Dodaj do ulubionych

Poseł Górski

16.10.13, 15:42
Tym razem tekst bez komentarzy. A ja powiem tak: mimo że poseł nie jest "z mojej parafii" życzę posłowi powrotu do zdrowia. Mam również nadzieję że wyciągniemy, internauci i poseł, wnioski na przyszłość co do życia w sferze publicznej. Bóg z Panem. Pozdrowienia od ateisty.
Obserwuj wątek
    • gat45 Re: Poseł Górski 16.10.13, 15:58
      Bardzo szczerze życzę mu zdrowia.
      Z nadzieją, że nie będzie sprawdzał rasowego pochodzenia krwiodawcy.
      • topiramax Re: Poseł Górski 16.10.13, 19:55
        Nie stać mnie na stratę krwi. Chcę pomóc komuś normalnemu.
        • lumpior Re: Poseł Górski 16.10.13, 21:03
          Nie chcę go potępiać,a zasługuje na to,no cóż choroba.Niech sobie radzi sam.Nawet na litość trzeba sobie zasłużyć.
    • alistair-p Re: Poseł Górski 16.10.13, 21:08
      A zaznaczył że krew ma być od białego człowieka,najlepiej 100% aryjczyka albo typowego nordyka?
      • damakier1 Re: Poseł Górski 16.10.13, 21:59
        Jest takie powiedzenie, że nie kopie się leżącego. To nie jest głupie.
        • alistair-p Re: Poseł Górski 16.10.13, 22:04
          Może czasem by należało,niezbyt mocno,ale..A moja krew mu nie pasuje,ja mam Rh -.
        • lumpior Re: Poseł Górski 16.10.13, 22:07
          damakier1 napisała:

> Jest takie powiedzenie, że nie kopie się leżącego. To nie jest głupie.
          A jak leżący kopał,opluwał,poniżał,ośmieszał?
        • hrutyk Re: Poseł Górski 16.10.13, 22:23
          a zgwałconą?
    • pisspis Hitlerow tez porotu do zdrowia zyczylbys? 16.10.13, 22:28
      ja nie.
    • wujaszek_joe Re: Poseł Górski 16.10.13, 22:35
      za próbę skrzywdzenia niewinnych kobiet poprzez zaostrzenie prawa antyaborcyjnego na zgodne z jego przekonaniami religijnymi życzę mu wszystkiego najgorszego.
      Lekarze powinni tez pamiętać o jego stosunku do eutanazji. Konsekwentnie.
      Wg jego zmyślonego przyjaciela cierpienie uszlachetnia.
    • erte2 Re: Poseł Górski 16.10.13, 22:43
      Nie jestem lekarzem, ale zgodnie z etyką lekarską pacjent nie ma poglądów, narodowości, rasy ani przynależności partyjnej. I nie ma dziś znaczenia to co poseł Górski kiedykolwiek mówił czy pisał - ważne jest jedynie to że potrzebuje pomocy.
      • hrutyk Re: Poseł Górski 16.10.13, 22:55
        W odróżnieniu od słów pana posła na temat aborcji, słowa ludzi w necie nie mają żadnego znaczenia dla jego sytuacji. Pan poseł jest leczony. Zgwałcona kobieta będzie wolała uciekać z kraju i pożyczać na zabieg za granicą.
        • pisspis Re: Poseł Górski 16.10.13, 22:57
          przyjemnego pogrzebu, rasisto!
    • zayka Re: Poseł Górski 16.10.13, 23:21
      "Nie wiem, czy będę umiał wyrazić Wam wdzięczność, bo Wasza krew to moje życie!"

no cóż......

kiedyś odmówiłeś mi spotkania aby przedstawić skandaliczne warunki jakie miały miejsce w Instytucie Onkologi w związku z przebywaniem tam bliskiej mi osoby i odmową jej świadczenia leczenia
      ...powiedziano mi że Pan Poseł nie ma czasu na umówiony termin spotkania ze mną bo ma kampanię wyborczą...
      dziś ta sprawa Ciebie dogoniła.............
      i nie masz prawa prosić !!!!!!!!!!!!!!!!!
    • behemot17-13 Re: Poseł Górski 16.10.13, 23:29
      ubolewanie nad czyimś nieszczęściem, łączymy się w bólu i chorobie. ileż zakłamania, obłudy, hipokryzji. tony współczucia na pokaz, jakie to medialne i poprawne. wyjdźcie na ulicę, jeśli napotkacie człowieka schorowanego, potrzebującego wsparcia a nie podarujecie człowiekowi cokolwiek, chociażby klepnięcia w przygarbione plecy, to się walcie z tą swoją empatią, że tak napiszę. polityka, aktora, sportowca, celebrytę, poklepujcie i współczółta( nie poprawiać)
      • hrutyk Re: Poseł Górski 16.10.13, 23:57
        Jakby powiedział Wojewódzki : Znów tradycyjny polski lincz. No niestety znów internet zlinczował z zawiści kogoś z elit. Na straży oczywiście liberałowie pilnują by krzywda się nie stała katolickiemu posłowi, bo jeszcze przeczyta i się zestresuje. Co innego jakby miał obciętą rączkę i był młodym robolem. Wtedy pytanie by brzmiało czemu robił na czarno migając się od składki.
    • hrutyk Karni szturmowcy z Blood and Honor 17.10.13, 00:05
      wspomogą na pewno towarzysza. Przed marszem staną w kolejce, dostaną czekoladę to ją zglanują i pójdą na marsz niepodległości

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka