Dodaj do ulubionych

poseł PO żyje w związku z własną matką

15.10.13, 15:27
wpolityce.pl/wydarzenia/64791-posel-po-jako-malzonek-swojej-matki-zyjacy-z-nia-we-wspolnocie-majatkowej-pawel-olszewski-nie-zaplacil-naleznego-podatku-urzad-zrobil-wszystko-by-to-zatuszowac
Kasta lemingów jest ponad prawem. Powyższy przykład dotyczy ważnego posła często mówiącego w mediach o standardach w życiu publicznym.
Obserwuj wątek
    • wiosnaludzikow Re: poseł PO żyje w związku z własną matką 15.10.13, 15:30
      a tu ciąg dalszy :
      bydgoszcz24.pl/artykul/jak-bezprawnie-obnizono-poslowi-olszewskiemu-podatek
      Urzędniczka zwolniona z pracy a Naczelnik sPOkojnie urzęduje.
    • oszolom-z-radia-maryja Re: poseł PO żyje w związku z własną matką 15.10.13, 15:30
      Sodoma i Gomra
      • sclavus Re: poseł PO żyje w związku z własną matką 15.10.13, 15:46
        ... a pomodliłeś się przedtem????
        • yoma Re: poseł PO żyje w związku z własną matką 15.10.13, 18:07
          Oszolek jak zwykle przeczytał tylko tytuł, a i to pokręcił :)
      • kolter-xl Re: poseł PO żyje w związku z własną matką 15.10.13, 19:58
        oszolom-z-radia-maryja napisał:

> Sodoma i Gomra

Nie, to raczej efekt rewolucji seksualnej jakiej dokonały te dwie sympatyczne panie :))

"(30) Potem wyszedł Lot z Soar i razem ze swymi dwiema córkami ukrywał się w górach. Bał się bowiem pozostawać w Soar, wolał zamieszkać ze swymi obydwiema córkami w grocie skalnej. (31) Wtedy to powiedziała pewnego dnia starsza córka do młodszej: Nasz ojciec jest już, co prawda, stary, ale nie ma tu żadnego innego mężczyzny, który by, jak to w świecie bywa, zbliżył się do nas. (32) Chodź, dajmy ojcu wina, tak żeby się upił, a potem położymy się przy nim, by otrzymać potomstwo od niego, naszego ojca. (33) Tak więc wieczorem podały ojcu wino, po czym starsza córka przyszła i położyła się obok niego, a on nawet nie zauważył, kiedy się przy nim kładła i kiedy wstała. (34) Następnego dnia rzekła starsza córka do młodszej: Spałam wczoraj z moim ojcem. Dajmy ojcu także dziś wieczorem wina, żebyś i ty mogła zbliżyć się do niego. W ten sposób obie będziemy miały potomstwo z naszego ojca. (35) Upoiły więc i tego wieczoru swego ojca winem, po czym młodsza siostra położyła się obok niego, a on nawet nie zauważył, kiedy się przy nim kładła i kiedy wstała. (36) I tak obydwie córki Lota stały się brzemienne za sprawą swego ojca. (37) Starsza urodziła syna i nadała mu imię Moab. Dał on początek Moabitom żyjącym po dzień dzisiejszy. (38) Młodsza wydała na świat również syna, któremu nadała imię Ben-Ammi. Dał on początek istniejącym po dzień dzisiejszy Ammonitom."
    • zapijaczony_ryj No nie, terza to chyba juz tylko z kotem 15.10.13, 15:32

• nazimno On jest (nie kot) poslem PO? 15.10.13, 19:36
    • mike.recz Re: poseł PO żyje w związku z własną matką 15.10.13, 15:41
      Pani Ewa Starosta znowu strzela w posła Olszewskiego. Może tym razem trafiła konkretnie.
      • sclavus Re: poseł PO żyje w związku z własną matką 15.10.13, 15:47
        Oooo!
        Widz, że ci się podoba ten "tytuł" wątku...
        • mike.recz Re: poseł PO żyje w związku z własną matką 15.10.13, 16:24
          Po prostu tytuł nie zrobił na mnie jakiegokolwiek wrażenia, a jest jedynie nawiązaniem do tej sytuacji opisanej przez Panią Ewę Starostę.

bydgoszcz24.pl/artykul/jak-bezprawnie-obnizono-poslowi-olszewskiemu-podatek
          Wtedy kierownik referatu poleciła jej uwzględnienie wydatków związanych ze spłatą kredytu na zakup innego lokalu, który zaciągnął Paweł Olszewski wspólnie ze swoją matką.

Lucyna Milska uwzględniła ten fakt, ale ponieważ kredyt został wzięty przez dwie osoby, zaliczyła na poczet obliczania podatku tylko połowę tej kwoty. Tak czyniła również rozliczając małżeństwa z rozdzielnością majątkową. W tej sytuacji miała do czynienia z osobami dorosłymi, prowadzącymi osobne gospodarstwa domowe. Nie mogła przecież potraktować matki i dobrze zarabiającego syna jak małżeństwa pozostającego we wspólnocie majątkowej. Ale takie właśnie dostała polecenie od kierowniczki referatu. Polecono Lucynie Milskiej naliczenie posłowi takiego podatku, jak gdyby sam spłacał cały kredyt bankowy. Podatek posła Olszewskiego cudownie zmniejszył się o połowę.
    • sclavus jak ty czasem coś penderolniesz, 15.10.13, 15:45
      to nie wiadomo:
      - zes.ać się?
      - porzygać?
      - zsikać gwałtownie???
      - buchnąć śmiechem takim, żeby sąsiadów zabiło??
      - obyyebać cię witualnie??
      - zamarzyć, żeby wszystkie klawiatury ci nie działały???
      co ci qrva! odyebalo, w tych twoich zwojach mózgowych, żeby dać tytuł: "poseł PO żyje w związku z własną matką"????
      ... trzeba chyba, mieć rozyebaną lewą stronę doszczętnie!!
      To już qrva!, jakaś pisia nienawiść tylko...
      wal się popaprańcu!!!
      • m.c.hrabia Re: jak ty czasem coś penderolniesz, 15.10.13, 15:49
        trzeba chyba, mieć rozyebaną lewą stronę doszczętnie!!
        To już qrva!, jakaś pisia nienawiść tylko...

prymityw do kwadratu.
        • sclavus Re: jak ty czasem coś penderolniesz, 15.10.13, 16:19
          ... pożałował i spieprzył...
          ... i się nie pokazuje!!
          to jest, taki "człowiek wahadło" acz zauważyć trzeba, że w lewą stronę wychyla się bardziej... ;)
          • wiosnaludzikow ależ to poseł sam oświadczył 15.10.13, 18:11
            sclavus napisał:

> ... pożałował i spieprzył...
            > ... i się nie pokazuje!!
            > ***
            > to jest, taki "człowiek wahadło" acz zauważyć trzeba, że w lewą stronę w
            > ychyla się bardziej... ;)
            Tytuł nawiązuje do sposobu rozliczenia podatkowego. Podatek został rozliczony tak jakby poseł PO był ze swoją matką w związku małżeńskim. Bo takie prawo mają tylko małżeństwa. Właśnie m.in. dlatego walczą o to geye i lesby, o wspólne rozliczenie podatku.
            To, że Tobie kojarzy się to ze współżyciem to nie mój problem ale Twój. Deklarację rozliczenia w ten sposób podatku zapewne poseł jako POdatnik POdpisał a więc podpisał, że jest w związku z własną matką.
            Jesteś kompletnie wyzuty z zasad, etyki jak niemal każdy leming. Nie pisałeś nic o nadużyciu, o zwolnionej i skrzywdzonej uczciwej urzędniczce, o braku standardów, o przestępstwie urzędniczym , nie zapytałeś czy ten nieuczciwy naczelnik tam jeszcze pracuje ale ...zastanowiłeś się jakie mam poglądy, jak je zmieniam, czy są bardziej lewicowe czy inne....sądzisz, że czytelnicy tego forum nie widzą Twojego zepsucia i popierania grabieży na podatniku, oprócz prostaka, który nic nie rozumie hrabiego .
            • sclavus Re: ależ to poseł sam oświadczył 15.10.13, 20:56
              ... a czy zna wiosenka, takie słówko, jak: attachements??
              Jakby znał, to by nie pisał pierdół o współżyciu, pożyciu, czy innym jeszcze ...yciu matki z kimkolwiek innym poza ojcem posła... (w sprawach finansowych wykluczamy kochanka, n'est-ce pas?)
              PeeS - budzisz paskudne skojarzenia z ... arcyBe Michalikiem, który używa lapsusów ... :D:D:D:D:D
          • m.c.hrabia Re: jak ty czasem coś penderolniesz, 15.10.13, 18:23
            pożałował i spieprzył...

patrz ,jak każda menda, narzyga na dywan i zamiast przeprosić, wmawia że to sztuka z wyższej
            półki,pewnie na żoliborskiej.
            • wiosnaludzikow Re: jak ty czasem coś penderolniesz, 15.10.13, 19:40
              m.c.hrabia napisał:

> pożałował i spieprzył...
              >
              > patrz ,jak każda menda, narzyga na dywan i zamiast przeprosić, wmawia że to szt
              > uka z wyższej
              > półki,pewnie na żoliborskiej.
              Narzygał poseł, urzędnik skarbowy itp
              Menda to jesteś Ty broniąc takich POdłych ludzi.
              Na całe szczęście Twoja konolska obrona tych ludzi działa odwrotnie i kompromituje PO.
        • kolter-xl Re: jak ty czasem coś penderolniesz, 15.10.13, 20:02
          m.c.hrabia napisał:

> trzeba chyba, mieć rozyebaną lewą stronę doszczętnie!!
          > To już qrva!, jakaś pisia nienawiść tylko...

>
          > prymityw do kwadratu.

Wyznawca Rydzyka
          • wiosnaludzikow leminże głupki nie mogą zrozumieć, że ... 15.10.13, 20:46
            Opisuje ro publikacja na Bydgoszcz.24.
            urzędniczka była zmuszana i zmuszona aby potraktować matki i dobrze zarabiającego syna jako małżeństwo we wspólnocie majątkowej. Takie dostała właśnie dostała polecenie od kierowniczki referatu.
            • kolter-xl Re: leminże głupki nie mogą zrozumieć, że ... 15.10.13, 21:04
              wiosnaludzikow napisał:

> Opisuje ro publikacja na Bydgoszcz.24.
              > urzędniczka była zmuszana i zmuszona aby potraktować matki i dobrze zarabiając
              > ego syna jako małżeństwo we wspólnocie majątkowej. Takie dostała właśnie dostał
              > a polecenie od kierowniczki referatu.

Ta cała Bydgoszcz 24 pisała też ze 3 osoby przeżyły lot do Smoleńska ??
              • wiosnaludzikow Re: leminże głupki nie mogą zrozumieć, że ... 15.10.13, 21:30
                kolter-xl napisał:

> wiosnaludzikow napisał:
                >
                > > Opisuje ro publikacja na Bydgoszcz.24.
                > > urzędniczka była zmuszana i zmuszona aby potraktować matki i dobrze zara
                > biając
                > > ego syna jako małżeństwo we wspólnocie majątkowej. Takie dostała właśnie
                > dostał
                > > a polecenie od kierowniczki referatu.
                >
                > Ta cała Bydgoszcz 24 pisała też ze 3 osoby przeżyły lot do Smoleńska ??
                To co ? To tej urzędniczki skarbowej jednak nie zwolnili ? Fikcja ?
                • kolter-xl Re: leminże głupki nie mogą zrozumieć, że ... 15.10.13, 21:35
                  wiosnaludzikow napisał:

> To co ? To tej urzędniczki skarbowej jednak nie zwolnili ? Fikcja ?

Widziałeś uzasadnienie ??
            • sclavus Re: leminże głupki nie mogą zrozumieć, że ... 15.10.13, 21:10
              widzisz... specjalnie otwierałem linka parę razy a przy okazji ze dwa inne... i nigdzie nie spotkałem sów, użytych przez ciebie w tytule postu założycielskiego... - jako żywo, słowa te nawiązują do kazirodztwa bo czymże innym jest użycie stwierdzenia: poseł PO żyje w związku z własną matką, jak nie nawiązaniem do kazirodztwa właśnie???
              W pierwszym odruchu chciałem zgłosić posta do wyyebania go, ale mnie naszło, żeby ci napisać, co napisałem!
              Bo niczym innym twój wątek nie jest, jak ordynarnym sqrvysyństwem, przepełnionym nienawiścią... - i tak już zostanie!!!
              Tak też będę myślał odtąd o tobie: facio, z lewicowym wychyleniem, przepełniony sqrvysyńską nienawiścią do inności
              • wiosnaludzikow Re: leminże głupki nie mogą zrozumieć, że ... 15.10.13, 21:34
                sclavus napisał:

> widzisz... specjalnie otwierałem linka parę razy a przy okazji ze dwa inne... i
                > nigdzie nie spotkałem sów, użytych przez ciebie w tytule postu założycielskieg
                > o... - jako żywo, słowa te nawiązują do kazirodztwa bo czymże innym jest
                > użycie stwierdzenia: poseł PO żyje w związku z własną matką, jak nie na
                Za mało wykonywałeś czynności. Otwierałeś linka ale zapomniałeś jeszcze o uruchomieniu pracy mózgu. Wyjaśniałem to w tym wątku. Tak podatek można było rozliczyć tylko wtedy koedy poseł byłby męzem własnej matki.
                To, że Ty zboku od razu myślisz o kazirodztwoe to Twój provlem. Ja nie to miałem na myśli.
                • sclavus Re: leminże głupki nie mogą zrozumieć, że ... 16.10.13, 10:59
                  No to sobie współżyj z własną matką, córką, babką, ciotką tak, jak ci na to pozwalają twoje "zwoje mózgowe"...
                  ... i yobaj swojego yoba przy okazji!!!
                  Okazałeś się bardziej drętwy od panprezesa :D:D:D:D:D
                  Taki ... silesjusz monachujski... troszkę mniejszego kalibru...
                  EOD&EOT
            • bard333 no widzisz, jak lemingi rzuciły Ci sie do gardła 15.10.13, 22:23
              bo napisałeś o jakimś małym złodziejaszku. Nie ważne, czy kradnie, oszukuje, oni żryc nie mają co, a ich bachory rodzą im wnuki w Londynie, ważne że kaczor nie rządzi, bo jak on przyjdzie, to oj będzie sie działo...;)

po co wdajesz sie z tą bolszewia w dyskusje? paru ubeckich emerytów, paru ormowców, reszta kretynów z awansu, którym wmówiono, że głosując na tych przekręciarzy należą do elity.

Ta ich elita wygląda właśnie tak jak ten burak, mały złodziejaszek... powtórze za klasykiem, --
              • kolter-xl Re: no widzisz, jak lemingi rzuciły Ci sie do gar 16.10.13, 08:33
                Pani wybaczy , nie jestem wyborcą PO

bard333 napisał:

> bo napisałeś o jakimś małym złodziejaszku.

Zapewne ma pani na to jakieś dowody ??

Nie ważne, czy kradnie, oszukuje, on
                > i żryc nie mają co, a ich bachory rodzą im wnuki w Londynie, ważne że kaczor nie rządzi, bo jak on przyjdzie, to oj będzie sie działo...;)

No a pani wierzy ze ten nastawiony antyeuropejsko kwaczor potrafi cud zdziałać i z Londynu do Przemyśla wrócą ??

> po co wdajesz sie z tą bolszewia w dyskusje? paru ubeckich emerytów, paru ormow
                > ców, reszta kretynów z awansu, którym wmówiono, że głosując na tych przekręciarzy należą do elity.

No ale przynajmniej nie tak jak pani lodem na plebani nie zarabiamy ,smacznego .

> Ta ich elita wygląda właśnie tak jak ten burak, mały złodziejaszek... powtórze
                > za klasykiem, --
          • sclavus Re: jak ty czasem coś penderolniesz, 15.10.13, 20:47
            he he ;)
            gdybyż tylko Rydzyk socjalistą był... ;)
    • douglasmclloyd Z kotem ma żyć? nt 15.10.13, 16:23
    • simera16 w związku z... 15.10.13, 16:40
      ...tym co piszesz mam pytanie; czy to nie jedynie kupujący płaci 2% podatku na ręce notariusza podczas sporządzania notarialnego aktu zbycia?
      • wiosnaludzikow Re: w związku z... 15.10.13, 18:12
        simera16 napisał:

> ...tym co piszesz mam pytanie; czy to nie jedynie kupujący płaci 2% podatku na
        > ręce notariusza podczas sporządzania notarialnego aktu zbycia?
        Mylisz podatki.
        Tutaj była mowa o rozliczeniu podatku dochodowego.
        • simera16 Re: w związku z... 15.10.13, 18:20
          wiosnaludzikow napisał:

> simera16 napisał:
          >
          > > ...tym co piszesz mam pytanie; czy to nie jedynie kupujący płaci 2% podat
          > ku na
          > > ręce notariusza podczas sporządzania notarialnego aktu zbycia?
          > Mylisz podatki.
          > Tutaj była mowa o rozliczeniu podatku dochodowego.
          >
          A to insza inszość....A jak to zinterpretujesz;
          wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14783832,Posel_PO_nie_zaplacil_podatku___To_manipulacja__jestem.html#BoxWiadTxt ?
          • wiosnaludzikow Re: w związku z... 15.10.13, 18:24
            simera16 napisał:

>
            > > simera16 napisał:
            > >
            > > > ...tym co piszesz mam pytanie; czy to nie jedynie kupujący płaci 2%
            > podat
            > > ku na
            > > > ręce notariusza podczas sporządzania notarialnego aktu zbycia?
            > > Mylisz podatki.
            > > Tutaj była mowa o rozliczeniu podatku dochodowego.
            > >
            > A to insza inszość....A jak to zinterpretujesz;
            > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14783832,Posel_PO_nie_zaplacil_podatku___To_manipulacja__jestem.html#BoxWiadTxt ?
            Nie ma tu żadnego konkretu abym interpretował.
            Jest podobna do mr Hoffmana z PiS grożba sądem. Nie złoży. Zobaczysz ,...albo złoży ale będzie przedłużał aby tylko załapać się na listę wyborczą.
            • simera16 Re: w związku z... 15.10.13, 18:35
              wiosnaludzikow napisał:

>
              > Nie ma tu żadnego konkretu abym interpretował.
              > Jest podobna do mr Hoffmana z PiS grożba sądem. Nie złoży. Zobaczysz ,...albo z
              > łoży ale będzie przedłużał aby tylko załapać się na listę wyborczą.
              >
              Konkrety nie są do interpretacji, a jedynie do zaakceptowania. Widać nic konkretnego jeszcze nie ustalono.
              ps
              Sprawa ma ze dwa lata...dlaczego teraz takie hallo?
    • wiosnaludzikow Re: poseł PO żyje w związku z własną matką 15.10.13, 17:56
      Najbardziej POdoba mi się jak kasta idzie od razu do szefa bo co będzie rozmawiał z urzędnikiem. Kontaktuje się tylko z własną kastą czyli biurwa z biurwą.
      "Inspektor skarbowy Lucyna Milska wysłała do Olszewskiego wezwanie do stawiennictwa. Brak reakcji. Po kolejnym wezwaniu poseł zadzwonił i obiecał przybycie. Słowa dotrzymał, ale nie pojawił się u urzędniczki, tylko od razu skierował kroki do dyrekcji. Sprawą rozliczenia sprzedaży nieruchomości przez posła PO zajął się osobiście zastępca naczelnika Pierwszego Urzędu Skarbowego, a dokumenty przekazywała Lucynie Milskiej kierownik referatu."
      • simera16 Ale... 15.10.13, 18:08

w związku z tym co piszesz; forum.gazeta.pl/forum/w,28,147449733,147450996,w_zwiazku_z_.html?t=1381853238957
    • tw_wielgus Re: poseł PO żyje w związku z własną matką 15.10.13, 18:14
      Mnie w tej opisanej przez portal "Wpolityce" sprawie interesuje inny wymiar.
      To znaczy finał orzeczenia sądowego, którego fragment przytacza portal.
      Czy osoby, które czyniły naciski w sprawie posła w dalszym ciągu pracują w urządzie?
      • wiosnaludzikow Re: poseł PO żyje w związku z własną matką 15.10.13, 18:17
        tw_wielgus napisał:

> Mnie w tej opisanej przez portal "Wpolityce" sprawie interesuje inny wymiar.
        > To znaczy finał orzeczenia sądowego, którego fragment przytacza portal.
        > Czy osoby, które czyniły naciski w sprawie posła w dalszym ciągu pracują w urzą
        > dzie?
        Mnie to i wiele innych rzeczy interesuje. Czy przywrócono do pracy urzędniczkę, czy ją awansowano, czy zawiadomiono prokuraturę itd. itp
        • tw_wielgus Re: poseł PO żyje w związku z własną matką 15.10.13, 18:24
          I to są właśnie fundamentalne pytania, albowiem od tego pana posła nie oczekuję moralnego zachowania z przyczyn wiadomych.
          • wiosnaludzikow no i wreszcie wiadomo co to jest 15.10.13, 18:31
            No i wreszcie wiadomo co to jest państwo obywatelskie i standardy platformy obywatelskiej.
            • tw_wielgus Re: no i wreszcie wiadomo co to jest 15.10.13, 18:34
              W Twoim poście rozgościła się gorycz i rozczarowanie.
              Czyżbyś należał to tej grupy społecznej, którą być może niesłusznie, określam słowem naiwna?
    • wiosnaludzikow Nieuczciwość i cwaniactwo to standard PO ? 15.10.13, 18:21
      www.tvn24.pl/zarzad-po-zjechal-do-premiera-by-zajac-sie-pompowaniem-kol,363141,s.html
    • wujaszek_joe szmata nie poseł 15.10.13, 18:22
      a mamusia nie lepsza, skoro szarga sobie opinię dla kilku tysięcy złotych.
      mam nadzieję że zrobi się z tego większy hałas.
      • wiosnaludzikow układ zamknięty ! 15.10.13, 18:28
        wujaszek_joe napisał:

> a mamusia nie lepsza, skoro szarga sobie opinię dla kilku tysięcy złotych.
        > mam nadzieję że zrobi się z tego większy hałas.
        ...bo ta kasta ma żyć ponad prawem i lepiej.
        Ostatnio pomagałem emerytce, która pracując w kiosku wydrukowała paragon fiskalny ale położyła w okienku a nie dała nabywcy gazety. Nie zubożyła Skarbu Państwa a dostał 500 zet mandat. To była 1/3 nieomal jej emerytury.
        Musi widocznie płacić aby wyższej kaście żyło się lepiej. Poseł orżnie podatnika na kilka tysięcy to trzeba tę lukę uzupełnić np. dodatkową kontrolą w mojej firmie.
    • snajper55 Kolejna kłamstwo szmatlawca wPotylicę 15.10.13, 18:26
      "- Ten tekst w Bydgoszcz24.pl to tekst absolutnie zmanipulowany - powiedział nam poseł - Pada tam zdanie, jakobym ja wziął kredyt na moje mieszkanie razem z mamą. Poprosiłem prawnika, żeby napisał sprostowanie. Jutro wyślę je do wszystkich mediów, które piszą, że ja rzekomo wpływałem na wysokość podatku. Jeśli go nie opublikują, na 100 procent wejdę na drogę sądową."

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14783832,Posel_PO_nie_zaplacil_podatku___To_manipulacja__jestem.html#BoxWiadTxt

S.
      • wiosnaludzikow Re: Kolejna kłamstwo szmatlawca wPotylicę 15.10.13, 18:29
        snajper55 napisał:

> "- Ten tekst w Bydgoszcz24.pl to tekst absolutnie zmanipulowany - powiedział na
        > m poseł - Pada tam zdanie, jakobym ja wziął kredyt na moje mieszkanie razem z m
        > amą. Poprosiłem prawnika, żeby napisał sprostowanie. Jutro wyślę je do wszystki
        > ch mediów, które piszą, że ja rzekomo wpływałem na wysokość podatku. Jeśli go n
        > ie opublikują, na 100 procent wejdę na drogę sądową."
        >
        > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14783832,Posel_PO_nie_zaplacil_podatku___To_manipulacja__jestem.html#BoxWiadTxt

Uwierzyłeś bezgranicznie?
      • tw_wielgus Re: Kolejna kłamstwo szmatlawca wPotylicę 15.10.13, 18:33
        Pewny siebie łachudra.
        Pewnie, że nie on wpływał na wysokość naliczonego podatku. On wpływał na tych, którzy wpływali na kolejnych, sam bezpośrednio sobie tych śliskich łapek nie zbrukał.
        Za cholerę mu nie wierzę, bo na zdjęciu w Gazecie oczy ma chytre i kaprawe zarazem.
      • wiosnaludzikow to nie jest z wPotylicę ale 15.10.13, 18:51

...a lokalnego Bydgoszcz.24
        m.bydgoszcz24.pl/mobile.php/artykul/jak-bezprawnie-obnizono-poslowi-olszewskiemu-podatek
    • tw_wielgus "Bzdura. Sprostowanie albo sąd" 15.10.13, 18:27
      No to sąd Panie Olszewski. Leć waść składać pozew a my się tu pośmiejemy.
      • tw_wielgus Polszewik na Twiterze publikuje 15.10.13, 18:47
        rzekome oświadczenie urzędniczki. Chyba je sam napisał, bo pod pismem ani podpisu, ani jakiejkowiek pieczęci nie widać, ani Ani....
        • wiosnaludzikow Re: Polszewik na Twiterze publikuje 15.10.13, 18:54
          tw_wielgus napisał:

> rzekome oświadczenie urzędniczki. Chyba je sam napisał, bo pod pismem ani podpi
          > su, ani jakiejkowiek pieczęci nie widać, ani Ani....
          Stosując język mataczy forumowych typu ayran, slavus o kompletnych kibolach nie wspomnę, naśladując jedyńie ich styl i formułę dyskusji powinienem napisać : tylko winny się tłumaczy panie pośle.
          • simera16 Re: Polszewik na Twiterze publikuje 15.10.13, 18:56
            wiosnaludzikow napisał:

>
            > Stosując język mataczy forumowych typu ayran, slavus o kompletnych kibolach nie
            > wspomnę, naśladując jedyńie ich styl i formułę dyskusji powinienem napisać : t
            > ylko winny się tłumaczy panie pośle.

>
            Wolałabyś by milczał, a każdy srał po nim do woli...
            • wiosnaludzikow Re: Polszewik na Twiterze publikuje 15.10.13, 19:00
              simera16 napisał:

>
              > >
              > > Stosując język mataczy forumowych typu ayran, slavus o kompletnych kibola
              > ch nie
              > > wspomnę, naśladując jedyńie ich styl i formułę dyskusji powinienem napis
              > ać : t
              > > ylko winny się tłumaczy panie pośle.

> >
              > Wolałabyś by milczał, a każdy srał po nim do woli...
              Nie simera. Wolałbym aby np poinformował, że przekazuje wszystkie dokumenty do np marszałka sejmu i prosi o spowodowanie wydania opinii eksperta lub występuje o interpretację tej sytuacji do Izby Skarbowej.
              Chciałbym też aby wyajśnił dlaczego zwolniono tę urzędniczkę itp
              • simera16 Re: Polszewik na Twiterze publikuje 15.10.13, 19:23
                wiosnaludzikow napisał:
                > > >
                > > > Stosując język mataczy forumowych typu ayran, slavus o kompletnych
                > kibola
                > > ch nie
                > > > wspomnę, naśladując jedyńie ich styl i formułę dyskusji powinienem
                > napis
                > > ać : t
                > > > ylko winny się tłumaczy panie pośle.

> > >
                > > Wolałabyś by milczał, a każdy srał po nim do woli...
                > Nie simera. Wolałbym aby np poinformował, że przekazuje wszystkie dokumenty do
                > np marszałka sejmu i prosi o spowodowanie wydania opinii eksperta lub występuje
                > o interpretację tej sytuacji do Izby Skarbowej.
                > Chciałbym też aby wyajśnił dlaczego zwolniono tę urzędniczkę itp
                >
                To sie określ, bo uprzednio zarzutem było "tłumaczenie się"....No i jakby co, to w Polsce winę trzeba udowodnić, a nie udowodniać, że nie jest sie winnym...
                • wiosnaludzikow Re: Polszewik na Twiterze publikuje 15.10.13, 19:43
                  simera16 napisał:
                  > To sie określ, bo uprzednio zarzutem było "tłumaczenie się"....No i jakby co, t
                  > o w Polsce winę trzeba udowodnić, a nie udowodniać, że nie jest sie winnym...
                  Na całym cywilizowanym świecie z rozwiniętą demokracją, w takie sytuacji tłumaczy się polityk. Myli Ci się kodeks karny z obyczajami i standardami spolecznymi i politycznymi.
                  • simera16 Re: Polszewik na Twiterze publikuje 15.10.13, 20:07
                    wiosnaludzikow napisał:

> simera16 napisał:
                    > > To sie określ, bo uprzednio zarzutem było "tłumaczenie się"....No i jakby
                    > co, t
                    > > o w Polsce winę trzeba udowodnić, a nie udowodniać, że nie jest sie winny
                    > m...
                    > Na całym cywilizowanym świecie z rozwiniętą demokracją, w takie sytuacji tłumac
                    > zy się polityk. Myli Ci się kodeks karny z obyczajami i standardami spolecznymi
                    > i politycznymi.

>
                    Zarzut jest karny, a nie polityczny...a standardy obyczajowe i społeczne powiązane z polityką, to Anglicy poprzez przetrzepanie kufra Wałęsie pokazali...
              • sverir Re: Polszewik na Twiterze publikuje 15.10.13, 20:15
                > Chciałbym też aby wyajśnił dlaczego zwolniono tę urzędniczkę itp

Odróżnijmy dwie sprawy. Jeżeli poseł istotnie tak załatwił sprawę, to - jak to już ktoś napisał - szmata, nie poseł.

Ale działanie urzędniczki to osobna kwestia. Ona nie zrobiła kopii, żeby zgłosić sprawę do prokuratury czy innych świętych, nie zrobiła kopii z powodu oburzenia przy tak bezczelnym łamaniu przepisów. Ona zrobiła sobie zwyczajną dupokrytkę dla ochrony własnych interesów, nie interesu państwa czy podatnika. Jak każdy urzędnik miała prawo formalnej odmowy wykonania polecenia, które wydawało jej się sprzeczne z prawem. Mogła swoje oświadczenie złożyć na piśmie, a wtedy - nawet po wykonaniu polecenia przełożonego - byłaby czysta. Wolała zrobić sobie kopię dla świętego spokoju i pracować dalej. Jej wina jest bezsprzecznie mniejsza niż osób, które ją do łamania przepisów namawiały - to nie ulega wątpliwości. Ale nie zmienia to faktu, że ujawniła tajemnicę podatkową. Jeden sąd ją od tego uniewinnił, drugi nakazał przywrócenie do pracy. Nie jestem pisowcem, żebym kwestionował wyroki sądu, więc mogę tylko przyjąć, że urzędnika przed odpowiedzialnością zawsze będzie chroniło utrwalenie nieprawidłowości na własny użytek.
          • tw_wielgus Re: Polszewik na Twiterze publikuje 15.10.13, 19:01
            On nie jest winny, on płacił w terminie to, co mu US naliczył, kropka.
            A, że urzędnicy naliczająć należny podatek popełnili błąd, cóż... trzeba rozliczyć urzędników.
    • zbysio45 Re: poseł PO żyje w związku z własną matką 15.10.13, 18:45
      w Tuskolandzie wszystko jest mozliwe bo nie płacenie podatku przez rzezcnika prasowego PO to drobiazg ale przestepstwa w legalonym referendum w sprawie odwołania Kolezanki z PO zwanej bufetową to jednak jest karalne .Ciekawe co na ten temat powie UNIA EUROPEJSKA.
      • simera16 Re: poseł PO żyje w związku z własną matką 15.10.13, 18:55
        zbysio45 napisał:

> w Tuskolandzie wszystko jest mozliwe bo nie płacenie podatku przez rzezcnika
        > prasowego PO to drobiazg ale przestepstwa w legalonym referendum w sprawie od
        > wołania Kolezanki z PO zwanej bufetową to jednak jest karalne .Ciekawe co na t
        > en temat powie UNIA EUROPEJSKA.
        >
        Ano UE powie donosicielom z PiS; wal się...
    • kolter-xl Re: poseł PO żyje w związku z własną matką 15.10.13, 19:44
      wiosnaludzikow napisał:

> Kasta lemingów jest ponad prawem. Powyższy przykład dotyczy ważnego posła często >mówiącego w mediach o standardach w życiu publicznym.

No a powiedz jak to jest ze Jaro chwalił się tym ze konta nie miał , no to gdzie transferował to co ukradł przy pomocy Telegrafu , na mamy konto szło ??
      • wiosnaludzikow Re: poseł PO żyje w związku z własną matką 15.10.13, 20:04
        kolter-xl napisał:

>
        > > Kasta lemingów jest ponad prawem. Powyższy przykład dotyczy ważnego posła
        > często >mówiącego w mediach o standardach w życiu publicznym.
        >
        > No a powiedz jak to jest ze Jaro chwalił się tym ze konta nie miał , no to gdzi
        > e transferował to co ukradł przy pomocy Telegrafu , na mamy konto szło ??
        Nie wiem. Odnoszę też wrażenie, że bredzisz.
        • kolter-xl Re: poseł PO żyje w związku z własną matką 15.10.13, 20:07
          wiosnaludzikow napisał:

> Nie wiem. Odnoszę też wrażenie, że bredzisz.

Telegraf w 10 miesięcy 144 pomnożył majątek m.in przez to ze pan kaczyński straszył ludzi dzwoniąc do nich za służbowego telefonu z pałacu prezydenckiego za czasów Lecha Wałęsy. Jakoś nie wierzę ze kasę w walizkach pod łózkami trzymali .
          • wiosnaludzikow Re: poseł PO żyje w związku z własną matką 15.10.13, 20:11
            kolter-xl napisał:

>
            >
            > > Nie wiem. Odnoszę też wrażenie, że bredzisz.
            >
            > Telegraf w 10 miesięcy 144 pomnożył majątek m.in przez to ze pan kaczyński stra
            > szył ludzi dzwoniąc do nich za służbowego telefonu z pałacu prezydenckiego za c
            > zasów Lecha Wałęsy. Jakoś nie wierzę ze kasę w walizkach pod łózkami trzymali
            Również tu na forum o tym pisałem i krytykowałem ale .......ten wątek jest po pośle PO.

• kolter-xl Re: poseł PO żyje w związku z własną matką 15.10.13, 20:51
              wiosnaludzikow napisał:

> > > Nie wiem. Odnoszę też wrażenie, że bredzisz.

> Również tu na forum o tym pisałem i krytykowałem ale .......ten wątek jest po pośle PO.

No a ja pisałem o wspólnocie Jara z mamusia, analogia jest !!
              • wiosnaludzikow Re: poseł PO żyje w związku z własną matką 15.10.13, 21:45
                kolter-xl napisał:

>
                >
                > > > > Nie wiem. Odnoszę też wrażenie, że bredzisz.
                >
                > > Również tu na forum o tym pisałem i krytykowałem ale .......ten wątek jes
                > t po pośle PO.
                >
                > No a ja pisałem o wspólnocie Jara z mamusia, analogia jest !!
                To pisz. Mnie to na pewno nie boli. Tu mowa o podatkach ale ty widzę jak większość czytujesz tylko tytuły a zasadnicza treść jest już zbyt męcząca.
                • kolter-xl Re: poseł PO żyje w związku z własną matką 15.10.13, 21:52
                  wiosnaludzikow napisał:

> To pisz. Mnie to na pewno nie boli. Tu mowa o podatkach ale ty widzę jak większ
                  > ość czytujesz tylko tytuły a zasadnicza treść jest już zbyt męcząca.

Tu nie ma mowy o podatkach a o prostackich insynuacjach
                  • wiosnaludzikow Re: poseł PO żyje w związku z własną matką 15.10.13, 22:08
                    kolter-xl napisał:

> Tu nie ma mowy o podatkach a o prostackich insynuacjach
                    ..bo tekst jest być może dla Ciebie zbyt trudny. Chcesz przerobić go powoli i pokolei ?
                    Bezspornym jest, że poseł nie rozliczył się z podatku dochodowego z tej transakcji w określonym w prawie terminie przez co urzędnik musiał pana posła wzywać do urzędu skarbowego.
                    Aprobujesz takie postępowanie ?
                    odpowiedz a zaraz pójdziemy dalej punkt po punkcie i zrozumiesz.
                    • kolter-xl Re: poseł PO żyje w związku z własną matką 16.10.13, 08:25
                      wiosnaludzikow napisał:

> kolter-xl napisał:
                      >
                      > > Tu nie ma mowy o podatkach a o prostackich insynuacjach
                      > ..bo tekst jest być może dla Ciebie zbyt trudny. Chcesz przerobić go powoli i pokolei ?

Po kolei to zostało wspomnienie i wielelelelelee spółek

> Bezspornym jest, że poseł nie rozliczył się z podatku dochodowego z tej transakcji w określonym w prawie terminie przez co urzędnik musiał pana posła wzywać
                      > do urzędu skarbowego.

No i co z tego ?? mi też skarbówka oddała zwrot a po roku przypomnieli sobie i zażądali 38 zł plus 1 zł odsetek i 8,5 za upomnienie, też kogoś oszukałem ??

> Aprobujesz takie postępowanie ?

Aprobuje ze każdy moze w jakiś sposób się pomylić np jak wasz prezes
                      " Poseł Ryszard Kalisz uważa, że Jarosław Kaczyński dostał darowiznę na opłacenie adwokata Rafała Rogalskiego i powinien zapłacić od niej podatek."

> odpowiedz a zaraz pójdziemy dalej punkt po punkcie i zrozumiesz.

Synuś ja wiem jedno !! w mojej wsi to notariusz bierze kasę do skarbówki w czasie podpisywania umowy .
    • silesius.monachijski.16 Czyli matka Olszewskiego jest pedofilem?? 15.10.13, 19:57
      wiosnaludzikow napisał:

> wpolityce.pl/wydarzenia/64791-posel-po-jako-malzonek-swojej-matki-zyjacy-z-nia-we-wspolnocie-majatkowej-pawel-olszewski-nie-zaplacil-naleznego-podatku-urzad-zrobil-wszystko-by-to-zatuszowac
      > Kasta lemingów jest ponad prawem. Powyższy przykład dotyczy ważnego posła częst
      > o mówiącego w mediach o standardach w życiu publicznym.
    • etta2 Re: poseł PO żyje w związku z własną matką 15.10.13, 20:05
      Co za idiotyzm!!!!!! Wspólne gospodarstwo można prowadzić z matką, ojcem, siostrą, bratem i.t.d. A nazywanie tego związkiem partnerskim świadczy o wyjątkowej głupocie. No, ale ludzikowa......nie pierwszy raz sie popisujesz swoją głupotą.
      • kolter-xl Re: poseł PO żyje w związku z własną matką 15.10.13, 20:08
        etta2 napisała:

> Co za idiotyzm!!!!!! Wspólne gospodarstwo można prowadzić z matką, ojcem, siost
        > rą, bratem i.t.d. A nazywanie tego związkiem partnerskim świadczy o wyjątkowej
        > głupocie. No, ale ludzikowa......nie pierwszy raz sie popisujesz swoją głupotą.

To nie głupota , to zwykłe PIS prostactwo.
        • wiosnaludzikow Re: poseł PO żyje w związku z własną matką 15.10.13, 20:17
          kolter-xl napisał:
          > To nie głupota , to zwykłe PIS prostactwo.
          Nie napisałeś nic konkretnego a tym bardziej na temat.
          Pustak jesteś !
          • kolter-xl Re: poseł PO żyje w związku z własną matką 15.10.13, 20:53
            wiosnaludzikow napisał:

> kolter-xl napisał:
            > > To nie głupota , to zwykłe PIS prostactwo.
            > Nie napisałeś nic konkretnego a tym bardziej na temat.
            > Pustak jesteś !

Nic na P nie PIS nie PO nie Palikot i daj boże nigdy SLD
      • wiosnaludzikow Re: poseł PO żyje w związku z własną matką 15.10.13, 20:15
        etta2 napisała:

> Co za idiotyzm!!!!!!
        No właśnie :)

>Wspólne gospodarstwo można prowadzić z matką, ojcem, siost
        > rą, bratem i.t.d.
        Natomiast to nie pozwala rozliczyć podatku dochodowego z takiej transakcji jak sprzedaż mieszkania. Można to zrobić tylko wspólnoe z żoną.
        Przeczytaj tekst uważniej.
        • dorlor Re: poseł PO żyje w związku z własną matką 15.10.13, 20:22
          Aby zrozumieć ten tekst trzeba mieć ciut oleju w głowie, pałkarka z PO-yebni niejaka etta olej ma ale w butelce w szafce kuchennej.
    • kolter-xl Kacze odchody 15.10.13, 21:50
      Już w 2011 roku Olszewski przekonywał, że w całej sprawie to on jest pokrzywdzonym, bo zostały ujawnione dokumenty podatkowe dotyczące jego osoby. Potwierdzał to Adam Lis z prokuratury Bydgoszcz-Północ. Zapewniał jednocześnie, że doniesienia o przestępstwach podatkowych Olszewskiego nie potwierdziły się.
    • hummer Edyp po Polsku? 15.10.13, 22:04
      Dobrze to nie wróży.
    • polskirozlamacz Dziennikarzyna nie ma pojęcia o prawie podatkowym 16.10.13, 03:05
      Akt nie czytałem, ale wnioskuję, że chodziło o to, że poseł spłacał kredyt zaciągnięty wraz z matką, co urzędniczka-rygorystka chciała potraktować jako spłatę w połowie kredytu matki. Tymczasem ustawa mówi tylko tyle, że wydatkiem mieszkaniowym jest spłata kredytu zaciągniętego na zakup mieszkania na własne potrzeby. Nie wynika z ustawy w żaden sposób, że taki kredyt trzeba dzielić na części w zależności od liczby kredytobiorców.

Nie ma to nic wspólnego ze "wspólnością majątkową", to zwykły wymysł dziennikarza, który próbował zbudować nietrafioną analogię z sytuacją, gdy kredyt zaciągnięty przez oboje małżonków spłaca jeden z małżonków. Tymczasem raz jeszcze podkreślę - nie ma to znaczenia, bo ustawa nic nie mówi o tym, że spłata kredytu mieszkaniowego jest wydatkiem na cel mieszkaniowy w odpowiedniej proporcji, a zatem jest wydatkiem na ten cel w całości.
      • wiosnaludzikow leming-obrońca jak zwykle niekompetentny 16.10.13, 05:14
        polskirozlamacz napisał:

> Akt nie czytałem, ale wnioskuję, że chodziło o to, że poseł spłacał kredyt zaci
        > ągnięty wraz z matką, co urzędniczka-rygorystka chciała potraktować jako spłatę
        > w połowie kredytu matki. Tymczasem ustawa mówi tylko tyle, że wydatkiem mieszk
        > aniowym jest spłata kredytu zaciągniętego na zakup mieszkania na własne potrzeb
        > y. Nie wynika z ustawy w żaden sposób, że taki kredyt trzeba dzielić na części
        > w zależności od liczby kredytobiorców.
        >
        > Nie ma to nic wspólnego ze "wspólnością majątkową", to zwykły wymysł dziennikar
        > za, który próbował zbudować nietrafioną analogię z sytuacją, gdy kredyt zaciągn
        > ięty przez oboje małżonków spłaca jeden z małżonków. Tymczasem raz jeszcze podk
        > reślę - nie ma to znaczenia, bo ustawa nic nie mówi o tym, że spłata kredytu mi
        > eszkaniowego jest wydatkiem na cel mieszkaniowy w odpowiedniej proporcji, a zat
        > em jest wydatkiem na ten cel w całości.
        Ustawa wyrażnie o tym mówi. Może Ty czytasz, którąś z ustaw z szuflad PO :)
        Leming jak zwykle niekompetentny. Czy niekompetencja nawet extra tu ściągnięty ekspertów musi być aż tak wielka. Tę niekompetencję widać na każdym kroku w ustawach itp. To Was kompromituje.
        Tutaj masz o wspólnocie majątkowej i podatku:
        podatki.gazetaprawna.pl/artykuly/674762,po_sprzedazy_wspolnego_mieszkania_jeden_z_malzonkow_zaplaci_pit.html]
        Rozumiem, że poseł nie był w związku małżeńskim z własną matka a więc nie ma mowy o wspólnocie majątkowej w rozumieniu przepisów ustawy,
        Tutaj kilka innych interpretacji.
        wyborcza.biz/biznes/1,100969,14140097,NSA__odsetki_od_kredytu_nie_pomniejsza_podatku_od.html
        www.skarbiec.biz/prawo/prawnik-radzi/04_07_2013_kredyty.htm
        www.podatki.egospodarka.pl/91643,Sprzedaz-mieszkania-i-splata-kredytu-a-podatek,1,70,1.html
        Prawdą jest,że przepisy podatkowe w Polsce są skomplikowane i wymagające interpretacji ale to wynika z niekompetencji i bałaganu tej ekipy PO/PSL.
      • wiosnaludzikow a tu mnie już powaliłeś na ziemię :) 16.10.13, 06:18
        Z ustawy nie wynika też , że nie można tego podatku rozliczyć z wujkiem, kotem, dziadkiem.....a nie można.
      • aw2139 Re: Dziennikarzyna nie ma pojęcia o prawie podatk 16.10.13, 08:39
        Co urzędnik, albo urząd skarbowy to inna interpretacja, nie zmienia jednak to faktu, że coś jest na rzeczy skoro tak to zostało przedstawione przez urzędniczkę.
        • wiosnaludzikow Re: Dziennikarzyna nie ma pojęcia o prawie podatk 16.10.13, 09:17
          aw2139 napisał:

> Co urzędnik, albo urząd skarbowy to inna interpretacja, nie zmienia jednak to f
          > aktu, że coś jest na rzeczy skoro tak to zostało przedstawione przez urzędniczk
          > ę.
          Tak. Kilka tysięcy wystąpień podatników do Izb Skarbowych z wnioskiem o interpretację leży odłogiem nierozpatrzonych, bez odpowiedzi. Zaniedbania wielkie !
          W tej jednak kwestii sprawa jest dosyć jasna jeżeli chodzi o odliczenie od PIT przy sprzedaży mieszkania. Poza tym wystarczy porównać jak w takich przypadkach rozliczał podatników ten sam urząd co rozliczał posła ponadprawem. Urzędniczka twierdzi, że inaczej i mniej korzystnie niż posła.
        • wiosnaludzikow Re: Dziennikarzyna nie ma pojęcia o prawie podatk 16.10.13, 09:19
          aw2139 napisał:

> Co urzędnik, albo urząd skarbowy to inna interpretacja, nie zmienia jednak to f
          > aktu, że coś jest na rzeczy skoro tak to zostało przedstawione przez urzędniczk
          > ę.
          Przez urzędniczkę, która rozliczała zawsze ten właśnie podatek w tym urzędzie skarbowym a więc jak były rozliczane inne niż ten pana posła ponadprawem.
        • kolter-xl Re: Dziennikarzyna nie ma pojęcia o prawie podatk 16.10.13, 09:23
          aw2139 napisał:

> Co urzędnik, albo urząd skarbowy to inna interpretacja, nie zmienia jednak to faktu, że coś jest na rzeczy skoro tak to zostało przedstawione przez urzędniczkę.

W Polsce urzędniczki w skarbówce są od odstraszania i zastraszania petentów.Sam miałem cyrk kiedy potrzebował zaświadczenia o dochodach z Polski.
          • wiosnaludzikow Re: Dziennikarzyna nie ma pojęcia o prawie podatk 16.10.13, 10:39
            kolter-xl napisał:

> aw2139 napisał:
            >
            > > Co urzędnik, albo urząd skarbowy to inna interpretacja, nie zmienia jedna
            > k to faktu, że coś jest na rzeczy skoro tak to zostało przedstawione przez urzę
            > dniczkę.
            >
            > W Polsce urzędniczki w skarbówce są od odstraszania i zastraszania petentów.Sam
            > miałem cyrk kiedy potrzebował zaświadczenia o dochodach z Polski.
            No widzisz. Wystarczy jak zostaniesz posłem a już obsłuży Cię kierownictwo Urzędu Skarbowego i to bardzo a wręcz nadzwyczajnie korzystnie.
            • aw2139 Re: Dziennikarzyna nie ma pojęcia o prawie podatk 16.10.13, 17:42
              "Układ zamknięty" tylko w obecnych realiach;)
          • aw2139 Re: Dziennikarzyna nie ma pojęcia o prawie podatk 16.10.13, 17:41
            Polacy dzielą się na tych co mieli, bądź będą mieć wątpliwą przyjemność stawienia się do urzędu skarbowego, nawet gdy wszystko jest OK, ale odliczenie wysokie.
    • wiosnaludzikow jak widać są podatnicy równi ..i równiejsi 16.10.13, 06:28
      ...a dla o.b.y.w.a.t.e.l.i. reszta społeczeństwa z niższych kast to f.r.a.j.e.r.z.y.
    • aw2139 Re: poseł PO żyje w związku z własną matką 16.10.13, 08:37
      I niech ktoś teraz powie, że POlanda to nie dziki kraj!?
    • dorlor Re: poseł PO żyje w związku z własną matką 16.10.13, 11:11
      Ciekawa postać z tego Pawła Olszewskiego, jego ojciec to stary pzpr-owski baron Wiesław Kierbel, zmienił nazwisko na Olszewski i robił karierę w SLD. Matactwa i oszustwa to w rodzinie Kierbel -Olszewski norma chyba?
      marucha.wordpress.com/2012/04/13/czerwone-dynastie-kierbel-vel-olszewski/
      • kolter-xl Re: poseł PO żyje w związku z własną matką 16.10.13, 11:45
        dorlor napisał(a):

> Ciekawa postać z tego Pawła Olszewskiego, jego ojciec to stary pzpr-owski baron
        > Wiesław Kierbel, zmienił nazwisko na Olszewski i robił karierę w SLD. Matactw
        > a i oszustwa to w rodzinie Kierbel -Olszewski norma chyba?

Ty masz nominacje do tytułu "grzebiący paluchem w gó...e "
        Oczywiście ubiegłoroczna statuetka debila roku przez to nie traci ważności
        • dorlor Re: poseł PO żyje w związku z własną matką 16.10.13, 15:07
          Dalej sypiasz z własną matką?
          • kolter-xl Re: poseł PO żyje w związku z własną matką 30.11.13, 18:11
            dorlor napisał(a):

> Dalej sypiasz z własną matką?

Nie, teraz z twoją tak samo jak i pół powiatu .
        • wiosnaludzikow Słusznie PiS! Niech prokurator to zbada. 29.11.13, 04:36
          www.tvn24.pl/pis-donosi-na-posla-po-za-przekroczenie-uprawnien,375426,s.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka