v.t.s 24.10.13, 16:03 i razem ze swoimi moskiewskimi mocodawcami salon samochodowy wybudują to kolejny przykład biznesu smoleńskiego panprezes zapewne na otwarciu będzie brylował a ks. Gil pokropi kropidłem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.c.hrabia Re: podstępni PiSowcy brzozę wycieli 24.10.13, 16:05 największe kropidło w pisie ma Hofman. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_w_studni Re: podstępni PiSowcy brzozę wycieli 24.10.13, 17:02 Nie kropidlem, tylko hofmanem. Odpowiedz Link Zgłoś
ponte_aronte brzoza stoi! Antoniego się nie boi 24.10.13, 17:10 zapytali dziś Bodina "Brzoza nadal stoi u mnie - powiedział naszemu korespondentowi w Moskwie, Nikołaj Bodin właściciel działki w Smoleńsku. Wcześniej niektóre media podały, że na lotnisku w Smoleńsku nie ma już brzozy, o którą skrzydłem zawadził Tu-154M. Część terenu bezpośrednio przylegającego do miejsca, gdzie rozbił się polski samolot, to - według nich - plac budowy Czytaj więcej na www.rmf24.pl/raport-lech-kaczynski-nie-zyje-2/fakty/news-bodin-powtarza-10-kwietnia-polski-samolot-uderzyl-w-brzoze,nId,1048445?utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=other Odpowiedz Link Zgłoś