wiosnaludzikow 21.03.14, 20:02 Spotkał się przed kamerami z rodzicami niepełnosprawnych protestującymi w sejmie. Odwaga czy głupota ? Gdzie jest ten wał Arłukowicz ?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiosnaludzikow Re: Tusk oszalał !!! 21.03.14, 20:23 ....bo Arłukowicz jest od Wykluczonych. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Tusk oszalał !!! 21.03.14, 20:05 wiosnaludzikow napisał: > Spotkał się przed kamerami z rodzicami niepełnosprawnych protestującymi w sejmi > e. > Odwaga czy głupota ? > Gdzie jest ten wał Arłukowicz ?! Nie oszalał, tak powinno być w demokratycznym państwie. Arłukowicz faktycznie niepotrzebny,. Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: Tusk oszalał !!! 21.03.14, 20:05 Głupota - nie to nie głupota, trzeba mieć jaja aby coś takiego zrobić! Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Tusk oszalał !!! 21.03.14, 20:08 1zzarda napisał(a): > Głupota - nie to nie głupota, trzeba mieć jaja aby coś takiego zrobić! Zaglądałeś Tuskowi do rozporka? Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Tusk oszalał !!! 21.03.14, 20:11 1zzarda napisał(a): > Twój idol poszedł do nich? Ja nie mam idoli, poza tym Miller nie rządzi, a kto nie rządzi nie trzyma kasy , a tam potrzebna jest kasa. Proste jak konstrukcja cepa. Odpowiedz Link Zgłoś
jaroslaw2104 Re: Tusk oszalał !!! 21.03.14, 20:14 To teraz hodowcy świn do Sejmu ? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Tusk oszalał !!! 22.03.14, 09:52 gtxl napisał: > 1zzarda napisał(a): > > > Głupota - nie to nie głupota, trzeba mieć jaja aby coś takiego zrobić! > > Zaglądałeś Tuskowi do rozporka? prawdziwy mężczyzna, żeby pokazać, że ma jaja, nie musi zdejmować spodni akurat Tuska podziwiam za odwagę, nie ucieka, idzie do ludzi, nawet gdy wie, że go tam zeżrą za puste obietnice do kiboli polazł, do paprykarza, do tych wczoraj w odróżnieniu od wielu innych, którzy zwiewają gdzie pieprz rośnie Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Tusk oszalał !!! 22.03.14, 10:08 scoutek napisała: > prawdziwy mężczyzna, żeby pokazać, że ma jaja, nie musi zdejmować spodni Mężczyznę poznajemy po tym jak kończy. > akurat Tuska podziwiam za odwagę, nie ucieka, idzie do ludzi, nawet gdy wie, że > go tam zeżrą za puste obietnice > do kiboli polazł, do paprykarza, do tych wczoraj To jego obowiązek - jest premierem!> > w odróżnieniu od wielu innych, którzy zwiewają gdzie pieprz rośnie Bez przesady. Dla każdej opcji politycznej jest to bardzo niewygodny temat. Premier też nie spieszył się na spotkanie..... Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Tusk oszalał !!! 22.03.14, 10:15 mila2712 napisała: > scoutek napisała: > > > prawdziwy mężczyzna, żeby pokazać, że ma jaja, nie musi zdejmować spodni > > Mężczyznę poznajemy po tym jak kończy. trochę mówisz obok, ale to już kwestia odbioru ;) > To jego obowiązek - jest premierem!> jednym z nielicznych, który nie tchórzy podaj mi nazwisko innego, który wobec takiego natłoku (słusznych czy nie) pretensji przyszedł i rozmawiał Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Tusk oszalał !!! 22.03.14, 10:21 scoutek napisała: > > mila2712 napisała: > > > scoutek napisała: > > > > > prawdziwy mężczyzna, żeby pokazać, że ma jaja, nie musi zdejmować s > podni > > > > Mężczyznę poznajemy po tym jak kończy. > > trochę mówisz obok, ale to już kwestia odbioru ;) Nie, mówię o tym samym....serio.... > > > > To jego obowiązek - jest premierem!> > > jednym z nielicznych, który nie tchórzy To nie moje słowa..... > podaj mi nazwisko innego, który wobec takiego natłoku (słusznych czy nie) prete > nsji przyszedł i rozmawiał Kosiniak-Kamysz. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Tusk oszalał !!! 22.03.14, 10:33 mila2712 napisała: > Nie, mówię o tym samym....serio.... skoro tak twierdzisz..... w każdym razie IMHO Tusk ma jaja, w odróżnieniu do niektórych a to jak kończy jest jeszcze niewiadomą > > podaj mi nazwisko innego, który wobec takiego natłoku (słusznych czy nie) > prete > > nsji przyszedł i rozmawiał > > Kosiniak-Kamysz. wydawało mi się, że mówimy o premierze? jeśli nie to masz rację Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Tusk oszalał !!! 22.03.14, 10:41 Oj zrobił się mały bałagan... Tak więc: mężczyznę poznajemy po tym jak kończy....możemy to odnieść do każdego polityka. Tusk w moim przekonaniu zachował się nagannie. Tak naprawdę los tych rodzin jest mu obojętny ( bo cóż zrobiono do tej pory ? ). Temat bardzo niewygodny i można na tym stracić te cenne punkty, które zebrał w społeczeństwie - sprawa ukraińska. Jak skończy ? Owszem trudno przewidzieć.............. ale pora oddać władzę . Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Tusk oszalał !!! 22.03.14, 10:46 mila2712 napisała: a ja podsumuję po swojemu: żeby pokazać jaja nie trzeba zdejmować gaci, Tusk pokazał, że ma, bo mimo, że może stracić punkty poszedł wysłuchać pretensji i słuchał ich przez dwie bite godziny, a nie zwiał i nie wyłączył kamer, choć mógł nie kumam czemu zachował się nagannie? Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Tusk oszalał !!! 22.03.14, 10:53 A z jakiej racji miał wyłączyć komuś kamerę ? Nie ma cenzury....co to znaczy mógł ? Takie spotkanie pwinno odbyć się w trybie natychmiastowym. Choćby ze zwględu na te dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Tusk oszalał !!! 22.03.14, 11:06 przypomina mi się spotkanie Kaczyńskiego ze strajkującymi w URM pielęgniarkami i te rozmowy wymuszone przez okupację i białe miasteczko a nie uważasz, że dzieci były użyte instrumentalnie? bo przecież jak nie zareaguje na dzieci to będzie potworem ZAWSZE takie zachowanie powoduje u mnie nieufność, bo to forma szantażu emocjonalnego jak mają protestować chorzy na raka? zdejmować peruki? wjechać z kroplówkami? Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Tusk oszalał !!! 22.03.14, 12:32 Zgadzam się rodzice zagrali emocjami ale są zdesperowani, ile mogą czekać na zmiany a tymczasem to kolejne obietnice - bez pokrycia. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Tusk oszalał !!! 22.03.14, 13:22 mila2712 napisała: > Zgadzam się rodzice zagrali emocjami ale są zdesperowani, ile mogą czekać na zm > iany a tymczasem to kolejne obietnice - bez pokrycia. Trudno powstrzymać emocje wobec notorycznego kłamcy D.Tuska. Nie dziwie się emocjom, |(które były)- rodzicom. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Tusk oszalał !!! 22.03.14, 13:41 gtxl napisał: > mila2712 napisała: > > > Zgadzam się rodzice zagrali emocjami ale są zdesperowani, ile mogą czekać > na zm > > iany a tymczasem to kolejne obietnice - bez pokrycia. > > > Trudno powstrzymać emocje wobec notorycznego kłamcy D.Tuska. > Nie dziwie się emocjom, |(które były)- rodzicom. A pamiętasz też uzasadnioną wypowiedz jak to Miller zabrał im zasiłki ? Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Tusk oszalał !!! 22.03.14, 18:27 wiosnaludzikow napisał: > gtxl napisał: > > > mila2712 napisała: > > > > > Zgadzam się rodzice zagrali emocjami ale są zdesperowani, ile mogą > czekać > > na zm > > > iany a tymczasem to kolejne obietnice - bez pokrycia. > > > > > > Trudno powstrzymać emocje wobec notorycznego kłamcy D.Tuska. > > Nie dziwie się emocjom, |(które były)- rodzicom. > A pamiętasz też uzasadnioną wypowiedz jak to Miller zabrał im zasiłki ? Ja nie pamiętam....proszę przytoczyć . Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Tusk oszalał !!! 22.03.14, 19:03 mila2712 napisała: > wiosnaludzikow napisał: > > > gtxl napisał: > > > > > mila2712 napisała: > > > > > > > Zgadzam się rodzice zagrali emocjami ale są zdesperowani, ile > mogą > > czekać > > > na zm > > > > iany a tymczasem to kolejne obietnice - bez pokrycia. > > > Trudno powstrzymać emocje wobec notorycznego kłamcy D.Tuska. > > > Nie dziwie się emocjom, |(które były)- rodzicom. > > A pamiętasz też uzasadnioną wypowiedz jak to Miller zabrał im zasiłki ? > Ja nie pamiętam....proszę przytoczyć . Obejrzyj po prostu jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Tusk oszalał !!! 22.03.14, 18:26 gtxl napisał: > mila2712 napisała: > > > Zgadzam się rodzice zagrali emocjami ale są zdesperowani, ile mogą czekać > na zm > > iany a tymczasem to kolejne obietnice - bez pokrycia. > > > Trudno powstrzymać emocje wobec notorycznego kłamcy D.Tuska. To prawda ale Tusk też jaoś wyjątkowo przy rodzicach spięty i zdenerwowany.... > Nie dziwie się emocjom, |(które były)- rodzicom. Ja też nie. Co innego im pozostało... Dziwię się natomiast Solidarnej Polsce...perfidna zagrywka wyborcza.... Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Tusk oszalał !!! 22.03.14, 13:00 jednym z nielicznych, który nie tchórzy podaj mi nazwisko innego, który wobec takiego natłoku (słusznych czy nie) pretensji przyszedł i rozmawiał Postawiony przed murem, w sumi9e dla zwolenników platfusiarni zrobił sobie dobrą reklamę wyborczą. Przestań ziomalko, bo siem rozpłaczem ze śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Tusk oszalał !!! 22.03.14, 13:25 gtxl napisał: >zrobił sobie dobrą reklamę wyborczą. taaak? nie sądzę właśnie, sądząc po tym co tu wypisujecie > Przestań ziomalko, bo siem rozpłaczem ze śmiechu. rozbawić Cię to mój cel ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Tusk oszalał !!! 22.03.14, 13:28 scoutek napisała: > > gtxl napisał: > > >zrobił sobie dobrą reklamę wyborczą. > > taaak? nie sądzę właśnie, sądząc po tym co tu wypisujecie > > > Przestań ziomalko, bo siem rozpłaczem ze śmiechu. > > rozbawić Cię to mój cel ;)) > > Ale uśmiech masz krzywy. Zobacz jak Donald gra dalej. Konwencja PO i Kliczko obok. Chyba się faktycznie porzygam. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Tusk oszalał !!! 22.03.14, 13:31 gtxl napisał: > scoutek napisała: > Ale uśmiech masz krzywy. > Zobacz jak Donald gra dalej. Konwencja PO i Kliczko obok. > Chyba się faktycznie porzygam. A sądzisz, że Kliczko miałby stanąć obok Millera ? Millera wychwalającego i manifestacyjnie udającego się do Soczi ? Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Tusk oszalał !!! 22.03.14, 13:36 A sądzisz, że Kliczko miałby stanąć obok Millera ? Millera wychwalającego i manifestacyjnie udającego się do Soczi ? Sorry, nic nie zrozumiałeś z mojego postu. Musisz się koniecznie leczyć z nienawiści do lewicy. Choć wątpię,ze to się da wyleczyć, dlatego że ja sam jestem zarażony bakcylem nienawiści do PO i PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Tusk oszalał !!! 22.03.14, 13:43 gtxl napisał: > Sorry, nic nie zrozumiałeś z mojego postu. > Musisz się koniecznie leczyć z nienawiści do lewicy. Ja jestem sympatykiem lewicy ! Tylko kto Co wmówił, że Miller to lewica ? Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Tusk oszalał !!! 22.03.14, 21:25 > Musisz się koniecznie leczyć z nienawiści do lewicy. Ja jestem sympatykiem lewicy ! Tylko kto Co wmówił, że Miller to lewica ? Sorry, nie gniewaj się ale spowodowałeś,że popękały mi "zajady" ze śmiechu. To,że je mam to nie Twoja wina, Twoja winą jest to,że po Twoim poście mi popękały....ze śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Tusk oszalał !!! 23.03.14, 09:42 gtxl napisał: > > Musisz się koniecznie leczyć z nienawiści do lewicy. > Ja jestem sympatykiem lewicy ! Tylko kto Co wmówił, że Miller to lewica ? > > > Sorry, nie gniewaj się ale spowodowałeś,że popękały mi "zajady" ze śmiechu. > To,że je mam to nie Twoja wina, Twoja winą jest to,że po Twoim poście mi popęka > ły....ze śmiechu. ..Miller to zydowska LEWIZNA ! Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Tusk oszalał !!! 23.03.14, 11:39 wiosnaludzikow napisał: > gtxl napisał: > > Sorry, nic nie zrozumiałeś z mojego postu. > > Musisz się koniecznie leczyć z nienawiści do lewicy. > Ja jestem sympatykiem lewicy ! Tylko kto Co wmówił, że Miller to lewica ? To wymień partię lewicową w naszym kraju? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Tusk oszalał !!! 22.03.14, 13:49 gtxl napisał: > Zobacz jak Donald gra dalej. Konwencja PO i Kliczko obok. a koło kogo powinien stanąć, jeśli to tuskowy minister SZ działał w imieniu UE w kraju Kliczki? niech Cię, mój drogi, nienawiść nie zaślepia, bardzo proszę a ;) to uśmiech nie krzywy, a przymrużenie oka Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Tusk oszalał !!! 22.03.14, 13:02 To jest jeszcze inny premier ktory rządzi i dzieli ,ktory ma obowiązek spotykać się ze społeczeństwem? Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Tusk oszalał !!! 22.03.14, 13:14 zoil44elwer napisał: > To jest jeszcze inny premier ktory rządzi i dzieli ,ktory ma obowiązek spotykać > się ze społeczeństwem? No co Ty....Donek rządzi, ale odpowiedzialna za wszystko jest opozycja. Rozumiesz, Kaczyński, Miller i Palikot cały czas sypia piasek w szprycho koła Tuska. Donek jest OK. on chce żebyśmy wszyscy byli piękni i bogaci. To wina opozycji !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Tusk oszalał !!! 21.03.14, 20:13 wiosnaludzikow napisał: > Spotkał się przed kamerami z rodzicami niepełnosprawnych protestującymi w sejmi > e. > Odwaga czy głupota ? > Gdzie jest ten wał Arłukowicz ?! Zimna kalkulacja.....przedwyborcza. Nic więcej. Ci ludzie nie mają problemów od wczoraj Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Tusk oszalał !!! 21.03.14, 20:15 mila2712 napisała: > wiosnaludzikow napisał: > > > Spotkał się przed kamerami z rodzicami niepełnosprawnych protestującymi w > sejmi > > e. > > Odwaga czy głupota ? > > Gdzie jest ten wał Arłukowicz ?! > > Zimna kalkulacja.....przedwyborcza. Nic więcej. Ci ludzie nie mają problemów od > wczoraj Racja...ale cięgi zbiera od tych matek, kilkakrotnie nazwały go kłamcą. Ten bęcwał mc chrabia chyba sobie już paznokcie poobgryzał ze złości oglądając jak Tuska nazywają po imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Tusk oszalał !!! 21.03.14, 20:18 gtxl napisał: > > Zimna kalkulacja.....przedwyborcza. Nic więcej. Ci ludzie nie mają proble > mów od > > wczoraj > Racja...ale cięgi zbiera od tych matek, kilkakrotnie nazwały go kłamcą. I mają rację. Dostają od państwa coś w rodzaju ochłapu i mają za to zapewnić dzieciom godną opiekę. Wstyd. Tylko są słabo zorganizowani.... > Ten bęcwał mc chrabia chyba sobie już paznokcie poobgryzał ze złości oglądając > jak Tuska nazywają po imieniu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Tusk oszalał !!! 21.03.14, 20:17 mila2712 napisała: > Zimna kalkulacja.....przedwyborcza. Nic więcej. Ci ludzie nie mają problemów od wczoraj Ale za to od 6 lat mają obietnice. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Tusk oszalał !!! 21.03.14, 20:20 remez2 napisał: > mila2712 napisała: > > Zimna kalkulacja.....przedwyborcza. Nic więcej. Ci ludzie nie mają proble > mów od wczoraj > Ale za to od 6 lat mają obietnice. Właśnie obietnice....obietnicami nie zapłacą za rehabilitację, leki itd Ja wpełni popieram tych ludzi. Zdrowe dziecko to szczęscie :) Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Tusk oszalał !!! 22.03.14, 13:31 Jedna z tych Matek mówi że po reformie lekowej(refundacyjnej) Arłukowicza,ponosi 100% odpłatność za 3 lekarstwa dla dziecka.BArłóq spowodował też że kwota REFUNDACJI za wózki inwalidzkie zmalała z 800 do 600 zŁJest też podatek VAT(ptu)-10% od tzw przedmiotów medycznych la dzieci! Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Tusk oszalał !!! 21.03.14, 20:25 remez2 napisał: > mila2712 napisała: > > Zimna kalkulacja.....przedwyborcza. Nic więcej. Ci ludzie nie mają proble > mów od wczoraj > Ale za to od 6 lat mają obietnice. Mojżesz tylko obietnice.Zielona wyspa. Odpowiedz Link Zgłoś
zayka_nr11 Re: Tusk oszalał !!! 21.03.14, 20:13 poł godzny w miesiącu dla Polakow Odpowiedz Link Zgłoś
jaroslaw2104 Re: Tusk oszalał !!! 21.03.14, 20:16 A ten gościu z "oburzonych" z opaską to też niepełnosprawny ? Psychicznie chory ? Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Tusk oszalał !!! 21.03.14, 20:17 zayka_nr11 napisała: > poł godzny w miesiącu dla Polakow > Dlatego miał taki wytrzeszcz oczu na konferencji z Arłukowiczem. Zaraz wyczułem,że nie wyglądał dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Tusk oszalał !!! 21.03.14, 20:27 Dawno polityk w Polsce takiego wielkiego kubła pomyj na głowę nie miał wylanych. Kto wpuścił Tuska w ten kanał. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Tusk oszalał !!! 21.03.14, 20:31 wiosnaludzikow napisał: > Dawno polityk w Polsce takiego wielkiego kubła pomyj na głowę nie miał wylanych > . > Kto wpuścił Tuska w ten kanał. Należy mu się to jak psu zupa. To notoryczny kłamca. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Tusk oszalał !!! 21.03.14, 20:35 gtxl napisał: > wiosnaludzikow napisał: > > > Dawno polityk w Polsce takiego wielkiego kubła pomyj na głowę nie miał wy > lanych > > . > > Kto wpuścił Tuska w ten kanał. > Należy mu się to jak psu zupa. To notoryczny kłamca. Ma od tego swoich oficerów od obrywania w pysk. Dlaczego sam się wypuścił : ( Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Tusk oszalał !!! 21.03.14, 20:39 Ma od tego swoich oficerów od obrywania w pysk. Dlaczego sam się wypuścił : W końcu jest "gienierałem". Ale nareszcie usłyszał prawdę o swoich kłamstwach. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Tusk oszalał !!! 21.03.14, 20:48 gtxl napisał: > Ma od tego swoich oficerów od obrywania w pysk. Dlaczego sam się wypuścił : > > > > W końcu jest "gienierałem". Ale nareszcie usłyszał prawdę o swoich kłamstwach. Ja nie lubię rewolucyjnych nastrojów i wieców. A słyszałeś fragment o zabraniu im tego zasiłku przez rząd Millera ? Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Tusk oszalał !!! 22.03.14, 11:18 A słyszałeś fragment o zabraniu im tego zasiłku przez rząd Millera ? Słyszałem, ale Tusk składał dużo wcześniej obietnice podwyższenia tego zasiłku. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: A hiena Mularczyk się lansuje /nt 21.03.14, 20:26 snajper55 napisał: Jak każdy z polityków...... Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Wspomnieli za to Niesiołowskiego nt 21.03.14, 20:32 Szczaw i mirabelki leżą na trawie, a ludziska płaczą. Sodomia i Gomoria. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Niesiołowski jak Cimoszewicz 21.03.14, 20:34 wali prawdę prosto w oczy. Dzięki bogu, że są jeszcze tacy. S. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Niesiołowski jak Cimoszewicz 21.03.14, 20:35 snajper55 napisał: > wali prawdę prosto w oczy. Dzięki bogu, że są jeszcze tacy. Przypomnij sobie co kiedyś Niesiołowski mówił o P0. Przypomnieć ...czy sam znajdziesz jego wypowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Niesiołowski jak Cimoszewicz 21.03.14, 20:37 snajper55 napisał: > wali prawdę prosto w oczy. Dzięki bogu, że są jeszcze tacy. > > S. Porównanie Cimoszewicza do Niesioła jest zabawne. To różnica kilku klas na niekorzyść Niesioła. Niesiołowski prawdę w oczy :))) he he he Odpowiedz Link Zgłoś
jaroslaw2104 Re: Niesiołowski jak Cimoszewicz 21.03.14, 20:39 Towarzystwo dobrane, kto przeprowadzał casting do tej szopki ? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 To straszne! 21.03.14, 20:35 Gdy dziecko niepełnosprawne umrze, to rodzić zostaje bez środków do życia! Panie premierze, trzeba z tym coś zrobić! Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: To straszne! 21.03.14, 20:37 snajper55 napisał: > Gdy dziecko niepełnosprawne umrze, to rodzić zostaje bez środków do życia! Pani > e premierze, trzeba z tym coś zrobić! Sorry Snajperze ale to nie temat do kpin Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: To straszne! 21.03.14, 20:40 mila2712 napisała: > snajper55 napisał: > > > Gdy dziecko niepełnosprawne umrze, to rodzić zostaje bez środków do życia > ! Pani > > e premierze, trzeba z tym coś zrobić! > Sorry Snajperze ale to nie temat do kpin On się po prostu POPiSuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: To straszne! 21.03.14, 20:41 remez2 napisał: > mila2712 napisała: > > > snajper55 napisał: > > > > > Gdy dziecko niepełnosprawne umrze, to rodzić zostaje bez środków do > życia > > ! Pani > > > e premierze, trzeba z tym coś zrobić! > > Sorry Snajperze ale to nie temat do kpin > On się po prostu POPiSuje. To niech teraz sam siebie wytnie.... Niesmaczne i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: To straszne! 21.03.14, 20:43 > Niesmaczne i tyle Oczywiście. W dodatku niemądre. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: To straszne! 21.03.14, 20:45 remez2 napisał: > > Niesmaczne i tyle > Oczywiście. W dodatku niemądre. Bardzo albowiem to czyjeś cierpienie. Obserwuję reakcję polityków....jakiż to niewygodny temat. Odpowiedz Link Zgłoś
jaroslaw2104 Re: To straszne! 21.03.14, 20:40 Ale tak ta "Pawłowicz" mówiła. Kto sobie kpi ? Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: To straszne! 21.03.14, 20:41 jaroslaw2104 napisał(a): > Ale tak ta "Pawłowicz" mówiła. > Kto sobie kpi ? W tym przypadku brak rozumu...... Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: To straszne! 21.03.14, 20:40 mila2712 napisała: > snajper55 napisał: > > > Gdy dziecko niepełnosprawne umrze, to rodzić zostaje bez środków do życia > ! Pani > > e premierze, trzeba z tym coś zrobić! > > Sorry Snajperze ale to nie temat do kpin To cytat, niestety. S. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: To straszne! 21.03.14, 20:42 snajper55 napisał: > mila2712 napisała: > > > snajper55 napisał: > > > > > Gdy dziecko niepełnosprawne umrze, to rodzić zostaje bez środków do > życia > > ! Pani > > > e premierze, trzeba z tym coś zrobić! > > > > Sorry Snajperze ale to nie temat do kpin > > To cytat, niestety. > > S. To pisz dokładnie bo są nieporozumienia. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: To straszne! 21.03.14, 20:49 mila2712 napisała: > snajper55 napisał: > > > mila2712 napisała: > > > > > snajper55 napisał: > > > > > > > Gdy dziecko niepełnosprawne umrze, to rodzić zostaje bez środ > ków do > > życia > > > ! Pani > > > > e premierze, trzeba z tym coś zrobić! > > > > > > Sorry Snajperze ale to nie temat do kpin > > > > To cytat, niestety. > > > To pisz dokładnie bo są nieporozumienia. Sorki, moja wina. S. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: To straszne! 21.03.14, 20:39 Gdy dziecko niepełnosprawne umrze, to rodzić zostaje bez środków do życia! Panie premierze, trzeba z tym coś zrobić! a jak niepełnosprawny stary rodzić umrze to dopiero tragedia , emerytury nima i jak tu pić panie premierze i za co? Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: To straszne! tyle tylko, że 21.03.14, 20:52 snajper55 napisał: > Gdy dziecko niepełnosprawne umrze, to rodzić zostaje bez środków do życia! Pani > e premierze, trzeba z tym coś zrobić! > Snajper, rżniesz głupa, albo udajesz ? Dokładnie wiesz, że to rodzic wcześniej umrze / coś się zmieniło w naturze?/ i że rodzicom nie chodzi o kasę dla siebie, a może nie wiesz ? Może nie wiesz jak funkcjonuje relacja- rodzice/ dzieci ? Nie dopytuję. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: To straszne! tyle tylko, że 21.03.14, 20:57 jola.iza1 napisała: > snajper55 napisał: > > > Gdy dziecko niepełnosprawne umrze, to rodzić zostaje bez środków do życia > ! Pani > > e premierze, trzeba z tym coś zrobić! > > > > Snajper, rżniesz głupa, albo udajesz ? Dokładnie wiesz, że to rodzic wcześniej > umrze / coś się zmieniło w naturze?/ Niekoniecznie....... Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: To straszne! tyle tylko, że 21.03.14, 21:17 jola.iza1 napisała: > snajper55 napisał: > > > Gdy dziecko niepełnosprawne umrze, to rodzić zostaje bez środków do życia! Pani > > e premierze, trzeba z tym coś zrobić! > > > > Snajper, rżniesz głupa, albo udajesz ? Dokładnie wiesz, że to rodzic wcześniej > umrze / coś się zmieniło w naturze?/ > i że rodzicom nie chodzi o kasę dla siebie, a może nie wiesz ? > Może nie wiesz jak funkcjonuje relacja- rodzice/ dzieci ? Nie dopytuję. To było pytanie matki niepełnosprawnego dziecka. A chore dzieci często umierają wcześniej, niż ich rodzice. S. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: tyle tylko, że Chore,q 21.03.14, 22:17 snajper55 napisał: To było pytanie matki niepełnosprawnego dziecka. A chore dzieci często umierają wcześniej, niż ich rodzice. Znaczy, nie kumasz nic ? Snajper, te dzieci , czasami "stare", nie są chore, są niepełnosprawne, ale komu ja to tłumaczę? Nie kombinuj, nie broń tego, czego się nie da . Odpowiedz Link Zgłoś
jaroslaw2104 Re: Mularczyk: te dzieci to przyszłość społeczeńs 21.03.14, 20:41 Co on zażywa ? Odpowiedz Link Zgłoś
jaroslaw2104 Re:Kto przeprosi ... 21.03.14, 20:43 .....ambasadora Rosji ,który już pół godziny czeka na rozmowę z Piaseckim ? Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re:Kto przeprosi ... 21.03.14, 20:50 Piasecki na pewno to zrobi, ale jeśli twoim zdaniem to nie wystarczy, to się dołącz - na pewno ambasador zrozumie cię lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
jaroslaw2104 Re:Kto przeprosi ... 21.03.14, 20:52 Dzięki za RADĘ i juz teraz PRZEPRASZAM W IMIENIU WIDZÓW Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Tusk oszalał !!! 21.03.14, 20:53 szaleństwem jest to, co im obiecał!! (może przestraszył się szantażu i żądań(!!), które mu zostały zaprezentowane, przez jedną taką szczekliwą bardzo) Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Tusk oszalał !!! 22.03.14, 13:02 sclavus napisał: > szaleństwem jest to, co im obiecał!! > (może przestraszył się szantażu i żądań(!!), które mu zostały zaprezentowane > , przez jedną taką szczekliwą bardzo) Donek niejedno już potrafił obiecać w czasie swojej "radosnej" działalności. Zaczął od zniesienia abonamentu, kiedy telewizja była w rekach pisowców. Teraz jest w rękach peowców i Donka dopadła amnezja. Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Tusk oszalał !!! 21.03.14, 20:53 Doopek się miota.Ukraińcom chce pacan pomagać. Odpowiedz Link Zgłoś
jaroslaw2104 Re: Tusk oszalał !!! 21.03.14, 21:00 A gdzie Rzecznik Praw Dziecka ? To jest ZNĘCANIE SIĘ nad tymi biednymi, nieszczęśliwymi dziecmi Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow A gdzie jest kuź.a lewica w tej sprawie ? 21.03.14, 21:03 Gdzie jest Miller ? ...a gdzie Piekarska ? Odpowiedz Link Zgłoś
jaroslaw2104 Re: A gdzie jest kuź.a lewica w tej sprawie ? 21.03.14, 21:04 A gdzie kapelan ? Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow gdzie jest kuź.a lewica Palikota w tej sprawie ? 21.03.14, 21:08 jaroslaw2104 napisał(a): > A gdzie kapelan ? Kapelana z daleka od dzieci ! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-mr Re: gdzie jest kuź.a lewica Palikota w tej sprawi 21.03.14, 21:18 Mogłeś TVN 24 oglądać.Palikot wypowiadał się tam . Odpowiedz Link Zgłoś
3alfa.alfa Chcesz że ukatrupili te dzieci? 21.03.14, 21:06 wiosnaludzikow napisał: > Gdzie jest Miller ? ...a gdzie Piekarska ? Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: A gdzie jest kuź.a lewica w tej sprawie ? 21.03.14, 21:08 wiosnaludzikow napisał: > Gdzie jest Miller ? ...a gdzie Piekarska ? Zapytaj gumofilcu Kłopotka. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: A gdzie jest kuź.a lewica w tej sprawie ? 21.03.14, 21:13 veglie napisał: > wiosnaludzikow napisał: > > > Gdzie jest Miller ? ...a gdzie Piekarska ? > > Zapytaj gumofilcu Kłopotka. Gumofilce problemy ludzi miały zawsze w d....! Rozumiem, że te argumenty wytoczyłeś w obronie SLD :) Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: A gdzie jest kuź.a lewica w tej sprawie ? 21.03.14, 21:18 wiosnaludzikow napisał: > veglie napisał: > > > wiosnaludzikow napisał: > > > > > Gdzie jest Miller ? ...a gdzie Piekarska ? > > > > Zapytaj gumofilcu Kłopotka. > Gumofilce problemy ludzi miały zawsze w d....! > Rozumiem, że te argumenty wytoczyłeś w obronie SLD :) Mądryś jak gumofilc Piechociński.:) Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: A gdzie jest kuź.a lewica w tej sprawie ? 22.03.14, 06:03 veglie napisał: > wiosnaludzikow napisał: > > > veglie napisał: > > > wiosnaludzikow napisał: > > Gumofilce problemy ludzi miały zawsze w d....! > > Rozumiem, że te argumenty wytoczyłeś w obronie SLD :) > > Mądryś jak gumofilc Piechociński.:) ....czyli potwierdzasz swoim wpisem,że na lewicy pustka intelektualna w tak ważnej, społecznej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: A gdzie jest kuź.a lewica w tej sprawie ? 23.03.14, 11:42 czyli potwierdzasz swoim wpisem,że na lewicy pustka intelektualna w tak ważnej, społecznej sprawie. Wiosenka, jak oglądałeś Millera w w dzisiejszej kawie na lawę, to masz odpowiedź. Po drugie, to nie Miller teraz rządzi. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: A gdzie jest kuź.a lewica w tej sprawie ? 22.03.14, 13:05 wiosnaludzikow napisał: > Gdzie jest Miller ? ...a gdzie Piekarska ? To Miller i SLD rządzą? Weź się wiosna opanuj....szarżujesz z szablą na czołgi pancerne. Opozycja ma rozmawiać czy "wadza" Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: A gdzie jest kuź.a lewica w tej sprawie ? 22.03.14, 13:23 gtxl napisał: > wiosnaludzikow napisał: > > > Gdzie jest Miller ? ...a gdzie Piekarska ? > To Miller i SLD rządzą? Weź się wiosna opanuj....szarżujesz z szablą na czołgi > pancerne. > Opozycja ma rozmawiać czy "wadza" Rozmawiać ma władza ale opozycja ma podjąć tak istotny temat, dać propozycje rządowi, uaktywnić się na problemy ludzi...właśnie lewica ....ale to " lewica" . Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: A gdzie jest kuź.a lewica w tej sprawie ? 22.03.14, 13:31 Rozmawiać ma władza ale opozycja ma podjąć tak istotny temat, dać propozycje rządowi, uaktywnić się na problemy ludzi...właśnie lewica ....ale to " lewica" Tiaaa, zwłaszcza,że ta "wadza" słucha opozycję. Chcesz mnie doprowadzić do spazmu? Kogo słucha ten złotousty i jego przydupasy? Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: A gdzie jest kuź.a lewica w tej sprawie ? 22.03.14, 13:35 > Tiaaa, zwłaszcza,że ta "wadza" słucha opozycję. > Kogo słucha ten złotousty i jego przydupasy? Zabawny dzisiaj jesteś :) Pamiętam jak to władza kanclerza Millera słuchała opozycji :) Jeżeli Ty reprezentujesz średnie poglądy SLD to nic dziwnego, że jest to 9 procent obecnie :( Sprawna opozycja zorhanizowałaby w każdym województwie spotkania na ten temat,petycje itp. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: A gdzie jest kuź.a lewica w tej sprawie ? 22.03.14, 13:38 Zabawny dzisiaj jesteś smile Pamiętam jak to władza kanclerza Millera słuchała opozycji smile Jeżeli Ty reprezentujesz średnie poglądy SLD to nic dziwnego, że jest to 9 procent obecnie sad Sprawna opozycja zorhanizowałaby w każdym województwie spotkania na ten temat,petycje itp. Może i ja jestem zabawny, Ty zaś ,jesteś po prostu śmieszny, sorry ale inaczej nie mogłem Ci odpowiedzieć po Twoich postach. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: A gdzie jest kuź.a lewica w tej sprawie ? 22.03.14, 15:31 gtxl napisał: > Zabawny dzisiaj jesteś smile Pamiętam jak to władza kanclerza Millera słuchała > opozycji smile > Jeżeli Ty reprezentujesz średnie poglądy SLD to nic dziwnego, że jest to 9 proc > ent obecnie sad > Sprawna opozycja zorhanizowałaby w każdym województwie spotkania na ten temat,p > etycje itp. > Może i ja jestem zabawny, Ty zaś ,jesteś po prostu śmieszny, sorry ale inaczej > nie mogłem Ci odpowiedzieć po Twoich postach. Ale tylko popyskowałeś. Żadnych argumentów. Jako człowiek życzliwy lewicy w sensie idei a nie partii ( tym się różnimy) krytykowałem tutaj brak wrażliwości i aktywności w tej sprawie Millera i SLD oraz brak politycznej sprawności. Nie użyłeś żadnego argumentu za wyjątkiem forumowej sofistyki. ...bo co to za argument, że Tusk nie słucha opozycji :))) ...właśnie! zabawny ! Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: A gdzie jest kuź.a lewica w tej sprawie ? 23.03.14, 09:46 .bo co to za argument, że Tusk nie słucha opozycji :))) ...właśnie! zabawny ! Ja nie uważam, że jest zabawny. Jeżeli propozycje opozycji są dobre to należy z nich korzystać. Tusk tego nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Tusk jest niezły 21.03.14, 21:20 Widać, że ma sporo szkoleń z technik negocjacyjnych za sobą. I chyba był na nich pojętnym uczniem. S. Odpowiedz Link Zgłoś
jaroslaw2104 Re: Tusk jest niezły 21.03.14, 21:56 A te babsztyle zamiast zająć się dziećmi teraz są w każdej TiVi, udzielając wywiadów. Uśmiechnięte, zadowolone i "oto loto" Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Tusk jest niezły 21.03.14, 22:06 jaroslaw2104 napisał(a): > A te babsztyle zamiast zająć się dziećmi teraz są w każdej TiVi, udzielając wy > wiadów. > Uśmiechnięte, zadowolone i "oto loto" Może któraś do Parlamentu Europejskiego wystartuje? Albo do Sejmu? S. Odpowiedz Link Zgłoś
jaroslaw2104 Re: Tusk jest niezły 21.03.14, 22:10 Te najaktywniejsze mogą liczyc na miejsce na listach wyborczych. Już przepraszają K/l/empe za pomówienie , że lekceważy je. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Tusk jest niezły 22.03.14, 06:05 Ale tam powinien być minister a nie Tusk. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Tusk jest niezły 22.03.14, 12:18 wiosnaludzikow napisał: > Ale tam powinien być minister a nie Tusk. Oni chcieli Tuska. S. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj Re: Tusk oszalał !!! 22.03.14, 10:10 wiosnaludzikow napisał: > Spotkał się przed kamerami z rodzicami niepełnosprawnych protestującymi w sejmi > e. > Odwaga czy głupota ? > Gdzie jest ten wał Arłukowicz ?! Odpowiedz Link Zgłoś
jurgonka Re: Tusk oszalał !!! 22.03.14, 11:27 Żyjemy w kraju bezprawia. Pytanie: Co ma zrobić opiekun, który po 25 latach opieki nad chorym - traci chorego i nie ma prawa do emerytury. Słowa rodzic, dziecko mają dzielić - słowa opiekun, chory są uniwersalne. Premier zapowiedział, że podział beneficjentów pomocy pozwoli pomagać tylko wybranym - wtedy wystarczy kasy. Rodzice (nie mylić z opiekunami) w Sejmie chcą wyszarpnąć coś dla siebie, zgadzając się na pominięcie opiekunów nie będących rodzicami. Żyjemy w kraju bezprawia. Wystarczy zobaczyć jakimi kryteriami (prawnymi - a nie zdrowotnymi) dzielimy chorych. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Tusk oszalał !!! 22.03.14, 10:44 Przeciez ten prostest to zorganizowana i opłacona szopka, chociaz przykro to tak nazywac z powodu tych dzieci. Oni tam nie przyjechali ,,za swoje" . Agresywna grupa z która nie da sie rozmawiac , bo zakrzykuja i ublizają. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Tusk oszalał !!! 22.03.14, 11:19 volupte napisał: > Przeciez ten prostest to zorganizowana i opłacona szopka, chociaz przykro to ta > k nazywac z powodu tych dzieci. Oni tam nie przyjechali ,,za swoje" . Agresywna > grupa z która nie da sie rozmawiac , bo zakrzykuja i ublizają. No to po co Tusk tam szedł ? Zgłupiał, oszalał czy jest samobójcą politycznym. Swoją drogą używasz argumentacji antymajdana : tajne siły opłaciło buntowników z Majdanu. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Tusk oszalał !!! 22.03.14, 11:31 Jakich tam argumentów. Ci ludzie nie maja przeciez na zycie , a taka wycieczka do Warszawy z z takimi dziecmi, jak pokazuja to spore koszty. SP ich zaprosiła i te koszty pokrywa , to chyba jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Tusk oszalał !!! 22.03.14, 13:09 volupte napisał: > Jakich tam argumentów. Ci ludzie nie maja przeciez na zycie , a taka wycieczka > do Warszawy z z takimi dziecmi, jak pokazuja to spore koszty. SP ich zaprosiła > i te koszty pokrywa , to chyba jasne. Musisz z Macierewiczem porozmawiać o tym spisku. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Tusk oszalał !!! 24.03.14, 09:34 Macierewicz się pojawił, rozdał dzieciom cukierki i wycofa się na z góry upatrzone pozycje. Gensek zapytany czy bezie rozmawiał z rodzicami nie odpowiedział lecz szybkim aczkolwiek dostojnym krokiem udał się tropami Antka Policmajstra. Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Tusk oszalał !!! 24.03.14, 09:41 Pan Macierowicz czyni slusznie ..nic nieczyniac pozwalajac Panu Tuskowi kontynuowac kopanie wlasnego politycznego grobu podczas takiego aktu nalezy zachowywac sie godnie ZEN Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Ale ma pozytywnego świra.:)n/t 22.03.14, 13:46 Ktoś mu przed wyborami wajchę przełożył.Chyba PiaRowcy ale niefortunnie bo w 2 godziny zebrał od matek tyle jobów co od opozycji zbiera przez 2 tydnie. Odpowiedz Link Zgłoś
jurgonka Re: Ale ma pozytywnego świra.:)n/t 22.03.14, 15:25 Czy mogę zrezygnować z renty - mam 850 zł i opiekuje się dzieckiem (po wypadku) o ile będzie 1200 chcę świadczenia pielęgnacyjnego a nie renty. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Tusk pożałuje 23.03.14, 19:36 Następne grupy szukują się do sejmu na spotkania przed kamerami z premierem Tuskiem. Tusku...popełniłeś wielki błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Tusk pożałuje 24.03.14, 08:17 Wielka szansa dla opozycji obecnej ekipy rzadzacej-wystarczy nic nieobiecywac Tusk sam sie pogrzebuje w bagnie przyszlej nicosci,im wiecej "fika" tym glebiej i szybciej tonie a szczury z lajby razem z nim,te szczury ktore nieuciekly lub niebyly wygonione . ZEN Odpowiedz Link Zgłoś