hummer 09.10.13, 14:54 Zamiast nakryć tych, co chcą odwołać, przekochaną HGW czapkami. Trochę to przypomina haratanie w gałę przez reprezentację Polski. Kalkulują z kim przegrać, z kim wygrać, a i tak dostają w zad. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
volupte Re: Ponad pół mln frajerów pojedzie na grzyby 09.10.13, 14:59 A grzyby w sobotę wyzbierane bedą:-) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Ponad pół mln frajerów pojedzie na grzyby 09.10.13, 15:11 volupte napisał: > A grzyby w sobotę wyzbierane bedą:-) Przez tych co w niedzielę idą na referendum :) Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Ponad pół mln frajerów pojedzie na grzyby 09.10.13, 15:28 To tylko twój hurraoptymizm:-) Bukmacherzy uwazaja inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Ponad pół mln frajerów pojedzie na grzyby 09.10.13, 15:40 volupte napisał: > To tylko twój hurraoptymizm:-) Bukmacherzy uwazaja inaczej. To stawiaj. Im więcej postawisz na Hankę tym więcej wygrasz. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Ponad pół mln frajerów pojedzie na grzyby 09.10.13, 15:46 Stawiam na brak frekwencji , ale nie rusze d...do kolektury bo mało płacą 1 do 1.3 Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Ponad pół mln frajerów pojedzie na grzyby 09.10.13, 16:05 volupte napisał: > Stawiam na brak frekwencji , ale nie rusze d...do kolektury bo mało płacą 1 do > 1.3 Zastawiając mieszkanie mógłbyś zarobić jakieś 200-600 tysięcy w jeden dzień :) Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Ponad pół mln frajerów pojedzie na grzyby 09.10.13, 16:24 Tam nie można chyba dowolnej kasy postawić. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Ponad pół mln frajerów pojedzie na grzyby 09.10.13, 23:39 volupte napisał: > Tam nie można chyba dowolnej kasy postawić. Coś kiepskich macie bukmacherów. HGW nie będą co tydzień odwoływać. Taka okazja zdarza się raz na 6 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Wygniotą wszystkie, a niektórzy staną .... 09.10.13, 16:18 ... w obliczu śmierci. Wszystko dla Haneczki ! Powinna przygotować szpitale dla zatrutych wielbicieli. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Ponad pół mln frajerów pojedzie na grzyby 09.10.13, 16:20 hummer napisał: > Zamiast nakryć tych, co chcą odwołać, przekochaną HGW czapkami. > > Trochę to przypomina haratanie w gałę przez reprezentację Polski. Kalkulują z k > im przegrać, z kim wygrać, a i tak dostają w zad. Takiego "pomysła" miał Ferdek Tusk Kiepski :) Odpowiedz Link Zgłoś
tomjani Re: Ponad pół mln frajerów pojedzie na grzyby 09.10.13, 21:28 Ja też, ja też pojadę w niedzielę na grzyby! Polityk którego bardzo cenię, bynajmniej nie z PiS a już nie z PO organizuje wycieczkę do Zalesia Górnego, Zbiórka o 10:30, więc i na referendum zdążę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Ponad pół mln frajerów pojedzie na grzyby 11.10.13, 08:37 tomjani napisał: > Ja też, ja też pojadę w niedzielę na grzyby! Polityk którego bardzo cenię, byna > jmniej nie z PiS a już nie z PO organizuje wycieczkę do Zalesia Górnego, Zbiórk > a o 10:30, więc i na referendum zdążę ;-) Przed czy PO? Bo po to Ci może stratować PO. Odpowiedz Link Zgłoś
tomjani Re: Ponad pół mln frajerów pojedzie na grzyby 11.10.13, 08:54 Bez obaw, jak tam zbieram purchawki i inne grzyby o których zwolennicy PO, jak to lemingi POjęca nawet nie mają że są dobre ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Sromotników sie pewnie objedzą 09.10.13, 23:47 wszystko na to wskazuje. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tomjani Re: Sromotników sie pewnie objedzą 10.10.13, 10:43 Z pewnością przynajmniej doznania węchowe po sromonioku bedą o wiele ciekawsze niż pomuchomorze sromonikowym :-D Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: wrócą, włączą TV a tu niespodzianka n/t 10.10.13, 06:32 Jaka niespodzianka, przecież wiadomo, ze będzie konieczne minimum frekwencji i PiS_dogłowie odwoła doba prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
hummer 29% zapewnione 10.10.13, 08:51 zapijaczony_ryj napisał: > Jaka niespodzianka, przecież wiadomo, ze będzie konieczne minimum frekwencji i > PiS_dogłowie odwoła doba prezydent warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34862,14752442,Referendum_w_Warszawie__Kolejny_sondaz_pokazuje__ze.html Miłego grzybobrania. Odpowiedz Link Zgłoś
tomjani Re: 29% zapewnione 10.10.13, 10:51 Zaraz zaraz, autorom textu chyba się cóś popindoliło. Jeszcze wczoraj pisali że próg ważności referendum to 29%, dzisiaj piszą już o 39%. Tymczasem na pojście na referwndum samych tylko "zdecydowanych" deklaruje 32%, a jest jeszcze 9% którzy pójdą "raczej". Taki niezamierzony błąd, czy moze błąd przemycony do textu celowo, aby przynajmniej część chcących głosoać uznała że szanse duże nie są, i zniechęciła się do głosowania? Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: 29% zapewnione 10.10.13, 12:37 tomjani napisał: > Zaraz zaraz, autorom textu chyba się cóś popindoliło. Jeszcze wczoraj pi > sali że próg ważności referendum to 29%, dzisiaj piszą już o 39%. Tymczasem na > pojście na referwndum samych tylko "zdecydowanych" deklaruje 32%, a jest jeszcz > e 9% którzy pójdą "raczej". Taki niezamierzony błąd, czy moze błąd przemycony d > o textu celowo, aby przynajmniej część chcących głosoać uznała że szanse duże n > ie są, i zniechęciła się do głosowania? Dziś ponoć Kaczor większy miał się wstawić nie wiadomo po co. Na Komisji odpowiedzialności konstytucyjnej. Jako, że nie podali po co, pojechał na grzyby. Referendum to święto i nie można ludziom wody robić z mózgów. Przy takim zamieszaniu, nie zdziwiłbym się jakby dochodziło do aktów fałszerstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: wrócą, włączą TV a tu niespodzianka n/t 11.10.13, 16:07 zapijaczony_ryj napisał: > Jaka niespodzianka, przecież wiadomo, ze będzie konieczne minimum frekwencji i > PiS_dogłowie odwoła doba prezydent No i widzisz jak Tusk nie ma pomyślunku ? A co dopiero w poważnych sprawach państwowych. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow podoba mi się koncepcja Tuska 10.10.13, 08:53 Rozważa w przypadku przegranego referendum ogłoszenie przyspieszonych wyborów. Dobry pomysł. ...i tu się Gliński zdziwi :) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: podoba mi się koncepcja Tuska 10.10.13, 08:57 wiosnaludzikow napisał: > Rozważa w przypadku przegranego referendum ogłoszenie przyspieszonych wyborów. > Dobry pomysł. > ...i tu się Gliński zdziwi :) Gliński to kolejny smutny Pan. Tusk jedyne co może, to rozwiązać Sejm, jak ten się na to zgodzi. Wybory samorządowe idą swoim tokiem. Są niezależne. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: podoba mi się koncepcja Tuska 11.10.13, 22:41 W sumie racja , kampanie przedwyborcza juz zrobiona, isc za ciosem . Odwołaja to za miesiąc ponowne wybory i ciekaqwe co te ciapki z koalicji odoławczej przygotuja na swoją kampanie wyborczą. Oni sie skupili na ataku , a nie na pokazaniu swoich zalet:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Ponad pół mln frajerów pojedzie na grzyby 10.10.13, 08:57 Oj tam zobacz ile słoików będzie....komornicy zacierają ręce :) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Ponad pół mln frajerów pojedzie na grzyby 10.10.13, 08:59 mila2712 napisała: > Oj tam > zobacz ile słoików będzie....komornicy zacierają ręce :) Przy takim spędzie lemingów do lasu, oderwanych od ich ulubionego zajęcia, typu Forex, znaczy się inwestowania, ilość pomyłek będzie znaczna. A grzybiarz myli się tylko raz. Odpowiedz Link Zgłoś
tomjani Re: Ponad pół mln frajerów pojedzie na grzyby 10.10.13, 11:09 hummer napisał: > A grzybiarz myli się tylko raz. No bo ja wiem? Parę tygodni temu znalazłem na trawniku pod blokiem(!) jakieś rozkłapciałe grzyby, ni to maślaki ni podgrzybki. Gdyby dotrwały takiego wieku w lesie - niechybnie robacy by je zjedli, tu jednak były najzupełniej zdrowe, tylko ze starości zatraciły podobieństwo z tym co figuruje w atlasach, i tym co się zwykle zbiera. Zjadłem je więc, doskonale sobie zdając sprawę z tego że w tym wypadku ewentualna pomyłka nie może być niebezpieczna. I rzeczywiście, NIC SIĘ NIE STAŁO! :-) No ale skoro leming gdzie się nie obejrzy, to wszędzie widzi Kanię - to skutki POmyłki mogą okazać się tragiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Ponad pół mln frajerów pojedzie na grzyby 10.10.13, 12:07 tomjani napisał: > hummer napisał: > > > A grzybiarz myli się tylko raz. > > No bo ja wiem? Parę tygodni temu znalazłem na trawniku pod blokiem(!) jakieś [i > ]rozkłapciałe [/i]grzyby, ni to maślaki ni podgrzybki. Gdyby dotrwały takiego w > ieku w lesie - niechybnie robacy by je zjedli, tu jednak były najzupełni > ej zdrowe, tylko ze starości zatraciły podobieństwo z tym co figuruje w atlasac > h, i tym co się zwykle zbiera. Zjadłem je więc, doskonale sobie zdając sprawę z > tego że w tym wypadku ewentualna pomyłka nie może być niebezpieczna. I rzeczyw > iście, NIC SIĘ NIE STAŁO! :-) > No ale skoro leming gdzie się nie obejrzy, to wszędzie widzi Kanię - to skutki POmyłki mogą okazać > się tragiczne. Chyba nie przepadają za tym smacznym grzybem. To nie po myśli POPiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Bezpłatne autobusy i pociągi ? 11.10.13, 13:47 Premier z rezerwy budżetowej powinien opłacić specjalne autobusy i pociągi w podstołeczne lasy. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Bezpłatne autobusy i pociągi ? 11.10.13, 14:10 adalberto3 napisał: > Premier z rezerwy budżetowej powinien opłacić specjalne autobusy i pociągi w po > dstołeczne lasy. W jedną stronę :) Odpowiedz Link Zgłoś
tomjani Re: Bezpłatne autobusy i pociągi ? 11.10.13, 15:50 Mogą być i w drugą stronę, ale tylko te które przekraczają granicę miasta już po zamknięciu lokali referendalnych. A w stronę pierwszą - tylko te wyjeżdżające z miasta przed otwarciem lokali. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Bezpłatne autobusy i pociągi ? 11.10.13, 22:32 tomjani napisał: > Mogą być i w drugą stronę, ale tylko te które przekraczają granicę miasta już p > o zamknięciu lokali referendalnych. A w stronę pierwszą - tylko te wyjeżdżające > z miasta przed otwarciem lokali. To miałem na myśli. Ale zaliczą zonk. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Ponad pół mln frajerów pojedzie na grzyby 11.10.13, 22:36 Tylko frajer ma rodzinę , hawirę , fure i kasę , a ty gitowcu kolkę, mojkę i samarkę. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Kiedy nastepne referendum ? 11.10.13, 22:38 Frajerstwo już planuje nastepne referendum,na wypadek przegranej H G-W i nowych wyborów,które ona wygra w cuglach :-)) Ale będą jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
10x10 Re: Ponad pół mln frajerów pojedzie na grzyby 12.10.13, 01:47 www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CgXG7gqW_mI Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Ponad pół mln frajerów pojedzie na grzyby 12.10.13, 09:33 No i po co iść na grzyby? Przecież można zostać w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Ponad pół mln frajerów pojedzie na grzyby 12.10.13, 11:18 Grzyby mozna kupić w sklepie , alb na bazarze.Za zimno aby sie po lasach wloczyć:-) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Ponad pół mln frajerów pojedzie na grzyby 12.10.13, 11:31 volupte napisał: > Grzyby mozna kupić w sklepie , alb na bazarze.Za zimno aby sie po lasach wloczy > ć:-) Albo od komornika. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Ponad pół mln frajerów pojedzie na grzyby 12.10.13, 11:47 Ryzkowne , kobitka mogła zamarnować srmotniki by komornika posadzić w mamrze. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Ponad pół mln frajerów pojedzie na grzyby 12.10.13, 21:46 volupte napisał: > Ryzkowne , kobitka mogła zamarnować srmotniki by komornika posadzić w mamrze. Ryzyko komornika. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 nazbierają sromotników 12.10.13, 09:36 i będzie dodatkowa korzyść. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Wróciłem z grzybów a tu niespodzianka 14.10.13, 05:15 Jestem zaskoczony. Gratuluję Tuskowi. Ma niesamowitego nosa to takich rzeczy. O gruby włos ale wygrał, a dokładnie to wygrała jego taktyka. Gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
v.t.s To była piękna niedziela 14.10.13, 07:59 panuprezesowi kolejnego sukcesu gratuluję Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Ja sie ciesze, ze tylko 2 mln... 14.10.13, 08:07 ...kosztowalo zrozumienie -"Zrozumiałam też jednak, że Warszawiacy oczekują nie tylko wielkich inwestycji w infrastrukturę, ale także rozmowy i dialogu. Wiem, że tego było dotąd za mało i to udało się zmienić" - podkreśliła Gronkiewicz-Waltz. Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś