Dodaj do ulubionych

Apel Kingi Dunin do Ewy Kopacz

27.09.15, 13:15
Kinga Dunin w „Krytyce Politycznej” apeluje do polskich kobiet, aby wychodziły za mąż za arabskich uchodźców, twierdząc, że „nie ma lepszego sposobu na asymilację niż małżeństwo”. Tak sobie myślę, że w rzeczywistości jest to ukryty apel do ukochanej pani premier Ewy Kopacz, która zdaje się jest samotna i bardzo pragnie „księcia z Orientu”.
Obserwuj wątek
    • szwampuch58 Re: "Tak sobie myślę" 27.09.15, 13:35
      Myślisz kartofel ze Martunia ma szanse na nowego?
      • taniarada Re: "Tak sobie myślę" 27.09.15, 13:49
        Ogólnie to wszyscy członkowie i wyborcy Platformy Nieobywatelskiej mogli by się asymilować z Arabami.Np. taki poseł Niesiołowski .
        • adamszem Niesiołowski? 27.09.15, 18:48
          Nie wiem czy zdąży. Został mu już tylko miesiąc. Potem będzie już nikim. A poza tym musiał by mieć cały harem, bo która (nawet Arabka) mogła by z nim wytrzymać dłużej niż jedno popołudnie?
          • x2468 Re: Niesiołowski? 30.09.15, 22:30
            Zawsze będzie profesorem którego nazwisko zostało na zawsze uwiecznione w annałach historii nauki.
            • adamszem Re: Niesiołowski? 11.10.15, 20:42
              Niewątpliwie największe poważanie ma wśród karaluchów i innego robactwa.
            • 141288bs Re: Niesiołowski? 05.11.15, 09:02
              x2468 napisał:

> Zawsze będzie profesorem którego nazwisko zostało na zawsze uwiecznione w annał
              > ach historii nauki.
              > za wynalazek szczawiowj na mirabelkach
        • rozbawiony77 Re: "Tak sobie myślę" 28.09.15, 17:12
          Niesiołowskiemu przydzielimy od razu 72 Arabów. Zakwefionych i w dojrzałym wieku. Jednego zajeździ swojom entomologicznom erudycjom jak nic, a w kupie jakoś dadzą sobie może z nim radę?:)))
          • adamszem Re: "Tak sobie myślę" 30.09.15, 22:16
            Gdyby tak oddać posła Nisiołowskiego do damskiego arabskiego haremu.
    • teodor_jeske_choinski_1 Re: Apel Kingi Dunin do Ewy Kopacz 27.09.15, 13:55
      A Kinga Dunin(żydówka) ma już męża Araba?
      • adamszem W haremie 15.10.15, 23:47
        W haremie u któregoś z pewnością jest. Gdzieś przecież musiała zdobyć to doświadczenie, o którym pisze tak pozytywnie i zachęca nawet premierkę. Skądś to się bierze.
    • lumpior No to Pawłowicz,Sadurska,Wróbel? 27.09.15, 14:19
      Mają szanse.Ale czy ktoś ich zechce?
    • zoil44elwer Re: Apel Kingi Dunin do Ewy Kopacz 27.09.15, 14:24
      Ona to by chciała księcia z Orientu ale czy On chciałby podstarzałą 1wódkę o "takiej" aparycji.
    • wohatek Re: Apel Kingi Dunin do Ewy Kopacz 27.09.15, 14:28
      K.D: Spróbujcie znaleźć w Polsce jakąś żonę kogoś z krajów arabskich chodzącą w burce. Nie ma i nie będzie.

Burka nie zakrywa oczu i w takiej Francji niestety często są to oczy niebieskie.
      • adamszem Re: Apel Kingi Dunin do Ewy Kopacz 04.10.15, 02:20
        Też nie widziałem żadnej. Ale to właśnie Kinga Rusin postanowiła zmienić i stąd jej apel do premier Kopacz.
        • sclavus Re: Apel Kingi Dunin do Ewy Kopacz 04.10.15, 11:27
          ... zdecyduj się: Kinga Dunin, Kinga Rusin... a może Kinga Duda????
      • sclavus Re: Apel Kingi Dunin do Ewy Kopacz 04.10.15, 11:26
        We Francji, burki są zakazane!! :D:D:D
        ... nie masz, jak se tak, z głupia frant, penderolnąć...
    • 141288bs Re: Apel Kingi Dunin do Ewy Kopacz 27.09.15, 14:30
      Myslisz,ze jakis arabus by polecial na taka ohyde? - przeciez to jest tak okropne,ze nawet do sprzatania arabusy jej nie wezma.
      • adamszem Słusznie 28.09.15, 00:16
        Słusznie prawisz. Ona nawet chodzić prosto nie potrafi (zob. dywan w Berlinie i podtrzymującą ją Angelę).
        • porannakawa01 Re: Słusznie 28.09.15, 00:35
          adamszem 28.09.15, 00:16
          Słusznie prawisz. Ona nawet chodzić prosto nie potrafi (zob. dywan w Berlinie i podtrzymującą ją Angelę).
          Wyszła jednak z tego z życiem.
          Kaczyńskiemu się nie udało.
          Czy coś mu się udało oprócz samobójczego lotu?
          • adamszem Już niedługo 28.09.15, 07:19
            Już niedługo i do twojej głupiutkiej łepetynki dotrze prawda o tym morderstwie. Co prawda głównego mordercy ręka sprawiedliwości za życia nie sięgnie, ale naszych dzielnych pomagierów być może tak.
      • zoil44elwer Re: Apel Kingi Dunin do Ewy Kopacz 28.09.15, 04:12
        141288bs napisał:

> Myslisz,ze jakis arabus by polecial na taka ohyde? - przeciez to jest tak okrop
        > ne,ze nawet do sprzatania arabusy jej nie wezma.
        Ale jest ładniejsza niż córka zamężna z Ukraińcem.
        • adamszem Re: Apel Kingi Dunin do Ewy Kopacz 10.10.15, 23:46
          Czy to ten Ukrainiec, którego Bul-Komorowski w ostatnich sekundach swojego panowania uczynił Polakiem? Ten rekord powinien obowiązkowo znaleźć się w Księdze Guinnessa.
    • katrina1945 fakt na podstawie Faktu 28.09.15, 07:55
      - choć mówiąc szczerze Faktom wierzę:

– Gdy obowiązki zawodowe zmuszały mnie do odwiedzenia stolicy, nocowałem u Kingi Dunin. Bardzo zbliżyliśmy się do siebie. Moje uwielbienie i fascynacja kwitły w najlepsze. Za trzecim czy czwartym razem zaproponowała mi, żebym spał z nią w jej „małżeńskim” łóżku. „Będzie ci wygodniej, niż na tym wąskim łóżku w pokoju gościnnym”. Niezbyt mi się ten pomysł spodobał, ale bałem się, że jeśli odmówię, straci mną zainteresowanie, nie będę mógł jej lepiej poznać, być przy niej. Poza tym przekonywała mnie, że to absolutnie naturalne i poniekąd oczywiste zachowanie. Niestety spanie z czasem przestało być tylko spaniem, lecz łączyło się z dotykaniem, a potem z regularnym molestowaniem seksualnym.

Czy Arab takie molestowanie by wytrzymał ?
      www.fakt.pl/wydarzenia/kinga-dunin-oskarzona-przez-ignacego-karpowicza,artykuly,492347.html
      • tw_wielgus Re: fakt na podstawie Faktu 28.09.15, 17:31
        Nawet dla Karpowicza była za mało męska:
        www.fakt.pl/gwiazdy/ignacy-karpowicz-rzucil-kinge-dunin-dla-mezczyzny,artykuly,492941.html
    • maszmi Re: Apel Kingi Dunin do Ewy Kopacz 28.09.15, 11:26
      dla prezesa też będzie niejeden młody, sprawny chłopak , to już prezes nie będzie taki samotny - we dwoje zawsze raźniej
      • zoil44elwer Re: Apel Kingi Dunin do Ewy Kopacz 01.10.15, 06:05
        maszmi napisała:

> dla prezesa też będzie niejeden młody, sprawny chłopak , to już prezes nie będz
        > ie taki samotny - we dwoje zawsze raźniej
        Oba we dwóch a nie we dwoje.
    • rozbawiony77 Re: Apel Kingi Dunin do Ewy Kopacz 28.09.15, 17:04
      Matko! Przeca kopatsch pierwsze co zrobi, to biednemu uchodźcy Kotleta obwącha. I co wtedy? Będziem imigrantowi płacić megaodszkodowanie za męki psychiczne ?!:)))))
    • platfusy.ida.do.paki Dlaczego zawodnicy sumo golą nogi? 28.09.15, 17:20
      Żeby nikt ich nie mylił z feministkami.
    • tw_wielgus Re: Apel Kingi Dunin do Ewy Kopacz 28.09.15, 17:27
      My obywatele RP z wdzięczności
      polecamy Kindze Dunin małżeństwo z islamską kobietą.
      • adamszem Re: Apel Kingi Dunin do Ewy Kopacz 29.09.15, 05:35
        Też się pod tym apelem do Kingi Rusin podpisuję. Chyba jej o to chodzi, a nie wypadało tego wprost powiedzieć.
    • x2468 Re: Apel Kingi Dunin do Ewy Kopacz 30.09.15, 22:27
      Nie żartuj, ty naprawdę myślisz że myślisz?
    • prawdawaszaboli Niech feministki otworzą swe łona dla mahometan... 01.10.15, 08:26
      adamszem napisał:

> Kinga Dunin w „Krytyce Politycznej” apeluje do polskich kobiet, aby
      > wychodziły za mąż za arabskich uchodźców, twierdząc, że „nie ma lepszego
      > sposobu na asymilację niż małżeństwo”.

Niedawno szefowa polskich feministek powiedziała , że "kobieta wyzwolona" otwiera szeroko ramiona dla "uchodźców"... :))
      • erka-4 nawet obcięcie nosa można przeżyć,ale czy... 04.10.15, 08:34
        ...rządy teściowej większość POlek byłaby w stanie zdzierżyć ???
        Wątpię,zwłaszcza te feministki z natury swej piekielnie niezależne.

cytat:

Teściowa rządzi

Kiedy po raz pierwszy przyjrzałam się układom panującym w rodzinie mojego męża, rzuciło mi się w oczy to, że najważniejszą osobą w rodzinie jest jego mama. To ona decyduje o większości spraw takich jak podział domowych obowiązków, zakupy, budowa domu, uroczystości rodzinne itp. Ona także zarządza finansami. Nie ma mowy, żeby któryś z dorosłych już synów podniósł na nią głos lub zrobił coś wbrew jej woli. A jeśli któryś czasem coś przeskrobie, może dostać od mamy po głowie (dosłownie!). Teść zwykle pozostaje w cieniu. Jest na emeryturze, więc z niej korzysta. Owszem, pomaga w pracach domowych, a gdy jakiś sprzęt się zepsuje, zawsze umie go naprawić. Ale to teściową cała rodzina nazywa „szefem”.
        Islam, bardziej chyba niż inne religie, stawia matkę na piedestale. Często przytacza się dialog, który prorok Mahomet odbył z pewnym człowiekiem. – Powiedz mi, Wysłanniku Boga, kto jest dla mnie najbliższym człowiekiem? – zapytał. – Twoja matka. – odpowiedział prorok. – A po niej? –Twoja matka. – A po niej? – Twój ojciec – powiedział w końcu Mahomet…
        O tym, jak wielką estymą cieszy się matka wśród muzułmanów, świadczy także to, że często przysięgają „na głowę matki”. Takiej przysięgi pod żadnym pozorem nie można złamać. Co ciekawe, najbardziej ordynarnym przekleństwem i zarazem bluźnierstwem w świecie arabskim jest ‘zabour omok”, czyli „p…da matki”.

zwierciadlo.pl/psychologia/relacje-spoleczne/odczarowanie-islamu-byc-zona-muzulmanina
    • wiosnaludzikow Dunin apeluje więc o .... 04.10.15, 05:38
      ...inny dobór reproduktorów ?
      Ktro jej tak wielką krzywdę w dzieciństwie wyrządził , tak ustawiając jej wartości.
    • mariner4 Może ten apel bierze się z 04.10.15, 08:17
      "Ali nie bać się jeleni"?
      Ktoś to pamięta?
      M.
    • baabeczka Re: Apel Kingi Dunin do Ewy Kopacz 04.10.15, 11:51
      Ty juz lepiej nie mysl adaamszemie, myslenie ci szkodzi...
      • adamszem Myślę, więc jestem 04.10.15, 23:00
        Myślę sobie, że te przemyślenia Kingi Rusin wynikają po części z jej doświadczenia małżeństwa z Tomaszem Lisem. Może rzeczywiście lepiej by jej było w haremie jakiegoś Araba. Stąd ta jej tęsknota, tym bardziej że tworzy się do tego okazja na miejscu.
    • psiogon Re: Apel Kingi Dunin do Ewy Kopacz 05.10.15, 10:26
      adamszem napisał:

> Kinga Dunin w „Krytyce Politycznej” apeluje do polskich kobiet, aby
      > wychodziły za mąż za arabskich uchodźców, twierdząc, że „nie ma lepszego
      > sposobu na asymilację niż małżeństwo”. Tak sobie myślę, że w rzeczywisto
      > ści jest to ukryty apel do ukochanej pani premier Ewy Kopacz, która zdaje się j
      > est samotna i bardzo pragnie „księcia z Orientu”.
      Pani premier już w swoim orędziu potwierdziła mysli autora www.youtube.com/watch?v=V9jwz8uvcNU (0,41 sek). :))
      • adamszem To Orędzie oddaje w pełni poglądy Kopaczki 05.11.15, 04:21
        Znam to orędzie. W pełni zgadzam się z psiogon.
    • w_v_w Re: Apel Kingi Dunin do Ewy Kopacz 05.11.15, 07:49
      Muslim musialby byc slepy i gluchy, moze Efka mialaby szanse :D:D:D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka