haen2010 05.12.13, 17:19 Poczytajcie sobie, co o Was mówi Wasz były poseł dwóch kadencji: wyborcza.pl/duzyformat/1,127823,15074248,Piotr_Ikonowicz__Musze_sie_troche_kurczyc.html Jestescie zbyt załgani, żeby to przyjąć do wiadomości. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacekm22 Re: Hey, Komuchy od Millera... 05.12.13, 17:26 Tak bym sie nie ciepał !!!! Bo jak na razie TR robi wszystko by PIS wygral przyszle wybory ..!!! Jedyna alternatywa dla narodowo-katolicko-socjalistycznego PIS moze byc koalicja PO+SLD ..... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Hey, Komuchy od Millera... 05.12.13, 17:35 jacekm22 napisał: > Tak bym sie nie ciepał !!!! Bo jak na razie TR robi wszystko by PIS wygral prz > yszle wybory ..!!! Jedyna alternatywa dla narodowo-katolicko-socjalistycznego > PIS moze byc koalicja PO+SLD ..... To Miller musiałby ściągnąć maskę udawanego lewicowca Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Ten czubek, co myślał, że prawo 05.12.13, 18:10 hummer napisał: > go nie obowiązuje? Prawo które zostawia na ulicy 83 letnia kobietę , która musiał iść do szpitala a po powrocie okazało się ze nie ma juz mieszkania, o takim prawie mowa ?? Takiego chciałeś w 1989 roku prawa dla Polski ? Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow świetne ! 05.12.13, 17:42 Zapytałem kiedyś na klubie SLD, dlaczego nie zajmujemy się biednymi. I uzyskałem od Krzysia Janika bardzo treściwą odpowiedź: "Bo oni nie głosują". Odpowiedz Link Zgłoś
asteroidalny Niezły wywiad! 05.12.13, 17:50 Ikonowicz to porządny facet i w żaden sposób nie przystaje do pazernej, kapitalistycznej rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: świetne ! 05.12.13, 18:42 wiosnaludzikow napisał: > Zapytałem kiedyś na klubie SLD, dlaczego nie zajmujemy się biednymi. I uzyskałe > m od Krzysia Janika bardzo treściwą odpowiedź: "Bo oni nie głosują". Mało,że świetne.podejrzewam,że masz pełny odlot...podobnie jak często zzadra,haen i inni. Ikonowicz należy do ludzi raczej "specjalnej troski" Wspólna wasza zaś nienawiśc do SLD jest po prostu "przedupna".... Głosujcie sobie za palikociarnią. Odpowiedz Link Zgłoś
indris Sprostowanie 05.12.13, 18:09 Piotr Ikonowicz nie był posłem komuchów od Millera, chociaż był posłem SLD. A to dlatego, że w tamtych czasach SLD nie był partią, ale sojuszem wyborczym, różnych partii i organizacji, które wystawiały wspólne listy wyborcze. Do tego sojuszu wchodziła też PPS (Polska Partia Socjalistyczna), której przewodniczącym był Ikonowicz. Partia komuchów Millera nazywała się wtedy SdRP (Socjaldemokracja Rzeczypospolitej Polskiej). W roku 1999 Miller doprowadził do rozwiązania SdRP i powstania nowej partii, która przybrała nazwę SLD i w której dla Ikonowicza miejsca już nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Sprostowanie 05.12.13, 18:43 W roku 1999 Miller doprowadził do rozwiązania SdRP i powstania nowej partii, która przybrała nazwę SLD i w której dla Ikonowicza miejsca już nie było. Ten Miller to prawdziwy satrapa. Na pewno więszy od Saddama Husajna. Odpowiedz Link Zgłoś
ponte_aronte a tymczasem nieskazitelny lewicowiec Ikonowicz 05.12.13, 18:21 też ma nieźle za uszami Ikona Ikonowicz Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: a tymczasem nieskazitelny lewicowiec Ikonowic 05.12.13, 18:29 Rewolucjoniście wszystko uchodzi. Piotruś , tak trzymaj.;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Heros! Order mu dać... ;) 05.12.13, 19:02 forum.gazeta.pl/forum/w,28,147572435,147572435,Order_dla_Ikonowicza.html Odpowiedz Link Zgłoś
indris W podanym linku... 05.12.13, 19:09 ...warto zwrócić uwagę na wypowiedź byłej żony Ikonowicza, Zuzanny Dąbrowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Hey, Komuchy od Millera... 05.12.13, 18:51 haen2010 napisał: > Poczytajcie sobie, co o Was mówi Wasz były poseł dwóch kadencji: Dałbym w mordę Millerowi,że tak cię skrzywdził haen. Ale ty jesteś pussy..... Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 [...] 06.12.13, 07:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Hey, Komuchy od Millera... 06.12.13, 10:55 haen2010 napisał: > Już pisałem, że tacy jak ty mają osłonę węglową szarych komórek. Ale w przeciwieństwie od ciebie, ja te szare komórki posiadam, czego nie mozna być pewien w odniesieniu do ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Ciekawe co powie o Palikociarni, gdy zapytają się 06.12.13, 13:22 go co sądzi o OFE i obrońcach tych pasożytów? Odpowiedz Link Zgłoś