tanebo 17.11.13, 12:50 Panie! Dlaczego widzisz a nie grzmisz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwampuch58 Re: Grillowanie jest pogaństwem! 17.11.13, 13:24 Kruca fix,przeciez Kaczynski nam wszystkim ten "poganizm" wymyslil,sooooowo daje sam "wymlaskal" Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Grillowanie jest pogaństwem! 17.11.13, 13:27 Wszystko zależy od tego co/kogo grilujesz. ;) Grillowanie kaczki jest definitywnie pogaństwem. Odpowiedz Link Zgłoś
judeosceptyk Re: Grillowanie jest pogaństwem! 17.11.13, 14:10 Kosciol może "spac" spokojnie jeśli za przeciwnikow ma takich kretynow jak wy :) Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: Grillowanie jest pogaństwem! 17.11.13, 14:14 Sęk w tym że my nic nie musimy robić. Katabasy raz za razem strzelają do własnej bramki. Krytykę Kościoła dziś słyszę w prywatnych rozmowach nawet z ust osób religijny. Co jeszcze rok, dwa lata temu było nie do pomyślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Klechy wykańczają się same 17.11.13, 19:08 To co wygadują jest skandaliczne i obrażliwe dla wiekszości bywających w kościołach wiernych. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: Klechy wykańczają się same 17.11.13, 19:26 Oni działają pod wpływem Ducha Świętego, którego intencją jest oczyszczenie polskiego kościoła katolickiego z takich jak oni i im podobnych. Bez tego impulsu nadal by działali, nadal innym wyznaczali normy moralne do których potem w cichości i milczącym przyzwoleniu polityków i wiernych się nie stosowali. Ten ruch prowadzi do oczyszczenia kościoła przed jego ostatecznym upadkiem. Zwróć uwagę - dziś Mity Greckie i Rzymskie to po prostu mity. Religie, które trwały tysiące lat. Podobnie jak religie egipskie. I ichnie wielkie budowle sakralne. Dziś w zapomnieniu, przykryte pyłem przeszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Klechy wykańczają się same 17.11.13, 19:39 to dobrze.mam nadzieję,że zwielokrotnią swoje działania. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Klechy wykańczają się same 17.11.13, 19:44 Rozmowa synka i matki w kościele: Matka - Patrz synu tu mieszka Pan Bóg Synek - A ksiądz mówił że Pan Bóg mieszka w niebie Matka - Oj tam oj,tam może i tak,ale tu prowadzi swój interes. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Grillowanie jest pogaństwem! 17.11.13, 15:52 99venus napisał: > bóg łaskaw dla debili. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer KrK ma wprawę w gillowaniu żywcem, np. Husa. 17.11.13, 15:56 tanebo napisał: > Panie! Dlaczego widzisz a nie grzmisz? Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Grillowanie jest pogaństwem! 17.11.13, 15:57 Spokojnie. Kościół reaguje powoli, ale za to konsekwentnie. Paręset lat minie jak bicza trzasł i będziemy (znaczy - nasi potomkowie będą) obchodzić dzień św. Grilla. Biskupi wytłumaczą wątpiącym, że w słowie Graal była literówka. Odpowiedz Link Zgłoś
ajr-on Re: Grillowanie jest pogaństwem! 17.11.13, 16:01 tanebo napisał: Panie! Dlaczego widzisz a nie grzmisz? Zaraz cie obrzyga. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Grillowanie jest pogaństwem! 17.11.13, 17:15 To co KK w średniowieczu robił to było pogaństwem czy mordowaniem/grillowaniem ludzi po katolicku? Odpowiedz Link Zgłoś
olejpis Biskup Jedraszek to katonazista i rasista. 17.11.13, 17:42 on w klatce skonczy. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Grillowanie jest pogaństwem! 17.11.13, 19:43 Prowokator. Przecież dobrze wiesz dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer A wszystko przez Engelsa 18.11.13, 00:49 mila2712 napisała: > Prowokator. > Przecież dobrze wiesz dlaczego. Hus też. PS Wielkopolanie pozostaną dla mnie zagadką. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: A wszystko przez Engelsa 18.11.13, 07:26 Już wyjaśniam. Tanebo to ateista....do kogo więc to wołanie ? >Wielkopolanie pozostaną dla mnie zagadką. :) Jak i Ślązacy dla mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś