porannakawa01 23.09.13, 21:24 We Wrocławiu przemianowali tymczasowo na Kaczyńskich. To można sobie, ot tak, Bulwar Xawerego Dunikowskiego nazwać bulwarem Kaczyńskich ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
giulia123 Znowu pierdzielisz głupoty 23.09.13, 21:29 porannakawa01 napisała: > We Wrocławiu przemianowali tymczasowo na Kaczyńskich. > To można sobie, ot tak, Bulwar Xawerego Dunikowskiego nazwać bulwarem Kaczyński > ch ? Znowu pierdzielisz głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Znowu pierdzielisz głupoty 23.09.13, 21:38 giulia123 napisała: > porannakawa01 napisała: > > > We Wrocławiu przemianowali tymczasowo na Kaczyńskich. > > To można sobie, ot tak, Bulwar Xawerego Dunikowskiego nazwać bulwarem Kac > zyński > > ch ? > > > Znowu pierdzielisz głupoty. To raczej ty pierdzielisz. Wczesniej, bulwar nosił imię Ksawerego Dunikowskiego. Jeden z wpisów pod artykułem ... Wrocław ma od dziś bulwar im. Marii i Lecha Kac... Autor: januszz4 23.09. ' Ten pośpiech ze zmianą nazwy, to zwykła asekurowanie się na wypadek wygrania wyborów przez PiS. Normalnie, to najpierw dany obiekt remontuje się, odnawia, a potem następuje jego uroczyste oddanie do użytku z ewentualną nową nazwą. Uważam za skandal usunięcie dotychczasowego patrona tego miejsca prof. Dunikowskiego. forum.gazeta.pl/forum/w,72,147054684,147061541,Wroclaw_ma_od_dzis_bulwar_im_Marii_i_Lecha_Kac_.html Odpowiedz Link Zgłoś
bew-is Re: Znowu pierdzielisz głupoty 23.09.13, 21:48 No faktycznie, jest porównanie. Dunikowski, który zamordował człowieka i miał na sumieniu współpracę z reżimową władzą PRL-u i Kaczyńsy. Bardzo dobrze, że przemianowali i mam nadzieję, że na zawsze, nie tymczasowo. Bardzo się cieszę !!!:) allspice napisała: > To raczej ty pierdzielisz. Wczesniej, bulwar nosił imię Ksawerego Dunikowskiego > . > Jeden z wpisów pod artykułem ... > > Wrocław ma od dziś bulwar im. Marii i Lecha Kac... Autor: januszz4 23.09. > > ' Ten pośpiech ze zmianą nazwy, to zwykła asekurowanie się na wypadek wygrania > wyborów przez PiS. Normalnie, to najpierw dany obiekt remontuje się, odnawia, a > potem następuje jego uroczyste oddanie do użytku z ewentualną nową nazwą. U > ważam za skandal usunięcie dotychczasowego patrona tego miejsca prof. Dunikowsk > iego. Odpowiedz Link Zgłoś
giulia123 Re: Znowu pierdzielisz głupoty 23.09.13, 21:49 Pierdzielisz głupoty. Bulwar X.Dunikowskiego położony jest pomiędzy Mostem Piaskowym a Mostem Pokoju wroclawnadodra.pl/obiekt/138/bulwar-xawerego-dunikowskiego Natomiast bulwar Kaczyńskich jest pomiędzy Mostem Pokoju a Mostem Grunwaldzkim. www.tvn24.pl/wiadomosci-wroclaw,44/kaczynscy-patronami-wroclawskiego-bulwaru,356860.html Jakim trzeba być analfabetą, żeby nie sprawdziwszy podstawowych informacji pierdzielić głupoty. Nienawiść do Kaczyńskich w wypadku porannej kawy jest już chyba nieuleczalna. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Znowu pierdzielisz głupoty 23.09.13, 21:58 Kloaka chamie,marsz: forum.gazeta.pl/forum/w,72,147054684,147058113,Re_Nowy_bulwar_powstanie_wkrotce_nad_odra_wizua.html Odpowiedz Link Zgłoś
giulia123 Zamilcz stara pierdoło 23.09.13, 22:02 szwampuch58 napisał: Zamilcz stara pierdoło. Ja wiem, że kopiuj - wklej masz opanowane do perfekcji, ale zamiast wklejać linka sprawdź debilu gdzie są położone oba bulwary. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: Znowu pierdzielisz głupoty 23.09.13, 21:39 giulia123 napisała: > porannakawa01 napisała: > > > We Wrocławiu przemianowali tymczasowo na Kaczyńskich. > > To można sobie, ot tak, Bulwar Xawerego Dunikowskiego nazwać bulwarem Kac > zyński > > ch ? > > > Znowu pierdzielisz głupoty. To najprawdziwsza prawda. Pozór głupoty, grobowego żartu lecz to prawda. Przemianowali. Odpowiedz Link Zgłoś
nigdypisuuwladzy Re: Znowu pierdzielisz głupoty 23.09.13, 21:40 nawet we Wrocławiu już sPISiali ... Odpowiedz Link Zgłoś
bew-is Re: Znowu pierdzielisz głupoty 23.09.13, 21:50 Wszędzie, w całej Polsce, mają już dość ryżego i jego bandy. nigdypisuuwladzy napisał: > nawet we Wrocławiu już sPISiali ... Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Znowu pierdzielisz głupoty 23.09.13, 21:51 nigdypisuuwladzy napisał: > nawet we Wrocławiu już sPISiali ... Chyba tylko Dutkiewicz. Posty,które są pod artykułem swiadczą o oburzeniu mieszkańców decyzją Dutkiewicza. forum.gazeta.pl/forum/w,72,147054684,,Nowy_bulwar_powstanie_wkrotce_nad_odra_wizuali_.html Odpowiedz Link Zgłoś
giulia123 Re: Znowu pierdzielisz głupoty 23.09.13, 21:52 porannakawa01 napisała: > To najprawdziwsza prawda. > Pozór głupoty, grobowego żartu lecz to prawda. > Przemianowali. Znowu z uporem maniaka będziesz powtarzała kłamstwa?? Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Znowu pierdzielisz głupoty 23.09.13, 21:56 Do kloaki chamie pisi tam twoje miejsce! forum.gazeta.pl/forum/w,72,147054684,147055543,Re_Nowy_bulwar_powstanie_wkrotce_nad_odra_wizua.html Odpowiedz Link Zgłoś
giulia123 Re: Znowu pierdzielisz głupoty 23.09.13, 22:00 Sprawdź imbecylu gdzie we Wrocławiu jest bulwar Dunikowskiego, a później ujadaj podwórkowy burku. Odpowiedz Link Zgłoś
dorlor Re: We Wrocławiu przemianowali tymczasowo na Kacz 23.09.13, 21:47 No i co z tego, mamy we Wrocławiu jajo Reagana, rondo żołnierzy wyklętych będzie i Bulwar Marii i Lecha Kaczyńskich, ty u siebie w gminie Gumno możesz nazwać ulicę "aleją ogolonej klaty Grodzkiej" i będzie git. Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: We Wrocławiu przemianowali tymczasowo na Kacz 23.09.13, 22:02 żałosny pomysł małych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: We Wrocławiu przemianowali tymczasowo na Kacz 23.09.13, 22:15 99venus napisał: > żałosny pomysł małych ludzi W Chicago pod naciskiem miejscowych bojowników o wolność i demokrację burmistrz i rada miejska zgodzili się przemianować Belmont Ave na Kaczynski Way. Z pompą wieszali tabliczki, delegacja z Polski - kuzyn Kaczyńskich co to jednocześnie w Polsce na trzech kaczyńskich etatach brał kasę, Klempa i miejscowi górale. Po zorientowaniu się kim on zacz, jakoś tak po miesiącu podjechali z wysięgnikiem i tabliczki pozdejmowali zakładając spowrotem zwykłe, Belmont Ave. Szybciej i logiczniej myślą w tych Chicago? Odpowiedz Link Zgłoś
dorlor Re: We Wrocławiu przemianowali tymczasowo na Kacz 23.09.13, 22:46 Bujać się od Wrocka kmiotki, w swoich gminach możecie nazywać ulice imieniem Biedronia i Grodzkiej. Odpowiedz Link Zgłoś
giulia123 Sprawdziłaś już gdzie położone są obydwa Bulwary? 24.09.13, 23:20 porannakawa01 napisała: > We Wrocławiu przemianowali tymczasowo na Kaczyńskich. > To można sobie, ot tak, Bulwar Xawerego Dunikowskiego nazwać bulwarem Kaczyński > ch ? Sprawdziłaś już gdzie położone są obydwa Bulwary? To może jakieś sprostowanie czy przepraszam? Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Sprawdziłaś już gdzie położone są obydwa Bulw 28.09.13, 22:38 giulia123 napisała: > porannakawa01 napisała: > > > We Wrocławiu przemianowali tymczasowo na Kaczyńskich. > > To można sobie, ot tak, Bulwar Xawerego Dunikowskiego nazwać bulwarem Kac > zyński > > ch ? > > Sprawdziłaś już gdzie położone są obydwa Bulwary? > To może jakieś sprostowanie czy przepraszam? Wygląda na to,że nie znasz Wrocławia i zabierasz głos w sprawie Bulwaru im Dunikowskiego. Część Bulwaru została - za Urzędem Wojewódzkim- nazwana im.Kaczyńskich.A ,do niedawna to był po prostu Bulwar Dunikowskiego... "A tak na marginesie. Otóż bulwar cały już dawno ma nazwę. Jest im. Xawerego Dunikowskiego. W roku 2008 ogłoszono konkurs na jego zagospodarowanie i został on rozstrzygnięty i wypłacono nagrodę 25000 zł. Nie wiem dlaczego teraz przedstawia się jakieś inne całkiem wizualizacje tego miejsca. To znaczy, że znowu ktoś będzie projektował na nowo? Czyli tamta kasa to w błoto?" stinger47.salon24.pl/536114,wroclawski-bulwar-obciachu Odpowiedz Link Zgłoś
giulia123 Re: Sprawdziłaś już gdzie położone są obydwa Bulw 28.09.13, 22:47 allspice napisała: > Wygląda na to,że nie znasz Wrocławia i zabierasz głos w sprawie Bulwaru im Duni > kowskiego. > Część Bulwaru została - za Urzędem Wojewódzkim- nazwana im.Kaczyńskich.A ,do ni > edawna to był po prostu Bulwar Dunikowskiego... > No to jeszcze raz: forum.gazeta.pl/forum/w,28,147066350,147066971,Re_Znowu_pierdzielisz_glupoty.html Stronę Wrocław nad Odrą redagują Wrocławianie. Oni chyba wiedzą, gdzie jest Bulwar Dunikowskiego. Jest od Mostu Piaskowego do Mostu Pokoju. A dopiero od Mostu Pokoju do Mostu Grunwaldzkiego jest bulwar Kaczyńskich. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Sprawdziłaś już gdzie położone są obydwa Bulw 28.09.13, 22:56 Niestety, jesteś w błędzie.Decyzją Dutkiewicza część bulwaru im Dunikowskiego została nazwana im Kaczynskich. Wiem, bo mieszkam we Wrocławiu i jest to moje rodzinne miasto. Przeproś poranną kawę. Wrocławianie są oburzeniu decyzją Dutkiewicza i w najblizszych wyborach nie oddadzą na niego głosu. Między innymi za Bulwar im.Kaczyńskich... Odpowiedz Link Zgłoś
giulia123 nie kłam 28.09.13, 23:01 allspice napisała: > Niestety, jesteś w błędzie.Decyzją Dutkiewicza część bulwaru im Dunikowskiego z > ostała nazwana im Kaczynskich. Wiem, bo mieszkam we Wrocławiu i jest to moje ro > dzinne miasto. > Przeproś poranną kawę. Wrocławianie są oburzeniu decyzją Dutkiewicza i w najbli > zszych wyborach nie oddadzą na niego głosu. Między innymi za Bulwar im.Kaczyńsk > ich... nie kłam: www.zumi.pl/Wroc%C5%82aw+Bulwar+Dunikowskiego,namapie.html#51.111292/17.047544/11 Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re spad do pisuaru 28.09.13, 23:07 chamico wolska, ze tez"cus" takiego wstydu nie ma ....biale jest czarne tylko w Wolsce,debilko Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: nie kłam 29.09.13, 08:11 giulia123 napisała: > allspice napisała: > > > Niestety, jesteś w błędzie.Decyzją Dutkiewicza część bulwaru im Dunikowsk > iego z > > ostała nazwana im Kaczynskich. Wiem, bo mieszkam we Wrocławiu i jest to m > oje ro > > dzinne miasto. > > Przeproś poranną kawę. Wrocławianie są oburzeniu decyzją Dutkiewicza i w > najbli > > zszych wyborach nie oddadzą na niego głosu. Między innymi za Bulwar im.Ka > czyńsk > > ich... > > nie kłam: > www.zumi.pl/Wroc%C5%82aw+Bulwar+Dunikowskiego,namapie.html#51.111292/17.047544/11 Pokazujesz nowe informacje,juz po decyzji Dutkiewicza. Cały Bulwar Dunikowskiego wraz obiektami jest przedstawiony na poniższych zdjęciach - zaczyna się od Hali Targowej a kończy na Urzędzie Wojewódzikm. Bulwar im.Kaczyńskich znajduje się na tyłach urzędu przy Pl.Powstańców W-wy. Poprzednio był fragmentem Bulwaru Dunikowskiego,zasłużonego dla miasta artysty,rzeżbiarza. pl.wikipedia.org/wiki/Bulwar_Xawerego_Dunikowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
giulia123 Re: nie kłam 29.09.13, 09:11 allspice napisała: > Pokazujesz nowe informacje,juz po decyzji Dutkiewicza. Cały Bulwar Dunikowskieg > o wraz > obiektami jest przedstawiony na poniższych zdjęciach - zaczyna się od Hali Targ > owej a kończy > na Urzędzie Wojewódzikm. Bulwar im.Kaczyńskich znajduje się na tyłach urzędu pr > zy > Pl.Powstańców W-wy. Poprzednio był fragmentem Bulwaru Dunikowskiego,zasłużonego > dla miasta artysty,rzeżbiarza. Otwórz proszę linka: www.zumi.pl/Wroc%C5%82aw+Bulwar+Dunikowskiego,namapie.html#51.111292/17.047544/11 I teraz spójrz gdzie kończy się bulwar Dunikowskiego. Kończy się przy Moście Pokoju, natomiast teren pomiędzy Mostem Pokoju a Mostem Grunwaldzkim nie jest nazwany. Tak więc mapa pochodzi z okresu kiedy jeszcze nie było bulwaru Kaczyńskich. A Dutkiewicz mocno się wystraszył? Myślę, że on ma o wiele więcej bardziej spektakularnych, a szkodliwych dla Wrocławia i jego mieszkańców wpadek, niż nazwanie kawałka terenu imieniem Prezydenta Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
bew-is Re: Sprawdziłaś już gdzie położone są obydwa Bulw 29.09.13, 00:01 Że ty jesteś nią oburzona (decyzją Dutkiewicza), to jeszcze nie znaczy, że wszyscy wrocławianie są nią oburzeni. allspice napisała: > Niestety, jesteś w błędzie.Decyzją Dutkiewicza część bulwaru im Dunikowskiego z > ostała nazwana im Kaczynskich. Wiem, bo mieszkam we Wrocławiu i jest to moje ro > dzinne miasto. > Przeproś poranną kawę. Wrocławianie są oburzeniu decyzją Dutkiewicza i w najbli > zszych wyborach nie oddadzą na niego głosu. Między innymi za Bulwar im.Kaczyńsk > ich... Odpowiedz Link Zgłoś
dorlor Re: We Wrocławiu przemianowali tymczasowo na Kacz 28.09.13, 22:25 Ten kmiot z wiochy nigdy nie przeprasza...to PO-yeb Odpowiedz Link Zgłoś