pies.na.czarnych 14.02.17, 17:22 Kolejne nagranie. Widac dokladnie, ze jada zderzak na zderzak ;) www.tvn24.pl/wypadek-premier-szydlo-kolejne-nagranie-z-monitoringu,715497,s.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pies_na_czarnych Re: Kolejne nagranie 14.02.17, 17:31 Na video widac czlowieka, chyba z psem, moze byc waznym swiadkiem wypadku. Mam nadzieje, ze to nie jest głuchoniemy z poważna wada wzroku :o Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: Kolejne nagranie 14.02.17, 17:53 Chyba, że to pies przewodnik. Ale na tym fragmencie rzeczywiście nie jadą szybciej niż 60 km/h. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Kolejne nagranie 14.02.17, 18:21 Zwroc uwage na odstepy. Tak sie nie jedzie w kolumnie. Odstep miedzy pierwszym, a drugim 3-4 sekundy. Co do predkosci nie wypowiadam sie. U mnie w terenie zabudowanym zwlaszcza na takich waskich drozkach jest 30km/h. Moim zdaniem rowniez nalezy sie zapytac czy byly podstawy do uzywania statusu "uprzywilejowany". Nie moze przeciez tak byc, ze byle kutas wlacza koguta i syrene bo mu sie spieszy do domu na numerek. Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: Kolejne nagranie 15.02.17, 16:22 Cyt.: U mnie w terenie zabudowanym zwlaszcza na takich waskich drozkach jest 30km/h. Najwyraźniej mieszkasz w jakimś cywilizowanym, europejskim kraju. Polacy też kiedyś mieli aspiracje do bycia cywilizowanymi europejczykami ale to wymaga pewnego wysiłku i skończyło się na powrocie do rosyjskiej dziczy. Kiedyś oglądałam taki reportaż z Rosji o tym jak tam się wożą dygnitarze. Oglądałam jako coś kosmicznego, niebywałego a jednak okazuje się, że ten chamski, prostacki, nieliczący się z nikim i niczym rys, jest w wielu naszych. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Kolejne nagranie 14.02.17, 20:22 Nagranie pochodzi z ul. Wąskiej, która jest oddalona od miejsca wypadku o około 70 metrów. Widać na nim, że pierwsze auto oddzieliło się od reszty kolumny; dalej jechała limuzyna szefowej rządu. Eksperci uważają, że między pierwszym a drugim autem w kolumnie mogła wynieść nawet 70 metrów - ich zdaniem to zbyt dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Kolejne nagranie 14.02.17, 21:38 Odległość może była mniejsza niż piszesz,,,ale fakt niezaprzeczalny że była luka w kolumnie i pierwsze auto jakby uciekło pozostałym dwóm Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Kolejne nagranie 14.02.17, 21:19 I jeszcze jedno, znalezione prze Piqa: www.tvn24.pl/wypadek-premier-szydlo-nagranie-sprzed-kolizji-rzadowej-kolumny,715207,s.html Odpowiedz Link Zgłoś