boblebowsky 27.12.14, 15:39 Andrzej Duda zaprzecza, że jego świąteczny spot to kampania. "Chciałem tylko złożyć życzenia świąteczne" I toto chce zostać prezydentem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dystans4 Re: Bezczelny jak Duda. 27.12.14, 16:05 Niezadługo jako prezes honorowy PiS będzie reklamował Tableta Prezesa oraz radyjka i telefony Ojca Dyrektora. Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Bezczelny jak Duda. 27.12.14, 20:06 Widziałem ten spot z jakąś dudą. Duda na tle wypożyczonej rodziny, przy stole obficie zastawionym za pieniądze podatnika. I złożony z banałów i komunałów bełkot następnego kandydata na kandydata, tym razem nie na baterie a tradycyjniej - na sznureczkach i patyczkach. Jak każda kukiełka. P.S. PiS, jako ta partia w której to zasady (swoiste, ale zawsze) zobowiązują jest mistrzem w naciąganiu prawa. Jak wiadomo, spoty telewizyjne promujące kandydatów na prezydenta (posła, radnego itd.) zgodnie z prawem można emitować dopiero po ogłoszeniu kampanii wyborczej. Ale w partii zwanej żartobliwie Prawo i Sprawiedliwość znają na to sposoby. Otóż w tym spocie nie ma mowy że toto do czegoś kandyduje. Skądże, to tylko spot partii politycznej, a że przypadkowo z jakąś dudą.... ? Podobnie było w roku 2005, kiedy to ówczesny kandydat Lech Kaczyński (fotografowany lekko z dołu, żeby był bardziej "monumentalny"; stara sztuczka) był przedstawiany jako.... honorowy prezes PiS-u (wymyślono tę funkcję specjalnie na tę okoliczność). Bardzo twórcze traktowanie zarówno prawa jak i sprawiedliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Bezczelny jak Duda. 27.12.14, 20:20 erte2 napisał: > P.S. PiS, jako ta partia w której to zasady (swoiste, ale zawsze) zobowiązują j > est mistrzem w naciąganiu prawa. Jak wiadomo, spoty telewizyjne promujące kandy > datów na prezydenta (posła, radnego itd.) zgodnie z prawem można emitować dopie > ro po ogłoszeniu kampanii wyborczej. Ale w partii zwanej żartobliwie Prawo i Sp > rawiedliwość znają na to sposoby. Otóż w tym spocie nie ma mowy że toto do czeg > oś kandyduje. No jednak jest, na końcu pojawia się podpis kandydat na prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Bezczelny jak Duda. 27.12.14, 16:39 volupte napisał: > Zaczyna od kłamstwa, dobre:-) No więc właśnie. Czyżby celowali tylko w swoje 30%:) Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Bezczelny jak Duda. 27.12.14, 16:22 A jaka ma miłą rodzinę. Wszyscy sympatyczni i fotogeniczni. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Bezczelny jak Duda. 27.12.14, 16:24 A myśmy właśnie co wybrali go do Europarlamentu. Nie mógł się zdecydować wcześniej, że będzie kandydował na prezydenta? A skoro kandyduje, to jak zamierza prowadzić równocześnie kampanię wyborczą w kraju i reprezentować swoją frakcję Konserwatystów i Reformatorów w Europarlamencie? Czy nie pora przestać oszukiwać wyborców i zrezygnować z mandatu, a zająć się kampanią? Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Bezczelny jak Duda. 27.12.14, 16:41 wariant_b napisał: > A myśmy właśnie co wybrali go do Europarlamentu. > > Nie mógł się zdecydować wcześniej, że będzie kandydował na prezydenta? > A skoro kandyduje, to jak zamierza prowadzić równocześnie kampanię wyborczą w k > raju > i reprezentować swoją frakcję Konserwatystów i Reformatorów w Europarlamencie? > > Czy nie pora przestać oszukiwać wyborców i zrezygnować z mandatu, a zająć się k > ampanią? No niby tak, ale co będzie jak nie wygra? Z gołą doopą przecież zostać nie może:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Bezczelny jak Duda. 27.12.14, 19:12 Poza wszystkim innym, czy on miał coś do powiedzenia? Prezes pokazał palcem i zdecydował. "Jeśli chcecie wiedzieć, co myślę, zapytajcie Jarosława Kaczyńskiego" - tak wyglądało podjęcie przez niego decyzji o kandydowaniu. Putin sam swojego kandydata nie wyznaczył, bo by to był dla niego dyshonor. Zlecił prezesowi. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Bezczelny jak Duda. 27.12.14, 19:25 dystans4 napisał: > Poza wszystkim innym, czy on miał coś do powiedzenia? Prezes pokazał palcem i z > decydował. > "Jeśli chcecie wiedzieć, co myślę, zapytajcie Jarosława Kaczyńskiego" - tak wyg > lądało podjęcie przez niego decyzji o kandydowaniu. > > Putin sam swojego kandydata nie wyznaczył, bo by to był dla niego dyshonor. Zle > cił prezesowi. > Nawet zdaje się szefa sztabu mu wybrali, tylko zapomnieli o tym powiedzieć i musiał biedny u Rymanowskiego oczami świecić, a to dopiero początek. Pan prezes jeszcze niejedną woltę wykona robiąc z niego idiotę. Mam wrażenie, że Dudzie nie chodzi o wygraną, tylko zajęcie pozycji nr. 2 w partii, ale raczej się przeliczy, bo Jarek wyrzuci go po przegranych wyborach jak ogryzka. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Bezczelny jak Duda. 27.12.14, 21:52 Przeciez nie będzie trzymał w partii skompromitowanego przegranego. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Bezczelny jak Duda. 27.12.14, 23:31 > Przeciez nie będzie trzymał w partii skompromitowanego przegranego. Przegranego (jeśli nie przejdzie do II rundy) prezes może będzie trzymał. Nie będzie trzymał konkurenta, jeśli osiągnie zbyt dobry wynik wyborczy, porównywalny z wynikiem prezesa pana w 2010 roku. Wtedy też winni zbyt dobrego wyniku wylecieli z partii, bo za bardzo urośli gdyż przyczyną ostatecznej porażki były kompromitujące wpadki samego Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Bezczelny jak Duda. 27.12.14, 17:42 Serio, bez kpin? To mówić nie ma o czym. Samo przypuszczenie, że TO stać na godne zachowanie, jest niedorzecznością. Taka refleksja, w granicach poprawności. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl-3 Re: Bezczelny jak Duda. 27.12.14, 17:47 Serio, bez kpin? To mówić nie ma o czym. Samo przypuszczenie, że TO stać na godne zachowanie, jest niedorzecznością. Myślisz o tym, który pilnuje żyrandola aktualnie? Masz sporo racji.... Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: Bezczelny jak Duda. 27.12.14, 16:41 www.youtube.com/watch?v=k0B9TvmhjMg Odpowiedz Link Zgłoś
3kaczyjar Re: Klamliwy jak Duda. 27.12.14, 18:01 A na końcu filmu jak byk pisze "Kandydat na Prezydenta. Toż on nawet czytać nie potrafi - czy z góry wie że jego wyborcy to ciemni ludzie? Odpowiedz Link Zgłoś
wami41 Re: wystarczy, ze cie w..... 27.12.14, 18:32 kaczaglina napisała: > chcial oszukac? dlaczego nie grzmiales jak ruchali ciebie i tobie podobnych w restauracji u Sowy? Odpowiedz Link Zgłoś
3kaczyjar Re: wystarczy, ze cie w..... 27.12.14, 18:37 Wątek o ru...iu czy o kłamcy Dudzie? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczaglina Re: wystarczy, ze cie w..... 27.12.14, 18:38 chcesz powiedziec, ze sa lepsze i gorsze klamstwa? polska moralnosc powala. macie wybor: ten lub tamten klamca i zlodziej, bo polak o potrafi i juz nieczuly na klamstwa? katolicki ksiadz pedofil wsam raz dla takich. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl-3 Re: wystarczy, ze cie w..... 27.12.14, 19:22 katolicki ksiadz pedofil wsam raz dla takich. Wsam raz? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczaglina gratuluje wrazliwosci jezykowej, gtxl-3 27.12.14, 23:16 zycze, by twoje dzieci ksiedzu sie spodobaly. nawet, jesli pisza niepoprawnie jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś
wami41 Re: dr nauk prawnych 27.12.14, 18:30 boblebowsky napisał: > Andrzej Duda zaprzecza, że jego świąteczny spot to kampania. "Chciałem tylko zł > ożyć życzenia świąteczne" > > I toto chce zostać prezydentem. ty bedziesz dyktowac kiedy ma rozpoczac "kampanie wyborcza". Jest demokracja czy jej nie ma? A tak na marginesie mam dosc juz ogladania i sluchania belkotu prezydentow slusarzy, spawaczy, gornikow, gajowych rozpasionych i oblesnych facetow, takich drobnych cwaniaczkow ktorzy wiedza jak "dymac" to pospolstwo. Niech w koncu dr nauk prawnych zostanie prezydentem i godnie reprezentuje ten 38milionowy narod. Odpowiedz Link Zgłoś
3kaczyjar Re: dr nauk prawnych 27.12.14, 18:41 - Duda powiedział że to nie kampania wyborcza na prezydenta A qrva co pisze na końcu filmu że będzie koonia walił? Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: dr nauk prawnych 27.12.14, 18:43 wami41 napisała: > boblebowsky napisał: > > > Andrzej Duda zaprzecza, że jego świąteczny spot to kampania. "Chciałem ty > lko zł > > ożyć życzenia świąteczne" > > > > I toto chce zostać prezydentem. > > ty bedziesz dyktowac kiedy ma rozpoczac "kampanie wyborcza". Jest demokracja cz > y jej nie ma? A co ma w tym przypadku demokracja do reguł prawnych rządzących wyborami? A tak na marginesie mam dosc juz ogladania i sluchania belkotu pr > ezydentow slusarzy, spawaczy, gornikow, gajowych rozpasionych i oblesnych facet > ow, takich drobnych cwaniaczkow ktorzy wiedza jak "dymac" to pospolstwo. Niech > w koncu dr nauk prawnych zostanie prezydentem i godnie reprezentuje ten 38milio > nowy narod. Tu mnie szczerze rozbawiłeś. Doktor nauk prawnych jako gwarant godnej reprezentacji państwa. Kojarzy mi się to z profesorami od Maciory, nieważne czy mądry czy głupi, ważne że profesór czy doktór:))) Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: dr nauk prawnych 27.12.14, 18:47 Jaki nick miałeś jeszcze 3 dni temu? Profil Anonima, głupiarada czy głu pol? Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: dr nauk prawnych 27.12.14, 18:49 Powinienes wiedzieć zwolenniku dr. nauk prawnych że kampania wyborcza jeszcze sie nie rozpoczeła i dr. tez powinien wiedzieć ze jest to prawem uregulowane kiedy i jak. Odpowiedz Link Zgłoś
wami41 Re: Gajowy juz oglosil 27.12.14, 19:07 volupte napisał: > Powinienes wiedzieć zwolenniku dr. nauk prawnych że kampania wyborcza jeszcze s > ie nie rozpoczeła i dr. tez powinien wiedzieć ze jest to prawem uregulowane kie > dy i jak. Dla gajowego juz sie kampania wyborcza dawno rozpoczela wiec dlaczego dla innych nie? Widac prawo obowiazuje jednych a innych juz nie. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Gajowy juz oglosil 27.12.14, 19:28 wami41 napisała: > volupte napisał: > > > Powinienes wiedzieć zwolenniku dr. nauk prawnych że kampania wyborcza jes > zcze s > > ie nie rozpoczeła i dr. tez powinien wiedzieć ze jest to prawem uregulowa > ne kie > > dy i jak. > > Dla gajowego juz sie kampania wyborcza dawno rozpoczela wiec dlaczego dla innyc > h nie? Widac prawo obowiazuje jednych a innych juz nie. Doprawdy??? A jakim to sposobem? Gdzie, kiedy? Jakieś fakty? Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: dr nauk prawnych 27.12.14, 18:52 pl.wikipedia.org/wiki/Kampania_wyborcza Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: dr nauk prawnych 27.12.14, 19:51 Niech w koncu dr nauk prawnych zostanie prezydentem i godnie reprezentuje ten 38milionowy narod. Niech zostanie prezydentem, tak mu dopomóż Bóg. Gdyby jednak nie został, oczywiście przez splot niesprzyjających wydarzeń, rzucaniu kłód pod nogi, sfałszowanych wyborów, facjatę nie do zaakceptowania, Bóg z nim. Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: dr nauk prawnych 27.12.14, 21:12 hmmmm, jak Kalisz zostanie prezydentem - zepsuje image swoja puszystoscia :-), obecny prezydent - ma zaniki pamieci - wiec naturalne ,ze powinien ze wzgledow zdrowotnych abdykowac :-). A. Duda mlody. praktykowal przy prezydencie, zna jezyki - ma szanse !:-) Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: dr nauk prawnych 28.12.14, 11:25 A. Duda mlody. praktykowal przy prezydencie, zna jezyki - ma szanse !:-) CV owszem, wyciągnięty z kapelusza - jest, czy ma szansę? ma, czy wykorzysta? nie sądzę. Uważam, Duda na prezydenta - kit roku. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl-3 Re: dr nauk prawnych 28.12.14, 14:05 behemot17-13 napisał: > A. Duda mlody. praktykowal przy prezydencie, zna jezyki - ma szanse !:-) > CV owszem, wyciągnięty z kapelusza - jest, czy ma szansę? ma, czy wykorzysta? n > ie sądzę. Uważam, Duda na prezydenta - kit roku. Oczywiście, że masz racje diable...Duda to kit roku a hrabia Komorowski to hit roku. Tylko kogo o tym przekonasz? Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: dr nauk prawnych 29.12.14, 00:15 wami41 napisała: ty bedziesz dyktowac kiedy ma rozpoczac "kampanie wyborcza". Jest demokracja czy jej nie ma? Nie kretyneczko, nie on. I nie ty ani nie duda. O tym kiedy można rozpoczynać kampanię wyborczą (jakąkolwiek - prezydencką, sejmową itd.) decyduje KONSTYTUCJA. A mówi ona że kampanię można rozpocząć po ogłoszeniu terminu wyborów. A tego najwyraźniej doktor prawa i kandydat na prezydenta po prostu nie wie. Tak zresztą jak nie wiedział że Prezydent nie może rozwiązać PKW, a tego przecież się domagał. W tak krótkim czasie takie dwa kardynalne błędy. Czego jeszcze możemy sie spodziewać? Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Bezczelny jak Duda. 27.12.14, 21:15 boblebowsky napisał: > Andrzej Duda zaprzecza, że jego świąteczny spot to kampania. "Chciałem tylko zł > ożyć życzenia świąteczne" > > I toto chce zostać prezydentem. Duda porusza sie swobodnie w PE. Moze zlozyc zyczennia w pieciu jezykach I nie bedzie uciekal przed dziennikarzami . Jeszcze malo ? Dlaczego boicie sie Dudy jak diabel swieconej wody ? Odpowiedz Link Zgłoś
glowka-sodowka Re: Bezczelny jak Duda. 27.12.14, 21:21 pytanie dlaczego Duduś śle życzenia z rodziną, której nie ma???? fałszywa rodzina i fałszywe życzenia Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Bezczelny jak Duda. 27.12.14, 21:22 a74-7 napisał: > boblebowsky napisał: > > > Andrzej Duda zaprzecza, że jego świąteczny spot to kampania. "Chciałem ty > lko zł > > ożyć życzenia świąteczne" > > > > I toto chce zostać prezydentem. > Duda porusza sie swobodnie w PE. Moze zlozyc zyczennia w pieciu jezykach I nie > bedzie uciekal przed dziennikarzami . Jeszcze malo ? > Dlaczego boicie sie Dudy jak diabel swieconej wody ? Może znać nawet 10 języków, być profesorem zwyczajnym i co tam sobie jeszcze wymarzysz, ale.... jeśli zaczyna swoją kampanię od kłamstwa to jest niewiele wart. Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Bezczelny jak Duda. 27.12.14, 21:28 bobski, gdzie ty widzisz " klamstwo"? Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Bezczelny jak Duda. 27.12.14, 21:31 a74-7 napisał: > bobski, gdzie ty widzisz " klamstwo"? Nie bardzo rozumiem? Jest kampania wyborcza czy jej nie ma? Jest na końcu spotu info że, to kandydat na prezydenta czy nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Bezczelny jak Duda. 27.12.14, 21:37 Nie badz zaklamany , jak widac juz idzie kampania plena para , dlaczego wiec Dudzie odbieracie przyjemnosc udzialu ? Facet ma dobry zyciorys , jest wyksztalcony , nie wyksztalciuch ,zaden chlopek roztropek , kraj ponoc demokratyczny , wiec o co tobie biega ? Strach ma wielkie oczy , co nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Bezczelny jak Duda. 27.12.14, 22:34 Zadałem dwa pytania, dość proste. Mam szansę na odpowiedź będziesz pleść te androny? a74-7 napisał: > Nie badz zaklamany , jak widac juz idzie kampania plena para , dlaczego wiec Du > dzie odbieracie przyjemnosc udzialu ? Facet ma dobry zyciorys , jest wyksztalco > ny , nie wyksztalciuch ,zaden chlopek roztropek , kraj ponoc demokratyczny , wi > ec o co tobie biega ? > Strach ma wielkie oczy , co nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Bezczelny jak Duda. 27.12.14, 23:04 darlin' , odpowiedzialam juz na twoje pytania jasno , jesli nie zrozumiales to "mnie jest przykro " jak by ci starszy brat w wierze powiedzial . Androny do klipa Dudy sam sobie doplatasz . Za to mnie tez jest przykro :-) Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Bezczelny jak Duda. 27.12.14, 23:12 a74-7 napisał: > darlin' , odpowiedzialam juz na twoje pytania jasno , > jesli nie zrozumiales to > "mnie jest przykro " Odpowiedziałaś, doprawdy??? Gdzie? Może coś przeoczyłem? Zapytam jeszcze raz jakby co? Jest kampania wyborcza? Czy spot przedstawia pana Dudę jako kandydata na prezydenta? Tylko krótko proszę bez wodolejstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Reasumąc 28.12.14, 00:01 Sama potwierdziłaś że twój świeżo upieczony idol bierze udział w kampanii wyborczej. "... jak widac juz idzie kampania plena para , dlaczego wiec Dudzie odbieracie przyjemnosc udzialu?..." Problem jest tylko taki, że on temu stanowczo zaprzecza. I to by było na tyle:) Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Reasumąc 28.12.14, 10:55 bobski, czy ty naprawde durny jestes czy tylko udajesz za kilka zeta za linijke ? Spojrz jak sieM Kopacz promuje skladajac Polakom zyczenia :-D Ona tez powie ci prawde ze to spot wyborczy ? Ale oczywizda jej wierzysz ze przekopala na pol metra pole katastrofy w Smolensku :-D Smiesza mnie takie watki szkalujace szczegolnie tych ktorzy sa w PIS :-) I rozbraja przebieranie nozkami ze strachu , bo co to bedzie jak pisiak dorwie sie do wadzy :-D Wot taka demokracja po Polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Reasumąc 28.12.14, 11:19 a74-7 napisał: > bobski, czy ty naprawde durny jestes czy tylko udajesz za kilka zeta za linijke > ? > Spojrz jak sieM Kopacz promuje skladajac Polakom zyczenia :-D > Ona tez powie ci prawde ze to spot wyborczy ? > Ale oczywizda jej wierzysz ze przekopala na pol metra pole katastrofy w Smole > nsku :-D > Smiesza mnie takie watki szkalujace szczegolnie tych ktorzy sa w PIS :-) > I rozbraja przebieranie nozkami ze strachu , bo co to bedzie jak pisiak dorwi > e sie do wadzy :-D > > Wot taka demokracja po Polsku. Widzę, że problemy ze zrozumieniem czytanego tekstu masz spore. Co zrobić.....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Reasumąc 28.12.14, 11:29 nie mam problemow, Natomiast zawsze zastanawia mnie dlaczego ludzie takie teksty piszo :-D Chciales sobie troche popluc ,co nie? Tylko dlaczego pluc na wykszaiconego faceta ktory zagial by np premiere Kwoke jednym palcem ? Ta to dopiero jest beszczelna :-) Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Reasumąc 28.12.14, 12:29 Tragedia. Miłego dnia:) a74-7 napisał: > nie mam problemow, > Natomiast zawsze zastanawia mnie dlaczego ludzie takie teksty piszo :-D > Chciales sobie troche popluc ,co nie? > Tylko dlaczego pluc na wykszaiconego faceta ktory zagial by np premiere Kwoke j > ednym palcem ? Ta to dopiero jest beszczelna :-) Odpowiedz Link Zgłoś
glowka-sodowka Re: Bezczelny jak Duda. 27.12.14, 21:16 od fałszywki zaczyna ze swoją "rodziną" wybraną na castingu a potem będą gromy, że znowu sfałszowali wybory i Dudusia i "rodzina" do pałacu prezydenckiego nie pozwolili wprowadzić..... Odpowiedz Link Zgłoś
glowka-sodowka Re: Bezczelny jak Duda. 27.12.14, 21:17 i to tak kłamać w święta>>>>..... Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Bezczelny jak Duda. 27.12.14, 21:19 glowka-sodowka napisała: > od fałszywki zaczyna ze swoją "rodziną" wybraną na castingu > a potem będą gromy, że znowu sfałszowali wybory i Dudusia i "rodzina" do pałacu > prezydenckiego nie pozwolili wprowadzić..... usia siusia ,lacze sie w Bulu Odpowiedz Link Zgłoś
glowka-sodowka Re: Bezczelny jak Duda. 27.12.14, 21:23 a coś o fałszywej rodzince Dudusia, którą zapodał z ekranu??? Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Bezczelny jak Duda. 27.12.14, 23:07 a gdzie on powiedzial ze to Jego rodzina ? BTW Komorowski nawet nie spedzil dnia swiatecznnego z wlasna mamuska, wiec co masz do Dudy ,he???? Odpowiedz Link Zgłoś
bew-is Re: Bezczelny jak Duda. 28.12.14, 13:57 Falszywka i to wielka to jest caly nasz obecny pan prezydent, gajowy, mysliwy i straznik zyrandoli w palacu a przede wszystkim wielki namiestnik sluzb WSI. I to ci jakos nie przeszkadza? dglowka-sodowka napisała: > od fałszywki zaczyna ze swoją "rodziną" wybraną na castingu > a potem będą gromy, że znowu sfałszowali wybory i Dudusia i "rodzina" do pałacu > prezydenckiego nie pozwolili wprowadzić..... Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Bezczelny jak Duda. 28.12.14, 16:30 Ble, ble, ble..... A coś na temat wątku? bew-is napisał(a): > Falszywka i to wielka to jest caly nasz obecny pan prezydent, gajowy, mysliwy i > straznik zyrandoli w palacu a przede wszystkim wielki namiestnik sluzb WSI. I > to ci jakos nie przeszkadza? > > dglowka-sodowka napisała: > > > od fałszywki zaczyna ze swoją "rodziną" wybraną na castingu > > a potem będą gromy, że znowu sfałszowali wybory i Dudusia i "rodzina" do > pałacu > > prezydenckiego nie pozwolili wprowadzić..... Odpowiedz Link Zgłoś
profil_anonima Re: Bezczelny jak Duda. 27.12.14, 23:23 czy to cie zmusza do wyjazdu z Polski już na stałe ? PeBek ma może podobne plany to się z nim załap a może Bóg da że będzie was więcej ? Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Bezczelny jak Duda. 27.12.14, 23:26 boblebowsky napisał: > Andrzej Duda zaprzecza, że jego świąteczny spot to kampania. "Chciałem tylko zł > ożyć życzenia świąteczne" > > I toto chce zostać prezydentem. Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Bezczelny jak Duda. 27.12.14, 23:28 coz mozna powiedziec bobskiemu , ktory o A Dudzie pisze - "toto" Jak funkcje przy Prezydencie sprawowal Duda ? Odpowiedz . Odpowiedz Link Zgłoś
cronny Problem roku: Duda szczelny, czy bezczelny? 28.12.14, 22:13 W sprawie szczelności Dudy się nie wypowiem, nie jestem dudologiem, ani hydraulikiem. Ale faktem jest, że pan Andrzej w tym swoim wyborczym spocie występuje z podpisem w prawym dolnym rogu: "Andrzej Duda kandydat na Prezydenta RP". W lewym rogu znak (logo) komitetu wyborczego:"PiS". Oraz podpis: "Andrzej Duda kandydat Prawa i Sprawiedliwości na Prezydenta RP". Jeżeli pan Andrzej Duda mówi, że to nie jest spot wyborczy, to kłamie. Jeżeli w tym spocie - dla celów marketingowych - odgrywa z aktorami trzypokoleniową scenkę rodzinną z choinką, wieczerzą i opłatkiem - to nabiera swych wyborców na sentymentalny kit. W tym, stanowiącym wyborczy falstart, spocie (z którego "wyborczości" się teraz wykręca twierdząc, że to nie był spot "wyborczy", tylko jakiś inny) zapewnia swych wyborców , iż "chciałby aby nasz kraj szedł drogą demokracji i zwyciężała uczciwość". Nie "chce" tylko "chciałby", a i tak owa wyborcza deklaracja ma niewiele wspólnego z prawdą, bo przecież gdyby chciał, "żeby zwyciężała uczciwość" to na dobry początek, dla uwiarygodnienia swych intencji - sam nie powinien kłamać. Nie? Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Bezczelny jak Duda. 28.12.14, 23:19 Niczym małe dziecko które chciało bąka pościć i w porteczki siem zesr.... Odpowiedz Link Zgłoś