Dodaj do ulubionych

Polska 2030

29.12.16, 22:09
[url=http://kasprowicz.liberte.pl/przegralismy/]Polska rok 2030. Kraj niegdyś tętniący życiem, ostoja optymizmu, symbol walki z opresją i wyzwolenia z komunistycznego totalitaryzmu. Dziś bardziej obszar niż państwo, funkcjonujący zasadniczo wyłącznie dzięki pomocy humanitarnej, podobnie jak większa część Europy wschodniej jest jątrzącą się raną na granicy katastrofy humanitarnej, wyzwaniem dla społeczności międzynarodowej.(...) Chwila szaleństwa przy urnie wynikająca ze znudzenia, chęci jakiejkolwiek zmiany i rozleniwienia kosztowała nas wszystko i anulowała ćwierć wieku sukcesów. Jeśli się jest młodym – to nic strasznego. Wystarczy wyszlifować języki obce i zdobyć jak najwięcej kompetencji technicznych. W najgorszym przypadku pojechać na zmywak. Jeśli się jest starszym trzeba liczyć, że dzieci nie zapomną o rodzicu mieszkającym gdzieś daleko w opuszczonym przez boga i ludzi kraju.[/ur] ciemność widzę, ciemność...
Obserwuj wątek
    • kfugktru23 Re: Polska 2030 29.12.16, 22:09
      kasprowicz.liberte.pl/przegralismy/
    • volupte Re: Polska 2030 29.12.16, 22:12
      Dla tego moje dzieciaki ucza sie, kazdy trzej języków oprócz polskiego. Strzezonego Pan Bóg strzeże ;-)
    • adam111115 Re: Polska 2030 29.12.16, 23:46
      But Kaczynski said he would be willing to see some slowdown in economic growth if that was the price of pushing through his vision of Poland.

Czy forumowy mądrala wiosna już nauczył się tych kilkanaście słów z anglika?
      • czekam.na.lewice Re: Polska 2030 30.12.16, 05:21
        adam111115 napisał:

> But Kaczynski said he would be willing to see some slowdown in economic growth
        > if that was the price of pushing through his vision of Poland.
        >
        > Czy forumowy mądrala wiosna już nauczył się tych kilkanaście słów z anglika?
        formowy mądrala wiosna niniejszym przekazuje , ponownie, forumowemu frustratowi POwyborczemu, że tego nie powiedział Kaczyński. Znajomością nglika wykazałem się w tamtym wątku i po podaniu argumentu wynikającego ze znajomości "anglika" dyskusja trolli zamilkła.
        Czy forumowy pigwin nauczy się jak wiosna czytywać oryginały tekstów a nie łykać papkę?
        • adam111115 Re: Polska 2030 30.12.16, 08:55
          Jak prdl jaki z ciebie dbil. To jeszcze raz pytam gdzie pozew??????
          • czekam.na.lewice Re: Polska 2030 30.12.16, 16:07
            adam111115 napisał:

> Jak prdl jaki z ciebie dbil. To jeszcze raz pytam gdzie pozew??????
            Adasiu. Nie trzymasz ciśnienia. Nie możesz się zdecydować czy chodzi o pozew czy o rzekomo nieznajomość "anglika", obrażasz mnie bez powodu ....tak więc jesteś leminżym , niezrównoważonym frustratem POwyborczym i przekroczyłeś granice , które dopuszczam w rozmowie tym bardziej, że powodu ci nie dałem do takiego zachowania.
            Dla mnie więc już nie istniejesz na tym forum i to nie to , że zrobiłem focha ale ...z prostakami nie rozmawiam.
            • adam111115 Re: Polska 2030 30.12.16, 19:45
              trudno trzymać ciśnienie jak się po raz piąty o to samo pyta a przygłup swoje. Bardzo dobrze wykorzystałeś strzelenie focha aby się wyłgać z pytania, nie tylko mojego ale i psa. Dałeś ciała i nawet nie miałeś odwagi się przyznać że się mylisz. Bez odbioru.
    • lech1966 Re: Polska 2030 30.12.16, 00:28
      kfugktru23 napisał:

No weź przestań,,Najlepsze jest chyba to,,o mało nie spadłem z sofy na której siedziałem..

Chwila szaleństwa przy urnie wynikająca ze znudzenia, chęci jakiejkolwiek zmiany i rozleniwienia kosztowała nas wszystko i anulowała ćwierć wieku sukcesów.

Zwłaszcza ostatnie 8 lat sukcesów zaowocowało tym że wyborcy PO i PSL w dniu wyborów zostali w domu...No patrz kfugu,sru jacy ci obywatele są antydemokratyczni i niewdzięczni..i na złość mamie ,,,zostali w domu,,,tak było im dobrze w 3RP.
      Nie pozostaje Wam nic innego jak wymienić naród i obywateli..
      • czekam.na.lewice Re: Polska 2030 30.12.16, 05:22
        One som za demokracjom ale ....POd warunkiem, że wynik woborów jest korzystny dla nich inaczej to jest system totalitarny.
      • kfugktru23 Re: Polska 2030 30.12.16, 06:06
        Transformacja gospodarcza oraz wejście do Unii i NATO to nie sukces? Tak wiem wam na Podlasiu się pogorszyło ale jeśli ktoś jest pijakiem i leniem to zawsze straci.
        • lech1966 Re: Polska 2030 30.12.16, 16:23
          kfugktru23 napisał:

> Transformacja gospodarcza oraz wejście do Unii i NATO to nie sukces? Tak wiem w
          > am na Podlasiu się pogorszyło ale jeśli ktoś jest pijakiem i leniem to zawsze s
          > traci.

To może powiesz gdzie jest tak cudownie jak piszesz? Bo bardzo mnie ciekawi gdzie była leminża centrala..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka