Dodaj do ulubionych

schiza totalna.

14.05.14, 18:11
50 tys. osób, specjalny system komputerowy, czyli PiS liczy głosy wyborcze.

paranoja to jednak ciężka i zaraźliwa choroba.

natemat.pl/102147,50-tys-osob-specjalny-system-komputerowy-czyli-pis-liczy-glosy-wyborcze-ile-partia-wyda-na-to-pieniedzy-podatnikow
Obserwuj wątek
    • hummer Wiem, bliższa Ci jest demokracja trrorystów na UA 14.05.14, 18:16
      m.c.hrabia napisał:

> [i]50 tys. osób, specjalny system komputerowy, czyli PiS liczy głosy wyborcze.[
      > /i]
      >
      > paranoja to jednak ciężka i zaraźliwa choroba.
      >
      > natemat.pl/102147,50-tys-osob-specjalny-system-komputerowy-czyli-pis-liczy-glosy-wyborcze-ile-partia-wyda-na-to-pieniedzy-podatnikow

PS
      Nic nie stoi na przeszkodzie, by każdej karcie do głosowania nadać unikalny numer. Numer, który nie będzie przypisany do głosującego.
      • 99venus Re: Wiem, bliższa Ci jest demokracja trrorystów n 14.05.14, 20:32
        i koniecznie odcisk palca.
        • niematentego Re: Wiem, bliższa Ci jest demokracja trrorystów n 14.05.14, 20:42
          Czipa masz dostać niedługo od państwa gratis
    • szwampuch58 Re: ogólnopolska koordynatorka akcji 14.05.14, 18:18
      Anna Sikora z PiS do policji: Jestem posłem! Pocałujcie mnie w dupę!
      • lumpior Re: ogólnopolska koordynatorka akcji 14.05.14, 18:49
        szwampuch58 napisał:

> Anna Sikora z PiS do policji: Jestem posłem! Pocałujcie mnie w dupę!
        Wyznanie ochoty na pieszczoty?
        • szwampuch58 Re: ogólnopolska koordynatorka akcji 14.05.14, 18:54
          nie,wolski szacunek dla panstwa
          • sowietolog1 dla "państwa" Papały, Olewnika, Amber Gold, 14.05.14, 19:45
            FOZZ, Rycha, Micha i Zbycha...?

Dla pseudo-śledztwa smoleńdkiego?

Dla wyjazdów urzędników PKW na szkolenia do Rosji? Dla "ruskich serwerów"?

Szacunek...?

PS. Kto w 2007 r. nawoływał o nadzór OBWE nad polskimi wyborami parlamentarnymi?
    • lodziarek Re: schiza totalna. 14.05.14, 19:39
      Jeśli nie ma afery, to trzeba ją wymyślić. Kaczor spać nie może, że państwo działa bez jego rządów:)
      • taniarada Re: schiza totalna. 14.05.14, 19:46
        Wszystko zganiajcie na Kaczyńskiego .Tylko co mnie martwi ,że w tak nędznym gronie nakręcacie karuzelę.To ze jeden z drugim nie potrafi się w jednym poście wysłowić.Liczę dalej adin,dwa ,tri, skolko niemnożko.
        • lodziarek Re: schiza totalna. 14.05.14, 19:54
          Może raczysz zauważyć, że w tym wątku mamy temat podważania wiarygodności prac PKW przez Kaczyńskiego! Przeczytaj kilka razy wolniutko zalinkowany tekst, potem kilka razy wolniutko, to co mi napisałeś i odpowiedz: co zganiam na Kaczyńskiego?
          Tak na marginesie, to jestem w jednej osobie, więc liczbę mnogą zachowaj dla swoich towarzyszy!

taniarada napisał(a):
          > Wszystko zganiajcie na Kaczyńskiego .Tylko co mnie martwi ,że w tak nędznym gronie nakręcacie karuzelę.To ze jeden z drugim nie potrafi się w jednym poście wysłowić.Liczę dalej adin,dwa ,tri, skolko niemnożko.<
          • 99venus Re: schiza totalna. 14.05.14, 20:35
            co ty chcesz od tej nieszczęsnej kobiety.płacą to pisze.
      • sowietolog1 Re: schiza totalna. 14.05.14, 19:46
        forum.gazeta.pl/forum/w,28,150967557,150968754,dla_panstwa_Papaly_Olewnika_Amber_Gold_.html
        • lodziarek Re: schiza totalna. 14.05.14, 19:57
          Wysil się Kilof i napisz coś z sensem, bujać się po starych wątkach nie mam zamiaru!
          • 99venus Re: schiza totalna. 14.05.14, 20:36
            nie wymagaj od ćwoka tego co nie nie jest w stanie spełnić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka