Dodaj do ulubionych

Bolek, Bolek, Bolek, Bolek...

• lech1966 Re: Bolek, Bolek, Bolek, Bolek... 29.08.16, 23:13
      Człowiek "bez" honoru...
      • belphegor-pisu Re: Bolek, Bolek, Bolek, Bolek... 30.08.16, 11:24
        Za to ty masz honor jako właściciel Nikona F4S.
      • volupte Re: Bolek, Bolek, Bolek, Bolek... 03.09.16, 16:34
        Dlaczego? Bo nie zamknał paszczy tycm krzykaczom?
    • teen69 Re: Bolek, Bolek, Bolek, Bolek... 29.08.16, 23:18
      bolek poszedł na pogrzeb bandytow, którzy na szczęście nie zmordowali jego rodziców. Bo nie byłoby Bolka. Na szczęście bandziory mordowały nie w Lipnie a na Kociewiu i Kaszubach. Tak mu ... itd.
      Bolek to pojeb a teraz wyszlo, ze głupek. Co sam udowodnił. Czy jego zstępni to też pojeby?
    • piq a ja chętnie dałbym synowi na imię Bolesław... 30.08.16, 00:58
      ...na cześć Pana Prezydenta Lecha Wałęsy. Nie mogę dać Lech, bo to imię obrzydliwego kurdupla, który rozbijał samoloty z osiemdziesięcioma kilkoma osobami na pokładzie (reszta, około 20, i on sam, to PiSowcy, więc nie byli niewinni) przy współudziale generała-alkoholika, którego wcześniej sam uchronił przed pudłem należnym mu za katastrofę w Mirosławcu.
      • lech1966 Re: a ja chętnie dałbym synowi na imię Bolesław.. 30.08.16, 01:07
        piq napisał:

> ...na cześć Pana Prezydenta Lecha Wałęsy. Nie mogę dać Lech, bo to imię obrzydl
        > iwego kurdupla, który rozbijał samoloty z osiemdziesięcioma kilkoma osobami na
        > pokładzie (reszta, około 20, i on sam, to PiSowcy, więc nie byli niewinni) przy
        > współudziale generała-alkoholika, którego wcześniej sam uchronił przed pudłem
        > należnym mu za katastrofę w Mirosławcu.

Fajnie piszesz,,,ale nie dawaj mu Bolesław bo nikt się nie zorientuje na czyją cześć...daj mu Bolek...wtedy każdy który poczyta w internecie o najsławniejszym Bolku w RP będzie wiedział o kogo chodzi...
    • czekam.na.lewice Re: Bolek, Bolek, Bolek, Bolek... 30.08.16, 05:47
      Jak żyję, nie widziałem nigdy kogokolwiek tak niewłaściwie ubranego, na taką uroczystość.
      • x2468 Re: Bolek, Bolek, Bolek, Bolek... 30.08.16, 06:37
        To znaczy że g..widziałeś.
        • czekam.na.lewice Re: Bolek, Bolek, Bolek, Bolek... 30.08.16, 06:41
          x2468 napisał:

> To znaczy że g..widziałeś.
          Dużo widziałem w swoim życiu. Takich uroczystości zaliczyłem, z uwagi na mój wiek, z setkę.
          To Ty nie masz nic na obronę tego chamstwa i po prostu tylko naplułeś.
          • x2468 Re: Bolek, Bolek, Bolek, Bolek... 30.08.16, 08:33
            Chamstwa? Nie bronie tych wystrojonych na czarno bezmyślnych kaczkodanów którzy z uroczystości kościelnej zrobili wiec polityczny.
            • czekam.na.lewice Re: Bolek, Bolek, Bolek, Bolek... 30.08.16, 20:11
              x2468 napisał:

> Nie bronie tych wystrojonych na czarno bezmyślnych kaczkodanów którzy
              > z uroczystości kościelnej zrobili wiec polityczny.
              To inny temat niż chamstwo Wałęsy, o którym pisałem.
      • erka-4 nie tylko Bolek... 30.08.16, 06:44
        czekam.na.lewice napisał:

> Jak żyję, nie widziałem nigdy kogokolwiek tak niewłaściwie ubranego, na taką ur
        > oczystość -
        i to z pogrzebem związaną.

...lecz dodatkowo prowokator,zatem usłyszał to czego pragnął.

No cóż,żałosny z niego zrobił się człowiek.
        Komunistycznego zbrodniarza,Wojtka,żegnał z pełnym honorem,w garniturze i POd krawatką.
        • ayran Re: nie tylko Bolek... 30.08.16, 08:25
          Wałęsy na pogrzebie Jaruzelskiego nie było. Był na mszy w Katedrze Polowe - mszy za dusze człowieka, który tuz przed śmiercią podobno się nawrócił wyspowiadał i przyjął eucharystię. Czy Bóg mu wybaczy - nie wiadomo, tak samo jak nie wiadomo, czy wybaczy tobie. Obstawiam, że macie podobne szanse.
          • erka-4 nie o Mszę chodzi... 30.08.16, 10:43
            ...bo do Mszy prawo ma nawet największy zbrodniarz.

ayran napisał:

> Wałęsy na pogrzebie Jaruzelskiego nie było. Był na mszy w Katedrze Polowe - msz
            > y za dusze człowieka, który tuz przed śmiercią podobno się nawrócił wyspowiadał
            > i przyjął eucharystię. Czy Bóg mu wybaczy - nie wiadomo, tak samo jak nie wiad
            > omo, czy wybaczy tobie. Obstawiam, że macie podobne szanse.>

...a o to,że wówczas wiedział jak się zachować z honorem "godnym" zbrodniarza,a tu gdzie honor winien oddać polskim bohaterom w sposób stosowny i właściwy na tą okoliczność to demonstracyjnie byłby być może zdolny nawet przyjść w krótkich spodenkach.
            Całe szczęście,że choć koszulkę założył.

No cóż,jak cię widzą tak cię piszą,stare lecz prawdziwe stwierdzenie,czyżby uważał,że pan Prezydent Duda tylko do niego miał przemówić ?
            Prezydent mówił do Polaków,a skoro on sam się z ich grona wyklucza i Prezydenta nie chce słuchać to może sobie wychodzić.
            Sam sobie wystawia stosowne świadectwo.
            Na Mszę sobie być może zasłużył,wszak Matkę Boską w klapie demonstracyjnie nosił,a czy w sercu ??? to jedynie Ona wie dokładnie.
            No to Mszę sobie zaklepał,ale nie wdrapie się na pomnik,no chyba,że mu go wystawi Kwaśniewski,jednakże ja nigdy nie pójdę na jego odsłonięcie,bo padłbym trupem.

p.s.
            Msza owa odbyła się na okoliczność śmierci polskiego zbrodniarza,który na imię miał Wojciech o nazwisku Jaruzelski i była ściśle związana z jego pogrzebem.
            • ayran Re: nie o Mszę chodzi... 30.08.16, 11:44
              Jeśli grzechem Wałęsy ma być to, że na mszy za duszę zmarłego byłego prezydenta (poprzednika na urzędzie) pojawił się w garniturze i z krawatem; a na symboliczny pogrzeb dwojga bohaterów (tzn. bohaterki i osoby, której bohaterstwa nie chcę kwestionować, ale jest ono z niższej półki niż w przypadku "Inki") pojawił się w odzieniu nieco "casualowym"; to czymże jest grzesznik Wałęsa w porównaniu z tobą, prymitywnym internetowym złodziejaszkiem i równie prymitywnym oszczercą, który nie pojawił się na drugim z pogrzebów i w ogóle nie wiadomo, w jakim nosił się stroju w trakcie jego trwania. (prawdopodobnie były to kalesony brązowe z tyłu, natomiast żółte z przodu)
              • erka-4 taki grzech jest do ... 30.08.16, 17:37
                ayran napisał:

> Jeśli grzechem Wałęsy ma być to, że na mszy za duszę zmarłego byłego prezydenta (poprzednika na urzędzie) pojawił się w garniturze i z krawatem;

...zniesienia,inne ma których mu nigdy nie zapomnę.
                Wędkę mi dał i staw,no ale cóż,skoro złodziei postawił nad stawem,którzy w mig rybki moje wykradli,mnie kij,jak ten róg złoty,został w ręku jedynie.
                Zmianę mi przeprowadził pewnej Nocy i czerwonym pająkom zacerował pajeczynę POszarpaną.
                A teraz chodzi a nawet pisze i myśli,że ze mnie zrobi ponownie durnia.
                Oj Lechu,dziś już ci się nie uda drugi raz taka sztuka.
                To wszystko i bolek cię pogrążył,a dziś pozostało ci jedynie z placu uciekać chyłkiem pod BORowika parasolem.
                Bolka jeszcze znieść można,błędy młodości,kto ich nie robił,niech pierwszy rzuci kamieniem.
                Ale te twoje późniejsze oraz dzisiejsze numery są nie do zniesienia,wojny domowej ci się zachciewa,to jednak chyba objaw starczej demencji.
                • m.c.hrabia Re: taki grzech jest do ... 30.08.16, 17:46
                  nie tylko kalesony z tyłu brązowe a z przodu żółte , ale i mózg brązowy,żółty był po urodzeniu.
                  • erka-4 myślałem mocium c.hrabio... 30.08.16, 17:54
                    m.c.hrabia napisał:

nie tylko kalesony z tyłu brązowe a z przodu żółte , ale i mózg brązowy,żółty był po urodzeniu.

...że stać cię na więcej,ale żeś się nie POpisał.
                    A dla ścisłości kalesonów nie używam jedynie gacie noszę,wszak jestem chłopem polskim.
                    I nawet są pachnące,nie wierzysz ?
                    POwąchaj.

• m.c.hrabia Re: myślałem mocium c.hrabio... 30.08.16, 18:08
                      cóż , wysiłek jak na chłopa, niesamowity.
                    • czekam.na.lewice Re: myślałem mocium c.hrabio... 30.08.16, 18:15
                      erka-4 napisał:

> m.c.hrabia napisał:
                      >
                      > nie tylko kalesony z tyłu brązowe a z przodu żółte , ale i mózg brązowy,żółty
                      > był po urodzeniu.

>
                      > ...że stać cię na więcej,ale żeś się nie POpisał.
                      > A dla ścisłości kalesonów nie używam jedynie gacie noszę,wszak jestem chłopem p
                      > olskim.
                      > I nawet są pachnące,nie wierzysz ?
                      > POwąchaj.
                      Naprawdę bawi CIę rozmowa z takim prostakiem ?
        • kmm23 Re: nie tylko Bolek... 30.08.16, 08:34
          Coś komuś udowodniono?
      • adamszem Re: Bolek, Bolek, Bolek, Bolek... 30.08.16, 11:10
        Jednak Bolek ma garnitur. Pewnie Danka nie zdążyła go wyprasować.
      • czekam.na.lewice tutaj Lechu ubrał się uroczyście 31.08.16, 08:37

> Jak żyję, nie widziałem nigdy kogokolwiek tak niewłaściwie ubranego, na taką ur
        > oczystość.
        www.google.pl/search?q=Wa%C5%82%C4%99sa+i+JAruzelski&biw=1600&bih=710&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiho8zzhOvOAhWJQJoKHXA6B5wQ_AUIBigB#tbm=isch&q=Wa%C5%82%C4%99sa+w+szpitalu+u+JAruzelskiego&imgrc=HY1-nOyZnksQwM%3A
        • cossa.nostra Re: tutaj Lechu ubrał się uroczyście 03.09.16, 19:07
          Nie widzę skarpet i sandałów:)))
          • rabbi.rozencwajg Gazeta Wyborcza reklamuje noże kuchenne. 03.09.16, 22:33
            marucha.wordpress.com/2016/09/03/mozem-nozem/
            a aktualne elyty polskojęzyczne(?) natychmiast je stosują.
    • x2468 Re: Bolek, Bolek, Bolek, Bolek... 30.08.16, 06:36
      Hołota bez honoru. Odważni w grupie.
      • matigrypl Re: Bolek, Bolek, Bolek, Bolek... 30.08.16, 06:51
        Nasz bolek zachował się adekwatnie do wieku. jako stetryczały z demencją starczą uważał że dalej walczy o swoje "ideały"? On nawet nie wie że te jego obecne idee popiera niewielka grupa frustratów pełowskich a reszta świata jest zdecydowanie na nie!
      • tk.19.grudnia A tam. 30.08.16, 08:32
        Po prostu tylko nie lubią przebrzydłych kapusi takich jak wy.
    • czekam.na.lewice Lechu na pogrzebie Jaruzelskiego i Inki 30.08.16, 06:47
      Na pogrzebie Jaruzelskiego :
      www.google.pl/search?q=Wa%C5%82%C4%99sa+na+pogrzebie+Jaruzelskiego+i+Inki&biw=1600&bih=710&tbm=isch&source=lnms&sa=X&ved=0ahUKEwjoj7rwqejOAhVDKMAKHZMGBwAQ_AUIBigB&dpr=1#imgrc=mAB9XJN5lU7iaM%3A
      Inki :
      www.google.pl/search?q=Wa%C5%82%C4%99sa+na+pogrzebie+Jaruzelskiego+i+Inki&biw=1600&bih=710&tbm=isch&source=lnms&sa=X&ved=0ahUKEwjoj7rwqejOAhVDKMAKHZMGBwAQ_AUIBigB&dpr=1#imgrc=USANrwmaxOeQ8M%3A
      W takim samym stroju co na spotkaniu KOD:
      www.google.pl/search?q=Wa%C5%82%C4%99sa+na+spotkaniu+KOD&biw=1600&bih=710&tbm=isch&source=lnms&sa=X&ved=0ahUKEwiixOnNqujOAhWiI8AKHXGGBFMQ_AUIBygC&dpr=1#imgrc=QgqrJe3waZpsRM%3A
      • matigrypl Re: Lechu na pogrzebie Jaruzelskiego i Inki 30.08.16, 06:58
        Jak oglądam naszego bola to nasuwa mi się jedna myśl; Jaka piękna tragedia!
        • erka-4 Nocna Zmiana się kłania... 30.08.16, 07:28
          matigrypl napisał(a):

> Jak oglądam naszego bola to nasuwa mi się jedna myśl; Jaka piękna tragedia!

...w takiej tragedii grają zdrajcy.
          • czekam.na.lewice Re: Nocna Zmiana się kłania... 30.08.16, 08:02
            erka-4 napisał:

> matigrypl napisał(a):
            >
            > > Jak oglądam naszego bola to nasuwa mi się jedna myśl; Jaka piękna trage
            > dia!

>
            > ...w takiej tragedii grają zdrajcy.
            Wtedy przegrała opcja Kaczyńskiego, w 2007 przegrała opcja Kaczyńskiego i ...teraz przegra opcja Kaczyńskiego. Na razie tylko ma fart bo nie ma opozycji, która utworzy program i ludzi innych niż cytowany dzisiaj Sadurski czyli będzie miała znacznie więcej do powiedzenia od Kijowskiego, Kopacz i Petru.
            • erka-4 Re: Nocna Zmiana się kłania... 30.08.16, 11:04
              Tak jest w życiu,raz na wozie a innym razem pod wozem,ale jest pewne,że stare nigdy nie wróci.
              Za daleko obecne zmiany zaszły,a zmian jeszcze nie koniec.
              A ty cierpliwie czekaj,może będziesz miał swoją szansę,tylko musisz być mądry,z komuchami związki musisz zerwać i modlić się do Boga,żeby ci błogosławił.
              • czekam.na.lewice Re: Nocna Zmiana się kłania... 30.08.16, 11:48
                erka-4 napisał:
                > A ty cierpliwie czekaj,może będziesz miał swoją szansę,tylko musisz być mądry,z
                > komuchami związki musisz zerwać i modlić się do Boga,żeby ci błogosławił.
                Jestem agnostykiem. Jeżeli byłbym wierzący to byłbym buddystą.
                Dalajlama...to jest autorytet .
                • erka-4 nie szkodzi... 30.08.16, 17:42

> Jestem agnostykiem.

...modlitwa ci nigdy nie zaszkodzi.
                  • zoil44elwer Re: nie szkodzi... 03.09.16, 16:31
                    Ora et Labora?
              • czekam.na.lewice apropos zmian 30.08.16, 11:49
                erka-4 napisał:
                > Za daleko obecne zmiany zaszły,a zmian jeszcze nie koniec.
                Przyjdzie następny styropian i podobnie jak PiS unieważni wszystkie zmiany:(
                • erka-4 do tego czasu... 30.08.16, 17:48

Przyjdzie następny styropian i podobnie jak PiS unieważni wszystkie zmiany.

...styropian się wykruszy a wiatr go rozwieje po Kraju i nikt go nie potrafi POzbierać.
                  Zostanie najtrwalsza bryła styropianu.
                  • czekam.na.lewice styropian/POPiS 30.08.16, 18:27
                    erka-4 napisał:

> czekam.na.lewice napisał:
                    >
                    > Przyjdzie następny styropian i podobnie jak PiS unieważni wszystkie zmiany.
                    >

>
                    > ...styropian się wykruszy a wiatr go rozwieje po Kraju i nikt go nie potrafi PO
                    > zbierać.
                    > Zostanie najtrwalsza bryła styropianu.
                    Styropian w 98 procentach jest pusty, zawiera powietrze co umownie przyjmuję za "nic".
                    To polimer a więc dzisiaj to połączone składniki PiS i PO. Obydwie spienione na siebie jak styropian i ...puste.
                    • zoil44elwer Re: styropian/POPiS 03.09.16, 16:44
                      Sierpniowe,styropianowe ludziki podpisywali porozumienia sierpniowe:BOLEK W Gdańsku,Maniek J w Szczecinie i Jarek S Jastrzębiu.Tylko ten ostatni przyznał się o bycia TW SB.
    • ayran Re: Bolek, Bolek, Bolek, Bolek... 30.08.16, 08:27
      Tak, byłym prezydentom przysługuje ochrona BOR. Rozumiem, ze wolałbyś, by było inaczej - mógłbyś wtedy wezwać starego człowieka "na solo" i nie stałbyś na straconej pozycji.
      • x2468 Re: Bolek, Bolek, Bolek, Bolek... 30.08.16, 08:40
        Lech Wałęsa przechodzi obok gromady umundurowanych nadzwyczaj odważnych ZOMO-wców. Zupełnie tak jak dawniej.
        • lech1966 Re: Bolek, Bolek, Bolek, Bolek... 30.08.16, 08:49
          x2468 napisał:

> Lech Wałęsa przechodzi obok gromady umundurowanych nadzwyczaj odważnych ZOMO-wc
          > ów. Zupełnie tak jak dawniej.

W pewnym momencie robi się wokół niego bardzo gęsto, ale oficer BOR wzywa wsparcie policji i Bolek może spokojnie, na własnych nogach opuścić plac..
          Nie zauważyłem aby ktokolwiek chciał go nieść na rękach tak jak kiedyś..
          • x2468 Re: Bolek, Bolek, Bolek, Bolek... 30.08.16, 11:20
            O tym pisałem. Setka cymbałów odważna bo Wałęsa był sam. Na widok tych wrzeszczących, bezmyślnych tumanów można się porzygać.
      • czekam.na.lewice Re: Bolek, Bolek, Bolek, Bolek... 30.08.16, 12:11
        ayran napisał:

> Tak, byłym prezydentom przysługuje ochrona BOR. Rozumiem, ze wolałbyś, by było
        > inaczej - mógłbyś wtedy wezwać starego człowieka "na solo" i nie stałbyś na str
        > aconej pozycji.
        A Premierom? Jak Oni sobie radzą ? Czym się w tym ryzyku różnią ?
        • ayran Re: Bolek, Bolek, Bolek, Bolek... 30.08.16, 18:19
          Wszyscy byli premierzy radzą sobie bez ochrony, poza jednym.
          • czekam.na.lewice Re: Bolek, Bolek, Bolek, Bolek... 30.08.16, 18:21
            ayran napisał:

> Wszyscy byli premierzy radzą sobie bez ochrony, poza jednym.
            Nie o to chodziło hlopcze. Wiem, że nie udajesz, że nie rozumiesz.
            • ayran Re: Bolek, Bolek, Bolek, Bolek... 30.08.16, 18:26
              Twoja wiedza na pewno imponuje wszystkim twoim nickom.
              • czekam.na.lewice Re: Bolek, Bolek, Bolek, Bolek... 30.08.16, 19:14
                ayran napisał:

> Twoja wiedza na pewno imponuje wszystkim twoim nickom.
                >
                Mój nick jest jeden a swoje rojenia opowiedz lekarzowi.
                • ayran Re: Bolek, Bolek, Bolek, Bolek... 30.08.16, 19:18
                  Ależ oczywiście że jeden, drogie ludzikow.
                  • czekam.na.lewice Re: Bolek, Bolek, Bolek, Bolek... 30.08.16, 19:23
                    ayran napisał:

> Ależ oczywiście że jeden, drogie ludzikow.
                    Tak jeden. Jeden używam.
                    Poprzednie zmieniałem uprzedzając publicznie o tym forum lub zostały przez Ciebie i Twoich kolegów z moderacji poblokowane.
                    Ty to masz tupet. Blokujesz mi nick a następnie zarzucasz wielonickowość.
                    Jesteś manipulatorem, człowiekiem złej woli, kłamcą.
                    • ayran Re: Bolek, Bolek, Bolek, Bolek... 30.08.16, 19:26
                      wesoły romek to nie ty?
                      klodawa1952 to nie ty?
                      dyskusje w jednym wątku na trzy nicki to nie ty?
                      • czekam.na.lewice Re: Bolek, Bolek, Bolek, Bolek... 30.08.16, 20:09
                        ayran napisał:

> wesoły romek to nie ty?
                        > klodawa1952 to nie ty?
                        > dyskusje w jednym wątku na trzy nicki to nie ty?
                        Powtórzę a może zrozumiesz. Blokowałeś moje nicki to zakładałem inne. Z w/w akurat jeden.
                        Masz obsesję. Zapewne za tym kompem czujesz się Wójtem, Panem, Plebanem i forumowiczem tego forum w jednej osobie toaszyszu Piszczyk. Zapewne to Cię dowartościowuje ale to nie ma nic wspólnego z rzeczywistością i realem to się roi w Twojej główce hlopcze..

• ayran Re: Bolek, Bolek, Bolek, Bolek... 30.08.16, 20:12
                          Tak, tak, ludzikow. Blokowałem twoje nicki i dlatego "dyskutowałeś" na kilka na raz w jednym wątku.
                          • czekam.na.lewice Re: Bolek, Bolek, Bolek, Bolek... 30.08.16, 20:17
                            ayran napisał:

> Tak, tak, ludzikow. Blokowałem twoje nicki i dlatego "dyskutowałeś" na kilka na
                            > raz w jednym wątku.
                            Nie robiłem tego a swoimi rojeniami podziel się z lekarzem a pewnie zaleci Ci abyś innych nie oceniał biorąc swoje cechy pod uwagę.
                            • ayran Re: Bolek, Bolek, Bolek, Bolek... 30.08.16, 20:22
                              Chcesz powiedzieć, że nie robiłeś tego świadomie? Nie, żebym był zdziwiony.
                              Pamiętaj że my - moderatorzy - mamy dostęp do danych identyfikujących sprzęt, za pomocą którego wielonikowcy się logują.
                              • czekam.na.lewice moderatorze. 30.08.16, 20:33
                                ayran napisał:

> Pamiętaj że my - moderatorzy - mamy dostęp do danych identyfikujących sprzęt, z
                                > a pomocą którego wielonikowcy się logują.
                                To wiem. Więc tym bardziej, mając dostęp i wiedząc, że to nieprawda, dziwię się, że te rojenia tutaj prezentujesz a nie u lekarza. Masz jakieś wzmożenie czy atak znowu ? A byłeś taki spokojny w fazie remisji.
                                A to, że jesteś moderatorem lub kolesiem moderatora to widać. Normalnie jak ktoś nie dyskutuje na forum a jedynie atakuje personalnie jak Ty, jest tu wycinany. Ty nie. Jesteś traktowany, chociażby teraz nadzwyczajnie.
                                Ten temat jest Ci wdzięczny i bezpieczny bo ogólny i pusty a w tych czujesz się dobrze jak każdy niedokształt POlityczny czyli biurwa. Więc trudno Ci tutaj zaliczyć wpadkę. W każdym temacie w miarę konkretnym najczęściej można Ci to łatwo wykazać i wtedy wycinasz ślady swojej kompromitacji.
                                To nieuczciwe szanowny moderatorze.
                                • ayran Re: moderatorze. 30.08.16, 20:36
                                  Niemniej jednak, wielonikowy stachanowcu - mam w ręku pełen bukiet dowodów na twoją wielonikowość, pisanie w jednym wątku pod kilkoma nickami, dyskutowanie sam ze sobą, kiedy twój pierwotny wpis "nie chwyci" itp.
                                  • czekam.na.lewice Re: moderatorze. 30.08.16, 20:43
                                    ayran napisał:

> Niemniej jednak, wielonikowy stachanowcu - mam w ręku pełen bukiet dowodów na t
                                    > woją wielonikowość, pisanie w jednym wątku pod kilkoma nickami, dyskutowanie sa
                                    > m ze sobą, kiedy twój pierwotny wpis "nie chwyci" itp.
                                    Przekaż te dowody lekarzowi może on wprowadzi Cię w stan remisji choroby. Tylko zmień lekarza bo chodzisz chyba do tego samego co zwolennicy teorii zamachu smoleńskiego bo i w Ich przypadku i Twoim efekty kuracji są mizerne. Zbyt częste wzmożenia.
                                    • ayran Re: moderatorze. 30.08.16, 20:46
                                      Bez wątpienia przekażę te dowody twojemu lekarzowi, jeśli tylko uzna, że mogą być jakoś pomocne w twoim - dodajmy - niespecjalnie oryginalnym przypadku.
                                      • czekam.na.lewice Re: moderatorze. 30.08.16, 20:50
                                        ayran napisał:

> Bez wątpienia przekażę te dowody twojemu lekarzowi, jeśli tylko uzna, że mogą b
                                        > yć jakoś pomocne w twoim - dodajmy - niespecjalnie oryginalnym przypadku.
                                        >
                                        Twój polot jest już w zaniku. Nie będę kopał leżącego.
                                        Dobrej nocy ale weż pigułkę.
                                        • ayran Re: moderatorze. 30.08.16, 20:50
                                          Napisz co bierzesz, to zamówię to samo.
    • sobek_pisowski Re: Bolek, Bolek, Bolek, Bolek... 30.08.16, 09:18

może gdzieś się zachowała butelka po alpadze które pił po rowach żeby mu urnę zrobić
      • belphegor-pisu Re: Bolek, Bolek, Bolek, Bolek... 30.08.16, 11:48
        Jaki wPiSywacz takie wPiSy.
    • belphegor-pisu Re: Bolek, Bolek, Bolek, Bolek... 30.08.16, 11:25
      Genialny Strateg zwany kurduplem ma obstawę od dawna. Boi się suwerena.
      • matigrypl Re: Bolek, Bolek, Bolek, Bolek... 30.08.16, 11:35
        Na pewno nikt nie ma zamiaru stłuc bol! Jeśli ktoś tak sugeruje to widocznie ma inną naturę. mądrość ta pochodzi z przysłowia; każdy sądzi wg siebie.
        • belphegor-pisu Re: Bolek, Bolek, Bolek, Bolek... 30.08.16, 11:44
          Muszę ci się szczerze przyznać, że odszyfrowanie twoich myśli i tekstów przychodzi mi z wielką trudnością. Nie nauczyli cię w szkole podstawowej jak wygląda szyk w zdaniu polskim?
        • matigrypl Re: Bolek, Bolek, Bolek, Bolek... 31.08.16, 13:24
          miało być bola v bolka ale maszyna zawiodła. Złośliwość rzeczy martwych.
      • czekam.na.lewice Re: Bolek, Bolek, Bolek, Bolek... 30.08.16, 11:53
        belphegor-pisu napisał:

> Genialny Strateg zwany kurduplem ma obstawę od dawna. Boi się suwerena.
        >
        Boi się zapewne gestapowców szkolonych w PO jak Cyba.
        • matigrypl Re: Bolek, Bolek, Bolek, Bolek... 30.08.16, 12:48
          Manierą na tym forum jest niechlujne pisanie z często trudną do rozszyfrowania myślą przewodnią i jasnością tekstu. Chciałem się dostosować i ułatwić sobie pseudo dyskusję. Ale jestem niezmiernie wdzięczny za zwrócenie uwagi. Myślę ze mogę liczyć na twoją szczerą pomoc w redagowaniu moich wypocin??? Polecam się na przyszłość bo wiem ze będzie potrzebna i z góry dziękuję!
          Mam nadzieję że nasz kraj wypełni się ludźmi twego pokroju gotowych nieść pomoc rożnego autoramentu nieszczęśnikom bez względu na cenę i okoliczności.
          • belphegor-pisu Re: Bolek, Bolek, Bolek, Bolek... 30.08.16, 12:56
            O co tu idzie: "Na pewno nikt nie ma zamiaru stłuc bol!"?
        • belphegor-pisu Re: Bolek, Bolek, Bolek, Bolek... 30.08.16, 12:55
          Acha!!
          • czekam.na.lewice Re: Bolek, Bolek, Bolek, Bolek... 30.08.16, 13:04
            belphegor-pisu napisał:

> Acha!!
            >
            Pisz poprawnie po polsku a nie po POlsku.
    • taniarada Re: Bolek, Bolek, Bolek, Bolek... 30.08.16, 20:56
      Cienki bolo .Z zaszarganą opinią.I wszystko robi ,by tę opinię mieć.
      • belphegor-pisu Re: Bolek, Bolek, Bolek, Bolek... 31.08.16, 16:11
        Twoje wPiSy służą Bogu czy diabłu?

forum.gazeta.pl/forum/w,1240,151826335,151826335,_8222_Joga_to_dzielo_szatana_8221_.html?p=151851046
    • zoil44elwer Re: Bolek, Bolek, Bolek, Bolek... 01.09.16, 12:44
      LECH W/syn Bolesława Wałensy.
      ALEKSANDER LECH K/syn Zdzisława Kwaśniewskiego.
      LECH ALEKSANDER K/syn Rajmunda Kaczyńskiego i.....
      BMK i AD-NULLI COLORIS.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka