Dodaj do ulubionych

Oflagowanie Maliniaka

01.12.16, 11:14
Za tym, by prezydent, przykładem światowych głów państw, miał własną flagę, opowiada się senacka Komisja Kultury. Polską flagę nad Pałacem Prezydenckim zastąpiłaby Chorągiew Rzeczypospolitej.

Jak pisze "Rzeczpospolita", flaga przedstawiająca orła na czerwonym tle w tzw. wężyku generalskim (białym obramowaniu) byłaby rozkładana za każdym razem, gdy Andrzej Duda jest w pałacu.

natemat.pl/195801,andrzej-duda-dostanie-swoja-flage-jestesmy-godni-przywrocenia-symbolu-majestatu-naszego-panstwa
Ciekawe, jaka flaga będzie powiewać nad pałacem w czasie nocnych pogawędek Maliniaka z Ruchadłem Leśnym... Tło chyba powinno być zielone, ale całej reszty to aż wstyd się domyślać.
Obserwuj wątek
    • yoma Re: Oflagowanie Maliniaka 01.12.16, 11:18
      Uomatko - Maliniak został królową brytyjską :) Mówmy mu Elka...
    • zapijaczony_ryj "Majestat:, który melduje się ponocy, po ciemiaku 01.12.16, 11:24
      niczym złoczyńca u PrezesPana na jego wezwanie.
      Szemrane towarzystwo, ta PiSia ferajna.
      A fuj!
      • yoma Re: "Majestat:, który melduje się ponocy, po ciem 01.12.16, 11:54
        A ty Ryju masz łeb: niech wywieszają flagę na Mickiewicza/Nowogrodzkiej za każdym razem, kiedy melduje się tam Maliniak.
    • zapijaczony_ryj Już jest oflagowany, jak kazdy PiSior ma w klapie 01.12.16, 11:48
      plakietkę flagi, zeby wszyscy wiedzieli z jakie jest opcji politycznej!
    • x2468 Re: Oflagowanie Maliniaka 01.12.16, 12:24
      Ja mam inny pomyśł na flagę. Dwa psy na tarczy, koniecznie na czerwonym tle,jeden na drabince a drugi "suży", koniecznie z miłościom w ślepiach(ten sużoncy},
    • magdolot Re: Oflagowanie Maliniaka 01.12.16, 13:44
      > Ciekawe, jaka flaga będzie powiewać nad pałacem w czasie nocnych pogawędek Mali
      > niaka z Ruchadłem Leśnym... Tło chyba powinno być zielone, ale całej reszty to
      > aż wstyd się domyślać.

A na prezydencką pogawędkę z "Sebą [co] sra do chleba" też trzeba będzie zmieniać flagę? To w tym wypadku wstyd się tła domyślać...
      • yoma Re: Oflagowanie Maliniaka 01.12.16, 15:26
        Jeśli flaga będzie przedstawiać dwa psy na tarczy, jeden sra, drugi warczy, to nie trzeba zmieniać.
    • j-k Majestat Rzeczpospolitej 01.12.16, 14:01
      hloopcze, pozwala Prezydentowi na wywieszenie nad Palacem Prezydenckim
      kazdej Flagi symbolizujacej wspolczesnosc i przeszlosc Rzeczpospolitej.
      www.kworum.com.pl/galeria/2/2229.jpg
    • szwampuch58 Re: Oflagowanie Maliniaka 01.12.16, 14:02
      flagi flagami a on borok w Szwecji zbiera po pysku
    • alistair-p Prezydent RP ma swoją flagę 01.12.16, 14:17
      czy proporzec.Szkoda,że ci w sejmie czy senacie nie wiedzą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka