Dodaj do ulubionych

Podanie do Wydziału Propagandy KC PiS

15.02.17, 10:31
PiSowscy propagandziści są głupi jak trepy. Przecież można było z tego wypadku zrobić propagandowy sukces a nie klęskę: współwinni są obaj kierowcy (co jest przecież oczywiste dla każdego jako tako doświadczonego kierowcy), borowiec zostaje pouczony, obydwaj kończą z jakąś tam symboliczną karą (w rodzaju tydzień prac społecznych). Szydło zatroskana dzwoni do matki chłopaka z Cinqucento żeby ją pocieszyć i pyta jak leci młodemu. Posłowie z PiSu zrzucają się na naprawę Cinque. Borowcy zapraszają chłopaka na ichni kurs prowadzenia samochodu. Kur..ski zaprasza go do tv i robi z nim długą audycję.

A Szydło w telewizji ma długie wystąpienie, że do tej pory nie wchodziła w to, jak ją wiozą borowcy ale odtąd będzie się domagać, żeby poza wyjątkowymi sytuacjami wozić ją bez sygnału i zgodnie z przepisami aby nie narażać nikogo na niebezpieczeństwo.

Skutek? Każdy kierowca w PL marzy o tym, żeby go jakiś Macierewicz rozjechał a mieszkańcy Oświęcimia co do jednego głosują na PiS, już teraz, z góry.

Może Wydział Propagandy KC PiS mnie zatrudni?
Tylko, nie przebiłbym się. Pogarda dla poddanych jest wśród pisiewiczów zbyt silna.
Obserwuj wątek
    • yoma Re: Podanie do Wydziału Propagandy KC PiS 15.02.17, 10:37
      Właśnie sobie dywaguję na innym forum, że żeby tak rozgrywać sprawę, to trzeba albo mieć nieuleczalnie narąbane do czaszki, albo być pisowcem. Albo jedno i drugie.
      • sverir Re: Podanie do Wydziału Propagandy KC PiS 15.02.17, 10:52
        Zdecydowanie to mentalność minionka PiS. Czołowi przedstawiciele tej mentalności tak już mają, że zanim w ogóle pomyślą, odruchowo bronią rządu, partii, premiera lub prezesa, względnie atakują opozycję. Refleksja przychodzi z czasem (o ile w ogóle).
    • pies_na_czarnych Re: Podanie do Wydziału Propagandy KC PiS 15.02.17, 10:57
      Ta sprawa jeszcze raz dowodzi, ze pisy na polityce znaja sie tak jak kaczka na jajkach. Na kurzych jajkach.
    • danillko Zgłaszam kandydaturę Schetyny na szefa tego Wydzia 15.02.17, 10:58
      ... Wydziału. Jestem pewien, że da radę:
      Mazurek: który poseł PO był u Natalii Arnal po kolizji z limuzyną Komorowskiego? Schetyna: nie wiem

Całość:
      wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Mazurek-ktory-posel-PO-byl-u-Natalii-Arnal-po-kolizji-z-limuzyna-Komorowskiego-Schetyna-nie-wiem,wid,18702590,wiadomosc.html?ticaid=118a13

man_sapiens napisał:

> PiSowscy propagandziści są głupi jak trepy...
      • sverir Re: Zgłaszam kandydaturę Schetyny na szefa tego W 15.02.17, 11:13
        Mógł wybrać Mazurek lepszy przykład. Pani Arnal nie została uznana winną wypadku godzinę po wydarzeniu, nie zabrano jej na wielogodzinne przesłuchanie, rzecznik KGP nie pouczał jej publicznie, nie oskarżał jej minister. Stała dwie godziny na mrozie, a potem zaproszono ją na herbatę, stłuczka w grudniu, a policja zakończyła postępowanie w lutym roku następnego. Taka drobna różnica (choć skutki mogą być podobne).
        • yoma Re: Zgłaszam kandydaturę Schetyny na szefa tego W 15.02.17, 12:21
          Centrala gorączkowo szuka pobitego Murzyna.
          • danillko Jacek Hugo-Bader zaginął?? 15.02.17, 12:57
            yoma napisała:

> Centrala gorączkowo szuka pobitego Murzyna.
            >
            Ten sam co słyszy słowa niewypowiedziane?
            www.rp.pl/11-listopada/161118828-Jacek-Hugo-Bader-przeprowadzil-11-listopada-prowokacje.html#ap-1
            • religijnych.uczuc.obraza Re: Jacek Hugo-Bader zaginął?? 16.02.17, 08:55
              Chodzi o przypisane Bieńkowskiej słowa, że za mniej niż 6 tys. pracują tylko idioci?
      • pies.na.czarnych Re: Zgłaszam kandydaturę Schetyny na szefa tego W 15.02.17, 11:16
        a u was agoń pogasł. :(
    • scoutek Re: Podanie do Wydziału Propagandy KC PiS 15.02.17, 13:27
      mało tego całe to wydarzenie mogliby uznać jako świetny powód do reformy BOR
      i wywalanie na pysk borowców byłoby uzasadnione i nie byłoby tyle pyskowania

Yomka, a to czy durni czy pisi to głupie pytanie, bo pisi równa się durny
      to stan umysłu
      • yoma Re: Podanie do Wydziału Propagandy KC PiS 15.02.17, 13:52
        Ja nie pytam. Alternatywa nierozłączna :)
    • 99venus Re: Podanie do Wydziału Propagandy KC PiS 15.02.17, 14:14
      Wiesz Manie,zaimponowałeś mi.Dawno nie czytałem tak celnego i dowcipnego tekstu.Szacunek.
    • yoma Re: Podanie do Wydziału Propagandy KC PiS 15.02.17, 14:49
      Pisi się dopiero rozkręcają. Jak tak dalej pójdzie, to Sebastianowi będziemy pomniki stawiać. Jako temu, od którego zaczął się upadek pis.
    • zapijaczony_ryj Pryjąłeś wadliwą tezę, ze w PiS zdarzają się 15.02.17, 14:58
      ludzie normalni, a to nie tak!
      PiSia ferajna to zacietrzewiona swołocz, która wykonuje tylko co co im ich Guru każe, a Guru nie zna słowa przepraszam, czy ugoda.
      To wojownik, który musi ze wszystkimi walczy, a jak nie ma wroga to sobie go wymyśli.
      Przecież ten cymbał walczył nawet ze słuchawką:
    • 99venus I jest już reakcja 15.02.17, 15:05
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,21377207,mam-synow-w-podobnym-do-pana-wieku-szydlo-pisze-list-do-21-latka.html#MT
      Popatrz jaką masz siłę przekonywania!
      • yoma Re: I jest już reakcja 15.02.17, 15:08
        Ach, to dlatego tyle siedzi w szpitalu? Piszę do ciebie powoli, bo wiem, że czytasz powoli... :P
        • scoutek Re: I jest już reakcja 15.02.17, 15:56
          IMO siedzi tak długo aż uzgodnią zeznania dla nich najkorzystniejsze
          A poza tym powyżej 7 dni to chłopakowi grozi do 3 lat
          • ave.duce Re: I jest już reakcja 16.02.17, 08:47
            To była od początku oczywista oczywistość.
            • aga-kosa Re: I jest już reakcja 16.02.17, 11:23
              Man_sapiens miał rację. Można było śmietankę spijać i to niewielkim kosztem - a tak jest draka. Ludzie od wizerunku PiS dali ciała. aga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka