Dodaj do ulubionych

Złodziej zawsze mówi że wszyscy kradną

23.01.17, 17:56
Pamiętacie jak PISowscy urzędnicy niszczyli laptopy ?
Po tym artykule www.tokfm.pl/Tokfm/7,102433,21281589,newsweek-waszczykowski-sprywatyzowal-msz-szuka-sie-hakow.html#Czolka3Img chyba nikt nie ma wątpliwości czemu tak robili. Oni już wtedy gdyby mogli, to szperaliby w cudzych myślach. Oni niszczyli laptopy by czasami ktoś nie szukał informacji bo dla PISu grzebanie w cudzej korespondencji to normalna kolej rzeczy.
Wiedząc o tym jak ochoczo chcą zaglądać do naszych łóżek trudno sobie wyobrazić jacy to muszą być zepsuci moralnie ludzie.
Obserwuj wątek
    • taniarada Codzienny lament na tym forum 23.01.17, 18:02
      Umacnia mnie że mój trud nie idzie na darmo.Najnowszy sondaż IBRiS przeprowadzony dla „Rzeczypospolitej” nie pozostawia złudzeń. Prawo i Sprawiedliwość wciąż z największym poparciem. Natomiast Nowoczesna zaliczyła spory spadek w notowaniach.

Według wyników badania, partia Jarosława Kaczyńskiego uzyskałaby 38 proc. poparcia i mogłaby liczyć na utrzymanie samodzielnej władzy. To wzrost poparcia o 8 punktów procentowych. Jak podaje „Rzeczpospolita”, to najlepszy wynik PiS od 2015 roku.
      • ultimate.strike Re: Codzienny lament na tym forum 23.01.17, 18:24
        ja bym się na Twoim miejscu z tego aż tak nie cieszył. Wyborcy odchodzacy od PO i kropki nie przechodzą do PISu tylko do podziemia.
    • 141288bs Re: Złodziej zawsze mówi że wszyscy kradną 23.01.17, 18:28
      na przyklad,taki Nitras...prawda silenciuszu?
      • religijnych.uczuc.obraza Re: Złodziej zawsze mówi że wszyscy kradną 23.01.17, 18:38
        Na przykład ci, którzy piszą o Nitrasie.
    • erka-4 pie...nie na antenie... 23.01.17, 18:36
      ...oczywiście piszę nieoficjalnie:

Nieoficjalnie: powodem dymisji Komendanta Straży Marszałkowskiej - jego deklaracje, że nigdy nie użyje siły wobec

- a oficjalnie będzie,że tak sobie napisałem.
      A co,nie mogę jak chcę ?
      • x2468 Re: pie...nie na antenie... 23.01.17, 18:51
        Czyli tak jak w 2007 roku. Według CBOS pis miał wygrać wybory. Nikt tak skutecznie nie szczepi przeciwko chorobie zwanej kaczyzmem jak pis.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka