kolter-xl 01.12.13, 13:02 Stoją razem na jednej platformie na wiecu w Kijowie. Widzę to na TVP info, ciekawe jak długo jeden drugiego będzie tolerował? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lumpior Re: Kaczyński/Protasiewicz 01.12.13, 13:44 kolter-xl napisał: > Stoją razem na jednej platformie na wiecu w Kijowie. Widzę to na TVP info, ciek > awe jak długo jeden drugiego będzie tolerował? Będzie powód do zrzucania winy i to jeden na drugiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Kaczyński/Protasiewicz 01.12.13, 13:53 lumpior napisał: > kolter-xl napisał: > > > Stoją razem na jednej platformie na wiecu w Kijowie. Widzę to na TVP info > , ciekawe jak długo jeden drugiego będzie tolerował? > Będzie powód do zrzucania winy i to jeden na drugiego. No fakt, niedługo się znowu zacznie szukanie winnych. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Kaczyński/Protasiewicz 01.12.13, 15:16 Mnie ten widok ...buduje. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Kaczyński/Protasiewicz 01.12.13, 18:58 kluskajarcano napisała: > Mnie też, brawo!!! Do mnie to nie trafia Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Kaczyński/Protasiewicz 01.12.13, 18:58 wiosnaludzikow napisał: > Mnie ten widok ...buduje. Mnie hipokryzja prezesa de facto kogoś kto wilkiem na unię patrzy, mierzi Odpowiedz Link Zgłoś