Dodaj do ulubionych

Kaczor nieźle to rozgrywa

25.01.14, 16:57
Przeciwstawiając Polskę wielkomiejską - limuzyn, cygar i drinków biedzie Polski powiatowej. Faktem jest, że platfusiarnia to najgorsza emanacja rządów kościelnych solidaruchów.

Bezczelna, chamska i taka, co krew wypije i śladu nie zostawi. Zidiocenie, że państwo ma być bogate, a ludzie biedni jest głównym motto ich postępowania. Państwo to ja - wzorem Ludwika XIV zakomunikował jeden bubek z Sopot. Tyle, że tamten dbał żeby Francuz miał kurę w garnku na niedzielę.

Kaczor dobrze to rozgrywa. Ma przebłyski poza swoim zidioceniem, które natychmiast go dopadnie gdy zdobędzie władzę.

natemat.pl/89831,jaroslaw-kaczynski-atakuje-rzad-w-polsce-powiatowej-panstwo-sie-zwija-czy-to-widac-z-limuzyn-zza-dymu-cygar
Obserwuj wątek
    • jacekm22 Re: Kaczor nieźle to rozgrywa 25.01.14, 17:00
      Czy polacy maja juz taka amnezje by sie pozlizgnac jeszcze raz na tym samym pisowskim g..nie .???!!!
      • haen2010 Re: Kaczor nieźle to rozgrywa 25.01.14, 17:06
        Był taki jeden - Byt Stymuluje Świadomość.

Wyboru wielkiego nie ma na kościelnym zadupiu.
        • alistair-p Re: Kaczor nieźle to rozgrywa 25.01.14, 17:08
          A któż to tak powiedział?Poważnie pytam.
          • haen2010 Re: Kaczor nieźle to rozgrywa 25.01.14, 17:21
            Taki jeden z Trewiru. Żyd niemiecki. Karol mu było. Nieźle narozrabiał swoją doktryną filozoficzną.
        • aniechto.only Re: Kaczor nieźle to rozgrywa 25.01.14, 17:52
          > Był taki jeden - Byt Stymuluje Świadomość.

Taki jeden mówił ze określa , a nie że stymuluje...
          • haen2010 Re: Kaczor nieźle to rozgrywa 25.01.14, 18:28
            Określa, kształtuje, stymuluje - obojętne. Wpływa na ludzkie myślenie i poglądy. Kaczor uważa, że jest tego więcej niż zadowolonych. I ja mu przyznaję rację.
    • etta2 Re: Kaczor nieźle to rozgrywa 25.01.14, 17:34
      Tak, tak, "kościelne solidaruchy"....stara śpiewka.
      A może by tak cos nowego, Heniu, cioooo????? Zrobiłeś się nudny, powtarzasz wciąż te same, wytarte slogany, a juz zachwyty nad kurduplem dyskwalifikują zupełnie twoją trzeźwość umysłu. Schodzisz na dno dna.
      • haen2010 Re: Kaczor nieźle to rozgrywa 25.01.14, 17:41
        Na moją skalę staram się opisywać real. Widzę to na swoim osiedlu i podczas wyjazdów na prowincję. Jest dla mnie jasne, że qrestwo rządów Tuska bankrutuje. I żaden tuskobus z obcieraniem łez nie pomoże. Nikt się nie śmieje dwa razy z tego samego kawału.
    • platfusy.ida.do.paki Zidiocenie Kaczora 25.01.14, 17:43
      1. Łże-media - TRUE
      2. Łże-elita - TRUE
      3. Kondominium - TRUE
      4. Tam gdzie stało ZOMO - TRUE
      ...

Można tak wymieniać.
      • haen2010 Re: Zidiocenie Kaczora 25.01.14, 17:50
        Mój drogi, Kaczor to zwyczajna, podwójna osobowość. Czyli schizofrenik. Należą mu się stosowne pigułki, które czasem zażywa.

Wtedy odnosi sukces polityczny.
      • adam111115 Re: Zidiocenie Kaczora 25.01.14, 18:13
        Platfusy ida do paki - psychol - true
    • adam111115 Re: Kaczor nieźle to rozgrywa 25.01.14, 17:48
      platfusiarnia to najgorsza emanacja rządów kościel
      > nych solidaruchów.

Tak tak, pisie zaraz po dojściu do władzy wypowiedzą konkordat, qrva heniu, oni ci Palikota zdelegalizuja a w najlepszym razie zamkną
      • m.c.hrabia Re: Kaczor nieźle to rozgrywa 25.01.14, 18:12
        daj mu spokój ,on na swą miarę '
        Na moją skalę staram się opisywać real

Napoleonów w psychiatrykach od pyty.
      • gtxl Re: Kaczor nieźle to rozgrywa 25.01.14, 18:44
        Tak tak, pisie zaraz po dojściu do władzy wypowiedzą konkordat, qrva heniu, oni ci Palikota zdelegalizuja a w najlepszym razie zamkną

Nosz q...a, to skąd Heniu wytrzaśnie na gwałt nowego guru?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka