Dodaj do ulubionych

Nasza obdarzona urodą i licznymi talentami

04.11.14, 08:10
Pani premier oznajmiła że ma już dość polityki. Szybko.
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,16906213,Nowy_spot_PO__Politycy_sie_kloca__ale_wkracza_Kopacz_.html#BoxWiadTxt
Przy okazji pytanie: P.Kopacz to startuje w wyborach? Na radną, czy na prezydentkę jakiegoś większego, niż powiatowe, miasta?
Obserwuj wątek
    • wykress Re: Nasza obdarzona urodą i licznymi talentami 04.11.14, 08:23
      może szykuje się do Brukseli? ... piastować prestiżowe stanowisko u boku naszego słoneczka.

• marekj0 Re: Nasza obdarzona urodą i licznymi talentami 04.11.14, 11:42
        Pani premier chce stworzyć następny Gabinet Cieni
    • wiosnaludzikow Re: Nasza obdarzona urodą i licznymi talentami 04.11.14, 08:27
      O co Ci chodzi z tą urodą ? Chcesz dorównać leminżym psychopatom na forum ?
      • tw_wielgus Re: Nasza obdarzona urodą i licznymi talentami 04.11.14, 09:28
        Ależ skąd! Zdobyłem się na komplement, a Ty doszukujesz się jakiś niecnych intencji...
        A jak już jesteśmy przy tym temacie to kogo zaliczasz do zbioru leminżych psycholi?
    • indeed4 "Nigdy więcej pisowskich śmieci i unijnej szmaty" 04.11.14, 08:44

wyborcza.pl/1,75478,16906615,Ewa_Kopacz_zaprasza_opozycje_na_rozmowy___Nigdy_wiecej.html

Kurczę, to się nazywa strzelić sobie w stopę - nigdy więcej "ryżego oszusta, platfonsów, kaczych wypierdków i kurdupla"?! Pół FK i Salonu24 pocięło się z rozpaczy... ;-)))
      • gtxl_3 Re: "Nigdy więcej pisowskich śmieci i unijnej szm 04.11.14, 09:08
        Premier Ewa Kopacz zaapelowała do polityków i forumowych harcowników na FK,, którzy po to tylko piszą, by dać upust swoim kompleksom i "podreperować swoje ego" - to apel do zapijaczonych,szwampuchów,zzardy,hrabiów i wielu innych na FK.
        Jestem ciekaw czy zareagują na apel szefowej partii rządzącej.
        • indeed4 Re: "Nigdy więcej pisowskich śmieci i unijnej szm 04.11.14, 09:18
          ... odezwał się wzór lewicowej kultury, na dziesiątym z kolei nicku po wielokrotnym blokowaniu za ordynarne, chamskie wpisy :->

EOT.
          • gtxl_3 Re: "Nigdy więcej pisowskich śmieci i unijnej szm 04.11.14, 09:23
            indeed4 napisał:

> ... odezwał się wzór lewicowej kultury, na dziesiątym z kolei nicku po wielokro
            > tnym blokowaniu za ordynarne, chamskie wpisy :->
            >
            > EOT.

Nikt mnie nigdy nie blokował, sam rezygnowałem i likwidowałem nicka. Nie mam za sobą ani jednego bana. Ordynarny i chamski to jesteś miedzy innymi ty.

• indeed4 Re: "Nigdy więcej pisowskich śmieci i unijnej szm 04.11.14, 09:47
              > Nikt mnie nigdy nie blokował, sam rezygnowałem i likwidowałem nicka.

Tiaaa...
              • gtxl_3 Re: "Nigdy więcej pisowskich śmieci i unijnej szm 04.11.14, 09:51
                indeed4 napisał:

> > Nikt mnie nigdy nie blokował, sam rezygnowałem i likwidowałem nicka.
                >
                > Tiaaa...

Piszesz EOT i potem znowu mi odpisujesz- dlaczego? czyżbyś nie rozumiał tego co oznacza EOT?
                Ja ci nie napiszę EOT, tylko informuję cię, że wszystkie posty do mnie, od teraz możesz kierować na Berdyczów.

• indeed4 Re: "Nigdy więcej pisowskich śmieci i unijnej szm 04.11.14, 09:53
                  Tiaaa...
                  • szwampuch58 Re: bezcenne! 04.11.14, 10:24
                    pisowskie skaczOm sobie do gardla,hehehe,efekt Kopacz?
                    • volupte Re: bezcenne! 04.11.14, 10:34
                      Nie dziwne. gtx sam kiedys napisał że nie moze watków zakładać bo jest zablokowany:-)
                      • gtxl_3 Re: bezcenne! 04.11.14, 10:40
                        volupte napisał:

> Nie dziwne. gtx sam kiedys napisał że nie moze watków zakładać bo jest zablokow
                        > any:-)

Zablokowany a zbanowany to jest różnica. Oczywiście, że miałem blokadę na zakładanie wątków,wystarczy że kilka osób wyklika moje posty a potem automatycznie pojawia się blokada.
                        Ponieważ jako człowiek wolny nie znoszę wszelkich pęt i ograniczeń, to zakładam nowy nick.

• indeed4 Re: bezcenne! 04.11.14, 13:09

Tiaa...

forum.gazeta.pl/forum/w,28,151437299,151440355,Re_Posel_PiS_Andrzej_Jaworski.html
        • tw_wielgus Re: "Nigdy więcej pisowskich śmieci i unijnej szm 04.11.14, 09:31
          Sądzisz, że targany wyrzutami sumienia poseł Niesiołowski weźmie sobie do serca ten apel "Matki narodu"?
          Na refleksję ze strony grupy Kaczyńskiego bym specjalnie nie liczył, bo oni za nic nie zmienią swojej politycznej mantry.
          • indeed4 Re: "Nigdy więcej pisowskich śmieci i unijnej 04.11.14, 12:23
            To do mnie?! Kurczę, nie mogę się zorientować...

tw_wielgus napisał:

> Sądzisz, że targany wyrzutami sumienia poseł Niesiołowski weźmie sobie do serca
            > ten apel "Matki narodu"?
            > Na refleksję ze strony grupy Kaczyńskiego bym specjalnie nie liczył, bo oni za
            > nic nie zmienią swojej politycznej mantry.

Coś ty, żaden nie zbastuje, na ostrym konflikcie pasie się PiS i PO, łagodny język to prezent dla maluchów z opozycji (zobacz wpisy pod tweetem)

twitter.com/Indeed46/status/365761030476939264
      • volupte Re: "Nigdy więcej pisowskich śmieci i unijnej szm 04.11.14, 09:31
        Tak to widzisz? Ja widze że strzeliła w w stopę.....pisowskiej opozycji ;-) Przekonamy sie za dwa tygodnie.
        • indeed4 Re: "Nigdy więcej pisowskich śmieci i unijnej 04.11.14, 09:46
          Raz już próbowała strzelić opozycji, ostentacyjnie wzywając w Sejmie do zgody tylko Kaczyńskiego (powinna obu - Kaczyńskiego i Tuska) a jak to się skończyło wszyscy wiemy.

To mówisz, że żelazny elektorat PO z FK skończy z "pisdakami" czy "Mamrotem"? Hehehe...

• volupte Re: "Nigdy więcej pisowskich śmieci i unijnej 04.11.14, 10:29

> To mówisz, że żelazny elektorat PO z FK skończy z "pisdakami" czy "Mamrotem"? H
            > ehehe...
            Nie wiem co zrobi żelazny elektorat , ale tu na forum przeciwnicy PiSu nie skończą z tymi łagodnymi okresleniami , bo niby czemu. Są lemingi, platfusy , ryży itd. , są pisdaki, NI , Mamrot itp. i.....będą :-)
            • gtxl_3 Re: "Nigdy więcej pisowskich śmieci i unijnej 04.11.14, 10:42
              volupte napisał:

>
              > > To mówisz, że żelazny elektorat PO z FK skończy z "pisdakami" czy "Mamrot
              > em"? H
              > > ehehe...
              > Nie wiem co zrobi żelazny elektorat , ale tu na forum przeciwnicy PiSu nie sk
              > ończą z tymi łagodnymi okresleniami , bo niby czemu. Są lemingi, platfusy , ryż
              > y itd. , są pisdaki, NI , Mamrot itp. i.....będą :-)

Z drugiej strony są potulne baranki, które używają delikatnych określeń odpowiadając swoim adwersarzom.

• volupte Re: "Nigdy więcej pisowskich śmieci i unijnej 04.11.14, 10:47
                Potulne baranki sa we wszystkich politycznych opcjach:-)
    • volupte Re: Nasza obdarzona urodą i licznymi talentami 04.11.14, 09:28
      Całkiem sprytny spot.
      • tw_wielgus Re: Nasza obdarzona urodą i licznymi talentami 04.11.14, 09:33
        Generalnie na kilometr cuchnie obłudą. Chyba że przyjmiemy założenie, że PO ma swoich wyborców za debili, co może być nie do końca pozbawione racji.
        • gtxl_3 Re: Nasza obdarzona urodą i licznymi talentami 04.11.14, 09:44
          tw_wielgus napisał:

> Generalnie na kilometr cuchnie obłudą. Chyba że przyjmiemy założenie, że PO ma
          > swoich wyborców za debili, co może być nie do końca pozbawione racji.
          >

Pełna zgoda, że to obłuda.Jestem ciekawy, kto doradza Ewie Kopacz, czyżby Igor Ostachowicz?
          Przecież to zagrywka piarowska.

• indeed4 Re: Nasza obdarzona urodą i licznymi talentami 04.11.14, 09:56

A Tymochowicz dalej doradza Millerowi i SLD?

Hehehe...
        • volupte Re: Nasza obdarzona urodą i licznymi talentami 04.11.14, 10:24
          Tak jest polityka . powinienes wiedzieć.
          • wykress Re: Nasza obdarzona urodą i licznymi talentami 04.11.14, 10:39
            W goowno, jak wdepniesz też Ci nie przeszkadza?

... przecież śmierdzi z natury!
            • volupte Re: Nasza obdarzona urodą i licznymi talentami 04.11.14, 10:50
              Mało zasadne zdenerwowanie. Kopaczowa nieźle zagrała , bo wytraciła z pisowskiej ręki te ,,zdognościowe" pomysły.
              • gtxl_3 Re: Nasza obdarzona urodą i licznymi talentami 04.11.14, 10:57
                volupte napisał:

> Mało zasadne zdenerwowanie. Kopaczowa nieźle zagrała , bo wytraciła z pisowskie
                > j ręki te ,,zdognościowe" pomysły.

Nie ma się nad czym denerwować, wiadomo, że pani Kopacz (ja,kobieta,lekarz) jest polityczną dziewicą i przybyła z innej Galaktyki. Ona nigdy nie była w PO i nie ma nic wspólnego z wojna Pisowsko-Peowską.

• volupte Re: Nasza obdarzona urodą i licznymi talentami 04.11.14, 11:02
                  Lud ma to kupić ......i kupi:-)
              • wykress Re: Nasza obdarzona urodą i licznymi talentami 04.11.14, 11:07
                stwierdzenie cyt:

"... Kopaczowa nieźle zagrała , bo wytraciła z pisowskiej ręki te ,,zdognościowe" pomysły"

.... mówi wszystko o twojej swiadomości politycznej i intencjach! ... takim ja Ty powinno sie odebrac prawa wyborcze .... bo jesteś tylko "pożytecznym idiotą" na usługach zdemoralizowanej "klasy" politycznej! ....

dla Twojej informacji .... dopiero teraz sie zdenerwowałem!

• volupte Re: Nasza obdarzona urodą i licznymi talentami 04.11.14, 11:15
                  Moja świadomość polityczna znacznie przekracza twoją. :-) Wymiekłeś synku , chcesz przejsć na poziom wzajemnych bluzgów , bo zwyczajnie nie masz argumentów. Mozesz mnie cmoknać w pompkę , bujaj się.
                  • wykress Re: Nasza obdarzona urodą i licznymi talentami 04.11.14, 11:57
                    volupte napisał:

> Moja świadomość polityczna znacznie przekracza twoją. :-) Wymiekłeś synku , chc
                    > esz przejsć na poziom wzajemnych bluzgów , bo zwyczajnie nie masz argumentów. M
                    > ozesz mnie cmoknać w pompkę , bujaj się.

Tak wymiękłem .... mam coraz mniejsza tolerancje na idiotów!!!

• haen2010 No cóż? 04.11.14, 11:33
      Thatcher była córką sklepikarza i dobrze wiedziała czym interesują się poddani imperium.

Robienie z Kopaczowej powtórki tego syndromu jest totalnym nieporozumieniem. To pyskata lekarka z Szydłowca, żona prokuratora - zawsze informowana o aspektach swojej kariery. Na tego męża wypięła się - kiedy wpadł w kłopoty. Jednym słowem - zdradziecka qrwa polityczna.

I niech nikt nie pieprzy, że będzie jakimkolwiek przywódcą. Przejściówka.
      • ayran Re: No cóż? 04.11.14, 11:44
        Wprawdzie sam Marek Kopacz mówił co innego:

wiadomosci.dziennik.pl/wydarzenia/artykuly/78234,maz-minister-kopacz-rozwod-to-moja-wina.html

Ale ty, jako znakomicie poinformowany konfabulant i oszczerca, wiesz lepiej.
        • haen2010 Re: No cóż? 04.11.14, 11:54
          Przeczytałem. Bardzo elegancki facet, jak na polskie standardy. Zniszczony przez żonę.
          • ayran Re: No cóż? 04.11.14, 11:55
            Bardzo elegancki facet - to nie o tobie. Zniszczony przez żonę - pewnie o tobie.
          • gtxl_3 Re: No cóż? 04.11.14, 12:07
            haen2010 napisał:

> Przeczytałem. Bardzo elegancki facet, jak na polskie standardy. Zniszczony prze
            > z żonę.

Nie wiem po co mieszasz sprawę rozwodu tego małżeństwa z jej piarowskimi zagrywkami.
            One mają nas przekonać, że odszedł "ojciec", ale jest "matka", która nie pozwoli nam byśmy myśleli inaczej niż chce platforma.Nie chodzi o to, że te kłamstwa łykną zwolennicy PO,chodzi o wykreowanie nowego wizerunku,bo ten stary wizerunek już się zużył.
            Do pani Ewy nawet strażacki pies się łasił. Czy to nie symptomatyczne?

• porcellus1 Re: No cóż? 04.11.14, 12:52
            Heniek z Jogurtem nie musicie się już spierać o Marka K., facet się wytracił jakiś rok temu a Pani Premier jest gorącą wdówką.
            • volupte Re: No cóż? 04.11.14, 13:11
              Tzn? Ma nowszy model?
              • porcellus1 Re: No cóż? 04.11.14, 13:27
                Nie wiem tego, ale niech ma wyjdzie jej to na zdrowie.
            • stary_anonim Re: No cóż? 04.11.14, 13:58
              porcellus1 napisał:

> Heniek z Jogurtem nie musicie się już spierać o Marka K., facet się wytracił ja
              > kiś rok temu a Pani Premier jest gorącą wdówką.

raczej panną z odzysku
              • dobrymzimu Re: No cóż? 04.11.14, 16:41
                Chodzą plotki , ze Tusk ją dymał? Czy to prawda? Bo wiem , że grał w piłkę wyłącznie.
                • dobrymzimu Re: No cóż? 04.11.14, 16:54
                  No co jest? Prawda czy lipa?bo nie zasnę w niewiedzy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka