Dodaj do ulubionych

Nowy spot Komorowskiego - dzieci i wnuki

15.05.15, 01:02

300polityka.pl/news/2015/05/15/po-raz-pierwszy-na-300-nasze-zycie-jest-zupelnie-normalne-dzieci-prezydenta-nakrecily-spot-czy-zmieni-kampanie/

Słabnący w sondażach, krytykowany za arogancję kandydat i antypatyczna, mało reprezentacyjna (delikatnie mówiąc) małżonka. Co robi sztab? Ano próbuje ratować sytuację ocieplając wizerunek kandydata dziećmi i wnukami - klasyka. Jak oceniacie ten klip?
Obserwuj wątek
    • christian_militia Re: Nowy spot Komorowskiego - dzieci i wnuki 15.05.15, 01:41

No i ten Tadeusz......
      www.youtube.com/watch?v=XPIXuVQG5zc
      Kolejny strzał w stopę
    • w_v_w Re: Nowy spot Komorowskiego - dzieci i wnuki 15.05.15, 01:51
      Mojsza racja
    • areyoubetter Re: Nowy spot Komorowskiego - dzieci i wnuki 15.05.15, 07:30
      Świetna rodzina, sympatyczni ludzie.
    • areyoubetter Re: Nowy spot Komorowskiego - dzieci i wnuki 15.05.15, 07:31
      Jest się czym pochwalić!
      Dobre posunięcie
      • w_v_w Re: Nowy spot Komorowskiego - dzieci i wnuki 15.05.15, 07:37
        Biedny Brak, mowil, ze nie wykorzysta rodziny...Niech wraca na lono rzeczonej :D
      • 141288bs Re: Nowy spot Komorowskiego - dzieci i wnuki 15.05.15, 08:20
        areyoubetter napisała:

> Jest się czym pochwalić!
        > Dobre posunięcie
        - szczegolnie tym bucem z prawej,ktory stawia sie ponad prawem
    • profil_anonima Re: Nowy spot Komorowskiego - dzieci i wnuki 15.05.15, 07:42
      a gdzie "matka smoków" ?
      • w_v_w Re: Nowy spot Komorowskiego - dzieci i wnuki 15.05.15, 07:46
        ...zabraklo miejsca na lawce :D
    • zapijaczony_ryj Fajny i nie tak zakłamany jak ten jego poprzednika 15.05.15, 08:23
      Na którym było napisane, rodzina, uczciwość i przyszłość, a zięć na zdjęciu już nie był zięciem, a jego dziecko nie było jego biologicznym dzieckiem, bo został pozbawiony ojcostwa, jako, ze zona nu się pusciła i dziecko zrobiła z kim innym, a przyszłość jest taka, ze niedługo dzieci będą miały trzeciego ojca..:
      www.fakt.pl/m/crop/670/0/faktonline/635369781989393620.jpg
      • tw_wielgus Re: Fajny i nie tak zakłamany jak ten jego poprze 15.05.15, 10:22
        Skąd to porównanie? Lech Kaczyński startuje w tych wyborach...?!
        Białe myszki też cię prześladują.
        • zapijaczony_ryj Re: Fajny i nie tak zakłamany jak ten jego poprze 15.05.15, 12:24
          tw_wielgus napisał:

> Skąd to porównanie? Lech Kaczyński startuje w tych wyborach...?!
          > Białe myszki też cię prześladują.

Mnie na pewno nie, chyba, ze ciebie. A porównanie stad, ze dla Dudy wzorcem jest poprzednik Komorowskiego, który całe zycie kłamał, bo Kaczyńscy maja kłamstwo w genach. Kłamali na kazdym kroku, kłamali w czasie wszystkich kampanii i kłamali jak rządzili, kłamali nawet na oficjalnej stronie kancelarii prezydenta w kwestii wieku pierwszej damy,
          • indeed4 Ach ten kłamca i iluzjonista Kaczyński... 15.05.15, 12:27

www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/tusk-klamca-i-iluzjonista,65858.html
          • tw_wielgus Re: Fajny i nie tak zakłamany jak ten jego poprze 15.05.15, 14:16
            No proszę... nawet w kwestii "białych myszek" jesteś w błędzie, a zdawać by się mogło, że taki ekspert.
            • zapijaczony_ryj Re: Fajny i nie tak zakłamany jak ten jego poprze 15.05.15, 16:59
              tw_wielgus napisał:

> No proszę... nawet w kwestii "białych myszek" jesteś w błędzie, a zdawać by się
              > mogło, że taki ekspert.

Jestes po prostu @rwa i debil co się czepia nicka ! I niepotrzebnie cxi kapuisu ospuśusciłem, bo TW oznacza k_urwę i zawsze wieczna k_urwę. a ty jesteś TW.
              No to ja wolę juz byc moczymorda czy nawet Naczelnym idiota, bo być @rwa to ...
              Sam znasz to z autopsji!
              • gtxl.1 Re: Fajny i nie tak zakłamany jak ten jego poprze 15.05.15, 17:04

Jestes po prostu @rwa i debil co się czepia nicka ! I niepotrzebnie cxi kapuisu ospuśusciłem, bo TW oznacza k_urwę i zawsze wieczna k_urwę. a ty jesteś TW.
                No to ja wolę juz byc moczymorda czy nawet Naczelnym idiota, bo być @rwa to ..

Ależ skąd zapijaczony, ty jesteś tylko łajdak, ormowiec i idiota.....
                • tw_wielgus Re: Fajny i nie tak zakłamany jak ten jego poprze 15.05.15, 17:15
                  .....i wierny wyborca PO. Co na jedno wychodzi.
    • religijnych.uczuc.obraza Klip oczywiście beznadziejny 15.05.15, 08:29
      jak wszystko co od Bronka. Za to rewelacyjnie w radiu słucha się pani Kornhauser-Dudy.
      • axyzaa Szkoda cię w tym wątku... 15.05.15, 08:36
        religijnych.uczuc.obraza napisał:

> jak wszystko co od Bronka. Za to rewelacyjnie w radiu słucha się pani Kornhause
        > r-Dudy.

Inteligencją, ironią, sarkazmem nic tu nie wskórasz. To towarzystwo na dopalaczach z jakiejś meliny, które zna tylko argument sztachety. Szkoda cię w tym wątku...
        • religijnych.uczuc.obraza Re: Szkoda cię w tym wątku... 15.05.15, 08:51
          Ale ja lubię te wątki indyka. Gość zrobił tutaj na forum tytaniczną pracę.
          • axyzaa Re: Szkoda cię w tym wątku... 15.05.15, 09:05
            religijnych.uczuc.obraza napisał:

> Ale ja lubię te wątki indyka. Gość zrobił tutaj na forum tytaniczną pracę.

A jego tytaniczną pracę na Forum o Moderacji widziałeś? Tam, na tej Czerskiej to muszą się kulać ze śmiechu. Lata co pięć minut na skargę i straszy, że ich obsmaruje na twiterze:-)) Przyznaję, ze ja mam ubaw po pachy

forum.gazeta.pl/forum/f,654,O_moderacji.html

W tej chwili na politycznym FK wisi PIĘĆ wątków (3)
            indeed4
            14.05.15, 15:25
            "Za Dudą widzę mordy Prezesa i Rydzyka" (3)
            indeed4
            14.05.15, 13:03
            Prompter Dudy i suflerka Komorowskiego (6)
            indeed4
            13.05.15, 23:18
            Rozumiem, że sea_monster ma uczulenie (3)
            indeed4

Bum! Najnowszy IBRIS - też 8 punktów różnicy (2)
            indeed4
            Admin sea_monster znów śpi? (6)
            indeed4
            "Maciorewicz był w domu dziecka" (3)
            indeed4

Żydzi zabili więcej Polaków, niż Polacy Żydów. (7)
            indeed4
            27.04.15, 23:16
            Dwa wątki o Żydach na "politycznym" forum Kraj (4)
            indeed4
            Zona prezydenta - nie polityka i nie kraj! (13)
            indeed4
            Sea_monster znów w akcji (7)
            indeed4
            Dalej to samo - zgłoszona "swołocz" wisi (21)
            indeed4
            Kto z państwa w tej chwili ma dyżur na FK? (14)
            indeed4

Kto w tej chwili moderuje na FK? (6)
            indeed4
            25.02.15, 01:33
            "Olać", "tępe prymitywy", "tępe móżdżki" (6)
            indeed4
            Kto z państwa w tej chwili ma dyżur na FK? (3)
            indeed4
            Można zapytać dlaczego ten wątek trafił na Oślą? (5)
            indeed4

i jeszcze 100 wątków indyka zalożonych tam od początku roku

:-)))
            • religijnych.uczuc.obraza Re: Szkoda cię w tym wątku... 15.05.15, 09:10
              Chyba jego kumple z Czerskiej mają go dość, dopóki była tu świeckiej pamięci giwi to latał do niej co i rusz i giwi cięła i cięła a nawet maile rozsyłała żeby biednego indyka nie tykać. Teraz chłop ma gorzej.
              A na forum moderacja czasami zaglądam żeby popatrzeć jak hipokrytka ruskazuzka narzeka na zablokowanie konta. Ubaw mam po pachy.
              • yoma Re: Szkoda cię w tym wątku... 15.05.15, 09:48
                Zuzkę nam zablokowali? Uuuu.
            • mietowe_loczki Re: Szkoda cię w tym wątku... 15.05.15, 09:22
              Co za pajac:)
              • axyzaa Re: Szkoda cię w tym wątku... 15.05.15, 09:28
                mietowe_loczki napisała:

> Co za pajac:)

Mam przed oczami wyobraźni trzymającą się za brzuchy i tarzającą po podłodze ze śmiechu całą gazetową ekipę. To ich taki przysposobiony głupi Jasio, niegroźny, a i z codziennej rutyny zawsze wyrwie. Pewnie robią zakłady w jakiej sprawie przyjdzie się pieklić i o której.Nie wykluczam też, że go lekko prowokują jak za długo nie przychodzi:-)
                • indeed4 Widzę, że klub moich nadzwyczaj bystrych fanów 15.05.15, 10:14
                  z FK rośnie :-) Krzepiące!

Hehehe...
            • kotek.filemon Re: Szkoda cię w tym wątku... 15.05.15, 11:12
              Sweeeeeet!!!

Widzę, że nasz mistrz tłitera nie tylko tu ciska się zawsze jak wesz na grzebieniu...
      • tw_wielgus Tak, szkoda Cię w tym wątku 15.05.15, 09:50
        Ta inteligencja to olśniewające poczucie humoru, te błyskotliwe riposty, o urodzie nawet nie wspomnę.

A tak a propos, bierzesz udział w konkursie na miss FK?
        • indeed4 Wart Pac pałaca ;-) 15.05.15, 10:25
          identyczny poziom, nie ma co zwracać uwagi

forum.gazeta.pl/forum/w,28,66310376,66310951,Re_Jakim_im_.html

Kumpel wyszarzony, ale to zabawne stworzenie jeszcze długo będzie się cieszyć moim miłosierdziem - forumowy wzorzec z Sevres leminga :-)))
          • religijnych.uczuc.obraza Re: Wart Pac pałaca ;-) 15.05.15, 10:40
            Wyszarzony ale zawsze wiesz co tam u mnie słychać. Pewnie dzięki swoim kumplom z Czerskiej.
          • zoil44elwer Re: Wart Pac pałaca ;-) 15.05.15, 13:23
            Niebawem będzie musiał opuścić Belweder i udać się bynajmniej nie do Sulejówka a do Ruskiej Budy.A propos Belwederu,jakim prawem takie Zero mieszka w pałacu klasy 0?
            • gtxl.1 Re: Wart Pac pałaca ;-) 15.05.15, 17:07
              zoil44elwer napisał:

> Niebawem będzie musiał opuścić Belweder i udać się bynajmniej nie do Sulejówka
              > a do Ruskiej Budy.A propos Belwederu,jakim prawem takie Zero mieszka w pałacu k
              > lasy 0?

Bo udało mu się wygrać wybory z Kaczorem.... Jego miszcz Donaldino przydupił wybory prezydenckie z fajtłapą L.Kaczyńskim.

• religijnych.uczuc.obraza Re: Tak, szkoda Cię w tym wątku 15.05.15, 10:38
          Hehehe odezwał się mój fanklub z FK.
          • tw_wielgus Re: Tak, szkoda Cię w tym wątku 15.05.15, 11:14
            Zgadza się. Dziewczynki pochwaliły, uśmiechały się zalotnie, ale wpadł Wielgus i pozamiatał.
            To sukinsyn z tego Wielgusa, gdyby nie on mogłeś sobie wyrwać łanię na piątkowy wieczór.
            Chyba mi nie wybaczysz tej ironii i sarkazmu, nigdy...
            • religijnych.uczuc.obraza Re: Tak, szkoda Cię w tym wątku 15.05.15, 11:16
              Jesteś jak zwykle doskonały.
              • tw_wielgus Re: Tak, szkoda Cię w tym wątku 15.05.15, 11:24
                Wiem, ale na Twoim miejscu nie liczyłbym na to, że targają mną aż takie wyrzuty sumienia /z tego powodu, że przepłoszyłem Ci panienki/ iż niejako w zastępstwie umówię się z Tobą.
                • religijnych.uczuc.obraza Re: Tak, szkoda Cię w tym wątku 15.05.15, 11:31
                  Dziś masz na rozkładzie indyka.
                  • tw_wielgus Re: Tak, szkoda Cię w tym wątku 15.05.15, 11:39
                    "Na rozkładzie" - bardzo ciekawe sformułowanie, trochę gó...arskie ale ciekawe. W poniedziałek - jak rozumiem - chwalisz się kolegom kogo w weekend miałeś "na rozkładzie"?

Co do indyka. W piątki raczę się rybą, filecikiem. Ot, tak z szacunku dla tradycji religijnej.
                    • religijnych.uczuc.obraza Re: Tak, szkoda Cię w tym wątku 15.05.15, 12:18
                      Cieszy mnie wpis twój, człowieka tak błyskotliwego i dojrzałego.
                      • tw_wielgus Re: Tak, szkoda Cię w tym wątku 15.05.15, 14:14
                        Niby cieszy, a jakiś taki markotny jesteś.
                        • religijnych.uczuc.obraza Re: Tak, szkoda Cię w tym wątku 15.05.15, 14:45
                          Wydaje ci się bo rośniesz.
    • tw_wielgus Re: Nowy spot Komorowskiego - dzieci i wnuki 15.05.15, 09:59
      Oceniam bardzso pozytywnie. Celberyta pokazał swój dorobek z alkowy.

A tak poza konkursem bo z amantem obrażającym uczucia religijne nie mam co konkurować i kudy mi i wżdy ( zaraz dwie kocice rzucą się na mnie z pazurami albo polecą na skargę do administracji)...
      Bosz Wielgus Ty to potrafisz być ironiczno- sarkastyczny a nie cieszysz się taką estymą wśród forumowych panienek.
      Spróbuję poszukać odpowiedzi na pytanie: dlaczego?
      • indeed4 Re: Nowy spot Komorowskiego - dzieci i wnuki 15.05.15, 10:11
        Grunt to konsekwencja, c'nie? ;-)

twitter.com/pobozy/status/598978860932341760
        • tw_wielgus Re: Nowy spot Komorowskiego - dzieci i wnuki 15.05.15, 10:20
          To late się wzięli do roboty. Spot OK ociepla wizerunek "aroganckiego gbura", w którego kapcie Komorowski dał się wepchnąć.
          • indeed4 Re: Nowy spot Komorowskiego - dzieci i wnuki 15.05.15, 10:37
            Oczywiście, że to desperackie ocieplanie nadszarpniętego wizerunku. Po wpadce z "przytulamy panią, przytulamy" sztab usiłuje zneutralizować złe wrażenie fachowo zrealizowanym spotem potomstwa kandydata, które spontanicznie "przytula Polaków" - pomysł klipu być może nawet tej samej specjalistki od PR, pani Jowity ;-)

PS. We are the world

pbs.twimg.com/media/CFB8o7RUMAAsm_l.jpg:large
            • tw_wielgus Re: Nowy spot Komorowskiego - dzieci i wnuki 15.05.15, 10:49
              Po obejrzeniu spotu przyszło mi na myśl że gdybym był antysemitą/ na przykład jakimś ważnym publicystą o imieniu Tomasz/ to napisałbym, że prezydent Komorowski ma zdecydowanie większe zasługi na kanwie odbudowy populacji społeczności żydowskiej niż Duda. O! I to jest właśnie powód, dla którego warto głosować na Bronka.
              • indeed4 Re: Nowy spot Komorowskiego - dzieci i wnuki 15.05.15, 12:58
                Sugerujesz, że bliskość BK z UW, Michnikiem i środowiskiem Agory nie jest przypadkowa? ;-)
                • indeed4 Nie wierzę... Komorowska naprawdę to powiedziała?! 15.05.15, 13:04

pbs.twimg.com/media/CFCP2p8WIAEtQZO.jpg

Jakieś jaja.
        • tw_wielgus Re: Nowy spot Komorowskiego - dzieci i wnuki 15.05.15, 10:35
          Jadąc dzisiaj do pracy włączyłem TOK-FM.
          W klubie PO ultras występowali w dniu dzisiejszym Wołek, Lis, Władyka i prowadząca – Wielowiejska.
          Z lewego głośnika płynął miód. Był to miód przesłodki, mdły, zebrany w ogrodzie wasalnym z kwiatów laudacyjnych.
          Z prawego głośnia płynął jad. W tym panowie atakowali Dudę na wszelkie sposoby do tego stopnia, że Wołek atakował zza sedesu, a może nawet z….
          I tak lepi mi się lewy dywanik, a w prawym mam dziury aż do blachy po jadzie. Od kogo powinienem domagać się zadośćuczynienia?

Podsumowanie: to, że Komorowski najprawdopodobniej przegra jest również zasługą między innymi tych panów.
          • indeed4 Re: Nowy spot Komorowskiego - dzieci i wnuki 15.05.15, 10:57
            Kurczę, tak obrazowo zareklamowałeś misterium agorowej salonowej lewicy , że chyba ten odcinek sobie zaraz znajdę i odsłucham :-)))

PS. Nie obraź się, w związku z tym jeśli na jakiś czas zamilknę w wątku
            • indeed4 Re: Nowy spot Komorowskiego - dzieci i wnuki 15.05.15, 11:05
              *jeśli w związku z tym

;-)
            • indeed4 Heh, warto było 15.05.15, 12:06
              choćby po to, żeby usłyszeć "Tomek, no ale powiedz coś złego o Komorowskim" Wielowieyskiej do Wołka :-))) Lisa już dawno odpuściłem, jego obsesyjny atykaczyzm jest żenujący. Zabawne... kiedyś myślałem, że to typowa lewicowa histeria i nawet na myśli mi nie przyszło że ta obsesja ma swoje źródło w panicznym strachu Lisów przed utratą roboty w TVP.
    • wujaszek_joe pomysł bardzo dobry 15.05.15, 11:06
      i wygląda na autentyczny.
      • indeed4 Re: pomysł bardzo dobry 15.05.15, 12:22
        Z naciskiem na "wygląda" ;-) W rzeczywistości to profesjonalna robota wysokiej klasy fachowca.

twitter.com/PiotrWitwicki/status/599117077841059840
    • platfusy.ida.do.paki A które to to nieślubne dziecko Komorowskiego? 15.05.15, 11:28
      Wie ktoś?
      • tw_wielgus Re: A które to to nieślubne dziecko Komorowskiego 15.05.15, 11:40
        :)))
      • kotek.filemon Re: A które to to nieślubne dziecko Komorowskiego 15.05.15, 12:21
        Spytaj na wpotylice...
      • religijnych.uczuc.obraza Może Sumliński? 15.05.15, 12:39

• veglie Re: Nowy spot Komorowskiego - dzieci i wnuki 15.05.15, 12:47
      Nic mnie jego dzieci i wnuki nie interesują!
      • indeed4 Re: Nowy spot Komorowskiego - dzieci i wnuki 15.05.15, 13:58
        Czyli masz tak, jak Stano - kiedyś głosował na PO, a dziś jest wkurzonym, zajadłym antypeowcem.

twitter.com/K_Stanowski/status/599157078926741504
        • veglie Re: Nowy spot Komorowskiego - dzieci i wnuki 15.05.15, 14:57
          Nigdy nie głosowałem na PO.
    • zoil44elwer Re: Nowy spot Komorowskiego - dzieci i wnuki 15.05.15, 12:51
      Ośmioro dzieci Wałęsy nie pomogło mu w reelekcji.Pięcioro pomoże Komorowskiemu? Dziecioroby nie mają uznania wśród Polaków,vide sytuacja demograficzna w RP3!
    • l_zaraza_l Normalność do bUlÓ 15.05.15, 13:00
      Gdy 5 lat temu oddawałam głos na Bronka, robiłam to bez specjalnego obrzydzenia, chociaż nie był moim wymarzonym kandydatem.
      Bronek to człowiek spełniony. Spełniony w polityce. Spełniony w życiu prywatnym. To może o tyle źle, że nic nie musi ale nie musi też wydziwiać. Tu sobie przyśnie, tam sobie strzeli gafę, gdzie indziej rzuci ho-ho-ho... Szału nie ma ale na tle totalnie popyrtanych na umysłach PiSowców, normalność wydaje się cechą wybitnie pożądaną. Bronek nie jest lekiem na całe zło ale nie szkodzi a to już nieźle.
      Gdy patrzę na państwa Komorowskich to widzę parę ludzi, którzy zwyczajnie się lubią. Razem na rowerach, kajakach, na działce. Takie ciepłe, zwyczajne RAZEM.
      I młodzi też fajni - naturalni, bez gwiazdorzenia.

Skoro nie mogę mieć tego, czego bym chciała, to mogę przynajmniej uczynić coś, by spróbować powstrzymać to, czego nie chcę z całą pewnością.
      • tw_wielgus Re: Normalność do bUlÓ 15.05.15, 14:12
        Wiesz co nie daje mi spokoju w przedstawionej przez Ciebie wizji?
        Ano ekonomiczna strona tej sielanki. Niedługo skończą się tak suto, na prawo i na lewo, wydawane pieniądze z unijnych funduszy, gdyby nie rząd nieudaczników można by zbudować coś trwałego za te pieniądze. Tak je wydawać żeby w przyszłości generowały się zyski z inwestycji wybudowanych teraz. Jesteś w stanie podać chociaż jeden przykład tego typu myślenia? Nawet na modernizacji naszej armii zarobią zagraniczne koncerny.
        Komorowski zapłaci między innymi za to, za ukradzione emerytury i szereg takich posunięć których skutki odczujemy za wiele lat.
        • l_zaraza_l Re: Normalność do bUlÓ 15.05.15, 16:47
          Przecież budują trwałą świątynię opaczności, armię katechetów itd...

Wybacz mi tę złośliwość bo cierpię podwójnie - Ty jedynie z powodu ośmiorniczek a ja i ośmiorniczek i finansowania KK.

Niejednokrotnie pisałam o tym marnotrawstwie. Nie raz wytykałam grzechy zaniechania (jeszcze wtedy Tuskowi). I pisałam, że jak tak dalej pójdzie to ma nie będzie czym podgrzać ciepłej wody i jak się okazuje, musimy importować energię elektryczną. Przepierzona rezerwa demograficzne. Przefikane składki zgromadzone na kontach w OFE.
          Dlatego głosuję na Palikota bo on jedyny ma sensowny program naprawczy.
          PiS niczego nie poprawi. Nie wierz w to.
          Jak Ci pisałam, dla mnie to wybór między złym i bardzo złym. Wybór pomiędzy złodziejami a złodziejami chorymi psychicznie. A Duda przez chwilkę się zapomniał i na spotkaniu z wyborcami wyjaśnił jak będzie likwidował podziały w społeczeństwie:
          "Zdaniem kandydata PiS, prezydent nie powinien także pozwalać na niszczenie tradycji. Aby mówić "nie" wszystkim takim zjawiskom, które powodują wydarcie nam tego, co było w naszej kulturze zawsze i tego, co stanowi naszą wartość, to rodzina, to wiara i wychowanie dzieci w duchu patriotycznym - przekonywał Andrzej Duda, dodając, że prezydent powinien działać, gdy te wartości są pomijane.".
          Ponieważ wiele w naszej katolicko-patryjarchalnej tradycji mi się nie podoba a także uważam, że im mniej wiary i religijności w państwie tym lepiej, w kraju rządzonym przez Dudę i PiS nie będzie dla mnie miejsca. Komorowski jednak dopuszcza taką możliwość, że są ludzie, którzy mają inne poglądy niż on.
          • tw_wielgus Re: Normalność do bUlÓ 15.05.15, 17:13
            W to, że PiS naprawi to przecież nie podejrzewasz, że wierzę. A może jednak?...;P Niemniej nie sądzę żeby można było rozpieprzyć kraj bardziej. Wszakże Sienkiewicz prywatnie/ bo służbowo to wszystko gra/ uważa, że ten kraj istnieje już czysto teoretycznie. Nie mam podstaw żeby mu nie wierzyć gdyż kiedy jesteśmy szczerzy? W świetle kamer TV, czy w prywatnej rozmowie z kolegą?
            Widzę strach na twarzach tych zadowolonych z siebie buców. Widzę przerażenie i panikę w sztabach oficerów medialnych. Wiem, że po tym jak PO nie potrafiła rozliczyć IV RP, PiS nie będzie miał oporów żeby rozliczyć III i jak sądzę te francuskie karaczany będą startowały z dachu rządowego budynku i zobaczymy obrazki jak sprzed lat, kiedy amerykanie spieprzali z Wietnamu uczepieni do wojskowych śmigłowców.
            I wiesz co mnie jeszcze martwi, że przez tych cholernych kretynów tych nieudaczników PiS będzie rządziło niepodzielnie przez wiele kadencji. Bo niby kto lub co miałoby stanowić zagrożenie dla ich niepodzielnych rządów? PO....? PO to już trup chociaż jeszcze o tym nie wie.
            • l_zaraza_l Re: Normalność do bUlÓ 15.05.15, 17:35
              Pamiętasz strajk pielęgniarek za czasów PiS, gdy ogłosiły głodówkę a Kaczyński stwierdził, że jak raz nie zjedzą kolacji to wyjdzie im tylko na zdrowie? A teraz patrzyłam jak Duda zapewnia pielęgniarki, że nieba im uchyli i dostaną tyle gwiazdek z nieba ile zapragną.

Jedni warci drugich. Ale jednak za PO jest mniejszy zamordyzm.

Kraj można było rozpieprzyć bardziej - wystarczy spojrzeć na Ukrainę. I nie mam na myśli zniszczeń spowodowanych obecną wojną.

Przecież oboje wiemy, że ta rozpierducha nie zaczęła się od PO czy PiS i jest jedynie kontynuacją.

Niestety, muszę teraz iść. Chętnie wrócę do naszej innego dnia. Miłego wieczoru.

• kotek.filemon Re: Normalność do bUlÓ 15.05.15, 17:44
          Wydaje mi się, że jak sobie przypomnisz ekonomiczną stronę sielanki pisdackiej to może otrzeźwiejesz. To akurat jeden z plusów potknięcia się Prezesa Tysiąclecia o własne nogi przy próbie rządzenia krajem. dzięki temu rocznie powstawało więcej niż 7 km autostrad.
    • indeed4 Nie wierzę... Komorowska naprawdę to powiedziała?! 15.05.15, 13:06

pbs.twimg.com/media/CFCP2p8WIAEtQZO.jpg

Toż to jakieś jaja. Chce całkiem pogrążyć Bronka?
      • l_zaraza_l Re: Nie wierzę... Komorowska naprawdę to powiedzi 15.05.15, 13:18
        indeed4 napisał:

>
        > pbs.twimg.com/media/CFCP2p8WIAEtQZO.jpg
        >
        > Toż to jakieś jaja. Chce całkiem pogrążyć Bronka?
        >

A biedulka Marta Kaczyńska od lat na wygnaniu. I Duda też musiał wyemigrować do Brukseli.
        Może Ci umknęło, ale z Polski nie wyemigrowało 36 milionów ludzi.
        • indeed4 Re: Nie wierzę... Komorowska naprawdę to powiedzi 15.05.15, 13:22
          Myślże trochę, kobieto - czy Kaczyński albo Duda powiedział, że "emigracja to nie dramat"?
          • l_zaraza_l Re: Nie wierzę... Komorowska naprawdę to powiedzi 15.05.15, 13:28
            indeed4 napisał:

> Myślże trochę, kobieto - czy Kaczyński albo Duda powiedział, że "emigracja to n
            > ie dramat"?
            >

Ale jakoś nie wyemigrowali z tego dziadowskiego, zniewolonego kondominium. I młoda Duda też się nie pakuje.
            • indeed4 Re: Nie wierzę... Komorowska naprawdę to powiedzi 15.05.15, 13:31
              Nie zrozumiałaś, nie szkodzi - trudno.
              • l_zaraza_l Re: Nie wierzę... Komorowska naprawdę to powiedzi 15.05.15, 13:41
                indeed4 napisał:

> Nie zrozumiałaś, nie szkodzi - trudno.

A ty nie rozumiesz, że dziwi tak wielka skala emigracji zarobkowej z kraju, w którym 99,9% to katolicy, którzy przecież powinni godnie wynagradzać zatrudnianych przez siebie ludzi.
            • religijnych.uczuc.obraza Re: Nie wierzę... Komorowska naprawdę to powiedzi 15.05.15, 13:31
              Więcej, zamierza skorzystać z koligacji i poszła na prawo.
        • zoil44elwer Re: Nie wierzę... Komorowska naprawdę to powiedzi 15.05.15, 13:26
          A że Rudy ucikł do Brukseli to dobrze!
    • indeed4 "My jesteśmy normalni" 15.05.15, 13:48
      "Pracujemy na śmieciówkach i jeździmy za granicę do pracy, jak miliony młodych Polaków. Nasz tata Prezydent RP też jest bardzo normalny, zarabia krajową średnią jak przeciętny Polak"

:-)))
      • edd.y Bajki dla doroslych 15.05.15, 14:18
        Dzieci kochaja tatusia:)
        • zoil44elwer Re: Bajki dla doroslych 15.05.15, 14:31
          edd.y napisał(a):

> Dzieci kochaja tatusia:)
          >
          >
          Rodzina Brąka obsiadła Belweder jak kartofle stonka.Jakim prawem w zabytkowym pałacu o klasie 0,mieszka takie zero jak BK z rodziną
    • jane-panzram Re: Nowy spot Komorowskiego - dzieci i wnuki 15.05.15, 14:20
      Ja oceniam bardzo pozytywnie.
      Problem w tym, że Komorowski nie kojarzy się z żadną zmianą, tylko z zastojem - więc ten spot mało do niego pasuje.
      Ale gdyby nie było pomysłu referendów i kampania była prowadzona w takim stylu po I turze - to sytuacja BK byłaby diametralnie inna.
      • edd.y Re: Nowy spot Komorowskiego - dzieci i wnuki 15.05.15, 14:37
        Bronek prowadzi doskonala kampanie dla...Dudy. Jeszcze tylko tydzien.
      • indeed4 Re: Nowy spot Komorowskiego - dzieci i wnuki 15.05.15, 14:55

twitter.com/AdamHofman/status/599117637910691840

> Komorowski nie kojarzy się z żadną zmianą, tylko z zastojem

To prawda. Nastroje coraz wyraźniej zaczynają ewoluować w pierwszym kierunku i mam wrażenie, że w ostatnich dniach to właśnie Duda zaczyna symbolizować zmiany. Ma tzw. flow...
        • edd.y Go with flow:) 15.05.15, 15:01
          indeed4 napisał:

> Ma tzw. flow...

Bronek nie umie plywac.
          • indeed4 Re: Go with flow:) 15.05.15, 15:07
            > Bronek nie umie plywac.

... a Duda ma momentum.

twitter.com/michal_kolanko/status/599179233081106433

(wskazówka dla nieobeznanych z TT, żeby zobaczyć zacytowany przez M. Kolanko tweet trzeba kliknąć na tekst obok obrazka)
            • edd.y Re: Go with flow:) 15.05.15, 15:09
              Bronek ma PO na szyi. Bul, bul, bul...
          • w_v_w Re: Go with flow:) 15.05.15, 15:38
            edd.y napisał(a):

> indeed4 napisał:
            >
            > > Ma tzw. flow...
            >
            > Bronek nie umie plywac.
            >

...bedzie trzymal w ramionach kobite, razem maja niezla wypornosc :D
            • indeed4 Re: Go with flow:) 15.05.15, 15:48
              flow, flow, flow...

twitter.com/MajewskiMichal/status/599204868230914048
              • indeed4 Re: Go with flow:) 15.05.15, 15:50
                dobra, na razie moi drodzy znikam bo...

twitter.com/PawelKowalskiSJ/status/599201383565434880

PS. ten heavy-metalowy ksiądz mnie rozwala :-)))
    • oszolomm-z-radia-maryja Re: Nowy spot Komorowskiego - dzieci i wnuki 15.05.15, 15:04
      wciąż małpuje Dudę. Zero własnej inicjatywy a jak się już odezwie to nie wiadomo czy się śmiać czy płakać..
      • edd.y Re: Nowy spot Komorowskiego - dzieci i wnuki 15.05.15, 15:07
        Szlochac ze wstydu:)
    • jareckimm Re: Nowy spot Komorowskiego - dzieci i wnuki 15.05.15, 15:50
      Ocieplanie wizerunku :)
    • 141288bs Re: Nowy spot Komorowskiego - dzieci i wnuki 15.05.15, 15:53
      indeed-44 napisał:

>
      > 300polityka.pl/news/2015/05/15/po-raz-pierwszy-na-300-nasze-zycie-jest-zupelnie-normalne-dzieci-prezydenta-nakrecily-spot-czy-zmieni-kampanie/
      >
      - dzieci tez z kartki czytaja...to juz rodzinne jest
      > Słabnący w sondażach, krytykowany za arogancję kandydat i antypatyczna, mało re
      > prezentacyjna (delikatnie mówiąc) małżonka. Co robi sztab? Ano próbuje ratować
      > sytuację ocieplając wizerunek kandydata dziećmi i wnukami - klasyka. Jak ocenia
      > cie ten klip?
      >
    • indeed4 Haha, nowa wersja 17.05.15, 09:53
      twitter.com/10murzynkow/status/599476758363111424

"Spontaniczne" i "niezaangażowane w politykę" dzieci Komorowskiego wcześniej brały udział w naradzie sztabu wyborczego Bronka, pisał o tym Superekspres ;-)
      • edd.y Duda juz wkrotce będzie prezydentem 17.05.15, 09:55

Nowy sPOntan. POrazka.
    • prawdawaszaboli Re: Nowy spot Komorowskiego - dzieci i wnuki 17.05.15, 13:12
      A gdzie teściowa z UB ?... :)

--
      freeisoft.pl/wp-content/uploads//komrowski-ca%C5%82uje-r%C4%99k%C4%99-Jaruzelskiego.jpg
      • w_v_w Re: Nowy spot Komorowskiego - dzieci i wnuki 17.05.15, 15:15
        mogli zaprosic przyjaciol, Dukaczewskiego, Gromka itp. toz to rodzina ze WSI :)

Nie nalezy sie wstydzic :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka