Dodaj do ulubionych

Akcja Kaji Godek"stop aborcji" moze zmienic wynik

11.09.15, 12:41
październikowych wyborów?

Takie kwiatkimobile.twitter.com/hannalisowa/status/642081372677476352/photo/1
Też?
Obserwuj wątek
    • l_zaraza_l Re: Akcja Kaji Godek"stop aborcji" moze zmienic w 11.09.15, 13:39
      Kaja Gondek to obrzydliwa hipokrytka. Ona ma totalne problemy emocjonalne, właśnie dlatego, że nie potrafi szczerze przyznać, że nie radzi sobie z trudnym macierzyństwem. Często powtarza jaka to jest szczęśliwa mając niepełnosprawne dziecko ale nie ma w tych słowach nigdy radości a w oczach tylko złość. Wystarczy patrzeć na nią gdy przemawia - tempa złość, hektolitry toksycznej żółci i nic więcej. Ma do złości i smutku prawo (chociaż jest wiele osób, które mogłyby jej pomóc, gdyby tylko chciała) ale nie ma prawa karać za swój los innych ludzi.
      • m.c.hrabia Re: Akcja Kaji Godek"stop aborcji" moze zmienic w 11.09.15, 13:46
        ale nie ma prawa karać za swój los innych ludzi.

ona nie chce karać ,ona chce zemsty .
        ją gowin obchodzą płody czy inne embriony , ona chce żeby inni przeżywali to co ona ,
        takie Polskie typowe , niech mu krowa zdechnie.
      • yoma Re: Akcja Kaji Godek"stop aborcji" moze zmienic w 11.09.15, 13:50
        W sensie "urodziłam kalekę, to niech i inne rodzą"?
        • l_zaraza_l Re: Akcja Kaji Godek"stop aborcji" moze zmienic w 11.09.15, 13:52
          yoma napisała:

> W sensie "urodziłam kalekę, to niech i inne rodzą"?

Tak. Cierpię niech cierpią inni. Najlepiej, gdyby cierpieli bardziej.
          • yoma Re: Akcja Kaji Godek"stop aborcji" moze zmienic w 11.09.15, 13:55
            A to nie lubimy tej pani.

Uwalili już ten projekt?
            • l_zaraza_l Re: Akcja Kaji Godek"stop aborcji" moze zmienic w 11.09.15, 15:42
              Uwalili ale co z tego jak polskie kobiety ciągle muszą żyć w niepewności czy następnym razem się uda.
              W kato-polsce kobieta nie ma odpowiedniej edukacji, dostępu do antykoncepcji, nawet nie może mieć pewności, że lekarz poda jej prawdziwe wyniki badań prenatalnych, o ile będzie możliwość zrobienia takowych.
      • 1zzarda Re: Akcja Kaji Godek"stop aborcji" moze zmienic w 11.09.15, 14:02
        Nie oceniam tej pani...
        • l_zaraza_l Re: Akcja Kaji Godek"stop aborcji" moze z 11.09.15, 15:45
          1zzarda napisał:

> Nie oceniam tej pani...

Tu nie chodzi o ocenianie bo nie rozmawiamy o tym czy ta pani jest ładna czy brzydka. Chodzi o ukazanie przyczyn pewnych zachowań, motywacji jednostki, których skutek odczują wszystkie kobiety. Pani Kaja Gondek nie jest jedyną osobą w takim położeniu ale na jej i nasze nieszczęście znalazła się w środowisku, które wykorzystuje ją zamiast jej rzeczywiście pomóc.
      • kolter Re: Akcja Kaji Godek"stop aborcji" moze zmienic w 12.09.15, 07:47
        l_zaraza_l napisała:

>Ma do złości i smutku prawo (chociaż jest wiele osób, które mogłyby jej pomóc, gdyby tylko chciała) ale nie ma prawa karać za swój los innych ludzi.

ta wariatka z Kalkuty Terenia ,mawiała ze jedyne co możemy dać bozi to nasze cierpienie , jak widać Kaja to pilny uczeń tej wariatki......
    • el.commendante Sami widzicie że niema innego wyboru jak lewica. 11.09.15, 13:55
      Trzeba być niespełna rozumu by głosować na platformerskie niemoty robiące z Polski zacofany grajdoł trzeciego świata z gospodarką opartą na pół-niewolniczej sile roboczej, albo na fanatycznych poyebów z PiSu.
      • 1zzarda Re: Sami widzicie że niema innego wyboru jak lewi 11.09.15, 14:03
        Zagłosowałbym na Merkel..
      • indris Z tym zastrzeżeniem... 11.09.15, 20:59
        ...że Leszek Miller, to nie żadna lewica, a zwyczajna świnia, amerykański pachołek i najbardziej obrzydliwy polityk polski. To on jest współodpowiedzialny za przestępczy udział Polski w agresji na Irak.
    • pkt4a co to za imię "Kaja" ? 11.09.15, 14:35
      "Kaja" ? jakiś infantylny skrót czy co ?

--
      cyt.
      "Kiedyś dotarła do mnie informacja, że zanik tzw. „powołań kapłańskich" w Zachodniej Europie wystąpił na skutek uświadomienia młodym mężczyznom, że brak pociągu seksualnego do dziewczynek to żadne „powołanie kapłańskie" czy „dar od Boga" ale najzwyklejszy i naturalny homoseksualizm, który należy przeżyć na swój sposób. Gwoździem do trumny „powołań" w Europie stało się więc przyznanie praw gejom do legalizacji swoich związków w jej poszczególnych krajach. W efekcie młody gej nie musi na Zachodzie już kryć się po klasztorach ze swoją homoseksualnością, tylko po prostu tworzy legalny związek gejowski z drugim facetem w majestacie prawa cywilnego.
      Stąd w Polsce, która dostarcza najwięcej materiału na „księży" i „zakonników" wprowadzenie powszechnego uświadamiania seksualnego w szkołach i przepędzenie „katechetów" z polskich szkół w efekcie pozbawiłoby Watykan dopływu świeżej polskiej krwi. Dlatego Watykan broni się przed tym i robi wszystko, aby nie dopuścić do powszechnego uświadamiania seksualnego polskiej młodzieży."
      • yoma Re: co to za imię "Kaja" ? 11.09.15, 14:41
        W porządku, jest takie. Gdzie ty Kajus, tam ja Kaja etc. :)
      • erka-4 kuń by się uśmiał 11.09.15, 16:24
        pkt4a napisał:

Dlatego Watykan broni się przed tym i robi wszystko aby nie dopuścić do powszechnego uświadamiania seksualnego polskiej młodzieży

- coś takiego to tylko jakiś przygłup był w stanie napisać.
        Młodzież zawsze mądrzejsza była od niemłodzieży,a co dopiero dzisiaj przy internecie ogólnodostępnym.
      • indris Re: co to za imię "Kaja" ? 11.09.15, 21:37
        W starożytnym Rzymie była sentencja wypowiadana przy ślubie, której polskim przekładem jest:
        "gdzie ty Kajus tam i ja Kaja"

Miało ono symbolizować wierność małżonków.
    • pogromca_bzdury oby 11.09.15, 15:53
      Może w końcu przyjdzie otrzeźwienie.
      • m.c.hrabia Re: oby 11.09.15, 15:56
        Może w końcu przyjdzie otrzeźwienie.

widziałeś "trzeźwego" fanatyka ?
        • pogromca_bzdury Re: oby 11.09.15, 16:19
          Przecież mowa nie o fanatykach, tylko tych którzy bezmyślnie chcą na nich zagłosować.
          • 1zzarda Re: oby 11.09.15, 16:29
            Cz?ść głosuje bo sądząsądzą, że będą na wcześniejszych emeryturach, bo sądzą, że Pis da...
            • pogromca_bzdury Re: oby 11.09.15, 17:04
              Może nawet większa część spośród nich. Dlatego tak ważne jest otrzeźwienie.
              • 1zzarda Re: oby 11.09.15, 17:08
                Myśle, że teraz to nie jest możliwe, będzie za 2-3 lata...
    • erka-4 Re: Akcja Kaji Godek"stop aborcji" moze zmienic w 11.09.15, 16:12
      To robią lekarze,którzy mają ratować ludzkie życie.
      No cóż,lekarz to tylko człowiek,a człowiek piekielnie pieniądze kocha.
      Do czasu.
      Mam sąsiada w bloku,jest emerytem,był kiedyś ginekologiem,za komuny a potem także,nieźle mu się wiodło,wiadomo,ginekologiem był,a jakże.
      Z zatem,normalka,musiało mu być dobrze.
      Do czasu.
      Teraz jest jedną nogą w grobie,ale na razie jeszcze żyje,jednakże co to za życie,ma raka złośliwego i cierpi męki straszliwe.
      Niedawno go odwiedziłem,straszne jak rak może człowieka zmienić,powiedział mi,że modli się kilka razy dziennie i prosi Boga o wybaczenie za jego mordercze czyny.
      • m.c.hrabia Re: Akcja Kaji Godek"stop aborcji" moze zmienic w 11.09.15, 16:17
        nie trudno zweryfikować twoje kradzieże cudzych tekstów ,
        ale jak sam coś spłodzisz to już ni ..ja , nie da się zweryfikować ,bełkot ,bełkot, bełkot.
        • erka-4 no cóż,panie hrabio... 11.09.15, 16:36
          ...ja jestem prostym człowiekiem i mówię prostym językiem.
          Ale chyba to żeś zrozumiał,że lekarz ma leczyć a nie uśmiercać człowieka.
          Bo Bóg mu w końcu wystawi stosowny rachunek,jeśli nie przed to po śmierci napewno.
    • wagonetka ta pani musi bardzo nie lubić innych ludzi 11.09.15, 16:17
      i choć bardzo chcę, nie potrafię jej współczuć - tak jak ona nie potrafi współczuć innym kobietom
      • m.c.hrabia Re: ta pani musi bardzo nie lubić innych ludzi 11.09.15, 16:19
        zawiść, przerodzona w patologiczną nienawiść, zabić wszystkich którzy mają ciut lepiej.
        • 1zzarda Re: ta pani musi bardzo nie lubić innych ludzi 12.09.15, 09:51
          Możesz mieć rację....
      • snajper55 Ale kocha zarodki /nt 11.09.15, 22:00

• az43 potrzebna nowa akcja 12.09.15, 08:55
      STOP TOTALITARNEJ GŁUPOCIE PARAFIALNEJ!
      • lunatic60 Re: potrzebna nowa akcja 12.09.15, 11:17
        Godek Elbanowscy czy Terlikowski muszą bardzo nie lubić ludzi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka