damakier1 21.06.15, 11:48 Najwyraźniej Anatolij Kaszpirowski znalazł po latach godną następczynię. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kosel_maruvi Re: Adin... dwa... tri... 21.06.15, 13:29 damakier1 napisała: > Najwyraźniej Anatolij Kaszpirowski znalazł po latach godną [b]następczynię.[ > /b] чyдoтвoрец Nareszcie dzieki panu budyniowi i pani 007 bedziemy mieli w Polsce Kane Galilejska Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Adin... dwa... tri... 21.06.15, 19:17 Kana Galilejska to będzie pikuś. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Adin... dwa... tri... 21.06.15, 19:56 ave.duce napisała: > Kana Galilejska to będzie pikuś. W to, że oni w tej Kanie jedli - to ja wierzę. Że się najedli - nie wierzę. ---------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Adin... dwa... tri... 21.06.15, 13:44 a pytania na kartce jakiego formatu i do ktorego "goryla" mam oddac? Odpowiedz Link Zgłoś
rozbawiony77 Re: Adin... dwa... tri... 21.06.15, 20:10 Niech sobie Dama dzisiejszy (w Rp) wywiad z J.K. Kelusem przeczyta. A potem niech się zawstydzi. Nikomu z takich jak dama ani ave Kana Galilejska nie grozi. Chociaż paschalne wypędzenie przekupniów ze Świątyni z pewnością tak:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe a czy wierzy w Zamach? 21.06.15, 21:51 dla mnie to kwestia podstawowa. A pomijanie zabójstwa Prezydenta Lecha Kaczyńskiego w materiałach oficjalnych jest dla mnie niegodziwością! Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: a czy wierzy w Zamach? 21.06.15, 22:16 wujaszek_joe napisał: > dla mnie to kwestia podstawowa. A pomijanie zabójstwa Prezydenta Lecha Kaczyńsk > iego w materiałach oficjalnych jest dla mnie niegodziwością! A gdzie te trzy osoby które ocalały? Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: a czy wierzy w Zamach? 21.06.15, 22:22 w pisie ci odpowiedzą, że ocaleni lecieli innym samolotem i zadawanie takich pytań jest niepatriotyczne. :) Odpowiedz Link Zgłoś
rozbawiony77 Re: a czy wierzy w Zamach? 22.06.15, 06:11 O, zmieniamy temat? Wujaszek nie wie kto to Kelus, czy jak zwykle rżnie głupa gdy mu ktoś hejt przerwie?:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś