kucyk_trojanski 24.05.15, 13:17 Chcialbym byc taki dumny z Polakow. Cywilizacyjnie to Irlandia w ciagu ostatnich kilkunastu lat pokonala cale wieki. To otwarte i nowoczesne spoleczenstwo. Brawo. Quo vadis Polsko? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
volupte Re: Zazdroszcze Irlandczykom 24.05.15, 13:25 A już z tytułu wątku spodziewałem sie że robisz - come out of the closet ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kucyk_trojanski Re: Zazdroszcze Irlandczykom 24.05.15, 14:01 A Ty robisz come out of the mind? Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Zazdroszcze Irlandczykom 24.05.15, 17:45 Przeciez napisałeś że zazdrościsz. Nie rób z tego problemu;-) Odpowiedz Link Zgłoś
polska_nasza Re: Zazdroszcze Irlandczykom 24.05.15, 13:32 8 lat obiecywanek i wszystko jak psu w d.... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz1 Re: Zazdroszcze Irlandczykom 24.05.15, 14:05 A ja im współczuje. Bo będą za kilka lat płakać nad swą własną głupotą. Odpowiedz Link Zgłoś
kucyk_trojanski Re: Zazdroszcze Irlandczykom 24.05.15, 15:34 Plakac?A dlaczego? Jak ludzie sa razem to dobrze,a nie zle. Nikomu krzywdy nie robia. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Zazdroszcze Irlandczykom 24.05.15, 17:52 > Quo vadis Polsko? Za głęboko niesłusznego ustroju góral z workiem na ramieniu podszedł do pasa granicznego. Z lasu wyszli wopiści. "Dokąd gazdo idziecie?". "Teraz to już do dupy". Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Zazdroszcze Irlandczykom 24.05.15, 17:58 To góral, a Żyd jak szedł z workiem przez granicę to zachował sie przytomniej. Gdy go straż zatrzymała i zapytała co ma w worku , odpowiedział że żarcie dla psa. Zagladaja a tam tytoń. Żydzie to przecież tytoń a nie żarcie dla psa. Aj waj , jak nie bedzie chciał żreć , to nie bedę go zmuszał. Odpowiedz Link Zgłoś
panire Re: Zazdroszcze Irlandczykom 24.05.15, 17:58 Kilkanaście lat? To osiem lat po i kilka PIS.... Po prostu są bogatsi i mieli więcej afer bo tam sierocińce prowadzili księża. U nas tylko na zakrystii jak jakieś przyszło.... Odpowiedz Link Zgłoś
panire Re: Zazdroszcze Irlandczykom 24.05.15, 18:04 Gdzie są dzieci Jarocina? Czule witają się z Plebanem....tam jeszcze do 60tki jeżdżą na festiwale... Odpowiedz Link Zgłoś
kucyk_trojanski Re: Zazdroszcze Irlandczykom 24.05.15, 18:57 Faktycznie Irlandczycy bogatsi w pedofilow,ale u nas dopiero sie ujawniaja. moze ich przegonimi Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 skok cywilizacyjny? założyli kolonie na marsie? 24.05.15, 19:12 jeśli dla kogoś skokiem cywilizacyjnym jest dwóch kolesi przed ołtarzem, to gratuluje głupoty... Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: skok cywilizacyjny? założyli kolonie na marsi 24.05.15, 19:18 a dlaczego ołtarz ma być tym skokiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 Re: skok cywilizacyjny? założyli kolonie na marsi 24.05.15, 19:21 może byc durszlak potwora spagetti, czy zwykłe biurko urzędasa, jest mi to obojętne, ale jesli to ma byc skok cywilizacyjny, to ta cywilizacja stała na przepaścią i sobie skoczyła... Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush Co prosze ???!!! 24.05.15, 19:37 bard333 napisał: > ale jesli to ma byc skok cywilizacyjny, to ta cywilizacja stała na przepa > ścią i sobie skoczyła... Cywilne prawo rowne dla wszystkich doroslych obywateli to jest skok w przepasc ???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kucyk_trojanski Re: Co prosze ???!!! 24.05.15, 19:42 Wole jak sie ludzie kochaja niz jak nienawidza i zabijaja; wole jak sie ludzie lacza niz dziela; wole jak ludzie zyja razem niz jak zyja osobno; wole............................... Odpowiedz Link Zgłoś
dobry-termin Re: Co prosze ???!!! 24.05.15, 19:48 Dwóch facetów się w łóżku "kocha" ... to jest gender dla zboków. Jakieś pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Co prosze ???!!! 24.05.15, 20:24 dobry-termin napisał(a): > Dwóch facetów się w łóżku "kocha" ... to jest gender dla zboków. Jakieś pyta > nia? > > ale jak dwie babeczki to robia lubisz popatrzec. Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 skokiem by było gdyby każdy na swoje urodziny 24.05.15, 19:46 dostawał dom, albo wynaleźli leka na raka, czy przedłużyli młodość o 100 lat, a nie to że kilku kolesi wezmie sobie slub! Kogo to obchodzi, co kto komu wkłada w odbyt u siebie w domu? Mogą żenić się z kozami, dopoki mnie to nie dotyczy, nie musze ich za to podziwiać i nie będzie z tego dzieci, to mam to w duupie (jak większośc normalnych ludzi) Odpowiedz Link Zgłoś
dobry-termin Re: skokiem by było gdyby każdy na swoje urodziny 24.05.15, 19:50 "dopóki mnie to nie dotyczy..." duduś, dotyczy, i to nawet bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.wyborny Re: skokiem by było gdyby każdy na swoje urodziny 24.05.15, 20:15 Sugerujesz, że ty i bardzik, jak sporo homofobów, to tak naprawdę faceci z "orientacją seksualną niezgodną z ego", jak się to fachowo nazywa...? Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 Re: skokiem by było gdyby każdy na swoje urodziny 24.05.15, 20:33 ciekawe ile nicków tutaj masz...? skąd (albo jak pisze tFuj minister) z kąd wnosisz, że jestem homofobem? Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.wyborny Re: skokiem by było gdyby każdy na swoje urodziny 24.05.15, 21:18 Miałem dotychczas jeden, ale mnie potwory morskie zbanowały z okazji ciszy wyborczej - tylko dlatego, że dopisałem się w wątkach kiselopodobnych pisoidów... Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 Re: skokiem by było gdyby każdy na swoje urodziny 24.05.15, 21:51 no więc co dla ciebie jest wyznacznikiem cywilizacji i skąd wnosisz, że obchodzi mnie co dorośli ludzie robią ze sobą u siebie w domu? Odpowiedz Link Zgłoś
panire Re: skokiem by było gdyby każdy na swoje urodziny 24.05.15, 19:56 Jak na osobę, którą to nie obchodzi cztery wpisy w wątku na ten temat to sporo. Co do raka może byłoby go mniej gdyby było mniej nienawiści.... kopalniawiedzy.pl/hormony-stresu-epinefryna-nadnercza-poziom-stezenie-rak-nowotwor-piers-prostata-George-Kulik-prostatektomia-bialko-BAD-stres,2321 www.wprost.pl/ar/97858/Rak-ze-strachu/ Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 Re: skokiem by było gdyby każdy na swoje urodziny 24.05.15, 20:05 bo smieszy mnie ten infantylizm i brednie o jakimś skoku cywilizacyjnym, tak jakby od tego zależała jakość życia całego społeczenstwa... Odpowiedz Link Zgłoś
kucyk_trojanski Re: skokiem by było gdyby każdy na swoje urodziny 24.05.15, 20:54 bardzie333, pomieszkaj troche w Londynie to poczujesz jakosc zycia,bez smrodu ciemnogrodziego Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: skokiem by było gdyby każdy na swoje urodziny 24.05.15, 20:59 kucyk_trojanski napisał: > bardzie333, > pomieszkaj troche w Londynie to poczujesz jakosc zycia,bez smrodu ciemnogrodzie > go To przecież tam nie ma czym oddychać. ;) S. Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 Re: skokiem by było gdyby każdy na swoje urodziny 24.05.15, 21:06 znaczy co wg ciebie jest wyznacznikiem cywilizacji? Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: skokiem by było gdyby każdy na swoje urodziny 24.05.15, 22:03 bard333 napisał: > znaczy co wg ciebie jest wyznacznikiem cywilizacji? Tolerancja dla inności. Dozwolone wszystko co nie szkodzi innym. Co komu do tego co innym sprawia przyjemność, jeśli im się niczego nie narzuca? Ja na przykład uważam, że trzeba mieć coś z głową nie w porządku by wierzyć w jakieś lokalne mzimu. Ale to nie moja sprawa/problem tak długo, jak długo wierzący nie chcą mi narzucać reguł wynikających z ich guseł... Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 Re: skokiem by było gdyby każdy na swoje urodziny 24.05.15, 22:24 ależ jestem za nimi, cześć im i chwała! generalnie mam to w duupie, tylko wytłumacz mi, w jaki sposób dwóch kolesi, którzy mają kaprys udawać rodzinę i bezskutecznie próbują zrobić sobie dziecko, mam mnie wystrzelić w cywilizacyjny kosmos? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: skokiem by było gdyby każdy na swoje urodziny 24.05.15, 20:26 bard333 napisał: > dostawał dom, albo wynaleźli leka na raka, czy przedłużyli młodość o 100 lat, a > nie to że kilku kolesi wezmie sobie slub! Kogo to obchodzi, co kto komu wkłada > w odbyt u siebie w domu? > > Mogą żenić się z kozami, dopoki mnie to nie dotyczy, nie musze ich za to podziw > iać i nie będzie z tego dzieci, to mam to w duupie (jak większośc normalnych lu > dzi) no tak. Mniej ministrantow bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: skokiem by było gdyby każdy na swoje urodziny 24.05.15, 20:30 A jaka jest srednia zycia homoseksualstow ? Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Dlaczego od razu zazdrościć, wszak można 24.05.15, 21:57 kupić bilet ( np. w Rayanair ) i wybrać się na stałe na tę zieloną wyspę, ktoś ci zabrania ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kucyk_trojanski Re: Dlaczego od razu zazdrościć, wszak można 25.05.15, 11:04 "Za" w referendum glosowalo 62%,dlatego im zazdroszcze,przeciez te ponad 60 % glosujacych to nie tylko geje,ale telerancyjni i cywilizowani ludzie Odpowiedz Link Zgłoś