z.a.p.i.j.a.c.z.o.n.y-r.y.j
15.02.14, 09:59
Priorytetami mają być gospodarka ,polityka prorodzinna i walka z bezrobociem.
Jeśli chodzi o gospodarkę, to o ile mnie wiadomo w PiS nie ma nikogo takiego co by się na tym akurat znał.
Polityka prorodzinna, tu akurat PiS ma duze pole do popisi, bo sam prezesPan ma w tej materii ogromne doświadczenie i zapewne się nim Polakami podzieli.
Walka z bezrobociem, tu też nie widze problemu, bo znaczna cząść bezrobotnych mozna by zatrudnić przy obsłudze, ochronie, czy wręcz opiece nad samym prezesem.
Następne jest opodatkowanie hipermarketów, które to zaraz podniosą ceny i nareszce Polacy bedą mogli kupować tak jak na to stać samego prezesa, czyli np cukier za 6 zł zamiast2,38 za kilogram.
Opodatkowanie banków spowoduje to, że te podniosą wysokość oprocentowania kredytów i nasi rodacy biorący kredtty w złotówkach dorównają odsetkami tym co kiedyś wzięli we Frankach-znaczy znów będzie sprawiedliwiej, bo drozej będzie dla w3szystkich.
Nie wiem, czy wam się ten program podoba, bo mnie nie bardzo, ja uważam, ze teraz Polakó się zyje najlepiej od czasów okupacji , czego dowodem jest olbrzymi popyt na środki odchudzające i suplementy diety.