiedział, że
        > wprowadzić komunę, a potem ją obalić.

Ty oczywiście masz lepsze rozwiązanie.
    • wiosnaludzikow Re: Panie Prezydencie Wałęsa, naród nigdy Panu 17.09.13, 11:43
      z.a.p.i.j.a.c.z.o.n.y-r.y.j napisał:

> tego nie zapomni, ze to Pańskie dzieło było:
      > www.tvn24.pl/imperium-sie-rozpadlo-w-polsce-nikt-ich-nie-chcial-20-lat-bez-rosyjskich-wojsk,355196,s.html
      > A tych co panu dokuczają , co z piana na ustach sieja do Pana nienawiść próbuja
      > c kłamstwem przykryć Pańskie wielkie i nie podważalne osiągnięcia ...olać!
      Dołącza, się do tych podziękować Wałęsie ale ze swojej strony uzupełniam o takie same dla Jana Olszewskiego, wtedy Premiera.
    • nazimno Jarzabek, to Wy jeszcze zyjecie ? 17.09.13, 11:57
      • bozon.higgsa Re: Jarzabek, to Wy jeszcze zyjecie ? 17.09.13, 12:43
        Przecież widzisz,że Jarząbek ciągle żywy....
      • zapijaczony_ryj [...] 17.09.13, 17:25
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • nazimno Porownanie. 17.09.13, 19:40
          Wzielo sie z analogii sytuacji, a nie z zawartosci merytorycznej samego "nagrania".

Jarzabek nagrywal sie na tasme, teraz mamy MP3 + internet.
          Magnetofony stoja juz w muzeach.
          Czasy sie zmieniaja...

...

ale charaktery - NIE.

• zapijaczony_ryj Re: Jarzabek, to Wy jeszcze zyjecie ? 18.09.13, 08:05
        Jarzabek był kablem ja nasz forumowy calilek, on kablowł kolegów, a ja piszę opietając się na faktach.
        Dlatego nie rozumiem skąd to porównanie do Jarząbka.
        Nie rozumiem tez dlaczego cenzor nie pozwala mnie sie bronić przed chamskim przyrównaniem mojej skromnej osoby do Jarzabka?
        • nazimno O ile pamietam, Jarzabek byl postacia sympatyczna. 18.09.13, 08:34
          (choc nie bez wad).

Jesli czujesz sie tym dotkniety, to widocznie jestes z jednej strony mocno przeczulony,
          a z drugiej wyjatkowo "pancernoskorny".

Wystarczy przeczytac niektore twoje posty i lzawe skargi na "chamstwo" stana
          sie juz tylko kabaretowymi tekstami.
          • zapijaczony_ryj Re: O ile pamietam, Jarzabek byl postacia sympaty 19.09.13, 20:13
            nazimno napisał:

> (choc nie bez wad).
            >
            > Jesli czujesz sie tym dotkniety, to widocznie jestes z jednej strony mocno prze
            > czulony,
            > a z drugiej wyjatkowo "pancernoskorny".
            >
            > Wystarczy przeczytac niektore twoje posty i lzawe skargi na "chamstwo" stana
            > sie juz tylko kabaretowymi tekstami.

To dlaczego mnie moderacja za złamanie reguliaminu w nawias
    • erte2 Re: Panie Prezydencie Wałęsa, naród nigdy Panu 17.09.13, 18:26
      z.a.p.i.j.a.c.z.o.n.y-r.y.j
      Dołączam się z pełną aprobatą !
      • zapijaczony_ryj Re: Panie Prezydencie Wałęsa, naród nigdy Panu 17.09.13, 18:31
        erte2 napisał:

> z.a.p.i.j.a.c.z.o.n.y-r.y.j
        > Dołączam się z pełną aprobatą !

Miło mi!
      • bozon.higgsa Re: Panie Prezydencie Wałęsa, naród nigdy Panu 17.09.13, 18:39
        erte2 napisał:

> z.a.p.i.j.a.c.z.o.n.y-r.y.j
        > Dołączam się z pełną aprobatą !

To już dwóch Jarząbków nadaje....

Jeden zapijaczony,drugi zadufany w sobie.
        • zapijaczony_ryj Trzeci nabozowany 17.09.13, 18:44
          bozon.higgsa napisał(a):

> erte2 napisał:
          >
          > > z.a.p.i.j.a.c.z.o.n.y-r.y.j
          > > Dołączam się z pełną aprobatą !
          >
          > To już dwóch Jarząbków nadaje....
          >
          > Jeden zapijaczony,drugi zadufany w sobie.
          >
          >
          • bozon.higgsa Re: Trzeci nabozowany 17.09.13, 18:46
            zapijaczony_ryj napisał:

> bozon.higgsa napisał(a):
            >
            > > erte2 napisał:
            > >
            > > > z.a.p.i.j.a.c.z.o.n.y-r.y.j
            > > > Dołączam się z pełną aprobatą !
            > >
            > > To już dwóch Jarząbków nadaje....
            > >
            > > Jeden zapijaczony,drugi zadufany w sobie.

Tyle,że ja nie kadzę w stylu Jarząbka.....to mówiłem ja, Jarząbek trener......
            • zapijaczony_ryj Prawatywę ci polecam 19.09.13, 20:16
              bozon.higgsa napisał(a):

> zapijaczony_ryj napisał:
              >
              > > bozon.higgsa napisał(a):
              > >
              > > > erte2 napisał:
              > > >
              > > > > z.a.p.i.j.a.c.z.o.n.y-r.y.j
              > > > > Dołączam się z pełną aprobatą !
              > > >
              > > > To już dwóch Jarząbków nadaje....
              > > >
              > > > Jeden zapijaczony,drugi zadufany w sobie.
              >
              >
              > Tyle,że ja nie kadzę w stylu Jarząbka.....to mówiłem ja, Jarząbek trener......
              >
              >
              • douglasmclloyd Z tym, że doustnie nt 02.10.13, 18:53
    • douglasmclloyd Olszewikom i tak nie przetłumaczysz 17.09.13, 19:00
      Olszewski za próbę storpedowania wyprowadzenia ruskich wojsk z Polski powinien był stanąć przed Trybunałem Stanu.
      • zapijaczony_ryj Re: Olszewikom i tak nie przetłumaczysz 22.09.13, 13:16
        douglasmclloyd napisał:

> Olszewski za próbę storpedowania wyprowadzenia ruskich wojsk z Polski powinien
        > był stanąć przed Trybunałem Stanu.
        >

Olszewski, to wiecej spał niż pracował
    • police.men.1 [...] 17.09.13, 19:21
      • douglasmclloyd Tylko, jak się pozbyć takich zaprzańców, jak ty? 17.09.13, 19:23
        No jak? Z ruskim wojskiem nie poszli, a Wałęsie mają za złe, że ruskie wojska wyprowadził.
        • etta2 [...] 17.09.13, 20:15
        • zapijaczony_ryj Re: Tylko, jak się pozbyć takich zaprzańców, jak 02.10.13, 18:44
          douglasmclloyd napisał:

> No jak? Z ruskim wojskiem nie poszli, a Wałęsie mają za złe, że ruskie wojska w
          > yprowadził.
          >

Cinżka sprawa!
          • samantha.1 Re: Tylko, jak się pozbyć takich zaprzańców, jak 02.10.13, 19:56
            zapijaczony_ryj napisał:

> douglasmclloyd napisał:
            >
            > > No jak? Z ruskim wojskiem nie poszli, a Wałęsie mają za złe, że ruskie wo
            > jska w
            > > yprowadził.
            > >
            >
            > Cinżka sprawa!
            Jak ty???fakt cinżka sprawa!!!!
      • zapijaczony_ryj za co 19.09.13, 20:21
        Czym na to zasłuzyłeś?
    • obeznany44 Re: Tytuł filmu o Wałęsie... 22.09.13, 13:33
      powinien brzemieć następująco:

Wałęsa
      • douglasmclloyd Re: Tytuł filmu o Wałęsie... 02.10.13, 18:52
        obeznany44 napisał:

> powinien brzemieć następująco:
        >
        > Wałęsa
      • zapijaczony_ryj Re: Tytuł filmu o Wałęsie... 02.10.13, 19:16
        obeznany44 napisał:

> powinien brzemieć następująco:
        >
        > Wałęsa
        • samantha.1 Re: Tytuł filmu o Wałęsie... 02.10.13, 19:24
          "choć dobry agent"
          Fakt dobry!
    • a74-7 Re: Panie Prezydencie Wałęsa, naród nigdy Panu 02.10.13, 19:23
      diabel wi gdzie prawda pogrzebana ...
      K.L. napisal :
      Autorze
      Zapytajcie "Wałensem" w jakiej miejscowości uczęszczał do szkoły specjalnej (to nie żart) gdzie zdołał ukończyć 5 klas, 6 była dla niego, jego yntelygencyji, percepcji, już za trudna, pozostało tylko przysposobienie do zawodu obsługi akumulatorów - nalewania do nich wody, bo na więcej był za głupi, w hufcu pracy przy POM Popowo, no i miał talent, smykałkę do kradzieży, którą wykorzystywał tak w POM(akumulatory, koła do samochodu - Żuk, paliwa, etc...), SG(od żarówek w kiblach, elektrodach spawalniczych, kablach, na statkach co dało się wynieść, po papier toaletowy...etc..., mówili mi to stoczniowcy z którymi pracowałem w ZEA), czy gdzie indziej, gdzie dane było mu "pracować" . Wszystko MO/SB skrzętnie notowała, choć czyszczono jego dossier na MO, ślady pozostały, mają je ci co nim kierują. Ciekawe co Wam powie. Tylko najpierw przed zadaniem tego pytania dotrzyjcie do tych kwitów, bo o tych papierach mógł zwyczajnie zapomnieć. także o pobycie w poprawczaku. Czy wiecie, że obecnie Bolek WAŁĘSA już jest właścicielem ośrodka w ARŁAMOWIE tam gdzie za KOMUNY ostro współpracował z ESBEKAMI i “obalał” komunę, czyli butelki z Kiszczakiem, jego ludźmi i rżnął podstawiane mu panienki, co skrzętnie filmowano, czego ujawnienia się boi jak diabeł wody święconej, fotki, filmy leżą w szafie Kiszczaka i paru innych jego ludzi, to kwestia czasu i kwoty, kiedy zostaną sprzedane, tabloidom i opublikowane. Wielu pewnie usłyszy to po raz pierwszy..Za granicą WAŁĘSA przynosi niepowetowane szkody POLSCE i POLAKOM ..Już od dawna dostrzegają tam wyjątkowy DEBILIZM jego wypowiedzi, początkowo sądzono, że to objaw geniuszu!!!, ale obecnie już nie próbują nawet z nim dyskutować no bo jak można z człowiekiem UMYSŁOWO niemal CHORYM prowadzić dyskurs polityczny, pozostaje tylko okazywanie WSPÓŁCZUCIA dla jego stanu umysłowego i potakiwanie mu, tak to jest przyjęte tam na zachodzie i tak się dzieje.. WAŁĘSA odbiera to potakiwanie jako HOŁD dla jego geniuszu!!! i brnie dalej w ŚMIESZNOŚĆ już bez żadnych ograniczeń, dziwne jest, że jego “dyskretni” opiekunowie nie próbują nawet wyklarować mu sytuacji, ale ja ich rozumiem, sami widzicie jego słynne już EGO !!! …ja ,ja ,ja i ja, tylko ja ..sam ..za nim NIKT …WAŁĘSA to bardzo chory człowiek, ale nadal jest utrzymywany jako SŁUP na którym wiesza się i korzysta z tego mnóstwo ludzi z jego otoczenia, te wszystkie biznesiki poparte “autorytetem” BOLKA idą znakomicie, sądzę że wielu z nich aby ciągnąć z tego zyski nawet jakby WAŁĘSA odszedł, to by próbowali jego śmierć utrzymać w tajemnicy, jak to się niemal już powszechnie działo w “podobnych ” dyktaturach od tysiącleci, przykładów mnóstwo, zwłaszcza im dyktatura bardziej prymitywna, taka jak obecnie…WAŁĘSA będzie SYMBOLEM tylko do czasu zmiany rządu ..a potem może dalej będzie ale SYMBOLEM POWSZECHNEJ POGARDY I NEGATYWNEJ POSTACI !!! Jeszcze jest fenomenalnym skoczkiem, w dyscyplinie skok przez 3 m płot motorówką WOP. Za użyczenie mu i SB sprzętu por. Waga awansował na kontradmirała i dowódcę MW gdy skoczek został prezydentem...Kapitan Graczyk nauczył Bolka, jak wygrywać w Totolotka ops esbelotka. A sam Bolek bardzo się obecnie przytula do tych kolegów za murem, kiedy nikt nie widzi. Skopiowałem sobie listę gości u pana Bolesława. Z pewnością, ta lista hańby kiedyś nam wszystkim się przyda. Dwie osoby mnie zdziwiły: stara komusza artystka H. Kunicka ( ona chyba z przynależności narodowej ) i jeden bokser wraz z nową żoną ( w jego przypadku nie jestem w stanie pojąć motywów ). Myślę sobie, że nikogo w tym gremium nie można potraktować jako przypadkowego przygłupa. Wszyscy oni byli już na jakiejś liście wcześniej. Teraz gdy zagwizdano przybiegli jak pies Pawłowa. Niewolnicy tak mają. Ps. "Na Nagrodę Lecha Wałęsy składa się czek na 100 tysięcy dolarów, ufundowany przez bank PKO BP..." Czyli z naszych kieszeni, ciułaczy kieszeni!!!!!!! Czy nas ktoś pytał, czy chcemy fundować tę nagrodę? NIE?. Więc Polacy powinni natychmiast wycofywać swoje depozyty z tego banku natychmiast!!!! Cwaniactwo PO nie zna granic. Chodorkowski to osobisty wróg Putina. Gdyby taka nagrodę przyznał PiS, wściekły atak pod wodzą GW,TVN i lisowatych nie miałby końca. Znowu z szabelką na naszego strategicznego partnera, nieodpowiedzialne oszołomy, w powietrzu wisi III WŚ, JK staje się niebezpieczny dla światowego Pokoju itp. A jak LW - to można spać spokojnie. Sprawę uzgodniono. W celu? tego nie wiemy. W swoje urodziny LW zadziałał jak klasyczny użyteczny... Ps. Ciekawe ile setek milionów USD ma jewrej Chodorkowski w bankach gdzie nie sięga ręka Kremla??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
  • Kategorie
  • Najnowsze wątki
  • Więcej forów
  • Więcej na tym forum
  • Tagi
  • Polecane
  • Powiązane tematy
  • Najciekawsze
  • Aktywne