Dodaj do ulubionych

Ukraina. Kogo popierają polscy komuniści?

20.02.14, 17:55
Jak wiemy Polska obstawiona jest komuchami, ktorzy jeszcze nie tak dawno w Poroninie calowali dupe Lenina.
Jeszcze nie tak dawno byli slepo poslusznymi pacholkami Moskwy i zdrajcami
Po 1989 roku sie przefarbowywali, dzisiaj z farbiarni ich logo brzmi SLD
Jedyne co sie tu zgadza to Sojusz, ale ani nie jest to lewica ani tym bardziej demokratyczna.
Poza szyldem komunisci sa ci sami i mysla dokladnie tak samo jak kiedys.
Po jakiej stronie jest wiec dzisiaj towarzysz Leszek Miller?
Obserwuj wątek
    • jola.iza1 Re: Po co ? 20.02.14, 17:57

• rzewuski1 Re: Ukraina. Kogo popierają polscy komuniści? 20.02.14, 17:59
      Janukowicza niech mu Bóg błogosławi.
      • douglasmclloyd Re: Ukraina. Kogo popierają polscy komuniści? 20.02.14, 18:31
        rzewuski1 napisał:

> Janukowicza niech mu Bóg błogosławi.

W końcu się określiłeś.
        • rzewuski1 Re: Ukraina. Kogo popierają polscy komuniści? 20.02.14, 20:29
          W końcu się określiłeś.
          >

Pewnie, jestem państwowcem i cenie sobie porządek prawny i jasne przejrzyste reguły gry politycznej.
          Janukowicz może jest złym prezydentem ale tak się nie zmienia głowy państwa które wybrał naród w wolnych i nie sfałszowanych oborach powszechnych.
          Gdyby tak chcieli usunąć Kaczyńskiego to uznałby to za niedopuszczalne i popierałbym Kaczyńskiego choć szczerze nim pogardzam.
          • bard333 Re: Ukraina. Kogo popierają polscy komuniści? 20.02.14, 20:43
            volksdojcz i szmalcownik, donosząc na ukrywającego się Żyda mówił to samo...
            • rzewuski1 Re: Ukraina. Kogo popierają polscy komuniści? 20.02.14, 20:52

Pewnie , konstytucja i porządek prawny obowiązuje wtedy gdy nam się to podoba a jak już nie podoba to już nie.
              • bard333 Re: Ukraina. Kogo popierają polscy komuniści? 20.02.14, 21:12
                no... w wielkopolsce nie było partyzantki, bo niemcy zabronili... jestes idealnym lemingiem, ktoremu mogą wywieźć rodzinę na sybir w imie porządku prawnego...

choć nie bardzo w to wierze, masz jakieś takie sowieckie zacięcie.. moja teściowa jest Rosjanką, a gdyby czytała to co wypisujesz, to ni mogłaby zasnąć...
                • rzewuski1 Re: Ukraina. Kogo popierają polscy komuniści? 20.02.14, 21:33
                  no... w wielkopolsce nie było partyzantki, bo niemcy zabronili... jestes idealn
                  > ym lemingiem, ktoremu mogą wywieźć rodzinę na sybir w imie porządku prawnego...
                  >
                  > choć nie bardzo w to wierze, masz jakieś takie sowieckie zacięcie.. moja teścio
                  > wa jest Rosjanką, a gdyby czytała to co wypisujesz, to ni mogłaby zasnąć...

Skoro tak nie lubisz Tuska to dlaczego nie idziesz śladem majdanu i nie zajmujesz gmachów rządowych?
                  Tusk zabronił?

• bard333 Re: Ukraina. Kogo popierają polscy komuniści? 20.02.14, 21:40
                    bo nie ma czasu, musze utrzymac Rodzine, ale 7 lat działalności ryzej swini doprowadziły do tego, że mam drugi dom w innym kraju, gdzie moja Rodzina może się skryć, gdy dojdzie do zajmowania tych gmachów... nie będę tego robił po raz pierwszy...
                    • rzewuski1 Re: Ukraina. Kogo popierają polscy komuniści? 20.02.14, 21:46
                      bard333 napisał:

> bo nie ma czasu, musze utrzymac Rodzine, ale 7 lat działalności ryzej swini dop
                      > rowadziły do tego, że mam drugi dom w innym kraju, gdzie moja Rodzina może się
                      > skryć, gdy dojdzie do zajmowania tych gmachów... nie będę tego robił po raz pie
                      > rwszy...

Wymówki dekownika.
                      • bard333 Re: Ukraina. Kogo popierają polscy komuniści? 20.02.14, 21:59
                        i teraz co...? gdy ci opowiem, to sie okaże, że się chwale... ale co tam, w 92 mieszkałem w Vinkoci koło Vukovaru, reszta to tajemnica
                      • bard333 Re: Ukraina. Kogo popierają polscy komuniści? 20.02.14, 22:20
                        idę spać, Chorwaci też wystąpili przeciw istniejącemu prawu... Byłem tam akurat dlatego, że moja ukochana Jadranka była Chorwatką z Sarajewa, wsiąknąłem na prawie trzy lata, co miałes na mysli mówiąc o dekownikach...?
      • bard333 i snajperzy dobrze trafiają, w imie putina 20.02.14, 20:41
        batiuszki naszego najświętszego...
    • wojciech.2349 Re: Ukraina. Kogo popierają polscy komuniści? 20.02.14, 18:02
      Wszystkie polskie partie popierają Euromajdan.
      To chyba oczywiste.
      • szlachcic Re: Ukraina. Kogo popierają polscy komuniści? 20.02.14, 18:22
        > Wszystkie polskie partie popierają Euromajdan.
        > To chyba oczywiste.

oczywiste?
        Uwazasz ze L. Miller i jemu podobni przestali byc komunistami?
        Oni caly czas mysla tymi samymi kategoriami co wtedy, oczywiscie Leszek i spolka musza teraz udawac przed innymi i ukrywac swoje poglady
        Ja nie mam zadnych watpliwosci ze ten kto wierzyl w socjalizm, ktory klaskal jak zomo palowala solidarnosc, bil brawo jak pietnowano wichrzycieli to dzisiaj jest dokladnie po tej samej stronie
        • jola.iza1 Re: Ukraina. Kogo popierają polscy komuniści? 20.02.14, 20:22
          szlachcic napisał:
          > Ja nie mam zadnych watpliwosci ze ten kto wierzyl w socjalizm, ktory klaskal ja
          > k zomo palowala solidarnosc, bil brawo jak pietnowano wichrzycieli to dzisiaj j
          > est dokladnie po tej samej stronie
          Ty ,jednak jesteś ten , co ustawa pozwala, Konstytucja nie zabrania, jednym słowem : idiota
          patrz na datę :
          oun-upawpolsce.blogspot.com/2011/02/29-01-2011-to-sie-dzieje-dzisiaj-na.html
          Ty się martw jak inni, coby OUN nie doszedł do władzy, bo zarżną szlachcica polskiego , ku chwale ojczyzny .
          • szall Re: Ukraina. Kogo popierają polscy komuniści? 20.02.14, 21:02
            to nie ciebie :)))))
            • jola.iza1 Re: Ukraina. Kogo popierają polscy komuniści? 20.02.14, 21:16
              No popatrz Kikuś, z jednej strony się martwię się o idiotę założyciela, i Ciebie ponoć/ ta słomka , i bułkę przez bibułkę, a członka w rękę/, a z drugiej mnie to wisi, trzeba będzie wyrżnąć, jakem komunistka,dzięki bogu cudzyma ręcamy.
      • tornson Re: Ukraina. Kogo popierają polscy komuniści? 20.02.14, 18:47
        wojciech.2349 napisał(a):

> Wszystkie polskie partie popierają Euromajdan.
        > To chyba oczywiste.
        Gnojek popierający banderowców nie jest godny miana Polaka!
        • wojciech.2349 nie denerwuj się 20.02.14, 20:28
          uciekają żony i kochanki januków.
          • tornson Re: nie denerwuj się 20.02.14, 22:01

> uciekają żony i kochanki januków.
            I przeżyją, a banderowskie ścierwo zostanie unicestwione.
            • wojciech.2349 szczury uciekają 20.02.14, 23:19
              forum.gazeta.pl/forum/w,50,149695583,149695583,szczury_uciekaja.html
              • tornson Re: szczury uciekają 21.02.14, 15:22

> forum.gazeta.pl/forum/w,50,149695583,149695583,szczury_uciekaja.html

Szczury banderowskie zostaną teraz systematycznie, pojedynczo, powyciągane ze swoich nor i unicestwione.
    • douglasmclloyd Są całym sercem z Janukowiczem i kacapami nt 20.02.14, 18:29
      • sclavus Re: Są całym sercem z Janukowiczem i kacapami nt 20.02.14, 20:43
        ... też widzisz krasnoludki.. Och! Pardon!!!... - komunistów(!!!), partout où tu regarde???
        :D:D:D:D:D
    • tornson Spadaj banderowcu!!! 20.02.14, 18:46
    • sclavus Re: Ukraina. Kogo popierają polscy komuniści? 20.02.14, 20:37
      ... ileż ty chłoptasiu masz lat, że piszesz o komunistach z czasów PRL???
      Ktoś ci bajek naopowiadał, jeszcze lepszych niż biblia!!
      Tymczasem, ani Polska nie była komunistyczna, ani komunistów w niej nie było...
      • szlachcic Re: Ukraina. Kogo popierają polscy komuniści? 20.02.14, 20:56
        > Tymczasem, ani Polska nie była komunistyczna, ani komunistów w niej nie było

nie rozsmieszaj mnie
        pezetpeerowskie pacholki to byli jeszcze gorsze bydlaki od komunistow
        Oni byli tchorzliwymi zdrajcami Polski ktorzy lizali tylki ruskiej swoloczy

PS
        Pewnie Jaruzelskiego uwazasz za bohatera?
        • sclavus Re: Ukraina. Kogo popierają polscy komuniści? 20.02.14, 21:11
          " pezetpeerowskie pacholki to byli jeszcze gorsze bydlaki od komunistow"
          - być może - skoro tak twierdzisz... tym niemniej, w Polsce nie było, ani komunistów, ani komunizmu...
    • mila2712 Hamuj.......... 20.02.14, 21:19
      jw.
      SLD popiera opozycję
    • antyprawak Re: Ukraina. Kogo popierają polscy komuniści? 20.02.14, 21:20
      Misiu, komuchy wprowadzały ten ciemnogród do UE. Czego tak bardzo nienawidziła tzw. patriotyczna prawica. Więc odpowiedz sobie sam, kto jest bardziej komuchem - Ty czy Miller. A następnie schowaj te wypociny do pampersa.
      • szlachcic Re: Ukraina. Kogo popierają polscy komuniści? 21.02.14, 13:19
        antyprawak napisał:

> Misiu, komuchy wprowadzały ten ciemnogród do UE

Slonko zaczyna przygrzewac i pada ci na twoj kurzy mozg
        To ze jestesmy w UE to wola SPOLECZENSTWA i zaden rzad nie powinien uzurpowac sobie prawa do bycia ojcem sukcesu w tym temacie
        Przypadkowo wystapilo to w czasie rzadow komuchiow
        Skompromitowany rzad komunisty Millera przeciagal swoja egzystencje po to tylko aby komunista Miller mogl potem wszelkiej masci durniom mowic "to za mnie weszlismy do UE"
        Wiec jesli chodzi o ten fakt to w przypadku Millera to zbieg okolicznosci ze z tym jest laczony
        Zas to ze komuszek Miller wielbil Lenina i Stalina bylo totalnie jego wlasnym wyborem.
        Ten kraj oszolomie jest zniszczony przez smierdzacych komuchow.
        Za komune placimy juz od 25 lat, koszt sa zas o wiele potezniejsze, placic za komune bedziemy jeszcze kolejne 50 lat.

• veglie Re: Ukraina. Kogo popierają polscy komuniści? 20.02.14, 22:06
      Zdrowyś szaraku?
      • ave.duce Re: Ukraina. Kogo popierają polscy komuniści? 20.02.14, 22:20
        veglie napisał:

> Zdrowyś szaraku?

Pytanie retoryczne, bo czyż szlachcianka Kikusia może być zdrowa, widząc wciąż komunistów?
        • veglie Re: Ukraina. Kogo popierają polscy komuniści? 20.02.14, 22:57
          ave.duce napisała:

> veglie napisał:
          >
          > > Zdrowyś szaraku?
          >
          > Pytanie retoryczne, bo czyż szlachcianka Kikusia może być zdrowa, widząc wciąż
          > komunistów?

O! To szarakowa...z zaćmą.:)
    • don.kichote Nie ma czegoś takiego jak "polscy komuniści" 20.02.14, 22:27
      A ci, których tak nazywasz, na pewno nie popierają twoich idoli.
      • szall "polscy komuniści" 20.02.14, 23:04
        trzęsą du-pami...
        • veglie Re: "polscy komuniści" 20.02.14, 23:08
          Genetyczny patrioto..Beret na uszy Tobie opadł.
          • szall Re: "polscy komuniści" 20.02.14, 23:26
            bredzisz już?
            • veglie Re: "polscy komuniści" 20.02.14, 23:33
              Beret dał głos.:):):)
              • szall Re: "polscy komuniści" 20.02.14, 23:36
                oj, boisz się troszku :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                • remez2 Re: "polscy komuniści" 21.02.14, 14:05
                  szall napisała:

> oj, boisz się troszku :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                  Zawsze mnie rozczula radosny śmiech szczęśliwego .....
    • indris Komunizm to pewna ideologia 21.02.14, 15:10
      A Leszek Miller jest zaprzeczeniem jakiejkolwiek ideowości.
    • dystans4 Re: Ukraina. Kogo popierają polscy komuniści? 22.02.14, 15:36
      Zajrzałem na pis.org, ale nie znalazłem nic na temat.
      Widać wszystkie materiały wyrażające aktualną linię Partii do użytku wewnętrznego, w rozpowszechnianych metodą powielaczową metodyczkach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka