99venus 30.12.16, 09:58 Inaczej zapowiedzi obecności Dudy i Szydło na pogrzebie zamordowanego kierowcy nazwać nie można. Obrzydliwe prostactwo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lech1966 Re: lans na trumnach 30.12.16, 10:09 Jesteś POwieczką,,,żeby nie powiedzieć baranem. Pojedzie tam prywatnie, bez kamer. Co ma do tego lans?? Znane mi są przypadki w czasie powodzi w Polsce gdzie politycy jedynej słusznej partii PO wyłączeniu kamer robili zwrot na pięcie i już nie interesowały ich losy powodzian.. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: lans na trumnach 30.12.16, 10:17 Tak, na pewno nie będzie tam żadnych kamer. Przedstaw bardziej szczegółowo kilka tych przypadków z czasów powodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: lans na trumnach 30.12.16, 10:19 Bez kamer rzeczesz ......do tego prywatnie.....no to obejrze dzisiaj wyjatkowo Dziennik Telewizyjny TVPiS,potem pogadamy Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: lans na trumnach 30.12.16, 10:23 To teraz premier z prezydentem na pogrzeb każdego kierowcy będą jeździć................ Odpowiedz Link Zgłoś
kozauwoza Re: lans na trumnach 30.12.16, 21:57 wsk175 napisał: > To teraz premier z prezydentem na pogrzeb każdego kierowcy będą jeździć........ > ........ chyba juz nie wypada im nie pojechać. Co oni za szopkę odstawiają? Bardzo mi szkoda człowieka i ta dramatyczna śmierć zrobiła na ludziach wielkie wrażenie ale bez przesady, żeby prezydent i przedstawiciele rządu jechali. Z jakiej okazji i z jakiego tytułu? Tu chyba rzeczywiscie o lans chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
3kaczyjar Re: lans na trumnach 30.12.16, 10:26 A dlaczego nie był na pogrzebie polaka zamordowanego w Anglii? Bo o tamtym nie mówił cały świat. Tu będzie lans. Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: lans na trumnach 30.12.16, 10:30 Duduś poklęczy sobie, może wafelka w locie złapie............, dzień jak co dzień. Brocha przy okazji coś wystęka o tym wstrętnym Kodzie, też dzień jak co dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: lans na trumnach 30.12.16, 12:05 wsk175 napisał: > Duduś poklęczy sobie, może wafelka w locie złapie............, dzień jak co dzi > eń. > Brocha przy okazji coś wystęka o tym wstrętnym Kodzie, też dzień jak co dzień. To jest lepsze.. 3.bp.blogspot.com/-2vpN_rexKcU/T0kAHNRVhyI/AAAAAAAAAMg/WMCKiDYaVj4/s1600/Udezwa+Tuska2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: lans na trumnach 30.12.16, 12:23 Nie, moim zdaniem to nie jest lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: lans na trumnach 30.12.16, 18:48 To jest lepsze.. ja bym powiedział,że to jest najlepsze!Pisowcom udało się to wprowadzić w czyn. Dzięki pisiej obłudzie i zakłamaniu będziemy mieli emerytury(jak dobrze pójdzie) w wysokosci 30% wynagrodzenie.A jak pójdzie lepiej to nie będziemy mieli nic.Bezpłatne lekarstwa dla staruszków skończyły się drastycznym wzrostem cen a ceny szybują do góry.Dobra zmiana gania nas coraz bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: lans na trumnach 30.12.16, 10:47 szwampuch58 napisał: > Bez kamer rzeczesz ......do tego prywatnie.....no to obejrze dzisiaj wyjatkowo > Dziennik Telewizyjny TVPiS,potem pogadamy OK Szwampuch,,,,też bym sobie nie życzył oglądać czegokolwiek z tego pogrzebu..I tak samo uważam że kamery na tym pogrzebie to byłby lans dla prezydenta.. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: lans na trumnach 30.12.16, 17:06 bi.gazeta.pl/im/c8/34/14/z21185736Q,Uroczystosci-pogrzebowe-Lukasza-Urbana.jpg U Kurskiego typuje ze 2 minuty lansu,oczywiscie prywatnego i bez kamer...ups, bez nie da sie Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: lans na trumnach 30.12.16, 17:11 szwampuch58 napisał: > bi.gazeta.pl/im/c8/34/14/z21185736Q,Uroczystosci-pogrzebowe-Lukasza-Urbana.jpg > U Kurskiego typuje ze 2 minuty lansu,oczywiscie prywatnego i bez kamer...ups, > bez nie da sie Jak wrócę do domu to się przyjrzę.. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: lans na trumnach 30.12.16, 20:10 No i obejrzalem " tvppolonia" ,kuzwa Holecka dumnie rzecze ze Maliniak o s o b i s c i e pozegnal pana Lukasza potem prywatnie bez kamer widac lans cale trzy minuty..... Kempa na deser....brrrr co za zenada Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: lans na trumnach 30.12.16, 23:23 szwampuch58 napisał: > No i obejrzalem " tvppolonia" ,kuzwa Holecka dumnie rzecze ze Maliniak o s o > b i s c i e pozegnal pana Lukasza potem prywatnie bez kamer widac lans cale trz > y minuty..... Kempa na deser....brrrr co za zenada No i oglądałem TVPIS,,czyli TVP INFO i jedyne co widziałem to Kępę która coś mówiła. Nie było nawet minuty filmu z prezydentem czy premierem. Gadać każdy może byle co,,,tak jak ty teraz, wyszło jednak na moje, z czego się cieszę.. Oczywiście pamiętasz o czym mówiliśmy??? Więc jak masz manipulować to może nic nie pisz,,,zrozumiem co masz do powiedzenia.. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: lans na trumnach 31.12.16, 10:44 Chcesz mi bezczelnie wmowic ze ja manipuluje bo nie ogladalem to badziewie"Info" tylko flagowy okrent propagandowy pisu tzw"Wiadomosci" z polgodzinym poslizgiem na tvp polonia????.....no kuzwa twoja bezczelnosc to Himalaje A propos - to wredne, że dotknięci tragedią, żegnając męża i ojca, stoją gdzieś w tle, a władza, obca dla zmarłego, d..py grzeje na wyściełanych krzesłach pod baldachimem. Maliniaka calujacego reke wdowy tez nie widziales? Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: lans na trumnach 31.12.16, 10:47 szwampuch58 napisał: > Chcesz mi bezczelnie wmowic ze ja manipuluje bo nie ogladalem to badziewie"Info > " tylko flagowy okrent propagandowy pisu tzw"Wiadomosci" z polgodzinym posliz > giem na tvp polonia????.....no kuzwa twoja bezczelnosc to Himalaje > Maliniaka calujacego reke wdowy tez nie widziales? Miał być lans na trumnach, widzisz tytuł wątku?? Twoja propaganda to Himalaje hipokryzji Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: lans na trumnach 31.12.16, 13:58 lech1966 napisał: > szwampuch58 napisał: > > > Chcesz mi bezczelnie wmowic ze ja manipuluje bo nie ogladalem to badziewi > e"Info > > " tylko flagowy okrent propagandowy pisu tzw"Wiadomosci" z polgodzinym > posliz > > giem na tvp polonia????.....no kuzwa twoja bezczelnosc to Himalaje > > > Maliniaka calujacego reke wdowy tez nie widziales? > > Miał być lans na trumnach, widzisz tytuł wątku?? Twoja propaganda to Himalaje h > ipokryzji Dostajesz dowodami na lans Andrzejka (wg wcześniej ustalonej definicji) w twarz i piszesz o czyichś himalajach hipokryzji? To są himalaje, owszem, ale twojej bezczelności. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: lans na trumnach 31.12.16, 15:46 boblebowsky napisał: > > Dostajesz dowodami na lans Andrzejka (wg wcześniej ustalonej definicji) w twarz > i piszesz o czyichś himalajach hipokryzji? To są himalaje, owszem, ale twojej > bezczelności. Jaki lans?? że pokazano zdjęcie Dudy? To ma być lans?? Ja nie widziałem nic więcej poza tym że tam byli. I ty mówisz o bezczelności hipokryto???? Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: lans na trumnach 31.12.16, 15:59 lech1966 napisał: > boblebowsky napisał: > > > > > Dostajesz dowodami na lans Andrzejka (wg wcześniej ustalonej definicji) w > twarz > > i piszesz o czyichś himalajach hipokryzji? To są himalaje, owszem, ale t > wojej > > bezczelności. > > Jaki lans?? że pokazano zdjęcie Dudy? To ma być lans?? Ja nie widziałem nic wię > cej poza tym że tam byli. I ty mówisz o bezczelności hipokryto???? > A propos - to wredne, że dotknięci tragedią, żegnając męża i ojca, stoją gdzieś w tle, a władza, obca dla zmarłego, d..py grzeje na wyściełanych krzesłach pod baldachimem. Maliniaka calujacego reke wdowy tez nie widziales? A co to jest w takim razie jak nie lans? www.se.pl/galerie/188734/581197/pogrzeb-polskiego-kierowcy/ Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: lans na trumnach 31.12.16, 16:10 boblebowsky napisał: > lech1966 napisał: > > > > A propos - to wredne, że dotknięci tragedią, żegnając męża i ojca, stoją gdz > ieś w tle, a władza, obca dla zmarłego, d..py grzeje na wyściełanych krzesłach > pod baldachimem. > Maliniaka calujacego reke wdowy tez nie widziales? > > A co to jest w takim razie jak nie lans? > > www.se.pl/galerie/188734/581197/pogrzeb-polskiego-kierowcy/ Wątek nieco skręcił od tematu założycielskiego szwampuch58 30.12.16, 10:19 Bez kamer rzeczesz ......do tego prywatnie.....no to obejrze dzisiaj wyjatkowo Dziennik Telewizyjny TVPiS,potem pogadamy. Dyskutowałem że Szwampuchem na temat lansu w świetle kamer,,tych kamer nie było i nie było lansu w ich świetle,,,a ty wpadłeś w wątek bez czytania reszty i czepiasz się zdjęcia. Owszem był tam,,,jest zdjęcie,,,i co to zmienia? Wygłaszał jakieś zarejestrowane przez kamery mowy? bo to byłby właśnie lans,,,,,a obecność prezydenta RP na pogrzebie to raczej zaszczyt dla rodziny, a nie powód do wstydu. Nie obawiaj się, na twój pogrzeb nie pójdzie na pewno.. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: lans na trumnach 31.12.16, 16:17 Czlowieku nie wal gupa na sile,tu masz......lans na poczatek bez zenady Holeckiej 3 minutowy vod.tvp.pl/28249655/30122016-1930 Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Leszek nie pajacuj:)) 31.12.16, 16:27 szwampuch58 napisał: > Czlowieku nie wal gupa na sile,tu masz......lans na poczatek bez zenady Hole > ckiej 3 minutowy > vod.tvp.pl/28249655/30122016-1930 > Do tego na jedynce w zajawkach najważniejszych wydarzeń dnia. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: lans na trumnach 31.12.16, 16:31 szwampuch58 napisał: > Czlowieku nie wal gupa na sile,tu masz......lans na poczatek bez zenady Hole > ckiej 3 minutowy > vod.tvp.pl/28249655/30122016-1930 Wiesz co Szwampuch,,,zacznij w Nowym Roku nazywać rzeczy po imieniu. Jak to był lans,,,, to ty jesteś (trzecim) bratem Kaczyńskiego,,a to (jak myślę) największa obelga dla ciebie... To co było na tym filmie zasługuje na szacunek i było oddaniem hołdu zamordowanemu i rodzinie zamordowanego kierowcy. Rozumiem że za Komorowskiego byłoby to nie do pomyślenia.. Mimo wszystko życzę Tobie , Bobowi i wszystkim "walczącym" z PIS-em i Waszym rodzinom wszystkiego co najlepsze i najfajniejsze w Nowym 2017 Roku. Pozdrawiam.. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: lans na trumnach 31.12.16, 17:14 Mimo wszystko życzę Tobie co najlepsze i najfajniejsze w Nowym 2017 Roku. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: lans na trumnach 31.12.16, 16:21 lech1966 napisał: > boblebowsky napisał: > > > lech1966 napisał: > > > > > > > A propos - to wredne, że dotknięci tragedią, żegnając męża i ojca, sto > ją gdz > > ieś w tle, a władza, obca dla zmarłego, d..py grzeje na wyściełanych krze > słach > > pod baldachimem. > > Maliniaka calujacego reke wdowy tez nie widziales? > > > > A co to jest w takim razie jak nie lans? > > > > www.se.pl/galerie/188734/581197/pogrzeb-polskiego-kierowcy/ > > Wątek nieco skręcił od tematu założycielskiego > > szwampuch58 30.12.16, 10:19 > Bez kamer rzeczesz ......do tego prywatnie.....no to obejrze dzisiaj wyjatkowo > Dziennik Telewizyjny TVPiS,potem pogadamy. > > Dyskutowałem że Szwampuchem na temat lansu w świetle kamer,,tych kamer nie było > i nie było lansu w ich świetle,,,a ty wpadłeś w wątek bez czytania reszty i cz > epiasz się zdjęcia. Owszem był tam,,,jest zdjęcie,,,i co to zmienia? Wygłaszał > jakieś zarejestrowane przez kamery mowy? bo to byłby właśnie lans,,,,,a obecnoś > ć prezydenta RP na pogrzebie to raczej zaszczyt dla rodziny, a nie powód do wst > ydu. > Nie obawiaj się, na twój pogrzeb nie pójdzie na pewno.. Elegancja widzę:)) A co to za nowa definicja lansu politycznego? Lans może odbywać się tylko za pośrednictwem kamer TV? Zdjęcie, słowo pisane i nowe media już tego wymogu nie spełniają? Od kiedy? Dość rozpaczliwa próba obrony przyznasz? Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: lans na trumnach 31.12.16, 16:33 boblebowsky napisał: > > Elegancja widzę:)) > > A co to za nowa definicja lansu politycznego? Lans może odbywać się tylko za po > średnictwem kamer TV? Zdjęcie, słowo pisane i nowe media już tego wymogu nie sp > ełniają? Od kiedy? > Dość rozpaczliwa próba obrony przyznasz? Napisałem wyżej do Ciebie i do Szwampucha, przynajmniej przeczytaj.. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: lans na trumnach 31.12.16, 16:53 lech1966 napisał: > boblebowsky napisał: > > > > Elegancja widzę:)) > > > > A co to za nowa definicja lansu politycznego? Lans może odbywać się tylko > za po > > średnictwem kamer TV? Zdjęcie, słowo pisane i nowe media już tego wymogu > nie sp > > ełniają? Od kiedy? > > Dość rozpaczliwa próba obrony przyznasz? > > Napisałem wyżej do Ciebie i do Szwampucha, przynajmniej przeczytaj.. > Pozdrawiam czyli ogon:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: lans na trumnach 31.12.16, 16:55 boblebowsky napisał: > > Napisałem wyżej do Ciebie i do Szwampucha, przynajmniej przeczytaj.. > > Pozdrawiam > > > czyli ogon:)) Podyskutujemy w Nowym już Roku..Pozdrawiam...Udanej zabawy życzę Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: lans na trumnach 30.12.16, 18:56 Od 10.09 minęło trochę czasu.W dalszym ciagu jesteś pewny,że nie było tam kamer?Ja bym na twoim miejscu nie wybiegał zbytnio w przyszłość-tak będzie bezpieczniej. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: lans na trumnach 30.12.16, 20:15 lech1966 napisał: > Jesteś POwieczką,,,żeby nie powiedzieć baranem. Pojedzie tam prywatnie Zatem skąd o tym wiemy? Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 To uznanie dla obywatelskiej postawy. 30.12.16, 11:40 Miejscowy biskup powinien poprowadzić pogrzeb. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: To uznanie dla obywatelskiej postawy. 30.12.16, 11:43 Jakiej obywatelskiej postawy? Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: lans na trumnach 30.12.16, 12:11 99venus napisał: Można powiedzieć że ostatnio się lansujesz na FK.Na innych forach nuda .Co post to przekraczasz dobre obyczaje .Jak by nie pojechał też źle.Jak jedzie to nie dobrze.Modlą się na Jasnej Górze źle.Jak byś napisał prezydent i premier.Ale w twoim hejcie nie ma czasu na sentymenty .PS .Na FC jest takie modne "Sylwester z prezydentem Dudą .Do dzieła. Odpowiedz Link Zgłoś
moralny_karzel Re: lans na trumnach 30.12.16, 12:14 Na FC jest takie modne "Sylwester z prezydentem Dudą .Do dzieła. Ja tam wolę Sylwester z Muchą, tak cudnie śpiewa. twitter.com/Kpt_Memo Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Kierowca bliższej rodziny nie miał? 30.12.16, 16:39 W pierwszej ławce same pisiory. Ohyda. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: lans na trumnach 30.12.16, 16:39 moralny_karzel napisał: > Na FC jest takie modne "Sylwester z prezydentem Dudą .Do dzieła. > > Ja tam wolę Sylwester z Muchą, tak cudnie śpiewa. > twitter.com/Kpt_Memo Nie boisz się że ta mucha będzie ci łazić po toalecie a później usiądzie na talerzu z zupą?? :))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
moralny_karzel Re: lans na trumnach 30.12.16, 16:44 lech1966 napisał: > moralny_karzel napisał: > > > Na FC jest takie modne "Sylwester z prezydentem Dudą .Do dzieła. > > > > Ja tam wolę Sylwester z Muchą, tak cudnie śpiewa. > > twitter.com/Kpt_Memo > > Nie boisz się że ta mucha będzie ci łazić po toalecie a później usiądzie na ta > lerzu z zupą?? :))))))))))))))))))))))) > No wiesz....ona jest tak podniecająca.... Pomijając to, że równocześnie głupiutka. Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: lans na trumnach 30.12.16, 18:53 Jesteś pewny,że mnie cytujesz?To podaj dokładne żródło a jeszcze lepiej nie kłam więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Obrzydliwy belkot PeOvieczki 30.12.16, 16:48 99venus napisał: > Inaczej zapowiedzi obecności Dudy i Szydło na pogrzebie zamordowanego kierowcy > nazwać nie można. > Obrzydliwe prostactwo. Obrzydliwy belkot PeOvieczki kazdy Prezydent i kazdy Premier z kazdej formacji politycznej musialby uczynic to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Obrzydliwy belkot PeOvieczki 30.12.16, 18:54 A z czego ten rzekomy przymus wynika? Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: lans na trumnach 30.12.16, 18:15 A gdzie asysta wojskowa i Apel Smoleński? Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: lans na trumnach 30.12.16, 19:08 jak będzie trzeba to się zrobi ekshumację, trupi lans to specjalność ścierwojadów pisich. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: lans na trumnach 31.12.16, 14:06 Wyćwiczeni, od lat ten sport uprawiają. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: lans na trumnach 31.12.16, 14:32 boblebowsky napisał: > Wyćwiczeni, od lat ten sport uprawiają. > a kastrat bez wazeliny wszedł w ten odbyt , mistrzostwo świata. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: lans na trumnach 31.12.16, 16:21 wsk175 napisał: > Czarny pas ma z tego............ trupi ........... Odpowiedz Link Zgłoś