24.09.13, 01:28
Dopiero teraz posłuchałem Smolara u Moniki.
I powiem tylko
JEZUS MARIA
Obserwuj wątek
    • wiosnaludzikow Re: Smolar 24.09.13, 05:03
      pan.nikt napisał:

> Dopiero teraz posłuchałem Smolara u Moniki.
      > I powiem tylko
      > JEZUS MARIA
      Owsżem, jest przekonywujący.
      • pan.nikt Re: Smolar 24.09.13, 08:49
        masz rację.
        Przekonuje, że jest mendą.
        • pies_na_czarnych Re: Smolar 24.09.13, 10:17
          Bo Polacy mają to do siebie, że czasami szybko zapominają niektóre sprawy (do czasu). Część społeczeństwa zapomniała już o dwuletnich "rządach" PiSu z Samoobroną i LPR-em- na samą myśl o tym mam dreszcze i odruchy wymiotne. Do tego sporo młodych ludzi, którzy dopiero mogą głosować... NAWET JEŚLI PiS wygra wybory - daję Im rok i po wszystkim. Tyle, że przez ten rok zniszczą kraj, skłócą Polaka z Polakiem i Polaków z sąsiadami. Będzie taki chaos, że demonstracje ZZ to teraz pikuś.
          Pokaż odpowiedzi (1) Odpowiedz

hans_close 14 minut temu Oceniono 3 razy 1
          .@leon9910
          Oj boicie się PiS-u ścierwa wszelkiej żydowskiej maści...
          -----------------------------------------------------

"Rajmund Kaczyński, urodzony w Grajewie z matki Franciszki ze Świątkowskich, zrodzonej w Grenowce koło Odessy, z rodziny do Naczelnego Prezesa Sadu Wojskowego z okresu stalinizmu, pułkownika armii czerwonej Wilhelma Świątkowskiego – tez urodzonego w tej samej Gronowce. Sami bracia Kaczyńscy podają, że przodkowie Rajmunda Kaczyńskiego po mieczu byli wysokimi oficerami arami carskiej. Co to oznacza? Jedno! Nie mógł on być Polakiem..."

"Zaskakujące jest też to, ze ojciec Rajmunda Kaczyńskiego ożenił się z Żydówka z Odessy, co miało miejsce około 1922 roku, będąc kolejarzem w okolicach Grajewa, granicznej stacji kolejowej. W tym czasie przez ta cześć granicy przybywało z rejonów Odessy mnóstwo żydów uciekających z Rosji wskutek prześladowań przez bolszewików lub rożnych innych pogromów. Na stronach żydowskich poświęconych koloniom żydowskim na południowej Ukrainie, są umieszczone dokumenty, np. wizy ze zdjęciami mówiące o tym ze uzyskiwano je w drodze przestępstw miedzy innymi w konsulatach polskich w krajach bałtyckich."

"Dalsza poszlaka żydowskiego pochodzenia jest fakt, potwierdzany przez samych Kaczyńskich, mówiący o tym, ze po przeniesieniu się do Baranowicz na Polesiu, Franciszka Kaczyńska zajmowała się prowadzeniem agencji nieruchomości. Ze stron internetowych związanych z tym miastem i rożnych innych dowodów, np: ksiąski telefonicznej, wynika, ze w 100 % pośrednictwa nieruchomościami było zdominowane przez Żydów. "

więcej: www.raportnowaka.pl/news.php?typ=news&id=320
          • pan.nikt Re: Smolar 24.09.13, 17:15
            ale MUNDROŚCI
          • erte2 Re: Smolar 24.09.13, 18:22
            pies_na_czarnych napisała:
            "Nie idz tą drogą" - że zacytuję klasyka. To czy bracia Kaczyńscy mają w sobie krew rosyjską, zydowska, polską czy tatarska nie ma najmniejszego znaczenia. Matka Adama Mickiewicza była Żydówką, dynastia Jagiellonów wywodziła sie z Litwy, a Jan Matejko był synem Czecha i Niemki. A najbardziej znany na świecie polski pisarz XX wieku - Stanisław Lem - był lwowskim zydem (i kuzynem Jerzego Urbana).
            Bo nie jest ważne pochodzenie czy narodowość - wazne co kto robi dzisiaj. A Jarosław Kaczyński dzsiaj po prostu niszczy Polskę.
            • pies_na_czarnych Re: Smolar 24.09.13, 18:38
              Dla mnie nie ma znaczenia tak samo jak dla Mickiewicza i Lema i innych, których wymieniłeś. Niestety dla Kaczyńskiego i jego najmitow ma to znaczenie. Hitler również miał w żyłach krew żydowską. Czy możemy mowić w wypadku tych dwóch ostatnich o jakimś syndromie?
          • losiu4 Re: Smolar 24.09.13, 18:49
            pies_na_czarnych napisała:

> Bo Polacy mają to do siebie, że czasami szybko zapominają niektóre sprawy (do c
            > zasu). Część społeczeństwa zapomniała już o dwuletnich "rządach" PiSu z Samoobr
            > oną i LPR-em- na samą myśl o tym mam dreszcze i odruchy wymiotne.

a z jakiego (jakich?) konkretnie powodu? Moze zacznijmy od osób: sam Lepper został wyswięcony prez Czerską niemal na meża stanu jak sie z Kaczorami poprztykał, a i Giertych okazuje się taki nie do końca zły (oczywista wg wybiórczej) :)

Pozdrawiam

Losiu
            • ave.duce Jarosław był pierwszy w wyświęcaniu Leppera 24.09.13, 19:27
              ... Jarosław Kaczyński powiedział nie tak dawno o Andrzeju Lepperze,
              że wyrasta on na prawdziwego Męża Stanu
              ...
              • losiu4 Re: Jarosław był pierwszy w wyświęcaniu Leppera 24.09.13, 19:30
                widzisz, Ty zacytpwałaś coś zz 2006, a ja pamietam co wybiórcza pisała wtedy o Lepperze i Kaczorach, a co takiego pisała gdy Lepper się z rzeczonymi Kaczorami pożarł :)

Pozdrawiam

Losiu
    • pan.nikt Re: Smolar 24.09.13, 18:50
      q..
      Ja tu na poważnie, a wy o jakimś pochodzeniu etnicznym. Banda forumowych idiotów i antysemitów

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka