Dodaj do ulubionych

SKOK na BFG

23.06.16, 14:40
PiS planuje obniżenie składki na BFG w stosunku do SKOK,a senator Bierecki zaciera tłuste łapki.Komentarz chyba zbędny.Jeszcze kilka SKOKów zostało.
wyborcza.biz/biznes/1,147872,20053438,knf-zawiesza-skok-arka-i-wystepuje-o-ogloszenie-jej-upadlosci.html#TRrelSST
wyborcza.biz/biznes/1,147872,20176625,sad-oglosil-upadlosci-skok-kujawiak-i-skok-jowisz.html#TRrelSST
Obserwuj wątek
    • ukos Objęcie SKOKów gwarancjami BFG było głupotą 23.06.16, 16:59
      PiSiory same powinny się zajmować swoimi upadłościami, byłoby trochę więcej zainteresowanych przepędzeniem tego towarzycha. To chyba najgłupszy pomysł Platformy - zwalić koszty PiSich przekrętów na klientów banków.
    • ukos Potrzebna ustawa o wyjęciu SKOK-ów spod BFG 23.06.16, 17:01
      Może społeczny projekt?
    • erka-4 PO co mi te twoje linki... 23.06.16, 17:35
      ...skoro nic nie mogę POczytać,bo skończył mi siem limit.

cytat:
      Komisja Nadzoru Finansowego (KNF) zawiesiła działalność Spółdzielczej Kasy Oszczędnościowo-Kredytowej "Arka" (SKOK Arka) w Dąbrowie Górniczej oraz wystąpiła do sądu o ogłoszenie jej upadłości.
      Jak informuje Komisja, od 28 sierpnia 2015 r. SKOK Arka był pod nadzorem komisarycznym. Kasa już wtedy miała problemy finansowe. Jak duże, sprawdził biegły rewident...

Wyczerpałeś już limit bezpłatnych artykułów w tym miesiącu

...cholera,tragedia i co ja biedny teraz do końca miesiąca sobie POczytam ?
      I jak tu prowadzić dyskusję,dostępu do prasy nie mam,SMSów z instrukcją POstępowania też nikt mi nie przysłał,PO prostu koniec Świata się zrobił w tym Kraju nad Odrą i Wisłą.

• taniarada Re: Uwaga proszę o pomoc 23.06.16, 18:02
      Gdzie jest ten złodziej co ukradł mi fundusze z OFE.A moją babcię wprowadził do piramidy finansowej Amber Gold .Pomóżcie mi go znaleźć ?
      • alistair-p Rozum masz po babci? 23.06.16, 18:39
        Jesteś jak widać dziedzicznie obciążony kretynizmem.
      • buldog2 Re: Uwaga proszę o pomoc 23.06.16, 18:40
        Skarbie,

Odzyskane media usilnie reklamowały AMBER GOLD:

www.rp.pl/artykul/666148,714074-Zloto-pobilo-kolejny-rekord--Lokaty-Amber-Gold-coraz-bardziej-atrakcyjne-.html

--
        Sztandar PiS dumnie powiewa - xyz_xyz1.
      • buldog2 Re: Uwaga proszę o pomoc 23.06.16, 18:43
        Róbcie nagonkę dalej
        A każdy inteligentny i tak będzie zakładał lokaty w Skok Wołomin. Bo to najlepsza oferta na rynku.

--
        Sztandar PiS dumnie powiewa - xyz_xyz1.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka