Dodaj do ulubionych

Tak, mam obsesję,

02.03.15, 15:39
i nigdy w życiu nie będę głosował na nikogo z PiSu, wolałbym oddać głos na Korwina albo innego Kononowicza, niż na służącego Kaczyńskiego, który pozuje na niezależnego, a bez pozwolenia nie może oddychać.
Lepszy Bronek, który się myli i ma odwagę się do tego przyznać, niż "nieomylny" i umoczony w aferze "ułaskawiania" Duda, lepszy Kukiz, bo jest naturalny, lepszy Deska, bo ma jakiś cel, i nikt mu nie każe fikołków robić, lepsza Ogórek, bo i ładna i nie daje się wciągnąć PiSowym "dziennikarzom" w absurdalne polemiki, szczerze, to każdy jest bardziej wiarygodny niż ten podnóżek prezespana.
Teraz PiSięta do ataku.
Obserwuj wątek
    • gtxl-3 [...] 02.03.15, 15:43
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • czan-dra Re: Tak, mam obsesję, 02.03.15, 16:01
        Jakkolwiek byś ją nie nazwa i jakkolwiek nie chciałbyś ją usprawiedliwiać.
        Taaa.
        Nazwanie ciebie, celowo z małej, pisowcem, to byłaby nieuzasadniona nobilitacja.
        I na tym kończymy polemikę.
        • gtxl-3 Re: Tak, mam obsesję, 02.03.15, 16:23
          czan-dra napisał:

> Jakkolwiek byś ją nie nazwa i jakkolwiek nie chciałbyś ją usprawiedliwiać.
          > Taaa.
          > Nazwanie ciebie, celowo z małej, pisowcem, to byłaby nieuzasadniona nobilitacja
          > .
          > I na tym kończymy polemikę.

Wierzę ci POpisowcu, czy Popisdułko....ale się z tobą nie zgadzam. Z wymienionych prze zemnie powodów. Wierz dalej w swoje idiotyczne sformułowania.
          Nie nazwę ciebie popisowcem nawet z małej litery...i tak nim jesteś.

• 13kisiel Re: Tak, mam obsesję, 02.03.15, 16:25
            jeszcze raz się spytam...moczysz sie nocą jak myślisz o PiS przy władzy ?
            • gtxl-3 Re: Tak, mam obsesję, 02.03.15, 16:27
              13kisiel napisał:

> jeszcze raz się spytam...moczysz sie nocą jak myślisz o PiS przy władzy ?
              >

Ja, nie chciałbym ani PO ani Pis przy władzy....;
              • man_sapiens Re: Tak, mam obsesję, 02.03.15, 16:39
                Zmartwię cię. Putin nie ma polskiego obywatelstwa więc nie będzie kandydować.
                • gtxl-3 Re: Tak, mam obsesję, 02.03.15, 16:40
                  man_sapiens napisał:

> Zmartwię cię. Putin nie ma polskiego obywatelstwa więc nie będzie kandydować.

Mnie zmartwiłeś?...Boszsz... ja Ciebie man sapiens uważałem, za poważnego dyskutanta.

• tw_wielgus Re: Tak, mam obsesję, 02.03.15, 17:11
                  Grodzka startuje.Nie musisz wybierać mniejszego zła. Będziesz miał na kogo głosować.
                  • gtxl-3 Re: Tak, mam obsesję, 02.03.15, 17:27
                    tw_wielgus napisał:

> Grodzka startuje.Nie musisz wybierać mniejszego zła. Będziesz miał na kogo głos
                    > ować.

To do mnie Wielgus? Mato Buska Częstochowska , dlaczego tak, do mnie przemawiasz?

• tw_wielgus Re: Tak, mam obsesję, 02.03.15, 17:52
                      Skądże znowu. Grodzka w tym zasapanym manie ma swojego obrońcę. Mroczny rycerz, rozumiesz...
                      • gtxl-3 Re: Tak, mam obsesję, 02.03.15, 17:54
                        tw_wielgus napisał:

> Skądże znowu. Grodzka w tym zasapanym manie ma swojego obrońcę. Mroczny rycerz,
                        > rozumiesz...

Grodzka to, nie mój temat. jeżeli możesz, to zejdź ze mnie bo mi duszno.

• tw_wielgus Re: Tak, mam obsesję, 02.03.15, 18:01
                          Wcale nie mam zamiaru Cię swatać. Spójrz na drzewko postów. Moaj odpowiedź była adresowana do man_sapiensa.
                          • gtxl-3 Re: Tak, mam obsesję, 02.03.15, 18:07
                            tw_wielgus napisał:

> Wcale nie mam zamiaru Cię swatać. Spójrz na drzewko postów. Moaj odpowiedź była
                            > adresowana do man_sapiensa.

I,m ver sorry....
    • 13kisiel To da sie wyleczyć...polecam to 02.03.15, 15:44
      babinski.home.pl/
      mam nadzieję że tylko nie sikasz jak Bronek ,nie ma tam urologi na takie obsesje pisowskie:-)))
    • boblebowsky Re: Tak, mam obsesję, 02.03.15, 15:47
      Jaka obsesja?! Wyciąganie wniosków w oparciu o fakty?

czan-dra napisał:

> i nigdy w życiu nie będę głosował na nikogo z PiSu, wolałbym oddać głos na Korw
      > ina albo innego Kononowicza, niż na służącego Kaczyńskiego, który pozuje na nie
      > zależnego, a bez pozwolenia nie może oddychać.
      > Lepszy Bronek, który się myli i ma odwagę się do tego przyznać, niż "nieomylny"
      > i umoczony w aferze "ułaskawiania" Duda, lepszy Kukiz, bo jest naturalny, leps
      > zy Deska, bo ma jakiś cel, i nikt mu nie każe fikołków robić, lepsza Ogórek, bo
      > i ładna i nie daje się wciągnąć PiSowym "dziennikarzom" w absurdalne polemiki,
      > szczerze, to każdy jest bardziej wiarygodny niż ten podnóżek prezespana.
      > Teraz PiSięta do ataku.
      • boblebowsky wyjaśnię to tak 02.03.15, 15:53
        Wyobraź sobie że masz sąsiada, który oficjalnie groszem nie śmierdzi i czerpie od państwa pełnymi garściami. Z drugiej strony wiesz, że ma kilka mieszkań, ale nie na siebie. Poza tym jest wredny, niesympatyczny i skłóca ze sobą sąsiadów, jednym słowem menda. Właśnie dowiedziałeś, że będzie kandydował na radnego i co....? Zagłosujesz na niego? To jest obsesja?
    • piotr7777 no to nie głosuj 02.03.15, 15:55
      ,,,kogo to obchodzi.
    • wagonetka to nie obsesja, 02.03.15, 15:56
      tylko zdrowy osąd :-)
      • m.c.hrabia Re: to nie obsesja, 02.03.15, 16:29
        [i]tylko zdrowy osąd :-)

mylisz się , dla smoleńskiej sekty żyjącej w innym wymiarze to musi wyglądać na obsesję.
        • wagonetka Re: to nie obsesja, 02.03.15, 16:30
          ale opinia sekty smoleńskiej mnie w ogóle nie interesuje
          • gtxl-3 Re: to nie obsesja, 02.03.15, 16:33
            wagonetka napisał(a):

> ale opinia sekty smoleńskiej mnie w ogóle nie interesuje

Trzeba być naprawdę, przeciw opinii sekty smoleńskiej. Sekta z PO ma również swoja wersję tej opinii. Więc jest tylko sektą.

• gtxl-3 Re: to nie obsesja, 02.03.15, 16:32
          m.c.hrabia napisał:

> [i]tylko zdrowy osąd :-)
          >
          > mylisz się , dla smoleńskiej sekty żyjącej w innym wymiarze to musi wyglądać na
          > obsesję.

Tę smoleńską obsesję również wy... popisdułki przedstawiacie na FK, tylko z innej strony.

• wykress Re: Tak, mam obsesję, 02.03.15, 16:58
      argument za Ogórkiem ... "bo i ładna" doskonale ilustruje Twoją świadomość obywatelską i rozumienie rzeczywistości! :-)
    • gtxl-3 Re: Tak, mam obsesję, 02.03.15, 17:08
      czan-dra napisał:

> i nigdy w życiu nie będę głosował na nikogo z PiSu, wolałbym oddać głos na Korw
      > ina albo innego Kononowicza, niż na służącego Kaczyńskiego, który pozuje na nie
      > Lepszy Bronek, który się myli i ma odwagę się do tego przyznać, niż "nieomylny"
      > i umoczony w aferze "ułaskawiania" Duda, lepszy Kukiz, bo jest naturalny, leps
      > zy Deska, bo ma jakiś cel, i nikt mu nie każe fikołków robić, lepsza Ogórek, bo
      > i ładna i nie daje się wciągnąć PiSowym "dziennikarzom" w absurdalne polemiki,

To jest twoje prawo, nie rozumiesz, że nic innego poza tym prawem ci pozostało?
      • gtxl-3 Re: Tak, mam obsesję, 02.03.15, 17:09
        A obsesje się leczy ciulu.....
    • mariner4 Wolę nawet głosować ka króla pawianów 02.03.15, 17:16
      z warszawskiego ZOO niż na tą marionetką Kaczora.
      M.
      • 13kisiel Re: Wolę nawet głosować ka króla pawianów 02.03.15, 17:20
        już masz małpę skaczącą po krzesłach ze swoim shogunem...Pawiana zostaw w spokoju Kamilu :-)))
    • hordol obsesje? to jeden z objawów schizofrenii :-( 02.03.15, 17:29
      proponuję wizytę u psychiatry
      • czan-dra Re: obsesje? to jeden z objawów schizofrenii :-( 02.03.15, 17:34
        Rozpoznajesz objawy doktorku?
        Takie same występują u Ciebie?

A tak poważnie, Ty też masz schizofrenię, przypomnij sobie swoje wpisy na temat PO, więc witaj w klubie doktorku.
        • gtxl-3 Re: obsesje? to jeden z objawów schizofrenii :-( 02.03.15, 17:38
          czan-dra napisał:

> Rozpoznajesz objawy doktorku?
          > Takie same występują u Ciebie?
          >
          > A tak poważnie, Ty też masz schizofrenię, przypomnij sobie swoje wpisy na temat
          > PO, więc witaj w klubie doktorku.
          >

Przecież wszystkie twoje posty dowodzą jednego, to ty, masz nierówno pod sufitem.
          • czan-dra Re: obsesje? to jeden z objawów schizofrenii :-( 02.03.15, 17:43
            Tak złotko, tak, a teraz opuść ten wątek, dość się zbłaźniłeś jak na jeden dzień, zostaw coś na jutro.
            Do widzenia.
            • gtxl-3 Re: obsesje? to jeden z objawów schizofrenii :-( 02.03.15, 17:53
              czan-dra napisał:

> Tak złotko, tak, a teraz opuść ten wątek, dość się zbłaźniłeś jak na jeden dzie
              > ń, zostaw coś na jutro.
              > Do widzenia.
              >

Ja uważam inaczej "złotko" to ty, się zbłaźniłeś.....i to wystarczająco.

• hordol spokojnie czandra, ta choroba to nie twoja wina 02.03.15, 17:56
          nikt cie za to nie potępia.
          wspólczesna psychiatria ma wiele bardzo skutecznych lekarstw na schizofrenię.
          co prawda ostatnio arłukowicz wprowadził obowiązkowe skierowania do dermatologa i okulisty ale do lekarza psychiatry nadal jeszcze nie są wymagane.
          dostaniesz kilka tabletek/dzień i wszystko się poprawi.
          trzymam za ciebie kciuki i życzę wszystkiego dobrego
          powodzenia!!!!!
          • czan-dra Re: spokojnie czandra, ta choroba to nie twoja wi 02.03.15, 18:02
            Nie wiem jak Ci się odwdzięczę, tak w prostych słowach wytłumaczyć jak to jest, i to na własnym przykładzie, Doktorze Hordol, jesteś wspaniały, raczej któryś z Was, który ma teraz władzę nad Tobą :)
            • gtxl-3 Re: spokojnie czandra, ta choroba to nie twoja wi 02.03.15, 18:09
              czan-dra napisał:

> Nie wiem jak Ci się odwdzięczę, tak w prostych słowach wytłumaczyć jak to jest,
              > i to na własnym przykładzie, Doktorze Hordol, jesteś wspaniały, raczej któryś
              > z Was, który ma teraz władzę nad Tobą :)
              >

Matko Buska Częstochowska.........naprawdę nic więcej nie masz do powiedzenia?

• ave.duce E tam, od razu obsesja 02.03.15, 18:28
      Co do Dudy - zgoda. Natomiast reszta jest milczeniem ;)
      • gtxl-3 Re: E tam, od razu obsesja 02.03.15, 19:03
        ave.duce napisała:

> Co do Dudy - zgoda. Natomiast reszta jest milczeniem ;)

Mo że, może masz rację....
        • gtxl-3 Re: E tam, od razu obsesja 02.03.15, 19:04
          gtxl-3 napisał(a):

> ave.duce napisała:
          >
          > > Co do Dudy - zgoda. Natomiast reszta jest milczeniem ;)
          >
          >
          > Mo że, może masz rację....

Sorry..powinno być...może masz rację.
    • gtxl-3 Re: Tak, mam obsesję, 02.03.15, 19:13
      czan-dra napisał:

Jak można odpowiadać na twoje obsesje?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka