Dodaj do ulubionych

Wipler/PIS/ przyznał ,że był pijany

01.11.13, 04:22
przed kamerami sam się chwalił się ,że miał 1,6 .

Nie oburza mnie fakt ,że pił - picie alkoholu to wszak polski nieoficjalny sport narodowy , nie oburza ,że imprezował w knajpie - to nie lato ,żeby pić gdzieś pod chmurką ,ale dziwi mnie to,że poseł na sejm ,który do biednych nie należy zamiast zamówić taxi /przecież go stać / wolał się szlajać po ulicy i wdawać w bójki .
Do sejmu trafiają menele ?

Obserwuj wątek
    • ladymadonna2 Re: Wipler/PIS/ przyznał ,że był pijany 01.11.13, 04:47
      Oni z PIS to faktycznie jakieś dziwaczne towarzystwo- ten wyrób agentopodobny pijący gdzieś w krzakach jak menel, teraz ten śpiący przed knajpą ?> ..
      • katarynka705 Re: Wipler/PIS/ przyznał ,że był pijany 01.11.13, 06:58
        Wipler może spać spokojnie - za nim przecież kibole -patrioci .
        PIS nie pozwoli zrobi krzywdy rzecznikowi bojówek
    • gat45 Tracisz wszelką wiarygodność, kiedy już w tytule 01.11.13, 07:17
      podajesz fałszywą informację - Wipler nie jest już z PiS

Nie oburza mnie to - a powinno - bo za dużo tu już takich źle rozumiejących zaangażowanie. Nie oburza, ale pozwala zakwalifikować autora do takiej a nie innej kategorii.
      • katarynka705 Re: Tracisz wszelką wiarygodność, kiedy już w tyt 01.11.13, 07:22
        CZŁOWIEK może wyjść z PIS ,ale PIS z człowieka nigdy -popieram
      • ladymadonna2 Re: Tracisz wszelką wiarygodność, kiedy już w tyt 01.11.13, 07:23
        Ziobro też rzekomo nie jest w PIS - ale SP to siostra więc też PIS
        • gat45 Re: Tracisz wszelką wiarygodność, kiedy już w tyt 01.11.13, 07:30
          To są interpretacje i podanie ich w formie komunikatu stanowi manipulację, a każda manipulacja jest nieprzyzwoita. Nie macie już prawdziwych zarzutów, musicie wymyślać i kombinować ?
          • ladymadonna2 Re: Tracisz wszelką wiarygodność, kiedy już w tyt 01.11.13, 07:34
            tylko z pozoru doszło do rozdziału w PIS .
            Dzięki powstaniu SP zgraja Kaczyńskiego zyskała podwójny głos we wszystkich komisjach .
            A zarówno PIS jak i SP mówią jednym głosem.
            Sprytne ? sprytne ,ale dla ciemniaków .
            • gat45 Re: Tracisz wszelką wiarygodność, kiedy już w tyt 01.11.13, 07:46
              Chylę głowę (ciemną) przed makiawelizmem tego rozumowania lecz, jako typowy prostaczek, podtrzymuję swoje : nie wolno manipulować prawdą.

Taki tok rozumowania jak Twój sprawia, że niektórzy stawiają znak równości między SLD i PZPR. Też myślące makiawele. Koledzy po sposobie myślenia i mówienia.
              • ladymadonna2 Re: Tracisz wszelką wiarygodność, kiedy już w tyt 01.11.13, 07:51
                na spokojnie weź sobie różne debaty polityczne ,gdzie zapraszani są politycy wszystkich partii w sejmie - PIS przed podziałem miał jeden głos , po podziale -dwa .
                Narysować ?
                • samantha.1 Re: Tracisz wszelką wiarygodność, kiedy już w tyt 01.11.13, 07:54
                  ladymadonna2 napisał(a):

> na spokojnie weź sobie różne debaty polityczne ,gdzie zapraszani są politycy ws
                  > zystkich partii w sejmie - PIS przed podziałem miał jeden głos , po podziale -d
                  > wa .
                  > Narysować ?

Tak rysuj, na przykładzie PO po podziale z Ruchem Palikota ,hahaha,
                  • ladymadonna2 Re: Tracisz wszelką wiarygodność, kiedy już w tyt 01.11.13, 07:59
                    i znów kula w płot .
                    Ruch Palikota powstał przed wyborami .
                    Los był niepewny . Wielu wieszczyło klęskę .
                    Tymczasem SP powstała po przegranych przez PIS wyborach .
                    Wtedy to umyślili zrobić szwindel w postaci rozbicia na dwa kluby .
                    Zyskali dzięki temu podwójny głos .
              • ladymadonna2 chytry plan 01.11.13, 07:51
                na spokojnie weź sobie różne debaty polityczne ,gdzie zapraszani są politycy wszystkich partii w sejmie - PIS przed podziałem miał jeden głos , po podziale -dwa .
                Narysować ?
                • gat45 Re: chytry plan 01.11.13, 07:56
                  Na spokojnie : albo ty mnie uważasz za nienachalnie inteligentną, albo....
                  W każdym razie jedna z nas taka jest.
                  Gwoli ścisłości i wierności regułom logiki muszę dodać, że istnieje również możliwość, że obie.
              • samantha.1 Re: Tracisz wszelką wiarygodność, kiedy już w tyt 01.11.13, 07:55
                gat45 napisała:

> Chylę głowę (ciemną) przed makiawelizmem tego rozumowania lecz, jako typowy pro
                > staczek, podtrzymuję swoje : nie wolno manipulować prawdą.
                >
                > Taki tok rozumowania jak Twój sprawia, że niektórzy stawiają znak równości międ
                > zy SLD i PZPR. Też myślące makiawele. Koledzy po sposobie myślenia i mówienia.

Za chwile Ci odpisze jako katarynka ,hahaha
                >
            • samantha.1 Re: Tracisz wszelką wiarygodność, kiedy już w tyt 01.11.13, 07:59
              ladymadonna2 napisał(a):

> tylko z pozoru doszło do rozdziału w PIS .
              > Dzięki powstaniu SP zgraja Kaczyńskiego zyskała podwójny głos we wszystkich kom
              > isjach .
              > A zarówno PIS jak i SP mówią jednym głosem.
              > Sprytne ? sprytne ,ale dla ciemniaków .

To dokładnie tak samo trolico jak PO z Ruchem Paligłupa, jednym glosem po podziale!!
          • samantha.1 Re: Tracisz wszelką wiarygodność, kiedy już w tyt 01.11.13, 07:51
            gat45 napisała:

> To są interpretacje i podanie ich w formie komunikatu stanowi manipulację, a ka
            > żda manipulacja jest nieprzyzwoita. Nie macie już prawdziwych zarzutów, musicie
            > wymyślać i kombinować ?

Nie dyskutuj z trollem,nie zauważyłaś ,ze ona gada sama z sobą?
            ladymadonna-katarynka,tylko się przelogowuje żeby pluć!
    • zuzkazuzka111 Kwaśniewski nie przyznał ,że był pijany 01.11.13, 07:46

> Do sejmu trafiają menele ?

Owszem. Całe PO, palikociarnia, częściowo SLD i PSL :-)

Nie wiedziałaś??
      O jej.
      • ladymadonna2 Re: Kwaśniewski nie przyznał ,że był pijany 01.11.13, 07:49
        pewne różnice kulturowe są widoczne

• zuzkazuzka111 Re: Kwaśniewski nie przyznał ,że był pijany 01.11.13, 07:51
          > pewne różnice kulturowe są widoczne
          >
          ? pijak to pijak.
          Ale racja, pijak z SLD to prezydent :-)
          I znawca savoir-vivre.
          • ladymadonna2 Re: Kwaśniewski nie przyznał ,że był pijany 01.11.13, 07:54
            zdaje się ,że wasz bohater spał ululany pod barem ,wdawał się w bójkę , używał słow wulgarnych i przemocy wobec policjantów na służbie .
            Dlatego porównywanie jest niestosowne.
            • samantha.1 A twój idol debilko tak spał 01.11.13, 07:56
              www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/pijany-posel-zasnal-w-sejmie,77746.html
              • gat45 Skoro już wartościujemy postawy pijaków 01.11.13, 08:00
                to chyba lepiej spać, niż wyczyniać burdy na ulicach ?

• zuzkazuzka111 Re: Skoro już wartościujemy postawy pijaków 01.11.13, 08:04
                  gat45 napisała:

> to chyba lepiej spać, niż wyczyniać burdy na ulicach ?
                  >
                  A może każda z tych pijanych łajz powinna tracić mandat posła, prezydenta itp?
                  • ladymadonna2 Re: Skoro już wartościujemy postawy pijaków 01.11.13, 08:06
                    pije prawie każdy ,ale nie każdy zachowuje się jak menel
                    • zuzkazuzka111 Re: Skoro już wartościujemy postawy pijaków 01.11.13, 08:19
                      ladymadonna2 napisał(a):

> pije prawie każdy ,ale nie każdy zachowuje się jak menel

???????????
                      poważnie?? :-)))

Między pije a upija sie nie widzisz różnicy?

A swoje kłamstwo związane z PiS kiedy odwołasz?
                  • gat45 Re: Skoro już wartościujemy postawy pijaków 01.11.13, 08:11
                    Nie wiem, Zuziu.
                    Jako abstynentka od zawsze nie znam z autopsji problemu upijania się, ale z obserwacji wiem, że czasem ten sam człowiek reaguje zupełnie inaczej na taką samą dawkę pochłoniętego alkoholu. Jako obserwator zaś wiem, że alkohol nie tworzy agresji, alkohol tylko ją wyzwala. Człowiek łagodny nigdy nie awaturuje się po pijanemu.
                    • ladymadonna2 Re: Skoro już wartościujemy postawy pijaków 01.11.13, 08:15
                      Wipler to rzecznik tzw kibiców -patriotów .
                      Jak widać czasem z migawek zachowań takowych - pewnie chłopina zaprawiona w boju.
                      • zuzkazuzka111 Re: Skoro już wartościujemy postawy pijaków 01.11.13, 08:21
                        > Wipler to rzecznik tzw kibiców -patriotów .
                        > Jak widać czasem z migawek zachowań takowych - pewnie chłopina zaprawiona w boj
                        > u.

Tusk to prawdziwy kibic. :-)))))))
                        I piłkarz zresztą.
                        • ladymadonna2 Re: Skoro już wartościujemy postawy pijaków 01.11.13, 10:34
                          i znowu włazisz na pole minowe .
                          Tusk w pikę grał i owszem. Uprawianie sportu to chwalebna sprawa .
                          Wipler tzw kibic -patriota , a to nie najlepiej najlepiej nie kojarzy się
                    • zuzkazuzka111 Re: Skoro już wartościujemy postawy pijaków 01.11.13, 08:18
                      > Człowiek łagodny nigdy nie awaturuje się po pijanemu.

Nie wiem, mało znam pijaków. Chyba wcale. Tych z tv...
                      Ale jeśli ktoś nas reprezentuje, dostaje za to nie małe pieniądze i zachowuje się w taki sposób... nie ma dla niego miejsca.
                      Niech się upija za swoje, a nie z podatków.
            • zuzkazuzka111 Re: Kwaśniewski nie przyznał ,że był pijany 01.11.13, 08:02
              Kwaśniewski bohaterem???

:-))))))))

> Dlatego porównywanie jest niestosowne.

bo co?
              Bo Kwaśniewskiego policja nigdy by nie spałowała jak zwykłego pijaka?
              Bo piękniej jest gdy zalany w 3 dupy prezydent baja o savoir-vivre pokazując młodzieży za granicami czym jest Polska?

Wippler to łajza, od ponad roku wywalony z PiS.
              Ale inna łajza na tym forum jest łaskawa tego nie widzieć.

Pisz dalej.
              • ladymadonna2 Re: Kwaśniewski nie przyznał ,że był pijany 01.11.13, 08:05
                załóż więc wątek o KWAŚNIEWSKIM ,a w tym piszemy o takim co wartości katolickie i rodzinne podobno przedkłada nad wszystko
                • zuzkazuzka111 Re: Kwaśniewski nie przyznał ,że był pijany 01.11.13, 08:20
                  > załóż więc wątek o KWAŚNIEWSKIM

po co? :-) już jest. Tutaj.
                  • ladymadonna2 Re: Kwaśniewski nie przyznał ,że był pijany 01.11.13, 10:40
                    Tutaj Wipler story
    • mariner4 Tu nie chodzi o to, ze wypił, 01.11.13, 07:52
      gdzie wypił, czy nawet po pijaku narozrabiał. Problem w tym że manifestował na każdym kroku pryncypialny katolicyzm i poucza innych.
      Od upicia się znacznie gorsza jest jego totalna hipokryzja.
      M.
      • ladymadonna2 Re: Tu nie chodzi o to, ze wypił, 01.11.13, 07:55
        prawy on i sprawiedliwy przecież .
        Wartości katolickie - tfu
        • samantha.1 Re: Tu nie chodzi o to, ze wypił, 01.11.13, 07:57
          ladymadonna2 napisał(a):

> prawy on i sprawiedliwy przecież .
          > Wartości katolickie - tfu

Nie, Po-kraczny jak ty!tfuuuu!
          www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/pijany-posel-zasnal-w-sejmie,77746.html
      • gat45 Re: Tu nie chodzi o to, ze wypił, 01.11.13, 07:58
        Marinerze, mnie chodziło tylko o nieścisłą informację w tytule wątku. Wipler nie jest PiS i tyle. O reszcie się nie zamierzałam wypowiadać.
        • ladymadonna2 Re: Tu nie chodzi o to, ze wypił, 01.11.13, 08:03
          Wipler może się odżegnywać jak tylko chce od PIS ,ale to PISiak -mordo ty moja
        • mariner4 A gdzie ja napisałem że jest z PiS? 01.11.13, 08:20
          I o ile umiem czytać, nie komentowałem Twojej wypowiedzi.
          Nie rozumiem więc tej uwagi.
          M.
          • gat45 Re: A gdzie ja napisałem że jest z PiS? 01.11.13, 08:21
            A to przepraszam. Źle odczytałam drzewko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka