anula36 16.05.04, 16:24 Dzewczyny lubicie nowalijki? ja uwielbiam, mimo,ze wiem,ze to chemia, pedzone itp, rzucilam sie na salate, ogorki, rzodkiewki jak wyglodnialy krolik:)dzis na obiad bedzie salatka grecka( dodaje salate) i kurczak z grilla:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soffica Re: Nowalijki 16.05.04, 16:40 Uwielbiam!!!!! Rzodkieweczka, sałatka, szczypiorek - mniam! Niestety po ostatniej wizycie u endokrynologa dostałam zalecenie jak największego ograniczenia warzyw które bardzo lubię: kapusty, rzodkiewki, brukselki, kalarepy i szpinaku :(, najlepiej byłoby gdybym w ogóle ich nie jadła :(. Wczoraj zjadłam młodą kapustę :( Odpowiedz Link
gosiasta Re: Nowalijki 19.05.04, 07:41 tak zielon=pycha. Od tygodnia zdaje się (czyli od zakończenia wątku o diecie makrobiotycznej )staram się byc wegetarianką (tzn żrę jajka i nabial i jakoś nie planuję z nich zrezygnować)i zauważyłam ze mi sie smak zmienił - jak do tej pory nie lubiłam sra to teraz sie nim zajadam, podobnie z salatą - tylko czekolady zrezygować ciężko... :( Odpowiedz Link
smok-kati Re: Nowalijki 21.05.04, 08:09 dzięki nowalijkom możemy się z mężem trochę poodchudzać hihi:)) codziennie kanapki z zieleniną to znacznie mniej kalorii, wprowadziliśmy do tego zasadę ostatniego posiłku w okolicach 19.00 i mam wrażenie że chyba chudnę :)) ale najważniejsze że po diecie przytyłam tylko kilogram i waga stanęła :)) czyli schudłam 3 kg niewiele ale zawsze coś no i to może być pierwszy krok. Poza tym mam dietę od kolegi, chudnie się bardzo wolno bo około 1,5 na miesiąc albo i mniej, jest prosta jeśli chcecie to ją podam. :)) i porozmawiamy nad tą dietą :)) Odpowiedz Link
gosiasta Re: Nowalijki 21.05.04, 08:25 super!! podaj tą dietę bo już mi się inwencja kończy - odkąd zaczęłam żreć wegetariańskie żarcie jem w kółko to samo Odpowiedz Link