Dodaj do ulubionych

PiS i wszystko jasne IV

22.06.15, 16:02
Sztab Bronisława Komorowskiego słusznie został skrytykowany za wykorzystanie dzieci w kampanii wyborczej. Kiedy to samo zrobiła Beata Szydło i PiS nikt nie protestował, a jakiekolwiek głosy krytyki były kwitowane porównaniami do Urbana i personalnymi wycieczkami.

No to jak to jest Bronek zły, a Tyranozaurus dobry, a zrobili to samo, to nie są wyborcy, to są wyznawcy, tylko czego i kogo, mamony, to na pewno, i stanowisk, to też pewne, ale czczą kogo, Kaczyńskiego, który raz w życiu powiedział prawdę, gdy poprosił o otwarcie okna, bo mu wiało?

natemat.pl/146319,orszak-hipokrytow-zrugali-komorowskiego-za-wykorzystywanie-dzieci-w-kampanii-ale-gdy-to-samo-robi-pis-klaszcza
Obserwuj wątek
    • l_zaraza_l Re: PiS i wszystko jasne IV 22.06.15, 16:24
      I to jest całe PiSobgó...anie. Jak Komorowski to wyli przez tydzień a jak PiSia to już jak najbardziej OK a jak ktoś się czepia to też walić w niego kupą. Normalny człowiek jest bezradny - zawsze z kontaktu z PiSimy wyjdzie opluty i ugó...ony.
      • 13kisiel Re: PiS i wszystko jasne IV 22.06.15, 16:33
        www.youtube.com/watch?v=ZiDsBjM66_4&feature=em-uploademail
        • czan-dra Re: PiS i wszystko jasne IV 22.06.15, 16:36
          Sio, stąd rusku!
        • akiriusz Re: PiS i wszystko jasne IV 22.06.15, 16:39
          Różnica pewnie jest taka, że dzieci do Bronka zaciągnięto na siłę, nie pytając ich rodziców o zgodę. Nie wykorzystanie wizerunku słodkich dzieciątek w kampaniach jest naganne, bo robi to marketing polityczny od dziesiątek lat, a ubecki zwyczaj 'pożyczania' sobie dzieci bez pytania rodziców o zgodę, jaki pokazał sztab Komorowskiego.

Akiriusz

przeczytane.org | blog literacki
          www.przeczytane.org/china-mieville-dworzec-perdido/
          • czan-dra Re: PiS i wszystko jasne IV 22.06.15, 16:51
            A dzieci na spotkanie z Tyranozaurem nie zaciągnięto, same pobiegły w podskokach radośnie rżąc i trzęsąc grzywami, skąd masz wiedzę o tym że one jak jeden mąż stawiły się dobrowolnie na spotkanie z dinozaurem?
    • tw_wielgus Re: PiS i wszystko jasne IV 22.06.15, 16:43
      Cytowanie portalu Lisa na poratlu GW jest skrajnie niewłaściwe z uwagi na wykorzystywanie przez T.Lisa wątków antysemickich w atakach na kandydata Dudę.
      I niech już ONI nie nauczają wiernych w temacie hipokryzji bo się rzygać chce.
      • czan-dra Re: PiS i wszystko jasne IV 22.06.15, 16:48
        Kim są ONI? I dlaczego chce Ci się rzygać, czyli hipokryzja w wykonaniu PiSu nie jest hipokryzją, a w wykonaniu Bronka i jego bandy jest, dobrze rozumiem?
        A co mnie obchodzi jakich argumentów używał Lis, wg mnie mógł porównać Dudę do krokodyla, albo i do "Erectusa", mnie to wisi.
        • tw_wielgus Re: PiS i wszystko jasne IV 22.06.15, 17:01
          ONI to funkcyjni T.Lisa A rzygać się chce jak się obserwuje to co dzieje się w pro i anty mediach.
          Wątek zalożyłeś o hipokryzji powołując się na informacje zaczerpnięte od jeszcze większych hipokrytów, którzy przypadkowo udają dziennikarzy. Nie sądzisz, że to z lekka paranoiczne?
          • m.c.hrabia Re: PiS i wszystko jasne IV 22.06.15, 17:04
            Nie sądzisz, że to z lekka paranoiczne?

nic o Grodzkiej i Biedroniu ,to dopiero paranoja,
            • tw_wielgus Re: PiS i wszystko jasne IV 22.06.15, 17:17
              Wynik Twojego intelektualnego wysiłku świadczy o niezwykłym talencie, który można i należy rozwijać. Tak mniej więcej w przeciągu dwóch, no może trzech lat /jeżeli oczywiście będziesz intensywnie pracował/ uda Ci się osiągnąć "magiczną średnią" Dwa zdania w poście.
              • m.c.hrabia Re: PiS i wszystko jasne IV 22.06.15, 18:08
                i znowu nic o Grodzkiej , nie wstrzymuj się szkoda pęcherza.
                • tw_wielgus Re: PiS i wszystko jasne IV 22.06.15, 18:16
                  Twojego mi nie szkoda.
          • czan-dra Re: PiS i wszystko jasne IV 22.06.15, 18:02
            Masz rację, tylko że nie mogę powołać się na żadne źródło, bo katolickie media, hipokryci aż im ze łżełbów paruje, Lisowi hipokryci, Michnikowcy hipokryci, lewica hipokryci, prawica hipokryci, to dopiero jest paranoiczne, zostaje pan Zenek, spec od amelinium spod sklepu, tylko że nie mam pewności, czy on też nie jest hipokrytą?
            • tw_wielgus Re: PiS i wszystko jasne IV 22.06.15, 18:11
              Nie, bo on żre szczaw wyrwany z nasypów, z apetytem. Porzucił sakiewkę z judaszową zapłatą i wyjechał w bory by zaszyć się w głuchej kniei.
              Dlatego prawym jest człowiekiem. Gdyby pozostał pośród tej płowej sitwy pewnie i on by się sku...ł.
      • scoutek Re: PiS i wszystko jasne IV 22.06.15, 18:07

tw_wielgus napisał:
        > wykorzystywanie przez T.Lisa wątków antysemickich w atakach na kandydata Dudę.

to jest kłamstwo wielokrotnie prostowane, ale tobie to zdaje się wszystko jedno?
        czemu się nie dziwię, bo wygodne i pasuje do z góry założonej tezy
        • m.c.hrabia Re: PiS i wszystko jasne IV 22.06.15, 18:10
          to jest kłamstwo wielokrotnie prostowane, ale tobie to zdaje się wszystko jedno?
          czemu się nie dziwię, bo wygodne i pasuje do z góry założonej tezy

a jeszcze jakby udało się wkleić Biedronia albo Grodzką ,to terlik byłby wniebowzięty.
        • tw_wielgus Re: PiS i wszystko jasne IV 22.06.15, 18:14
          Po raz kolejny zapytam: naprawdę?
          A jaki Twoim zdaniem ( bo zakładam że masz WŁASNE zdanie) cel miało wyciągnięcie przed wyborami pochodzenia żony kandydata? Wytłumacz mi bo tkwię po uszy w błędzie pierworodnym będącym etosem założycielskim III RP.
          No słucham Cię uważnie i nie przerywam.
          • scoutek Re: PiS i wszystko jasne IV 22.06.15, 18:25

tw_wielgus napisał:

> A jaki Twoim zdaniem ( bo zakładam że masz WŁASNE zdanie) cel miało wyciągnięci
            > e przed wyborami pochodzenia żony kandydata?

taki sam jak podanie do wiadomości tego, kim są rodzice kandydata i to, czego sam kandydat się wstydzi, czyli przynależność do UW
            • tw_wielgus Re: PiS i wszystko jasne IV 22.06.15, 18:43
              Ach ta Twoja ujmująca naiwność. To takie dziewczęce...
              Ale nie odpowiedziałaś na pytanie, ominełaś odpowiedź. Przynależność partyjna jest cenną informacją i droga polityczna kandydata również. Ale rasa jego żony? No wybacz. Wstyd powiadam Ci, Lisowi powinna się spalić kita.
              Lis to manipulator, to człowiek złej woli. Widząc przewagę sondażową Dudy nad Komorowskim postanowił wykonać rzut na taśmę. Doskanale wiedział, że salon wybaczy mu każdy chwyt aby tylko doprowadzić do reelekcji Komorowskiego.
              Elektorat moherowy jest ze swej natury żydosceptyczny. Lis liczył na to, że w ten sposób odciągnie dużą cześć pisowskiego elektoratu od głosowania na Dudę.
              Przeliczył się, a smród pozostał. Lub może raczej pozostał, bo na Twoim przykładzie widzę na jak podatny gruny trafiają te jego łopatologiczne tłumaczenia.
              • czan-dra Re: PiS i wszystko jasne IV 22.06.15, 18:56
                Przepraszam, że się wtrącam w tak pasjonującą dysputę, ale proszę pokaż mi dziennikarza, który nie ma sympatii i nie kibicuje swojemu faworytowi, bo gotów jestem pomyśleć, że idziesz tropem moherów, im wolno popierać kogo chcą i za pomocą najgorszych łajdactw wyrazić poparcie czy to dla Budynia, czy też innego głupka, ale nie wolno pozostałym tak robić bo to nie przystoi i to jest niegodziwe.
                • scoutek Re: PiS i wszystko jasne IV 22.06.15, 19:05

czan-dra napisał:

właśnie na tym to polega
                  jak dzieci witają Komorowskiego to źle, jak Szydło to świetnie
                  nazwanie prezydenta Kaczyńskiego kartoflem to przemysł nienawiści, a Komorowskiego zdrajcą wyrażeniem opinii
                  itd. itd.

PiS wolno więcej - oczywiście ich zdaniem
                  to oni są lepiej wychowani, lepiej wykształceni, bardziej patriotyczni, bardziej polscy i bardziej chrześcijańscy
              • scoutek Re: PiS i wszystko jasne IV 22.06.15, 19:01

tw_wielgus napisał:

> Elektorat moherowy jest ze swej natury żydosceptyczny

hahahahahahahahaha
                nie rozśmieszaj mnie, bo zajadów dostanę

gdyby Lis np. napisał, że ktoś w rodzinie kandydata urodził się tak np. w 1968 to też by się podniósł hałas, że Lis antysemita

tym razem to ja jestem rozbawiona i to pewnie aż 88, bo twoje, TW, manipulacje, przekręty, traktowanie z góry i zwykłe kłamstwa bawią mnie po prostu
                i to tyle na dziś
                a może i na jutro
          • sclavus Re: PiS i wszystko jasne IV 22.06.15, 18:57
            Szczynukowicz - mówi ci to cóś???
            ... jeśli nie, zapytaj niepokornie-niezależnych... szermowali tym Szczynukowiczem, jak nie przymierzając, Wołodyjowski szabelką...
            Tak patrIDiotycznie!!!
      • sclavus Re: PiS i wszystko jasne IV 22.06.15, 18:51
        Kali!... sie masz!!
        ... wiem, ze nie bijesz murzynków :D:D:D
        (dostarczasz je migiem do kurii??)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka